brak logo

Plastics Group

Warszawa

Opinie o Plastics Group

Olik 2016-02-09 16:41:45
Do paczki za 2 tys ty chcesz się utrzymać dobre jak ty to robisz zupki chińskie wpierdalasz a co do premi to jej nie wyrobisz bo się nie da
1
Olik 2016-02-09 16:47:29
A uważaj na kierowniczke na odziale ma taką szpare na przednich zębach i chodzi jak kaczka przez nią już kilku handlowców odeszło
1
Adam 2016-02-09 16:54:58
Miałem pracować we Wrocławiu jako Przedstawiciel ale jak usłyszałem podstawę to ich wysmialem. Na szczęście znalazłem prace 2800 podstawy plus premia i auto służbowe do celów prywatnych . Brak GPS
tonii 2016-02-10 20:32:52
To zależy jeszcze na jakim stanowisku, 2000 złotych masz podstawy @Olik, a reszta zależy już tylko i wyłącznie od Ciebie, do 3000 możesz dobić wraz z premią.
Owek 2016-02-21 12:20:47
Ta kierowniczka z Wrocławia faktycznie ma szpare między zębami i chodzi jak kaczka
1
realista 2016-02-21 15:46:57
tauzen premii miesięcznie w tej firmie to czyste Science Fiction!!! w ogóle premia w tej firmie to SF!!!
alehandro 2016-03-03 21:03:30
Ciekawe kolego jak pracodawca ma ciebie kontrolować - może ci tak powiedzieli a ty łykasz jak pelikan a potem gps w samochodzie , kontrola telefonu i w laptopie system monitorujący - he he.
Tomek 2016-03-05 01:04:47
Kolego jak pracodawca dobrze płaci to ty sumiennie wykonujesz prace zależy ci na niej robisz obroty to pracodawca nie musi zakładać GPS
2015 były robol 2016-03-10 13:04:22
Witam, biorąc pod uwagę powyższe wasze wymiociny, które niczego nie wnoszą napisze bardzo krótko ; Pracowałem ( jako handlowiec) ponad 2 mce w 2015. Ogólnie w tej firmie (oddz Wawa)panuje totalny bururquel, i prostactwo. chaos zauważalny od samego poczatku pracy, nikt dokladnie nie wie gdzie co lezy na magazynach, nawet gdzie znajduje sie auto dla handlowca, juz to powinno dac do myslenia, ale mysle spróbuję i to byl wielki błąd i strata czasu!!! Notoryczne telefonowanie z byle głupotą, wypytywanie przez ociemnałą babę która ma z ciebie prowizję ile sprzedales i gdzie byłes MIMO WYSYŁANYCH DO TROLLICY planów roboty. Ten ssak leśny podstołowy kompletnie w niczym nie pomaga, wręcz przeciwnie.
KASA; minimum polszowe 1400 umowa na 3 m-ce (niby na poczatek) plany prowizyjne tak skonstruowane, że niemozliwe do zrobienia,... ale , ale... TO WSZYSTKO CELOWE !!! przeanalizowałem ogłoszenia na wszystkich portalach pracy ich ogłoszenia na handlowca woj maz. w 2015 było ich 6, wniosek ? jesli inni ,jak ja zanim zobaczyli jaka tam panuje kloaka i porobili 2 m-ce to około 6 osob przewinęło sie w rok. W roku 2016 widzę,że jest juz dokładnie to samo. Ludzie sie dziwią, że warszawa ,jak to mozliwe zeby płacili 1400 , haha idź - sprawdź. Dotarłem do mojego poprzednika - nieszcześnika. Robił tam 3 m-ce !!! 2000 zarobic to kosmos a 2 koła w stolicy to jak 500 żlotych na prowincji - jak nie płacisz za mieszkanie lecz mieszkasz z mumą i papą, którzy obys tylko robił cokolwiek zatankuja ci lodówke i upiorą gacie to jak tu wyzej tacy właśnie (chyba gimbaza po nieudanej próbie maturalnej-nie dziwne) piszą, że są zadowoleni z 2 tysięcy i zatankowanego auta.Pogratulować. Poza tym atmosfera w firmie kołchozniana, opary glupoty i woń z WC na wejściu to wizytówka tej niby-firmy.
NIE POLECAM, ZAROBKI DNO, BRAK SZACUNKU, ROTACJA OD 6 HANDLOWCÓW W GÓRĘ / ROK. Jeśli Wam to jeszcze nic nie mówi, to gratuluję podjecia pracy.
ja 2016-03-11 10:36:51
Polacy, wiecznie narzekający naród :) Nie ma pracy – źle. Jest– źle. No nie dogodzisz. Lepiej siedzieć w domu i narzekać? Wiecie dlaczego jest tu tyle negatywnych opinii? Bo ludzie, którzy nie pracują siedzą na forach i tylko narzekają, a ci którzy są zadowoleni nie mają na to czasu bo są w pracy a potem odpoczywają i mają wypłatę na koncie :D
1
nemo 2016-03-11 10:57:55
handlowcy i specjaliści, zarabiają na dyrektorów nierobów !!!!!! A jest ich trochę.
obecny 2016-03-12 19:36:53
Brak poszanowania do pracy ludzi, nie polecam tej firmy chyba ze 1 praca po studiach na rok dwa maxymalnie
1
teresa 2016-03-15 20:26:50
masz racje @ja, wieczne niezadowolenie codzienność naszych rodaków, znalazłam ofertę pracy dla specjalisty ds zakupów, dają zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, niezbędne narzędzia pracy, pakiet szkoleń wstępnych, możliwość ubezpieczenia na życie i opieki medycznej dla Pracowników i ich rodzin, szkoda, że nic nie ma o zarobkach
alehandro 2016-03-19 19:48:48
Witaj kolego,
Po pierwsze nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi, kto pracuje i chwali sobie to jest już gorszy?
Po drugie skoro bez szemrania pracowałeś za 1400 to czym sie różnisz od tych innych gorszych?
Po trzecie błędnie zakładasz że jak szukają to tylko na twoje stanowisko , skoro pracowałeś to chyba wiesz jakie portfolio ma firma .
Nie rozumiem tego, duża firma czy mała i tak wszystko jest bee.
Okazuje sie ze handlowcy pracują tylko na dyrektorów nierobów i sa dyskryminowani żle opłacani i ogólnie syf kiła i mogiłą , a jednocześnie jezeli ktoś zagłębi się w statystyki to zawód przedstawiciela/handlowca rozkwita i jest b. duże zapotrzebowanie i coraz większe na specjalistów wykwalifikowanych znajacych języki.Jakim cudem?
I ostatnia moja uwaga - szukając opinii o pracodawcy każdy z nas szuka prawdy albo przynajmniej części prawdy o warunkach pracy.
A może jestem naiwny i żywimy sie tylko wiadomościami o kłamaniu oszukiwaniu marnej atmosferze wyzysku i ....
Pozdrawiam handlowców/przedstawicieli z krwi i kości.
macik 2016-03-19 21:32:20
teresa, no własnie mnie zainteresowała ta oferta na specjalistę ds zakupów. Praca w końcu w stolicy, a że jest od razu umowa o prace to duży plus moim zdaniem, podobnie ta prywatna opieka medyczna.
ja 2016-03-22 00:01:13
Mówiąc dyrektor mówimy o "Koordynatorach "-śmiech na sali poza złym traktowaniem ludzi to nic ale to nic nie potrafią ...... brak słów
wojtek 2016-03-22 09:10:09
jest sporo ofert pracy w Plastics Group @macik, to o którym piszesz daje dobre warunki , ale też stawia wymagania wobec przyszłego pracownika - wymagaja doświadczenia w pracy na analogicznym stanowisku i dobrej znajomości języka angielskiego
nemo 2016-03-23 15:00:57
opieka,medyczna jak za nią zapłacisz, bo za darmo po kliku latach...
Z_malego_miasta 2016-03-24 13:11:58
2000 tysie podstawy dla osoby niedoświadczonej? Moim zdaniem to normalnie (pojedźcie sobie do jakiegokolwiek małego miasta, tam o takiej pensji można pomarzyć Ja uciekłem właśnie z takiego miasta i teraz wypłatę 2000 odbieram niemal z podziękowaniem. Mieszkanie sobie wynajmuję z kumplem na spółę i jakoś mi wystarcza na normalne życie. Ok, rozumiem, że narzekać mogą osoby, które mają rodziny i dzieci (chociaż teraz dostaniecie po 500zł na dziecko hehe), no ale jak ktoś zakłada rodzinę to już powinien pomyśleć o zdobyciu doświadczenia większego?
1
michał 2016-04-02 19:06:29
Znalazłem dziś ogłoszenie na Przedstawiciela Handlowego w tej firmie, mam 3 letnie doświadczenie, a warunki wydają się dobre.@ja, w zupełności się z Tobą zgadzam, a jeśli się nie spróbuje, to skąd można wiedzieć czy gdzieś źle czy dobrze.
obecny 2016-04-03 00:07:50
Nie polecam nawet na próbę ta firma to na rynku porażka jako pracodawca
Piotrek 2016-04-05 12:26:29
A ja polecam, nie wiem czemu możesz nie polecać i się tak spierać, że nawet na próbę, normalna praca, mi się wydaje, że nie ma się co rzucać w takim razie
mroczny 2016-04-07 14:47:28
No z tego co czytam i co tu piszecie to bardzo się nastawiam na tą pracę. Z waszych opinii wychodzi, że warunki są naprawdę przyzwoite w czasach, gdy młodym wciska się umowy śmieciowe? A tu umowa o pracę, socjal, premie. Poza tym 2 tys na rękę to wcale nie najgorsze warunki, miałem oferty gdzie proponowali mi łaskawie 1500zl...
były 2016-04-07 15:06:16
dobra firma na zdobycie doświadczenia lub przeczekanie i szukanie innej pracy, poza tym do niczego innego tam nie dojdziesz
Krzyś G. 2016-04-20 07:49:03
Jaki socjal? w tej firmie coś takiego nie istnieje! 2tys. na ręke jest spoko? Przy takiej umowie o pracę to często zleceniówki wyglądają korzystniej...
Wybacz ale najprawdopodobniej nie czytasz powyższych postów ze zrozumieniem.
Jeśli to jest Twoja pierwsza praca i miszkasz z rodzicami, którym nie dokładasz się do czynszu to rzeczyiście, warunki nie są złe...
obecny 2016-04-29 23:24:31
Medycyna tak jak sobie zapłacicie , jakie szkolenia -brak , nie ma żadnego wsparcia NIE POLECAM....
ojig 2016-05-06 15:57:07
No jeśli chodzi o rozwój na stanowiska gdzie pracujesz fizycznie @obecny, to szkoleń raczej nie ma, jeśli zatrudniasz się np na magazyn to musisz już posiadać uprawnienia na wózki widłowe. Co innego managerowie, oni mają już robione szkolenia przez firmę
hmm 2016-06-05 00:41:31
Jak dla mnie brak słów dodam ze nie znam pracodawcy co by gorzej traktował pracownika
150 2016-06-17 22:43:22
@hmm powiem Ci ze twoja opinia jest malo pomocna dla innych uzytkownikow..czy moglbys napsiac cos konkretnego i napisac dlaczegon wlasnie tak uwazasz..
Pawellek 2016-06-21 22:18:54
Dla kogoś, kto chce po prostu popracować i zdobyć doświadczenie firma jest ok.
1
34r 2016-06-21 22:21:12
tak na prawde to kazda praca oferuje Ci zdobycie doswiadczenia i podniesnie kwalifiakcji bo po to tez miedzy innymi podjemuje sie prace taka jest prawda..a nie wiecie czy beda teraz rekrutowac mozxe??
pmalin 2016-06-22 23:20:52
Pracowałem tam dwa lata jako handlowiec. Nie było źle
HR 2016-06-23 08:38:27
Rekrutacja jest ciągle ludzie odchodzą co 3 mc . Zgadzam się doświadczenie można zdobyć ale zaraz natychmiast należy uciekać . Kadra zarządzająca nie ma żadnych kompetencji i wiedzy na temat materiału .
Młody 2016-06-23 15:15:05
Ja pracuję i nie narzekam. Bez pracy nie ma kołaczy - taka prawda.
werf 2016-06-23 15:44:38
@HR no dobra ale to pwioiedz gdzie jest ta rekrutacja bo od dluzszego czasu ja tam nic nie widze od nich
alehandro 2016-06-28 00:00:43
Jak nie potrafisz znaleść to znaczy że na starcie już się nie nadajesz.
4rgtbh 2016-06-28 19:44:25
mysle ze tu chodzilo o to ze na gowork nie maja zandych ofert
Janeq 2016-06-28 22:16:52
Jak dla mnie firma ok. Szukałem nie tylko zarobku, ale też doświadczenia, które udało mi się zdobyć.
rozmaryn 2016-06-30 19:44:40
@4rthbg ale to przecież czołowy dostawca tworzyw sztucznych, zobacz na jaką skalę i jakich ma partnerów biznesowych - a to znaczy że na pewno nie brakuje rekrutacji i ofert pracy, tylko wiadomo że trzeba się rozejrzeć po internecie bardziej, silny gracz w branży
Ja 2016-07-01 11:45:56
Firma tragedia motto jesteśmy z najlepszymi oznacza kopiujemy od najlepszych. Firma kupuje od producentów i odsprzedaje dalej towar często nie mieszcząc się z cenami na rynku. Polityka personalna skupiona jest na szybkiej wymianie personelu czyli handlowcy cytryny. Nie można mieć własnego zdania karane jest zwolnieniem. Złośliwość ludzi tam pracujących i zawieść nie zna granic więc jeśli szukasz pracodawcy gdzie w spokoju sobie popracujesz to na pewno nie w tej firmie.
vxed 2016-07-01 13:15:08
@rozmaryn oj no moze za jakis czas sie cos pojawi nie wiem tylko czy tutaj czy gdzies indziej trzeba szukac
alehandro 2016-07-01 22:34:29
Ja was nie rozumiem pokolenie smartfona - jak nie podasz pod nos to nic nie wiedzą , są portale które sie zajmują tylko wyszukiwaniem pracowników , google i jedziesz wyszukują sie na pierwszym miejscu.
Jeżeli tego nie potraficie to jak chcecie pracować.A potem stękania na forum ze pracodawca nie taki.
Jak zachować obiektywizm skoro pojawiają się takie pytania, jeżeli szukasz pracy to masz tej 18 lat - powinieneś coś wiedzieć chyba?
Ale na fejsie i innych tego typu to się znacie jak się lansować.
Jeszcze w tamtym tygodniu były na przedstawicieli ogłoszenia chyba na 7 lokalizacji teraz sa na magazyniera PM oraz KAM .
alehandro 2016-07-01 22:48:02
Jest wiele firm na rynku działających w ten sposób , którzy nie produkują danego towaru a go tylko sprzedają jako pośrednik - co wcale nie oznacza że kopiują.
Jeżeli komuś odpowiada taka praca to ok. ale musisz wiedzieć że nie produkujesz i cenowo nie możesz walczyć z producentem.
Trudne bo często firmy sprzedaja też do ciebie i do klienta końcowego ale nie niemożliwe.
Przecież te firmy są i działają.
Trzeba po prostu wiedzieć do kogo idziesz pracować i znać tego plusy i minusy.
Dzisiaj jest tak - firma gigant monopolista - rynek zapchany , firma mała - rynek opanowany przez monopolistę , firma innowacyjna - musisz przekonać klienta że to co kupował przez 20 lat jest gorsze od tego co masz.
Ale to ty wybierasz firmę , więc...
lin 2016-07-01 22:55:48
a ktos się moze orientuje czy nadal szukacie logistyków?
RobertP 2016-07-02 18:08:55
Praca ok, czasem presja czasu, ale to chyba wszędzie jest więc nie ma co narzekać.
1
7767 2016-07-02 18:53:01
@lin nie wiem sporobuj posuzkac na ich stornie moze czegos bo tutaj to od dawna w sumie nie byly zadne oferty pracy wstawiane z tego co sie oreitnuje..albo skontaktuj sie z nimi po prostu bezposrednio
alehandro 2016-07-02 21:03:40
Na tę chwilę logistyków nie szukacie.
Piotrek 2016-07-03 10:20:01
No nie szukają logistyków to akurat jest prawda, więc spokojnie
johhhny 2016-08-02 14:54:26
widzę ze znów szukają kogoś na wrocław i opole !! co sie tam dzieje ? zwolnił się ktoś czy otwierają nowe stanowisko ?
fit 2016-08-02 16:49:12
Wiecie jednak czy oferta pracy na przedstawiciela handlowego jest jeszcze aktualna? Na pewno dbają o niezłe warunki pracy co jest dobrym znakiem na to co się dzieje.
Zostaw swoją opinię o Plastics Group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastics Group