brak logo

Videojet Technologies

Warszawa

Opinie o Videojet Technologies

anonim 2011-10-27 16:28:42
Gdzie jest ten Videojet ? W Mozambiku ?
6
juhas 2012-01-11 21:06:06
netto czyli na rękę
1
anonim 2012-01-11 22:44:39
tak, poproś na rozmowie o tyle, a na tym się zakończy rozmowa...
1
anonim 2012-01-12 17:10:22
więc realnie ile netto ??
un 2012-10-13 00:48:59
targuj się to dostaniesz 4-5
3
miła 2013-07-03 15:39:45
a na jakie stanowisko serwis , przedstawiciel handlowy
1
lolo 2013-07-07 15:40:39
anonim - 2013-05-22 11:45:06

Dzisiaj dostałem telefon z firmy Videojet Technologies i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak tam się pracuje bo idę tam na rozmowę. Ile średnio miesiecznie mogę tam zarobić i jakie warunki oferują nowym pracownikom? Chodzi mi tutaj o umowę. Jest tam szansa żeby awansować? A są premie?
lepiej daj sobie spokój, obiecają ci pracę, ty się zwolnisz, a oni zatrudnią sobie kogoś "swojego' i zostaniesz na lodzie
real 2013-07-09 18:55:17
a na jakie stanowisko?
jago 2014-05-28 16:59:01
Nie wiem jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna u nich, czy opłaca się w ogóle tam fatygować czy nie za bardzo, bo tak jak pisze przedmówca nie ma żadnych konkretów czy ofert
pawel 2014-12-02 13:48:23
Ja ofere pracy zanalazlem i wyslalem swoja aplikacje!! chcialbym dowiedziec sie jak wyglada wynagrodzenie, czy są i jakie- dodatki pozapłacowe, czy jest możliwość rozwoju, uczestnictwa w szkoleniach, co dla przełożonego jest najważniejsze? Jak można opisać kulturę zespołu? przed ewentualna rozmowa kwalifikacyjna wolalbym wiedziec jak to wszystko wyglada obecnie?! dziekuje, pozdrawiam...pawel
4
podziekowal 2015-01-31 23:20:59
widzicie - pawel podziekowal i nie bardzo sobie zdaje sprawe z tego co go moze spotkac ;... ale to zupelnie tak jak ja - masakra totalna nie wiem co zrobic. tak wlasciwie to chcialbym sie dowiedziec tego czego pawel ale nie wiem czy nasze pytanie ktos przeczyta i odpowie. mam nadzieje ze tak sie stanei
iksinski 2015-02-06 22:43:17
kultura jest taka ze nie placa za prace w nadgodzinach, przynajmniej kiedyś. Naturalnie prace w nadgodzinach masz zlecana. Wielu się sadzilo ale w ten sposób pracy nie zachowasz. Praca mecząca, w oparach chemikali, jeśli nie masz nic innego na oku to próbuj.
Doświadczony z VJ 2015-03-04 10:59:44
Nie polecam pracy w VJ. To kołchoz, wynagrodzenie podstawowe da jednak przeżyć ok 4na reke. Polecam wpaść na chwilę z braku laku. Kłamią na samym początku rozmowy CV. Plany nie realne do osiągania, praca nocami gdyż nie idzie się wyrobić z papierami, firma źle poostrzegana na rynku.Przełożeni nie mają żadnego autorytetu oraz żadnej władzy. Ciągła rekrutacja i ciągłe straszenie zwolnieniem, czasami mobbingowe praktyki. Bardzo trudno wziąć wypracowany urlop. Można by wiele wymieniać. Większość doświadczonych ludzi odeszło. Ci co zostali szukają pracy.... Brak szkoleń, brak integracji, brak profitów pełen kontroling. Jest na rynku wiele ciekawszych firm
1
poinformowany 2016-04-24 01:26:08
powiem tyle - od kiedy nie ma byłych szefów, jest lipa...
firmą zarządza jakiś obcokrajowiec i z tego co wiem, to nie płaci kasy ludziom.
do tego jakiś gość od księgowiści się podpiął i ludzie mają problem, aby kasę dostać. moi znajomi dopiero po nawet 3 latach dostali zaległe prowizje.
nie polecam.
Poinformowany 2016-05-25 10:41:28
@lisa:
A piszą rownież, że aneks do tej prowizji dostaniesz kwietniu lub maju? Jak juz zobaczą jak Ci idzie. Wtedy ustalą Ci warunki.
Mi przez ostatnie lata plan rośnie, a prowizja spada, pomimo dobrych wyników, więc to "adekwatne" nie jest za bardzo adekwatne...
2
Benek 2016-07-12 13:08:22
Witam. Dostalem zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy na stanowisko Inzynier serwisu. Moze ktos powiedziec jak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy w firmie? Jaka placa czy na czas itd. Na co uwazac na rozmowie kwalifikacyjnej?
Łukasz 2016-07-21 11:46:35
Witam, i jak po rozmowie? Jakie stawki proponują ?
Markus Aurelius 2016-09-27 10:28:20
To akurat nic dziwnego, że jest premia na stanowisku wsparcia sprzedaży, stanowiska sprzedażowe mają to do siebie, że utrzymują firmę, a tym samym są premiowane. Z drugiej strony opieka medyczna to już dzisiaj standard dodatkowych pakietów dla pracowników, szczególnie w firmach tego rodzaju (biurowych w centrum stolicy). Nawet sklepy DYI dodają opiekę medyczną czy ubezpieczenie na życie, a wiadomo, że płacą najgorzej na rynku (podstawowa pensja w LeroyMerlin to 1800 zł netto).
Markus Aurelius 2016-09-27 10:36:33
Tak na oko to jakieś stanowisko kierownicze, bo normalnie na dole nie dostaje się takiej kasy (4 tys. netto), bliżej ja bym się spodziewał od 3 tys. netto w stolicy na stanowisko biurowe. Co do przedstawicieli handlowych to pewnie mają niską podstawę, a żyją z prowizji, ustalonej od wyników sprzedaży i realizacji planów sprzedażowych. Gdy pracowałem w dużej korporacji, to właśnie tak działali przedstawiciele, mieli w miarę niską prowizję (poniżej 3 tys.) ale jak wyrabiali plany, to mogli zarobić wielokrotność tej sumy. I chyba zarabiali, bo większość mieszkała w swoich domkach z ogrodem, nie w małych mieszkaniach. Co do firmy Videojet, to nie wiem jeszcze jak jest, dowiem się mam nadzieję po rozmowie...
Markus Aurelius 2016-10-10 14:11:16
Videojet to polskie przedstawicielstwo amerykańskiej firmy i jak się wydaje na pierwszy rzut oka jest typowym korporacyjnym przedsiębiorstwem z korpo ładem i pewnie z kilkudziesięcioosobową załogą. Na model korpo trzeba być gotowym jak się idzie do pracy w korpo. Jak ktoś nie wie o co chodzi z korpo ładem, radzę poczytać w necie :). Trzeba lubić swoje mrówcze zajęcie i starać się być najlepszym w swojej dziedzinie. Dużo roboty, praca po godzinach tylko jak nawał pracy, inaczej szef może pomyśleć, że nie dajesz sobie rady w godzinach. Sam tak miałem, ale to też standard i nie ma co szukać dziur w systemie. Korpo szukają najlepszych pracowników, bo są w stanie zaoferować najwięcej, to nic nowego. Opieka medyczna, ubezpieczenia w standardzie. Ile sobie na starcie wynegocjujesz tyle będziesz miał, ale każdy negocjuje inaczej, bo na inne stanowiska są różne stawki i co innego firma może zaoferować.
Markus Aurelius 2016-10-10 14:17:56
Tak na marginesie pytanie o stawki czy info po rozmowie kwalifikacyjnej nie ma sensu - pracodawcy, z którymi sam miałem kontakt, przyznawali, że regularnie czytają opinie na Goworku, więc lepiej nie uzewnętrzniać się zbytnio w szczegółach, szczególnie gdy jest jeszcze szansa na pracę po rozmowie ;).
Ala 2016-10-10 15:17:54
Sprawdzalam wlasnie co to za firma trn Videojet i okazuje sie ze to czesc amerykanskiej megakorporacji Danaher która wg info na swojej stronie ma roczna sprzedaż w swoich wszystkich firmach na poziomie 20 miliardow dolarow, więc na pewno VJ to dobra i stabilna firma dla nas pracownikow.
1
staszek 2016-10-11 16:28:46
Dla mnie idealne jest to, że zapewniona jest umowa o pracę, bo o takie stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno, bo wszędzie teraz wciskają śmieciówki a tu takie pozytywne zaskoczenie. Jak jeszcze zarobki są od 1500 euro to się nie dziwię, że są tak popularni.
1
Super9 2016-11-24 20:26:37
"i jak po rozmowie? Jakie stawki proponują?"
Nic nie proponują, zamiast tego chcą wiedzieć ile ty chcesz od nich i wtedy robią sobie kalkulację czy mieścisz się w widełkach. Ale płacy nikt ci nigdy nie poda, bo po pierwsze to najpilniej strzeżona tajemnica w korpo i ujawnienie tego może skutkować wydaleniem z firmy, a po drugie każdy negocjuje sobie inną stawkę. Pytanie o stawkę w korpo nie ma sensu, darujcie sobie :).
Zostaw swoją opinię o Videojet Technologies - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Videojet Technologies