brak logo

Plastics Group

Warszawa

Opinie o Plastics Group

jacek 2016-01-28 10:24:01
Jaka jest podstawa, jaka prowizja? Target jest wysoki?
Dzięki
Dawid 2016-01-28 12:22:03
Jaką opinię u klientów ma Plastics Group ?
Jaką podstawę można uzyskać ? Jak realne do wykonania są plany sprzedaży ?
Jakim autem jeśdzi PH ?
alehandro 2016-01-28 23:36:54
Mam wrażenie że większość opini tutaj napisali flustraci.
Jaką opinię ma Plastics u klientów? Dobre pytanie, jak ktoś ma się wypowiedzieć skoro firma ma kilkanaście oddziałów w Polsce i kilka branż obsługuje ?
Ile klientów , tyle opinii.
Ale zgadzam się z jednym jakby sugerować się opiniami to wszędzie to samo.
I bądż tu mądry i szukaj pracy- jeden przed drugim sie popisuje jak to nie wykiwa szefa albo jakie to nieludzkie warunki a 2 wiersze dalej pisze ze pracuje 2,3 5 lat - ale takie teraz mamy pokolenie.
Olek 2016-02-03 12:07:02
We Wrocławiu jest taki mała kierowniczka która nastawia gumowe ucho i zaraz doda 2 słowa od siebie i dzwoni do Warszawy na donos za to dostaje premie . Atmosfera jest napięta fałszywa
1
Potencjalny 2016-02-03 12:56:02
Mam propozycję jako PH we Wrocławiu. Zarobki około średniej krajowej, które zaproponowalem zostały zaakceptowane... czytając opinie zastanawiam się jak jest naprawdę z zarobkami w tej firmie???
były 2016-02-03 14:14:26
podstawa dwójka netto, premia nieosiągalna bo zasady tak ustawione że premia zawsze się blokuje na jakimś kryterium premiowania, które się ze sobą zazębiają
z metra cięta 2016-02-03 14:18:06
tylko nie mała tylko nie mała! ładniej brzmi duża inaczej haha
wrocławiak 2016-02-03 21:01:22
we Wrocławiu za dwójkę nie wyżyjesz, koszty życia są prawie na poziomie Warszawy obecnie, a zarobki przez pół w porównaniu do Wawy!
1
Potencjalny 2016-02-04 18:36:34
Faktycznie dwa tysiace podstawy nie powalaja biorac pod uwage zawilosc premii... Jeszcze jedno-czy praca przedstawiciela w tej firmie obejmuje prace w terenie czy oddziale? Jak to wyglada w rzeczywistosci?
Potencjalny 2016-02-06 10:55:29
Czy ktos orientuje sie na temat sposobu pracy PH, tj. relacji czasu pracy w biurze i terenie?
były 2016-02-06 14:40:02
większość pracy w biurze, ale wyjazdy w teren też są konieczne od czasu do czasu jak to u handlowców mobilnych
Potencjalny 2016-02-06 15:15:48
Zatem sprzedaz przed telefon i mail - telemarketing hmmm
Potencjalny 2016-02-09 09:52:15
W zadnym wypadku nie chodzi o polowe czasu w aucie, mialem na mysli charakter pracy, inaczej pracuje sie w terenie miedzy ludzmi (wspomagajac sie telefonem, komputerem) a inaczej na miejscu sprzedajac badz tez szukajac klientow
Olik 2016-02-09 16:41:45
Do paczki za 2 tys ty chcesz się utrzymać dobre jak ty to robisz zupki chińskie wpierdalasz a co do premi to jej nie wyrobisz bo się nie da
1
Olik 2016-02-09 16:47:29
A uważaj na kierowniczke na odziale ma taką szpare na przednich zębach i chodzi jak kaczka przez nią już kilku handlowców odeszło
1
Adam 2016-02-09 16:54:58
Miałem pracować we Wrocławiu jako Przedstawiciel ale jak usłyszałem podstawę to ich wysmialem. Na szczęście znalazłem prace 2800 podstawy plus premia i auto służbowe do celów prywatnych . Brak GPS
Owek 2016-02-21 12:20:47
Ta kierowniczka z Wrocławia faktycznie ma szpare między zębami i chodzi jak kaczka
1
realista 2016-02-21 15:46:57
tauzen premii miesięcznie w tej firmie to czyste Science Fiction!!! w ogóle premia w tej firmie to SF!!!
alehandro 2016-03-03 21:03:30
Ciekawe kolego jak pracodawca ma ciebie kontrolować - może ci tak powiedzieli a ty łykasz jak pelikan a potem gps w samochodzie , kontrola telefonu i w laptopie system monitorujący - he he.
Tomek 2016-03-05 01:04:47
Kolego jak pracodawca dobrze płaci to ty sumiennie wykonujesz prace zależy ci na niej robisz obroty to pracodawca nie musi zakładać GPS
2015 były robol 2016-03-10 13:04:22
Witam, biorąc pod uwagę powyższe wasze wymiociny, które niczego nie wnoszą napisze bardzo krótko ; Pracowałem ( jako handlowiec) ponad 2 mce w 2015. Ogólnie w tej firmie (oddz Wawa)panuje totalny bururquel, i prostactwo. chaos zauważalny od samego poczatku pracy, nikt dokladnie nie wie gdzie co lezy na magazynach, nawet gdzie znajduje sie auto dla handlowca, juz to powinno dac do myslenia, ale mysle spróbuję i to byl wielki błąd i strata czasu!!! Notoryczne telefonowanie z byle głupotą, wypytywanie przez ociemnałą babę która ma z ciebie prowizję ile sprzedales i gdzie byłes MIMO WYSYŁANYCH DO TROLLICY planów roboty. Ten ssak leśny podstołowy kompletnie w niczym nie pomaga, wręcz przeciwnie.
KASA; minimum polszowe 1400 umowa na 3 m-ce (niby na poczatek) plany prowizyjne tak skonstruowane, że niemozliwe do zrobienia,... ale , ale... TO WSZYSTKO CELOWE !!! przeanalizowałem ogłoszenia na wszystkich portalach pracy ich ogłoszenia na handlowca woj maz. w 2015 było ich 6, wniosek ? jesli inni ,jak ja zanim zobaczyli jaka tam panuje kloaka i porobili 2 m-ce to około 6 osob przewinęło sie w rok. W roku 2016 widzę,że jest juz dokładnie to samo. Ludzie sie dziwią, że warszawa ,jak to mozliwe zeby płacili 1400 , haha idź - sprawdź. Dotarłem do mojego poprzednika - nieszcześnika. Robił tam 3 m-ce !!! 2000 zarobic to kosmos a 2 koła w stolicy to jak 500 żlotych na prowincji - jak nie płacisz za mieszkanie lecz mieszkasz z mumą i papą, którzy obys tylko robił cokolwiek zatankuja ci lodówke i upiorą gacie to jak tu wyzej tacy właśnie (chyba gimbaza po nieudanej próbie maturalnej-nie dziwne) piszą, że są zadowoleni z 2 tysięcy i zatankowanego auta.Pogratulować. Poza tym atmosfera w firmie kołchozniana, opary glupoty i woń z WC na wejściu to wizytówka tej niby-firmy.
NIE POLECAM, ZAROBKI DNO, BRAK SZACUNKU, ROTACJA OD 6 HANDLOWCÓW W GÓRĘ / ROK. Jeśli Wam to jeszcze nic nie mówi, to gratuluję podjecia pracy.
ja 2016-03-11 10:36:51
Polacy, wiecznie narzekający naród :) Nie ma pracy – źle. Jest– źle. No nie dogodzisz. Lepiej siedzieć w domu i narzekać? Wiecie dlaczego jest tu tyle negatywnych opinii? Bo ludzie, którzy nie pracują siedzą na forach i tylko narzekają, a ci którzy są zadowoleni nie mają na to czasu bo są w pracy a potem odpoczywają i mają wypłatę na koncie :D
1
nemo 2016-03-11 10:57:55
handlowcy i specjaliści, zarabiają na dyrektorów nierobów !!!!!! A jest ich trochę.
obecny 2016-03-12 19:36:53
Brak poszanowania do pracy ludzi, nie polecam tej firmy chyba ze 1 praca po studiach na rok dwa maxymalnie
1
alehandro 2016-03-19 19:48:48
Witaj kolego,
Po pierwsze nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi, kto pracuje i chwali sobie to jest już gorszy?
Po drugie skoro bez szemrania pracowałeś za 1400 to czym sie różnisz od tych innych gorszych?
Po trzecie błędnie zakładasz że jak szukają to tylko na twoje stanowisko , skoro pracowałeś to chyba wiesz jakie portfolio ma firma .
Nie rozumiem tego, duża firma czy mała i tak wszystko jest bee.
Okazuje sie ze handlowcy pracują tylko na dyrektorów nierobów i sa dyskryminowani żle opłacani i ogólnie syf kiła i mogiłą , a jednocześnie jezeli ktoś zagłębi się w statystyki to zawód przedstawiciela/handlowca rozkwita i jest b. duże zapotrzebowanie i coraz większe na specjalistów wykwalifikowanych znajacych języki.Jakim cudem?
I ostatnia moja uwaga - szukając opinii o pracodawcy każdy z nas szuka prawdy albo przynajmniej części prawdy o warunkach pracy.
A może jestem naiwny i żywimy sie tylko wiadomościami o kłamaniu oszukiwaniu marnej atmosferze wyzysku i ....
Pozdrawiam handlowców/przedstawicieli z krwi i kości.
ja 2016-03-22 00:01:13
Mówiąc dyrektor mówimy o "Koordynatorach "-śmiech na sali poza złym traktowaniem ludzi to nic ale to nic nie potrafią ...... brak słów
nemo 2016-03-23 15:00:57
opieka,medyczna jak za nią zapłacisz, bo za darmo po kliku latach...
Z_malego_miasta 2016-03-24 13:11:58
2000 tysie podstawy dla osoby niedoświadczonej? Moim zdaniem to normalnie (pojedźcie sobie do jakiegokolwiek małego miasta, tam o takiej pensji można pomarzyć Ja uciekłem właśnie z takiego miasta i teraz wypłatę 2000 odbieram niemal z podziękowaniem. Mieszkanie sobie wynajmuję z kumplem na spółę i jakoś mi wystarcza na normalne życie. Ok, rozumiem, że narzekać mogą osoby, które mają rodziny i dzieci (chociaż teraz dostaniecie po 500zł na dziecko hehe), no ale jak ktoś zakłada rodzinę to już powinien pomyśleć o zdobyciu doświadczenia większego?
1
obecny 2016-04-03 00:07:50
Nie polecam nawet na próbę ta firma to na rynku porażka jako pracodawca
mroczny 2016-04-07 14:47:28
No z tego co czytam i co tu piszecie to bardzo się nastawiam na tą pracę. Z waszych opinii wychodzi, że warunki są naprawdę przyzwoite w czasach, gdy młodym wciska się umowy śmieciowe? A tu umowa o pracę, socjal, premie. Poza tym 2 tys na rękę to wcale nie najgorsze warunki, miałem oferty gdzie proponowali mi łaskawie 1500zl...
były 2016-04-07 15:06:16
dobra firma na zdobycie doświadczenia lub przeczekanie i szukanie innej pracy, poza tym do niczego innego tam nie dojdziesz
Krzyś G. 2016-04-20 07:49:03
Jaki socjal? w tej firmie coś takiego nie istnieje! 2tys. na ręke jest spoko? Przy takiej umowie o pracę to często zleceniówki wyglądają korzystniej...
Wybacz ale najprawdopodobniej nie czytasz powyższych postów ze zrozumieniem.
Jeśli to jest Twoja pierwsza praca i miszkasz z rodzicami, którym nie dokładasz się do czynszu to rzeczyiście, warunki nie są złe...
obecny 2016-04-29 23:24:31
Medycyna tak jak sobie zapłacicie , jakie szkolenia -brak , nie ma żadnego wsparcia NIE POLECAM....
hmm 2016-06-05 00:41:31
Jak dla mnie brak słów dodam ze nie znam pracodawcy co by gorzej traktował pracownika
Pawellek 2016-06-21 22:18:54
Dla kogoś, kto chce po prostu popracować i zdobyć doświadczenie firma jest ok.
1
pmalin 2016-06-22 23:20:52
Pracowałem tam dwa lata jako handlowiec. Nie było źle
HR 2016-06-23 08:38:27
Rekrutacja jest ciągle ludzie odchodzą co 3 mc . Zgadzam się doświadczenie można zdobyć ale zaraz natychmiast należy uciekać . Kadra zarządzająca nie ma żadnych kompetencji i wiedzy na temat materiału .
Młody 2016-06-23 15:15:05
Ja pracuję i nie narzekam. Bez pracy nie ma kołaczy - taka prawda.
alehandro 2016-06-28 00:00:43
Jak nie potrafisz znaleść to znaczy że na starcie już się nie nadajesz.
Janeq 2016-06-28 22:16:52
Jak dla mnie firma ok. Szukałem nie tylko zarobku, ale też doświadczenia, które udało mi się zdobyć.
Ja 2016-07-01 11:45:56
Firma tragedia motto jesteśmy z najlepszymi oznacza kopiujemy od najlepszych. Firma kupuje od producentów i odsprzedaje dalej towar często nie mieszcząc się z cenami na rynku. Polityka personalna skupiona jest na szybkiej wymianie personelu czyli handlowcy cytryny. Nie można mieć własnego zdania karane jest zwolnieniem. Złośliwość ludzi tam pracujących i zawieść nie zna granic więc jeśli szukasz pracodawcy gdzie w spokoju sobie popracujesz to na pewno nie w tej firmie.
alehandro 2016-07-01 22:34:29
Ja was nie rozumiem pokolenie smartfona - jak nie podasz pod nos to nic nie wiedzą , są portale które sie zajmują tylko wyszukiwaniem pracowników , google i jedziesz wyszukują sie na pierwszym miejscu.
Jeżeli tego nie potraficie to jak chcecie pracować.A potem stękania na forum ze pracodawca nie taki.
Jak zachować obiektywizm skoro pojawiają się takie pytania, jeżeli szukasz pracy to masz tej 18 lat - powinieneś coś wiedzieć chyba?
Ale na fejsie i innych tego typu to się znacie jak się lansować.
Jeszcze w tamtym tygodniu były na przedstawicieli ogłoszenia chyba na 7 lokalizacji teraz sa na magazyniera PM oraz KAM .
alehandro 2016-07-01 22:48:02
Jest wiele firm na rynku działających w ten sposób , którzy nie produkują danego towaru a go tylko sprzedają jako pośrednik - co wcale nie oznacza że kopiują.
Jeżeli komuś odpowiada taka praca to ok. ale musisz wiedzieć że nie produkujesz i cenowo nie możesz walczyć z producentem.
Trudne bo często firmy sprzedaja też do ciebie i do klienta końcowego ale nie niemożliwe.
Przecież te firmy są i działają.
Trzeba po prostu wiedzieć do kogo idziesz pracować i znać tego plusy i minusy.
Dzisiaj jest tak - firma gigant monopolista - rynek zapchany , firma mała - rynek opanowany przez monopolistę , firma innowacyjna - musisz przekonać klienta że to co kupował przez 20 lat jest gorsze od tego co masz.
Ale to ty wybierasz firmę , więc...
RobertP 2016-07-02 18:08:55
Praca ok, czasem presja czasu, ale to chyba wszędzie jest więc nie ma co narzekać.
2
alehandro 2016-07-02 21:03:40
Na tę chwilę logistyków nie szukacie.
johhhny 2016-08-02 14:54:26
widzę ze znów szukają kogoś na wrocław i opole !! co sie tam dzieje ? zwolnił się ktoś czy otwierają nowe stanowisko ?
alehandro 2016-09-15 21:57:49
Coś cisza na forum się zrobiła , rekrutacje trwają a tu nic.
ano 2016-09-16 07:05:20
Nic sie nie zmienilo ,atmosfera pracy tragiczna kadra zarzadzajaca nie znajaca produktów. Firma ta to przejściowy epizod , dziś daje mi naukę i uciekam jak najdalej
inny 2016-09-17 19:08:53
To chyba nie widzisz ukrytych rekrutacji i nie zaglądasz na stronę kariera
giuseppe 2016-09-18 13:08:53
@ inny - jak to ukrytych rekrutacji? O cvo chodzi ?
Zostaw swoją opinię o Plastics Group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastics Group