Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastics Group

Pracowałeś w firmie Plastics Group i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-12-12 20:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w porządku, łatwa nie jest - trzeba wykazać się ogromną odpornością na stres. Mnóstwo pomocnych, miłych ludzi. Początki trudne, dużo trzeba przyjąć na klatę oraz potrafić schować honor w kielnie. Jeżeli stanowisko kierownicze Cię nie polubi, rzuca kłody pod nogi, sprawdza, wymyśla... niestety jeżeli jesteś osobą łamiącą się to zostaniesz przejechany. Huśtawka emocjonalna. Mimo złego spotkać się tam można z serdecznością, uprzejmością ,życzliwością.Pozytywna ocena. Szczególnie ludzie W-wa, Dąbroszyn, Wro, Kato, Opole (oj, tam chyba nie bardzo - podobno ludzie tam nie wytrzymują).
zdjecie uzytkownika
inspiracja - 2014-12-30 02:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś ma na prawde dobrze rozładowane ifnormacje o całej firmie podziwiam. tak się zastanawiam ile młody pracujesz w plastics group. tylko tak znacząco wiem, że nie za bardzo orientuje się jak to jest pracować w tym miejscu. myślicie, że ktoś mi tutaj pomożę najpierw i jeszcze napisze coś o pracy? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
znawca - 2015-01-07 19:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile teraz kasuja z wypłaty za samochód sluzbowy aaa? 400 zeta brutto z faktura czy wiecej?? dramat nie firma zeby tak doic swoich pracownikow, maja roczny serwis i ubezpieczenie aut aut za friko bo placa pracownicy haha
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-01-07 19:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-12-12 20:42:53]:
młody robi drugi miesiac i juz tak sie wyrobil ze pewnie trzeci bedzie jego ostatnim hehe
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-01-08 23:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inspiracja - 2014-12-30 02:22:52]:
Skąd przypuszczenia że tam pracuje??? Inspiracjo...pracowałem:)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-09 14:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają ph na wielkopolskie do budowlanki ,ktoś wie jakie są zarobki w ty dziale ?
zdjecie uzytkownika
znawca - 2015-01-09 15:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-01-09 14:57:35]:
bida z nędzą, jak wynegocjujesz 2 tys netto podstawy to max., na premie nie licz bo budżety do wykonania kosmiczne jak na warunki rynkowe, poza tym kryteria premii wykluczają się wzajemnie więc jest nieosiągalna na dzisiaj dla większości ph
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-03-02 21:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poważnie przedstawiciele handlowi w Plastics Group pracują głównie za 2 tysiące na rekę podstawy? Znam branze, teraz także pracuje jako przedstawiciel i mogę powiedzieć, że całościowo to mało, ale podstawa jest wysoka. Zatrudnienie jest na umowę o pracę? Jak z narzędziami pracy w ogóle i ich kosztami?
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-03-21 14:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, mnie tez interesowałaby posada przedstawiciela handlowego w plastics group, może jest ktoś w stanie polecić to stanowisko? Jesli faktycznie taka jest podstawa i do tego premia i prowizja, to najwyraźniej można dobrze zarobić. Jak tez jest tutaj z planami sprzedażowymi i bazą klientów? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-03-23 21:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam planu sprzedażowego nie zrobisz.
2 tyś ,żeby zarabiac to porażka życiowa
zdjecie uzytkownika
tuplexik - 2015-03-27 13:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w Warszawie nie polecam tej firmy dzięki Bogu mam nową normalne warunki. Cały czas są rotację to sobie odpowiedzcie sami czy warto tam pracować
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-03-28 00:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda pracować za 2 tyś miesięcznie jako handlowiec to wstyd komuś powiedzieć . Bo planu się nie da zrobić .a atmosfera firmę napięta .

zdjecie uzytkownika
iwa - 2015-03-29 11:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We Wrocławiu znów nie ma specjalisty od reklamy, dobre co wyszkolili go . A kordynatorka razem z kierowniczka doprowadziłi , że nie wytzrzymal psychicznie i się rozchorowal i przebywa na L4.
Podobno ma 2 tys pensji.
Na tę warunki pracy to żałosne, nikt normalny nie będzie pracował za takie marne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Bolik - 2015-04-11 04:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie gadaj, że nie da się zrobić bo ja pracowałem w tej firmie i nie miałem z tym większych problemów. Może to brak talentu lub szczęścia ? no sam nie wiem.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-04-14 08:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha dobre dla tego poszedłem pracować do konkurencji
1 plastics ma braki magazynowe.
2 Transport płatny do klienta i Raz w tygodniu.
3 cały czas kontrola i robienie problemów ze strony kordynatora.
Planu tak nie zrobisz .
Konkurencja ma transport codziennie i nie bierze opłat.
Więc kogo klient wybierze.
zdjecie uzytkownika
okret - 2015-04-27 00:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Strasznie widoczne są braki kadrowe w firmie. Ale z tego co widzę szukają już nowych pracowników szkoda tylko że nie na wszystkie stanowiska na które by się przydało.
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2015-05-28 14:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2015-04-14 08:58:10]:
do tekstu marka - widze podobieństwo do iwy! jeśli chciałeś pracować w miejscu idealnym to faktycznie mogłeś się rozczarować.
tutaj masz tyle ile wynegocjujesz na początku. Widać wroclaw był kiepski. Innym zyje się tu dużo lepiej. No i czy ktoś widział firme bez kierownictwa co nie kontroluje?
a jak się "kreci lody" na boku to tak to się kończy
zdjecie uzytkownika
ciekawy janek - 2015-05-28 16:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przebiegla dorka nadal jest kierownica we wro?
zdjecie uzytkownika
emilkaX - 2015-06-10 18:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu @ciekawy janku zajmujesz się kierownikami zamiast skupić się na własnej pracy jak maniery dobre nakazują! co do braków kadrowych to jeśli nawet jakimś cudem by się pojawiły to widzę po bardzo dużej ilości ofert że są na bieżąco uzupełniane, n. key account managera w trzech miastach szukają, i to zapewnia zapewne fajną kadrową świeżość
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-06-11 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emilkaX - 2015-06-10 18:25:27]:
kadrowa świeżość za 1800 netto buahahahah!!!! ludziska pchają się drzwiami i oknami we wrocławiu!!! buahahahah!!!
zdjecie uzytkownika
wesoły janek - 2015-06-11 14:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emilkaX - 2015-06-10 18:25:27]:
świeżość kadrowa wśród handlowców???? raczej od wielu już lat rotacja jak na karuzeli w wesołym miasteczku!!!! buahahaha
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-06-25 12:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczka we Wrocławiu jest fałszywa i tyle .
a handlowcy odchodzą bo kto tam wytrzyma i tyle jeszcze taka płaca hi
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-07-01 10:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edek masz racje kierowniczką , ja tam nadal pracuje ale powiem ci , że takiej zakłamanej osoby nie widziałem nigdy , przedstawiciele szybko odchodzą ,czemu i to jest pytanie
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-07-01 10:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczcie , we Wrocławiu ilu już Przedstawicieli handlowych , odeszło czemu powód nie da się zarobić i czemu jeszcze napięta atmosfera oraz praca jak za Gierka . Gumowe ucho Pani kierownik Słucha a potem dodaję swoją historię i dodaje swoje słowa i przekazuje dalej to taka polityka firmy. Zamiast się skupić na Pracy i pomocy nowym pracownikom.
zdjecie uzytkownika
Zazenowana - 2015-07-01 19:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Marianie, Edku itp. fachowcu z bozej laski. Probujesz swoja nieudolnosc tlumaczyc falszywością, egoizmem, brakiem zainteresowania i brakiem checi pomocy ze strony innych ludzi. To nie jest przedszkole, wiec nie wymagaj, ze ktos bedzie robil za Ciebie. Narzekasz, ze 2 tys. to malo, ale sam sie zgodziles pracowac za takie pieniadze, wiec nie rozumiem Twojej frustracji niskimi zarobkami. I wiesz co mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale jak konczy. A Ty Łukaszu nawet wypowiedzenia nie umiałes przyjac z godnoscia. I właśnie twoje zakończenie współpracy z Plasticsem pokazało twoja klase. A to co wypisujesz tutaj i jak obrzucasz blotem ludzi, ktorych naprawde nie poznales jest bardzo plytkie. Stan przed lustrem i z czystym sumieniem wydaj o sobie opinie: jestem świetnym handlowcem, to inni nie umieja docenic mojej fachowosci. I wiesz co pomimo wszystko zycze Ci wielu sukcesow zawodowych, wiekszej odpornosci psychicznej i mocniejszego kregoslupa moralnego, bo jestem przekonana, ze spotkasz na swojej drodze wiekszych falszywcow i harpie niz te we wroclawskim Plasticsie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastics Group

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plastics Group?
Zadaj pytanie
alert