Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastics Group

Pracowałeś w firmie Plastics Group i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Frank - 2015-08-25 03:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A można kolego dostajesz kartę flotowa i tankujesz swoje prywatne auto tylko max tankowanie 250 to się nie kapna i to 2 razy w miechu jest git. Bo pensja słaba trzeba dorabiac np w czasie pracy ślubowka rozwocic pizze parę groszy wpada tak chłopcy dorabiają i wszyscy są szczęśliwi
zdjecie uzytkownika
Frank - 2015-08-25 03:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A można kolego dostajesz kartę flotowa i tankujesz swoje prywatne auto tylko max tankowanie 250 to się nie kapna i to 2 razy w miechu jest git. Bo pensja słaba trzeba dorabiac np w czasie pracy ślubowka rozwocic pizze parę groszy wpada tak chłopcy dorabiają i wszyscy są szczęśliwi
zdjecie uzytkownika
leszczy nie brakuje - 2015-09-22 19:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbysiu z waldziem poczytali i już wam karty orlenowskie sprawdzają, wkrótce bedzie fakturowanie prywatnego paliwka haha mądrze kombinować też trzeba umieć, ciszej jedziesz dalej zajedziesz głąby!
zdjecie uzytkownika
flotowiec - 2015-09-22 19:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy sprawdzić dni, godziny i ilości tankowanego paliwa z przebiegiem faktycznym auta, jego średnim spalaniem i stanami licznika podawanymi zawsze przy tankowaniu kartą flotową Orlen i macie wszyscy dyscyplinarki pewne jełopy!!!!
zdjecie uzytkownika
flotowiec - 2015-09-22 19:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak macie jeszcze gps-y w samochodach i/lub komorkach służbowych w godzinach pracy to już jesteście ugotowani na amen! sprawa w sądzie będzie bardzo krótka, góra dwie rozprawy bo materiał dowodowy zgromadzony i niepodważalny! kradzież paliwa podpada pod sprawę karną i sam sąd pracy nie wystarczy!
zdjecie uzytkownika
flotowiec - 2015-09-22 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcesz zatankować do forda fiesta czy fabii jednorazowo za 1 tys. zł? oprócz zbiornika będzie potrzebny jeszcze drugi, trzeci i czwarty zbiornik na pozostałą benzynę!!! 100 litrów benzyny to dzisiaj góra 500 zł, a zbiorniki w autach klasy fiesty mają góra 50 litrów pojemności! poza tym nikt nie uwierzy że fiesta 1.2 czy fabia 1.2 spala na 100 km aż 20 litrów benzyny hahaha
zdjecie uzytkownika
logistyk - 2015-09-23 14:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodatkowo dodam że na stacjach sieciowych wszędzie teraz jest monitoring każdego stanowiska tankowania i można bez problemu zobaczyć do jakiego auta zatankowano paliwo i o której godzinie, poza tym np. na Orlenie pracownicy kasy mają obowiązek sprawdzania w monitoringu lub osobiście czy paliwo jest tankowane do auta z rejestracją która jest podana na karcie flotowej! dodam, że tankowanie do kanistrów też doskonale widać na nagraniach z monitoringu stacji!
zdjecie uzytkownika
timi - 2015-09-24 02:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wątpie, by ktos był na tyle nierozsądny, aby próbowac cos ugrac na paliwie. Jesli juz to nie na stacji, bierze sie wezyk i spuszcza paliwo, ale szkoda zachodu, bo w dużych ilosciach to wychodzi. do karnistra w ogóle nie wolno tankowac, w sensie nie wolno tego przewozic, bo w razie wypadku będzie bum.
zdjecie uzytkownika
PIS - 2015-10-03 00:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam mam wężyk kupiłem na Allegro i spuszczam rozsądnie 20-25 L inni też tak robią i nikt ci nie udowodni nawet GPS a teraz na Allegro kupiłem zagłuszyć GPS super sprawa teraz to w plastik się się żyje jadę do klienta np włączam zagłuszyć i jadę do dziewczyny na kawkę a te warszawiacy widzą ze jestem u klienta
zdjecie uzytkownika
Pajacyk - 2015-10-03 00:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co wy kombinujecie z Paliwem ja tam po pracy pizze rozwoze służbowym nie tracę na paliwo Pizze i na czysto mam dniowkę 150-200 zł i pizza zadarmo mniam wiadomo zagluszac obowiązkowo trzeba używać ale ten z górnej półki ja płaciłem 450 zł i nikt się skalne GPS to przeżytek hi hi
zdjecie uzytkownika
lokis - 2015-10-24 09:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zagłuszacze GPS tak nie działają, wówczas w ogóle nie widac samochodu, więc nie mozliwe, żeby firma widziala, że ktoś jest u klienta. GPS to zreszta nie wszystko, zapewne porównuja do tego przebiegi aut. Podobnie jesli chodzi o paliwo, to wychodzi jak ktoś jeździ dwa razy tyle co reszta. Coś ściemniasz kolego.
zdjecie uzytkownika
mebriot - 2015-10-24 22:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem , że tutaj przede wszystkim początki nie są zbyt łatwe. Jednak po pewnym czasie człowiek do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić i potem już jakoś poszło z górki. No ale nikt nie powinien się też temu dziwić, tym bardziej, że głównie pracuje się jako przedstawiciel handlowy, więc wyniki są ważne.
zdjecie uzytkownika
Olik - 2015-10-27 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz kolego jak działa zagluszacz to ci wytłumaczę jak dziecku jadę służbowym autem do siedziby firmy i tam włączam zagluszacz i jadę do dziewczyny na kawę np 2 godzinki a co widzą firmie ze cały czas pojazd jest pod firmą a ja jestem u kobiety . Później wracam i wyłączam zagluszacz i udaje że pracuje zagluszacz tak działa ze pokazuje ostatnio lokalizacje i trzeba tam wrócić gdzie się go włączyło i wtedy nikt się nie kapnie
zdjecie uzytkownika
sztywny wacek - 2015-10-27 15:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olik - 2015-10-27 14:37:32]:
jak bedziesz u jednej i tej samej baby codziennie trzepał gruche przez 2 godziny to cie prezes na zbity pysk wyleje bo jesteś niewydajny baranie!!!
zdjecie uzytkownika
Olik - 2015-10-27 18:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja codziennie jeżdżę do niej na 2 godzinki czasem 3 godzinki i jakoś pracuje dalej hihi
zdjecie uzytkownika
starszyzna - 2015-10-27 19:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olik - 2015-10-27 18:04:55]:
do końca tygodnia max popracujesz młody!
zdjecie uzytkownika
Olik - 2015-10-28 13:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj ale się boje oj nie Proszę nie zwalniaj mnie oj oj ha ale mam ubaw
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-11-06 22:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że tutaj można się zatrudnić jako przedstawiciel handlowy, bo praca jest w samym centrum Wrocławia z tego co wiem. Można też u nich zdobyć doświadczenie, a to znaczy, że tutaj praca się opłaca nie tylko pod względem finansowym jednak. No i zawsze jest płatny urlop, a to też się na pewno przydaje.
zdjecie uzytkownika
lux - 2015-11-10 00:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko rynek we Wrocku jest już mocno opakowany, na pewno spore wyzwanie przed taką osobą, jeżeli ktoś się podejmie
zdjecie uzytkownika
wiem - 2015-11-12 15:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli sie ktos zna na tym ma doswiadczenie to uwazam ze nie bedzie mial zadnego problemu z reklamowaniem oraz sprzedaza produktow
zdjecie uzytkownika
7767 - 2015-11-14 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomek moją uwagę bardziej przykuło ogłsozenie o pracy na stanowisku logistyka w miejscowości Rychwał
zdjecie uzytkownika
M. - pracownik - 2016-01-04 10:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na Plastics nie narzekam, a pracuję już ponad rok. Napiszę tak – jak jesteś pracowity i uczciwy to to zostanie docenione. Przyszedłem do nich z małym doświadczeniem na stanowisko handlowca, ciężko pracowałem, cele zacząłem może wyrabiać po jakimś czasie, ale jak widać na moim przykładzie – jest to możliwe. Teraz idzie mi coraz lepiej bo już człowiek doświadczony ;) pieniądze nienajgorsze, ważne, że jest umowa o pracę (już pracowałem wcześniej na zleceniach, dziękuje bardzo). Przełożeni przychodzą do ciebie z konkretami, więc wiesz co robić.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-04 15:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło jest czytać takie zdania jak pisze @M. - pracownik bo przyznam, że obawiałem się trochę tego jak może być, nigdy nie pracowąłem w tak dużej firmie, a skoro umowa o pracę jest, to ja się cieszę jak dziecko
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-05 12:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ale czytam te opinie i śmiać mi się jak z Warzawy wypisują planu nie wyrobisz tylko masz marną podstawę tylko . Duza jest rotacja bo nikt nie chce pracować za marne grosze
zdjecie uzytkownika
nbv - 2016-01-06 21:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chodzi o prace w firmie Plastics Group Sp. z o.o. to teraz szukaja glownie przedstawiciela handlowego miedzy innymi w Katowicach i we Wrocławiu..
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-25 17:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki zarobki na stanowisku ph??
zdjecie uzytkownika
kiziok - 2016-01-25 18:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno powiedziec jacek, bo przedstawiciel handlowy zarabia zazwyczaj prowizyjnie, także pytanie jak wyrabiasz targety. Wazne, ze oferują tutaj zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, niezbędne narzędzia pracy, pakiet szkoleń wstępnych oraz możliwość ubezpieczenia na życie i opieki medycznej dla Pracowników i ich rodzin.
zdjecie uzytkownika
praca - 2016-01-26 12:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć M., jakie miasto? Ja też z ekipy Plastics, tyle że z magazynów :D mam wrażenie, że teraz w internecie trudno znaleźć jakąkolwiek pracę z dobrą opinią, wystarczy przejrzeć opinie w tym serwisie… wszędzie ludzie narzekają. Ja stwierdziłem, że nie będę czytał opinii w necie jak szedłem na rozmowę do Plastics, bo czytałem już wiele wątków o firmach do których chciałem złożyć CV i zrezygnowałem. Stwierdziłem, że tym sposobem to ja nigdy pracę nie znajdę, więc poszedłem na żywioł i jak na razie nie żałuję. Tak jak napisał M. – umową o pracę – jest. Wynagrodzenie na czas – jest. Atmosfera – spoko. Z magazynu wychodzę dokładnie po przepracowanych 8 godzinach. Praca jak praca.
zdjecie uzytkownika
znawca tematu - 2016-01-26 12:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2016-01-26 12:35:49]:
taaa i zarobki na magazynie 1500 netto rewelka jak na duże miasto haha
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-28 10:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest podstawa, jaka prowizja? Target jest wysoki?
Dzięki
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-01-28 12:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką opinię u klientów ma Plastics Group ?
Jaką podstawę można uzyskać ? Jak realne do wykonania są plany sprzedaży ?
Jakim autem jeśdzi PH ?
zdjecie uzytkownika
alehandro - 2016-01-28 23:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie że większość opini tutaj napisali flustraci.
Jaką opinię ma Plastics u klientów? Dobre pytanie, jak ktoś ma się wypowiedzieć skoro firma ma kilkanaście oddziałów w Polsce i kilka branż obsługuje ?
Ile klientów , tyle opinii.
Ale zgadzam się z jednym jakby sugerować się opiniami to wszędzie to samo.
I bądż tu mądry i szukaj pracy- jeden przed drugim sie popisuje jak to nie wykiwa szefa albo jakie to nieludzkie warunki a 2 wiersze dalej pisze ze pracuje 2,3 5 lat - ale takie teraz mamy pokolenie.
zdjecie uzytkownika
blender - 2016-02-01 20:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alehandro - 2016-01-28 23:36:54]:
zgadzam się z Tobą całkowicie. Ja na przykład znam wielu pracowników plasticsa którzy tak naprawdę lubią te prace. M.in. product managerów których również szukają
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-02-03 12:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
We Wrocławiu jest taki mała kierowniczka która nastawia gumowe ucho i zaraz doda 2 słowa od siebie i dzwoni do Warszawy na donos za to dostaje premie . Atmosfera jest napięta fałszywa
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-03 12:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję jako PH we Wrocławiu. Zarobki około średniej krajowej, które zaproponowalem zostały zaakceptowane... czytając opinie zastanawiam się jak jest naprawdę z zarobkami w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
były - 2016-02-03 14:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Potencjalny - 2016-02-03 12:56:02]:
podstawa dwójka netto, premia nieosiągalna bo zasady tak ustawione że premia zawsze się blokuje na jakimś kryterium premiowania, które się ze sobą zazębiają
zdjecie uzytkownika
z metra cięta - 2016-02-03 14:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2016-02-03 12:07:02]:
tylko nie mała tylko nie mała! ładniej brzmi duża inaczej haha
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2016-02-03 20:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro dwójka jest w podstawie, to ja bym nie narzekał. Zawsze to dla mnie kryterium najważniejsze, za 2 tysiące da się wyżyć,a do tego dochodzi premia @były
zdjecie uzytkownika
wrocławiak - 2016-02-03 21:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2016-02-03 20:53:50]:
we Wrocławiu za dwójkę nie wyżyjesz, koszty życia są prawie na poziomie Warszawy obecnie, a zarobki przez pół w porównaniu do Wawy!
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-04 18:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie dwa tysiace podstawy nie powalaja biorac pod uwage zawilosc premii... Jeszcze jedno-czy praca przedstawiciela w tej firmie obejmuje prace w terenie czy oddziale? Jak to wyglada w rzeczywistosci?
zdjecie uzytkownika
paczka - 2016-02-05 21:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro przeciętne u nich zarobki są w granicach 2 tysięcy, to raczej nie jest to straszna kwota. Spokojnie można utrzymać siebie z tej kwoty, więc pewnie i premia też sie trafi.
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-06 10:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos orientuje sie na temat sposobu pracy PH, tj. relacji czasu pracy w biurze i terenie?
zdjecie uzytkownika
były - 2016-02-06 14:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Potencjalny - 2016-02-06 10:55:29]:
większość pracy w biurze, ale wyjazdy w teren też są konieczne od czasu do czasu jak to u handlowców mobilnych
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-06 15:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatem sprzedaz przed telefon i mail - telemarketing hmmm
zdjecie uzytkownika
wania - 2016-02-08 18:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Potencjalny myślę że ilość wyjazdów jest uzależniona od ich zapotrzebowania. To Ty byś chciał pół czasu spędzić w samochodzie? Podoba mi się że jest możliwość ubezpieczenia na życie i opieki medycznej dla pracowników i ich rodzin
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-09 09:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zadnym wypadku nie chodzi o polowe czasu w aucie, mialem na mysli charakter pracy, inaczej pracuje sie w terenie miedzy ludzmi (wspomagajac sie telefonem, komputerem) a inaczej na miejscu sprzedajac badz tez szukajac klientow
zdjecie uzytkownika
Olik - 2016-02-09 16:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do paczki za 2 tys ty chcesz się utrzymać dobre jak ty to robisz zupki chińskie wpierdalasz a co do premi to jej nie wyrobisz bo się nie da
zdjecie uzytkownika
Olik - 2016-02-09 16:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A uważaj na kierowniczke na odziale ma taką szpare na przednich zębach i chodzi jak kaczka przez nią już kilku handlowców odeszło
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-09 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem pracować we Wrocławiu jako Przedstawiciel ale jak usłyszałem podstawę to ich wysmialem. Na szczęście znalazłem prace 2800 podstawy plus premia i auto służbowe do celów prywatnych . Brak GPS
zdjecie uzytkownika
tonii - 2016-02-10 20:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy jeszcze na jakim stanowisku, 2000 złotych masz podstawy @Olik, a reszta zależy już tylko i wyłącznie od Ciebie, do 3000 możesz dobić wraz z premią.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Plastics Group!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastics Group

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert