Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastics Group

Pracowałeś w firmie Plastics Group i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-05 12:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ale czytam te opinie i śmiać mi się jak z Warzawy wypisują planu nie wyrobisz tylko masz marną podstawę tylko . Duza jest rotacja bo nikt nie chce pracować za marne grosze
zdjecie uzytkownika
nbv - 2016-01-06 21:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chodzi o prace w firmie Plastics Group Sp. z o.o. to teraz szukaja glownie przedstawiciela handlowego miedzy innymi w Katowicach i we Wrocławiu..
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-25 17:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki zarobki na stanowisku ph??
zdjecie uzytkownika
kiziok - 2016-01-25 18:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno powiedziec jacek, bo przedstawiciel handlowy zarabia zazwyczaj prowizyjnie, także pytanie jak wyrabiasz targety. Wazne, ze oferują tutaj zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, niezbędne narzędzia pracy, pakiet szkoleń wstępnych oraz możliwość ubezpieczenia na życie i opieki medycznej dla Pracowników i ich rodzin.
zdjecie uzytkownika
praca - 2016-01-26 12:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć M., jakie miasto? Ja też z ekipy Plastics, tyle że z magazynów :D mam wrażenie, że teraz w internecie trudno znaleźć jakąkolwiek pracę z dobrą opinią, wystarczy przejrzeć opinie w tym serwisie… wszędzie ludzie narzekają. Ja stwierdziłem, że nie będę czytał opinii w necie jak szedłem na rozmowę do Plastics, bo czytałem już wiele wątków o firmach do których chciałem złożyć CV i zrezygnowałem. Stwierdziłem, że tym sposobem to ja nigdy pracę nie znajdę, więc poszedłem na żywioł i jak na razie nie żałuję. Tak jak napisał M. – umową o pracę – jest. Wynagrodzenie na czas – jest. Atmosfera – spoko. Z magazynu wychodzę dokładnie po przepracowanych 8 godzinach. Praca jak praca.
zdjecie uzytkownika
znawca tematu - 2016-01-26 12:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2016-01-26 12:35:49]:
taaa i zarobki na magazynie 1500 netto rewelka jak na duże miasto haha
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-28 10:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest podstawa, jaka prowizja? Target jest wysoki?
Dzięki
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-01-28 12:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką opinię u klientów ma Plastics Group ?
Jaką podstawę można uzyskać ? Jak realne do wykonania są plany sprzedaży ?
Jakim autem jeśdzi PH ?
zdjecie uzytkownika
alehandro - 2016-01-28 23:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie że większość opini tutaj napisali flustraci.
Jaką opinię ma Plastics u klientów? Dobre pytanie, jak ktoś ma się wypowiedzieć skoro firma ma kilkanaście oddziałów w Polsce i kilka branż obsługuje ?
Ile klientów , tyle opinii.
Ale zgadzam się z jednym jakby sugerować się opiniami to wszędzie to samo.
I bądż tu mądry i szukaj pracy- jeden przed drugim sie popisuje jak to nie wykiwa szefa albo jakie to nieludzkie warunki a 2 wiersze dalej pisze ze pracuje 2,3 5 lat - ale takie teraz mamy pokolenie.
zdjecie uzytkownika
blender - 2016-02-01 20:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alehandro - 2016-01-28 23:36:54]:
zgadzam się z Tobą całkowicie. Ja na przykład znam wielu pracowników plasticsa którzy tak naprawdę lubią te prace. M.in. product managerów których również szukają
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-02-03 12:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
We Wrocławiu jest taki mała kierowniczka która nastawia gumowe ucho i zaraz doda 2 słowa od siebie i dzwoni do Warszawy na donos za to dostaje premie . Atmosfera jest napięta fałszywa
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-03 12:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję jako PH we Wrocławiu. Zarobki około średniej krajowej, które zaproponowalem zostały zaakceptowane... czytając opinie zastanawiam się jak jest naprawdę z zarobkami w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
były - 2016-02-03 14:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Potencjalny - 2016-02-03 12:56:02]:
podstawa dwójka netto, premia nieosiągalna bo zasady tak ustawione że premia zawsze się blokuje na jakimś kryterium premiowania, które się ze sobą zazębiają
zdjecie uzytkownika
z metra cięta - 2016-02-03 14:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2016-02-03 12:07:02]:
tylko nie mała tylko nie mała! ładniej brzmi duża inaczej haha
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2016-02-03 20:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro dwójka jest w podstawie, to ja bym nie narzekał. Zawsze to dla mnie kryterium najważniejsze, za 2 tysiące da się wyżyć,a do tego dochodzi premia @były
zdjecie uzytkownika
wrocławiak - 2016-02-03 21:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2016-02-03 20:53:50]:
we Wrocławiu za dwójkę nie wyżyjesz, koszty życia są prawie na poziomie Warszawy obecnie, a zarobki przez pół w porównaniu do Wawy!
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-04 18:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie dwa tysiace podstawy nie powalaja biorac pod uwage zawilosc premii... Jeszcze jedno-czy praca przedstawiciela w tej firmie obejmuje prace w terenie czy oddziale? Jak to wyglada w rzeczywistosci?
zdjecie uzytkownika
paczka - 2016-02-05 21:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro przeciętne u nich zarobki są w granicach 2 tysięcy, to raczej nie jest to straszna kwota. Spokojnie można utrzymać siebie z tej kwoty, więc pewnie i premia też sie trafi.
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-06 10:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos orientuje sie na temat sposobu pracy PH, tj. relacji czasu pracy w biurze i terenie?
zdjecie uzytkownika
były - 2016-02-06 14:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Potencjalny - 2016-02-06 10:55:29]:
większość pracy w biurze, ale wyjazdy w teren też są konieczne od czasu do czasu jak to u handlowców mobilnych
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-06 15:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatem sprzedaz przed telefon i mail - telemarketing hmmm
zdjecie uzytkownika
wania - 2016-02-08 18:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Potencjalny myślę że ilość wyjazdów jest uzależniona od ich zapotrzebowania. To Ty byś chciał pół czasu spędzić w samochodzie? Podoba mi się że jest możliwość ubezpieczenia na życie i opieki medycznej dla pracowników i ich rodzin
zdjecie uzytkownika
Potencjalny - 2016-02-09 09:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zadnym wypadku nie chodzi o polowe czasu w aucie, mialem na mysli charakter pracy, inaczej pracuje sie w terenie miedzy ludzmi (wspomagajac sie telefonem, komputerem) a inaczej na miejscu sprzedajac badz tez szukajac klientow
zdjecie uzytkownika
Olik - 2016-02-09 16:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do paczki za 2 tys ty chcesz się utrzymać dobre jak ty to robisz zupki chińskie wpierdalasz a co do premi to jej nie wyrobisz bo się nie da
zdjecie uzytkownika
Olik - 2016-02-09 16:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A uważaj na kierowniczke na odziale ma taką szpare na przednich zębach i chodzi jak kaczka przez nią już kilku handlowców odeszło
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-09 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem pracować we Wrocławiu jako Przedstawiciel ale jak usłyszałem podstawę to ich wysmialem. Na szczęście znalazłem prace 2800 podstawy plus premia i auto służbowe do celów prywatnych . Brak GPS
zdjecie uzytkownika
tonii - 2016-02-10 20:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy jeszcze na jakim stanowisku, 2000 złotych masz podstawy @Olik, a reszta zależy już tylko i wyłącznie od Ciebie, do 3000 możesz dobić wraz z premią.
zdjecie uzytkownika
Owek - 2016-02-21 12:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta kierowniczka z Wrocławia faktycznie ma szpare między zębami i chodzi jak kaczka
zdjecie uzytkownika
realista - 2016-02-21 15:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tonii - 2016-02-10 20:32:52]:
tauzen premii miesięcznie w tej firmie to czyste Science Fiction!!! w ogóle premia w tej firmie to SF!!!
zdjecie uzytkownika
alehandro - 2016-03-03 21:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tonii - 2016-02-10 20:32:52]:
Ciekawe kolego jak pracodawca ma ciebie kontrolować - może ci tak powiedzieli a ty łykasz jak pelikan a potem gps w samochodzie , kontrola telefonu i w laptopie system monitorujący - he he.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-03-05 01:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego jak pracodawca dobrze płaci to ty sumiennie wykonujesz prace zależy ci na niej robisz obroty to pracodawca nie musi zakładać GPS
zdjecie uzytkownika
2015 były robol - 2016-03-10 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, biorąc pod uwagę powyższe wasze wymiociny, które niczego nie wnoszą napisze bardzo krótko ; Pracowałem ( jako handlowiec) ponad 2 mce w 2015. Ogólnie w tej firmie (oddz Wawa)panuje totalny bururquel, i prostactwo. chaos zauważalny od samego poczatku pracy, nikt dokladnie nie wie gdzie co lezy na magazynach, nawet gdzie znajduje sie auto dla handlowca, juz to powinno dac do myslenia, ale mysle spróbuję i to byl wielki błąd i strata czasu!!! Notoryczne telefonowanie z byle głupotą, wypytywanie przez ociemnałą babę która ma z ciebie prowizję ile sprzedales i gdzie byłes MIMO WYSYŁANYCH DO TROLLICY planów roboty. Ten ssak leśny podstołowy kompletnie w niczym nie pomaga, wręcz przeciwnie.
KASA; minimum polszowe 1400 umowa na 3 m-ce (niby na poczatek) plany prowizyjne tak skonstruowane, że niemozliwe do zrobienia,... ale , ale... TO WSZYSTKO CELOWE !!! przeanalizowałem ogłoszenia na wszystkich portalach pracy ich ogłoszenia na handlowca woj maz. w 2015 było ich 6, wniosek ? jesli inni ,jak ja zanim zobaczyli jaka tam panuje kloaka i porobili 2 m-ce to około 6 osob przewinęło sie w rok. W roku 2016 widzę,że jest juz dokładnie to samo. Ludzie sie dziwią, że warszawa ,jak to mozliwe zeby płacili 1400 , haha idź - sprawdź. Dotarłem do mojego poprzednika - nieszcześnika. Robił tam 3 m-ce !!! 2000 zarobic to kosmos a 2 koła w stolicy to jak 500 żlotych na prowincji - jak nie płacisz za mieszkanie lecz mieszkasz z mumą i papą, którzy obys tylko robił cokolwiek zatankuja ci lodówke i upiorą gacie to jak tu wyzej tacy właśnie (chyba gimbaza po nieudanej próbie maturalnej-nie dziwne) piszą, że są zadowoleni z 2 tysięcy i zatankowanego auta.Pogratulować. Poza tym atmosfera w firmie kołchozniana, opary glupoty i woń z WC na wejściu to wizytówka tej niby-firmy.
NIE POLECAM, ZAROBKI DNO, BRAK SZACUNKU, ROTACJA OD 6 HANDLOWCÓW W GÓRĘ / ROK. Jeśli Wam to jeszcze nic nie mówi, to gratuluję podjecia pracy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-11 10:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polacy, wiecznie narzekający naród :) Nie ma pracy – źle. Jest– źle. No nie dogodzisz. Lepiej siedzieć w domu i narzekać? Wiecie dlaczego jest tu tyle negatywnych opinii? Bo ludzie, którzy nie pracują siedzą na forach i tylko narzekają, a ci którzy są zadowoleni nie mają na to czasu bo są w pracy a potem odpoczywają i mają wypłatę na koncie :D
zdjecie uzytkownika
nemo - 2016-03-11 10:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
handlowcy i specjaliści, zarabiają na dyrektorów nierobów !!!!!! A jest ich trochę.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-03-12 19:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak poszanowania do pracy ludzi, nie polecam tej firmy chyba ze 1 praca po studiach na rok dwa maxymalnie
zdjecie uzytkownika
teresa - 2016-03-15 20:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje @ja, wieczne niezadowolenie codzienność naszych rodaków, znalazłam ofertę pracy dla specjalisty ds zakupów, dają zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, niezbędne narzędzia pracy, pakiet szkoleń wstępnych, możliwość ubezpieczenia na życie i opieki medycznej dla Pracowników i ich rodzin, szkoda, że nic nie ma o zarobkach
zdjecie uzytkownika
alehandro - 2016-03-19 19:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-03-11 10:36:51]:
Witaj kolego,
Po pierwsze nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi, kto pracuje i chwali sobie to jest już gorszy?
Po drugie skoro bez szemrania pracowałeś za 1400 to czym sie różnisz od tych innych gorszych?
Po trzecie błędnie zakładasz że jak szukają to tylko na twoje stanowisko , skoro pracowałeś to chyba wiesz jakie portfolio ma firma .
Nie rozumiem tego, duża firma czy mała i tak wszystko jest bee.
Okazuje sie ze handlowcy pracują tylko na dyrektorów nierobów i sa dyskryminowani żle opłacani i ogólnie syf kiła i mogiłą , a jednocześnie jezeli ktoś zagłębi się w statystyki to zawód przedstawiciela/handlowca rozkwita i jest b. duże zapotrzebowanie i coraz większe na specjalistów wykwalifikowanych znajacych języki.Jakim cudem?
I ostatnia moja uwaga - szukając opinii o pracodawcy każdy z nas szuka prawdy albo przynajmniej części prawdy o warunkach pracy.
A może jestem naiwny i żywimy sie tylko wiadomościami o kłamaniu oszukiwaniu marnej atmosferze wyzysku i ....
Pozdrawiam handlowców/przedstawicieli z krwi i kości.
zdjecie uzytkownika
macik - 2016-03-19 21:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teresa, no własnie mnie zainteresowała ta oferta na specjalistę ds zakupów. Praca w końcu w stolicy, a że jest od razu umowa o prace to duży plus moim zdaniem, podobnie ta prywatna opieka medyczna.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-22 00:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiąc dyrektor mówimy o "Koordynatorach "-śmiech na sali poza złym traktowaniem ludzi to nic ale to nic nie potrafią ...... brak słów
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-03-22 09:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest sporo ofert pracy w Plastics Group @macik, to o którym piszesz daje dobre warunki , ale też stawia wymagania wobec przyszłego pracownika - wymagaja doświadczenia w pracy na analogicznym stanowisku i dobrej znajomości języka angielskiego
zdjecie uzytkownika
nemo - 2016-03-23 15:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opieka,medyczna jak za nią zapłacisz, bo za darmo po kliku latach...
zdjecie uzytkownika
Z_malego_miasta - 2016-03-24 13:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2000 tysie podstawy dla osoby niedoświadczonej? Moim zdaniem to normalnie (pojedźcie sobie do jakiegokolwiek małego miasta, tam o takiej pensji można pomarzyć Ja uciekłem właśnie z takiego miasta i teraz wypłatę 2000 odbieram niemal z podziękowaniem. Mieszkanie sobie wynajmuję z kumplem na spółę i jakoś mi wystarcza na normalne życie. Ok, rozumiem, że narzekać mogą osoby, które mają rodziny i dzieci (chociaż teraz dostaniecie po 500zł na dziecko hehe), no ale jak ktoś zakłada rodzinę to już powinien pomyśleć o zdobyciu doświadczenia większego?
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-04-02 19:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem dziś ogłoszenie na Przedstawiciela Handlowego w tej firmie, mam 3 letnie doświadczenie, a warunki wydają się dobre.@ja, w zupełności się z Tobą zgadzam, a jeśli się nie spróbuje, to skąd można wiedzieć czy gdzieś źle czy dobrze.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-03 00:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nawet na próbę ta firma to na rynku porażka jako pracodawca
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-04-05 12:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja polecam, nie wiem czemu możesz nie polecać i się tak spierać, że nawet na próbę, normalna praca, mi się wydaje, że nie ma się co rzucać w takim razie
zdjecie uzytkownika
mroczny - 2016-04-07 14:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No z tego co czytam i co tu piszecie to bardzo się nastawiam na tą pracę. Z waszych opinii wychodzi, że warunki są naprawdę przyzwoite w czasach, gdy młodym wciska się umowy śmieciowe? A tu umowa o pracę, socjal, premie. Poza tym 2 tys na rękę to wcale nie najgorsze warunki, miałem oferty gdzie proponowali mi łaskawie 1500zl...
zdjecie uzytkownika
były - 2016-04-07 15:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra firma na zdobycie doświadczenia lub przeczekanie i szukanie innej pracy, poza tym do niczego innego tam nie dojdziesz
zdjecie uzytkownika
Krzyś G. - 2016-04-20 07:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mroczny - 2016-04-07 14:47:28]:
Jaki socjal? w tej firmie coś takiego nie istnieje! 2tys. na ręke jest spoko? Przy takiej umowie o pracę to często zleceniówki wyglądają korzystniej...
Wybacz ale najprawdopodobniej nie czytasz powyższych postów ze zrozumieniem.
Jeśli to jest Twoja pierwsza praca i miszkasz z rodzicami, którym nie dokładasz się do czynszu to rzeczyiście, warunki nie są złe...
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-04-29 23:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Medycyna tak jak sobie zapłacicie , jakie szkolenia -brak , nie ma żadnego wsparcia NIE POLECAM....
zdjecie uzytkownika
ojig - 2016-05-06 15:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jeśli chodzi o rozwój na stanowiska gdzie pracujesz fizycznie @obecny, to szkoleń raczej nie ma, jeśli zatrudniasz się np na magazyn to musisz już posiadać uprawnienia na wózki widłowe. Co innego managerowie, oni mają już robione szkolenia przez firmę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Plastics Group!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastics Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert