Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastics Group

Pracowałeś w firmie Plastics Group i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zazenowana - 2015-07-14 08:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy wytrawni komentatorzy chętnie stoczyłabym z Wami intelektualny pojedynek, ale widzę, że jesteście bez broni.
A ty Olku nie dość, że inteligencja u Ciebie kuleje to jeszcze nie masz sprytu do raportowania, dlatego siedzisz na internecie i plujesz jadem, bo nawet machanie łopatą przekracza Twoje mozliwości
zdjecie uzytkownika
zazenowana - 2015-07-14 12:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że jedyne co w życiu Cię kręci to temat jedzenia. ale w sumie przy takich horyzontach myślowych nie powinno nikogo to dziwić:)
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-07-14 17:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zazenowana - 2015-07-14 12:19:38]:
Dorka, juz ja bym Ci pokazal moje wielkie "horyzonty", wprost uwielbiam takie małe, krąglutkie blondynki ;-)
zdjecie uzytkownika
hajoo - 2015-07-16 12:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [killer - 2015-07-13 15:05:34]:
Szukają Przedstawicieli handlowych, jakie benefity posiada przedstawiciel telefon jaki jaki samochód? Czy laptop też wchodzi w grę? Na jakie średnio zarobki można liczyć w tej firmie jako przedstawiciel handlowy który jest sumienny i nie opieprza się, że tak nie ładnie się wyraże. Chetnie poczytam jak rto wygląda
zdjecie uzytkownika
obserwator wątku - 2015-07-18 13:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska czytam i chętnie podsumuję fakty. a mianowice:
1. oj przebiegła Dorka jest faktycznie przebiegla, wredna, podpierdziela do centrali i ma swoja drużyne pierścienia hehehe a w skład wchodza 2 kobitki z biura i razem myślą, że mogą wszystko
2. łukaszu B mistrzu fryzjerstwa jedyne co ci wyszło podczas pracy to wpierdzielanie w KFC i jezdzenie nie koniecznie po klientach. czyzby przerosły cie ich pytania??? nauczyles sie juz liczyć pole kwadratu????

rady:
- robic takie wrażenie, że Dorka i jej drużyna pomyślą, że jesteś z nimi. a praktycznie to trzeba byc szybszym w podpierdzielaniu od nich
- wynegocjuj jak najwiecej na poczatku bo premie raz sa a raz ich nie ma. a podwyżke zobaczysz jak świnia niebo, chyba ze z nieba leca kartofle.

poza tym jest ok.

pomocne?????? dajcie ludziska znaka!
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-07-18 13:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dorciaaaa...!!!
zdjecie uzytkownika
ŁUKASZ - 2015-07-18 17:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Zazenowsnej czyli Karoliny K kordynatorki z Warszawy.
Patrze teraz w lustro i widzę handlowca, który dorobił się w handlu się własnego Salonu Fryzjerskiego zatrudnia 4 Fryzjerki , a teraz
Rozszerzył działalność od miesiąca ma profesjonalną kosmetyke I zatrudnia 2 kosmetyczki.
a srodki na urządzenia po zyskałem z Unii . A to nie koniec rozszerzania działalności.
I tak dalej patrze to coś w życiu osiągnąłem,
A co do dorki to zazdrość ją ściska ze taki gowniarz dorobił się na handlu własnego biznesu.
Bo trzeba pracować mądrze a nie ciężko
Wiem , że ją boli ze pracuje już 3 miesiąc w konkurencji i odeszli wam klienci. A jeszcze pracuje nad następnymi.
Karolina podaj mi mail to prześle ci skan ile za czerwiec dostałem wypłaty Podstawa 2400 netto plus premia 970 netto zł .i to są zarobki godne .
A i jak tu się pracuje b.dobrze atmosfera przyjazna . Kierownik jest super
A co najważniejsze brak GPS chorych kontroli z twej strony bo tu się liczy zysk
a wiesz jak klienci mówią o plasticsie Drogi płatny transport problem z logistyką i braki
DZIĘKUJĘ SERDECZNIE FIRMIE PLASTICS A SZCZEGÓLNIE ANI K ŻE MNIE SUPER WYSZKOLILA Z PRODUKTOW Z REKLAMY I CRM itp . Bo w nowej pracy nie musiałem się szkolić tylko od razu pozyskiwalem firmy.
Dalej patrze w lustro i co widzę Szczęśliwego Łukasza który ma swój biznes fajną prace co ja bardzo lubi i szanuje.
Pewnie się zastawiasz skąd wiem ze ty piszesz jako zazenowana , bo tylko ty potrafisz się inteligentnie wypowiadać i tu muszę ci przyznać ze jesteś inteligentna osobą i życzę Ci jak najlepiej i nie mam urazy do ciebie czy do Firmy Plastics tylko do fałszywych ludzi jaką jest dorka z Wrocławia.
Nie zapomnę jak zadzwoniła do mnie i śmiechem powiedziała mam dla ciebie prezent pisemko do podpisania i to był błąd bo ja już byłem na L4.
A i to jest mój 1 wypowiedź do wiadomości
A przepraszam za błędy pisze z telefonu.
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-07-20 16:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorciaaaa czekam zwarty i gotowy ;-)
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-07-21 09:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ŁUKASZ - 2015-07-18 17:11:31]:
Łukaszu, czy nie uważasz, że Zażenowana już się raczej ujawniła postem z dnia 13.07.2015r. o treści "Dla Ciebie to Pani Dorota."??? Chyba dość jasno wyraziła jak chce, aby się do niej zwracać.

Jeżeli moja osoba będzie wplątywana w nieprawdziwe informacje podczas tych zaciekłych dyskusji, lub będą mi przypisywane komentarze innych ludzi, nie pozostanie mi nic innego jak przekazać sprawę do prawnika.

Generalnie pozwolę sobie określić to tak - "nie mój cyrk, nie moje małpy"

Miłego dnia życzę
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2015-07-21 11:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2015-07-21 09:17:47]:
dojdziemy po IP spokojnie i zobaczymy z czyjego kompa poszedł wpis i kto miał do niego dostęp, nawet zmienne IP nie pomoże, takie mamy teraz technologie!!!
zdjecie uzytkownika
a - 2015-07-21 13:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żenujące,
zdjecie uzytkownika
radiopelengator - 2015-07-21 22:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2015-07-21 09:17:47]:
Karolcia, szykuj się, jutro będziemy namierzać, trzymaj stringi, bo ta aparatura ma taką moc...
zdjecie uzytkownika
b - 2015-07-21 22:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawnik : od razu widać że z prawem nie masz nic wspólnego , bo nie wiem czy wiesz ale nie można nikogo zastraszać nawet na forum jak zrobiła to KK - to jest bardziej karalne !
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2015-07-22 11:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [b - 2015-07-21 22:47:48]:
synku przeczytaj dokładnie definicję zastraszania w kk to zrozumiesz jak bardzo się mylisz
zdjecie uzytkownika
RADIOOPERATOR - 2015-07-27 01:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGAAA!!! ACHTUNG!!! NAMIERZAMY!!!! PI PII PIII PIIIIIIIIII!!!
zdjecie uzytkownika
Alek - 2015-08-17 22:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile można zarobić jako przedstawiciel i czy auto dostaje i jakie ?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-08-19 20:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoda Octavia VRS jeśli wyrobisz budżet dostaniesz Mercedesa CLS 63AMG
6 netto / kwartalnie
zdjecie uzytkownika
Frank - 2015-08-19 23:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne autko ale też prywatnie można Korzystac ? żeby na weekend skoczyć w góry.
zdjecie uzytkownika
Alek - 2015-08-19 23:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fajne autko da się poszaleć a czy kontrolują paliwo chodzi czy da się trochę spuścić paliwa żeby dorobić. ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 23:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-08-19 23:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alek - 2015-08-19 23:04:55]:
100/100 Kolego! świetne poczucie humoru, chyba znasz realia tej firmy haha
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-08-20 13:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie to wszystko jest poza kontrolą, w weekend jeździsz za kasę plastics. tylko musisz uważać, żeby nie przesadzić. Jak zatankujesz za 1000 zl /weekend to się chyba zbyszek kapnie (poniżej spox, nie ma problemu). Spokojnie możesz spuścić za 500 zl /tygodniowo i dorobić 2tyś miesięcznie. Jak jedziesz do klienta po drodze zabierasz ludzi (do tego musisz ściągnąć aplikację) - idzie dorobić dodatkowo 500 zł.
Życzę powodzenia...
zdjecie uzytkownika
Alek - 2015-08-20 20:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja usie bielizna byłej robocie tyg na 300 spuszczalem dopóki GPS nie zamontowanie to kupiłem zagłuszyć i w hula ich robiłem pokazywał ze jestem u klienta a ja super było życie ale skończyło chyba będę w plasticsie robił to musze mało pracować
zdjecie uzytkownika
Górny - 2015-08-24 23:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@radek to niezłe przekręty można robić z tego, co widzę. Choć nie wiem, czy gdybym był o tym przekonany, to pisałbym takie rzeczy na forum. Co kto uważa za słuszne. Plastics Group szuka teraz głównie przedstawicieli handlowych do Wrocławia i Opola. Fajnie to wygląda, podoba mi się ta praca tutaj.. :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 03:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Frank - 2015-08-25 03:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A można kolego dostajesz kartę flotowa i tankujesz swoje prywatne auto tylko max tankowanie 250 to się nie kapna i to 2 razy w miechu jest git. Bo pensja słaba trzeba dorabiac np w czasie pracy ślubowka rozwocic pizze parę groszy wpada tak chłopcy dorabiają i wszyscy są szczęśliwi
zdjecie uzytkownika
Frank - 2015-08-25 03:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A można kolego dostajesz kartę flotowa i tankujesz swoje prywatne auto tylko max tankowanie 250 to się nie kapna i to 2 razy w miechu jest git. Bo pensja słaba trzeba dorabiac np w czasie pracy ślubowka rozwocic pizze parę groszy wpada tak chłopcy dorabiają i wszyscy są szczęśliwi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastics Group

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plastics Group?
Zadaj pytanie
alert