brak logo

Zakłady chemiczne Gamix

Jankowo Dolne

Opinie o Zakłady chemiczne Gamix

nn 2011-03-20 19:55:01
No stary wcale się nie mylisz szkoda tylko że ci z TESCO tego nie czytają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
XXX 2011-03-28 23:03:32
Jest tam gorzej niż opisujesz... Jak najdalej od takich ludzi...
1
anonim 2011-04-04 23:38:45
pracownicy są naprawdę w porządku.. no nie licząc \\\\\\\"małej kopii (usunięte przez moderatora) \\\\\\\" i kilku innych zniszczonych systemem.. Niestety \\\\\\\"kadra\\\\\\\" zarządzająca na czele z szefostwem TO LUDZIE KTÓRZY Z CHAMA WYSZLI NA PANA i tyle!! A teraz pokazują jacy to są wielcy Państwo... z resztą autami szpanują a pokupowane w leasingu i spłacają je z naszych wypłat.... Więc jeśli chcecie tam pracować to jednaj tak jak napisał poprzednik powinniście się poważnie zastanowić czy za te pieniądze chcecie być nazywani (usunięte przez moderatora) Pozdrawiam wszystkich chętnych..
1
barnab5 2011-05-04 22:39:22
mam do ciebie pare pytan prosze o kontakt na barnab5@o2.pl
Były pracownik 2011-06-02 17:17:05
To chemia wypaliła tym wszystkim ludziom mózgi,ja po miesiącu się zwolniłem,trzeba być (usunięte przez moderatora) żeby godzić się na warunki i zasady panujące w tej firmie.Szefostwo to najprawdziwsze chamstwo.Życzę im oby brakowało takich inbecyli do pracy jakich mają teraz i sami sobie rozlewali te płyny.Chociaż w naszym zacofanym kraju prędko to się nie zmieni(usunięte przez moderatora)
1
xccx 2011-11-18 21:22:34
pracuje tam 2 miechy i ma spokuj z(usunięte przez moderatora) bo jak ona sie drze to ja tez i potrafie (usunięte przez moderatora) wszystkich wiec pracujac tam dwa miechy mam luz wszyscy maja szacun dla mojej osoby czeba byc twardym a nie leszczem
ble ble ble 2012-04-05 18:34:00
też tam pracowałem - szczerze? Odradzam. Brygadzistka (usunięte przez moderatora) jest nie do żniesienia, coś źle zrobisz to zaraz jesteś wyzywany od najgorszych. wszyscy coś robią a ona co, same leciutkie prace. Jeśli chcecie być wyzywani od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i innych wyzwisk - proszę bardzo :) a co do wypłaty - to nawet ładnie płacą. Nadgodziny, nocki, soboty, niedziele wszystko opłacają. Przy załózmy 2 sobotach, tygodni nocek i kilku nadgodzinach + premia możesz do tych 2 tyś dobić.

Nie polecam ze względu na (usunięte przez moderatora) . Ale idzie się przyzwyczaić - podrzeć na nią troche ryja i olać to się uspokoi.
dydydy 2012-04-05 23:26:19
rzeczywiście wyciągnąć tam można około 2tyś, ale co z tego jak jesteś poniżany na każdym kroku, (usunięte przez moderatora) uwarza się za brygadzistke a tez wielu rzeczy nie potrafi sama zrobić, ale ty jak sie pomylisz albo czegos nie zrobisz tak jak nalezy to jest (usunięte przez moderatora) tak ze nie wiesz jak sie nazywasz. Najlepszy sposób na tą prostaczke bez szkół to wydrzeć ryja za każdym razem kiedy cie poniża.
nickussssia 2012-05-21 00:41:22
moja kumpela tam pracowała... masakra po ile godzin na nogach była, no (usunięte przez moderatora) przecież to ludzie a nie maszyny. poza tym za takie pieniadze... :/ no i fakt - kazdy musiał miec swoje ubranie , buty itd, bynajmniej ona, nie wiem moze pozniej sie cos zmienia :/ nie polecam, ogolnie same zle opinie słyszalam na temat tej " firmy " :/
dyziek 2012-06-05 19:14:17
idzcie idzcie poracować, a gdy (usunięte przez moderatora) was nie polubi to szybko się stamtąd wyniesiecie ;)
belzebub 2012-09-22 12:37:05
A co to(usunięte przez moderatora) ma do lubienia?Idziesz pracowac a ja trzeba olewac i juz co najwyzej moze kazdemu na pukiel skoczyć.Jak sie jej dacie to tak macie.Ot cała straszna (usunięte przez moderatora) .
bison 2012-09-30 15:31:34
Ten zaklad powinien byc w natychmiastowym trybie poddany wszelkim kontrolom.(usunięte przez moderatora) .Ogloszenia na temat podjecia pracy w tym zakladzie sa przez caly rok ze wzgledu na to ze panuje tam system rotacytjny ktury jest bardzo korzystny dla wlascicieli.To po prostu nadaje sie do telewizji.
pabdżekistan 2013-01-16 11:56:04
Ubranie? Jak dobrze pamiętam, to tam dawali tylko buty i koszulkę po wielkich łaskach, jeśli się wyżaliłeś, że nie masz. O reszcie zapomnijcie. A wgl jak to tam teraz wygląda? Jak wygląda ekipa? Bo wciąż się ogłaszają, ale czy ktoś tam do nich pracować idzie ?
MOJFHRFUYGDS 2013-02-19 12:25:07
(usunięte przez moderatora) A PRACA JAK PRACA ZA DARMO NIC DZIŚ NIE MA.
abcde 2013-02-22 11:16:44
A TY CO PEWNIE ZARAZ NA KIEROWNIKA MIAŁEŚ ASPIRACJE -A WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ ZAKŁAD GDZIE NA PRODUKCJI SIĘ LEZY CAŁY DZIEŃ?????
MINOR ma rację 2013-03-19 09:12:28
co do MINOR - masz rację w 1000000% pozdro ziomek
ble ble ble 2013-04-06 11:18:11
(usunięte przez moderatora) z was i nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wy chyba naprawde nie byliscie w obozie pracy to to jest nic w porownaniu z niektorymi innymi firmami itp robie tam juz dluzszy czas i da sie do tego przyzwyczajic i z czasem to wszystko olewac a nic tak bardziej nie (usunięte przez moderatora) ludzi jak opanowanie a potem nagla kontra jak by ktos pomyslal to juz dawno by (usunięte przez moderatora) tam pare osob itp.
anonimmm 2013-07-06 22:35:32
redukcja etatów jest co chwile.Jedni przychodzą za chwilę ich nie ma,przychodzą nastepni i też już ich nie ma.STANDARD.SOCJALNE marzenia.Nie jeden by sie spytał;'' co to jest socjalne ''
1
inez 2013-07-16 13:22:36
Czy ktos pracował w laboratorium? Jakie tam są warunki i zarobki?
kasia 2013-09-22 20:09:40
Pracowałam w tej firmie pare tygodni ;nie polecam praca ciezka ,mało płatna i to chamskie zachowanie brygadzistek i tego głupio mądrego pseudo kierownika o wyglądzie "Frodo"
1
DFERFRG 2013-11-20 12:11:34
KOCHANI JAK WAM SIE NIE PODOBA PRACA W GAMIX NIKT WAS TAM NIE TRZYMA. ALE DAJCIE JEDNĄ FIRMĘ KTÓRA TAK ZAPŁACI JAK WW FIRMA. ZAROBIKI SĄ DOBRE PREMIE SUPER, PRACA NIE JEST CIĘŻKA A ŻE NIE JESTEŚCIE MAGISTRAMI WIĘC NIE WYMAGAJCIE ZBYT WIELE PRODUKTY SĄ ŚWIETNE SAMI JE KUPUJEMY. A TE WASZE OPINIE SĄ BEZPODSTAWNE. JAK NIE PODOBA SIE WAM PRACA NA PRODUKCJI MOŻECIE ISĆ OBORNIK WYRZUCAĆ. POZDRO
1
hjjjj 2014-04-17 21:52:10
chory zakład nie polecam nikomu tam pracy za byle co zwalniają a te brygadzistki jakieś istotki bez kultury i chamskie
kilimandzaro 2014-10-01 16:30:45
pracowałem tam. I powiem wam odradzam. Te oszczerstwa i bluzki za źle wykonaną pracę to aż żal.
Podobno pracują tam ukraincy i ruskie, czy to prawda?
human 2014-11-02 11:21:49
na tyle to cię zatrudnią mi się wydaje, ale umowę chyba dają co miesiąc (nie wiem, jak jest teraz)
bleble 2014-11-30 01:36:00
Nie polecam. Praca ogólnie wporzo aleeeee jak ja tam pracowałem to do tej brygadzistki K. dołączyła koleżanka S. i ona to dopiero drze papę na produkcji.Pracowałem z nią 3dni na produkcji i miałem jej po dziurki w nosie. Jak zacznie wrzeszczeć K.i S. to biuro które jest 1km dalej wszystko słyszy. i ten kierownik paszczurek...hehe nie do zniesienia masakra...
przemo 2014-11-30 01:43:44
Co ty bleble tu piszesz. Koleżanka S. wrzeszczała ale czasami miała rację,ale za to brygadzistka K.wrzeszczy bez podstawnie bo np ty pracujesz tam miesiąc i nie umiesz czegoś robić ale sie starasz a ona pracuje tam 15lat bynajmiej tak mówi a nawet nie umie sie za to zabrać taka osoba nie powinna być brygadzistką...pozdr.
przemo 2 2015-01-03 21:57:11
no to idź i jej to powiedz :)
ona 2015-02-27 20:20:13
ludzie pracować trzeba wszedzie praca nie jest zła nawet przyjemna nikt nie zmusza do nadgodzin po 8 można iść do domu ale im więcej nadgodzin lepsza kasa więc ludzie sami zostają na nich...fakt brygadzistka Katarzyna okropna jej standardowy tekst jak coś ją w domu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyżyje się na pracownikach nic nie umie po za darciem mordy ...druga zmiana mądra Natalka K dupowłaz fałszywy jakich mało obgadywać i podkładać świnie potrafi słodko w oczka a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rąbie każdemu
ania 2015-05-05 23:27:00
ta firma jeszcze istnieje? stara brygada tam wciąż jest np chłopaki z Cerekwicy? :) czy tylko brygadzistka K. została :P a zmieniła się coś wgl czy jak było tak jest? :P
koleś 2015-07-30 12:52:00
Nie zaszkodzi Tobie spróbować . Nie wiem, jak tam teraz jest w firmie z umową bo nie mam z nikim kontaktu. Ale zawsze była to umowa o pracę i nadgodziny płatne od razu na każdą wypłatę no a to było dużym plusem.
PRACOWNIK GAMIX 2015-09-08 18:31:32
da się pracować nie jest tak źle jak piszą ludzie
Boban 2015-09-08 18:54:23
Brygadzistka K nadal jest niemila. Biuro tez potrafi wyprowadzic z równowagi. Ogolnie do przeżycia. Popracujemy zobaczymy..
basen 2015-11-16 00:22:43
cyklop hehehe
tuktuś 2016-01-02 21:35:26
jaki margines o kim mówissz? jak atmosfera w gamix?
wariaty 2016-01-05 19:19:47
co wy wypisujecie przerwa trwa 15 minut jak przyjdziesz po czasie masz zwróconą uwagę. '' NORMALNE''. nikt z pracowników nie łączy dobrej zabawy z wyjśćiem po pracy do baru na piwo. wiec nie wiem co ma d...a do wiatraka. ludzie ogarnijcie sie wypisujecie rzeczy które nie maja miejsca. WEŚCIE SIE ZA ROBOTĘ BO Z LENISTWA GŁUPICH MYŚLI DOSTAJECIE. wariaty
kamkam 2016-05-20 18:03:04
a powiedzcie jak wygląda praca w biurze? jak tam atmosfera wygląda? no i jak płacą w biurze?
Man 2016-06-30 20:49:30
Pracownik Porządkowy w Dziale Administracjiwidzę że ma tutaj niezłe warunki, umowa o pracę widzę tylko czeka, świetne są też te dodatkowe sociale dla dzieci i rodzin, jeśli się ma, Zakłady chemiczne Gamix ogólnie to naprawdę dobry pracodawca dość, polecam.
Zostaw swoją opinię o Zakłady chemiczne Gamix - Jankowo Dolne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady chemiczne Gamix