brak logo

Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AKBUD" Krzysztof Kołodziejczyk

Myślenice

Opinie o Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AKBUD" Krzysztof Kołodziejczyk

rem 2015-04-26 13:32
odradzam kontaktu z ta firma ,pan K,robi wszystko aby nie placic podwykonawcom,firma niesolidna i na wykonczeniu
1
Gamabik 2015-06-16 21:31
Firma wykonała dla nas trzy inwestycje z sukcesem i terminowo .problemy z firma maja podwykonawcy którzy nie regulują płatności wobec swoich podwykonawców .firma wpłaca je bezpośrednio do firm podwykonawczych.
1
Gamabik 2015-06-16 21:50
Firma wykonała dla nas trzy inwestycje z sukcesem i terminowo .problemy z firma maja podwykonawcy którzy nie regulują płatności wobec swoich podwykonawców .firma wpłaca je bezpośrednio do firm podwykonawczych.
Tomasz Romanski 2015-07-21 22:36
Firma AK Bud, żal pisać! Ale chce przestrzec potencjalnych klientów. Pan Krzysztof nie odbiera żadnych telefonów udając, ze jest chory, na urlopie, na spotkaniu i takie tam.
Uważajcie! i przekazujcie dalej.
Dzięki!
1
raff 2015-08-22 12:52
witam
proszę o informacje o firmie Akbud Krzysztof Kołodziejczyk chciał bym nawiązać z nimi współprace.Macie Panstwo informacje czy firma jest w wypłacalna i rzetelna
Express Klima 2016-01-05 16:35
Odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą. Wykonaliśmy dla nich zlecenie i w październiku 2015 i do tej pory brak płatności oraz kontaktu. Pocztę odbierają oraz maile ponieważ dostaję potwierdzenia. Sprawa trafia na wokandę.
były kierownik 2016-02-02 23:10
Witam pracowalem w tej firmie dwa lata firma miała bardzo dobrą opinie jako GW..Problem firm podwykonawczych wymikały z oszukiwania na wbudowanych materiałach i niedbalstwie wykonawczym.Znam firmy które wiele lat z akbud wspułacują sam z nimi współpracuje w obecnej firmie .Znam tez wiele firm branźowych ktore spotkalem w swojej karierze jako tz. Podwykonawcow z calkowitym brakiem wiedzy technicznej nie mówiąc o jakim kolwiek standardzie wykonania usługi.
Pisze to dlatego ze w tego typu firmach to kadra kierownicza dokonuje odbioru robót i firmuje je swoimi uprawnieniami.Wlasciciel nigdy nie tolerował tz ,,kaszany,, sam sie o tym przekonalem i wiele doswiadczenia z tej firmy wynioslem.
1
były kierownik 2016-02-02 23:16
Witam pracowalem w tej firmie dwa lata firma miała bardzo dobrą opinie jako GW..Problem firm podwykonawczych wymikały z oszukiwania na wbudowanych materiałach i niedbalstwie wykonawczym.Znam firmy które wiele lat z akbud wspułacują sam z nimi współpracuje w obecnej firmie .Znam tez wiele firm branźowych ktore spotkalem w swojej karierze jako tz. Podwykonawcow z calkowitym brakiem wiedzy technicznej nie mówiąc o jakim kolwiek standardzie wykonania usługi.
Pisze to dlatego ze w tego typu firmach to kadra kierownicza dokonuje odbioru robót i firmuje je swoimi uprawnieniami.Wlasciciel nigdy nie tolerował tz ,,kaszany,, sam sie o tym przekonalem i wiele tam Mnie nauczono.
PODWYKONAWCA 2016-07-27 12:44
od listopada czekam na wypłatę jako podwykonawca. Pracę wykonałem należycie z potwierdzeniem przez zleceniodawcę. Właściciel tej firmy sam potwierdził bardzo dobre wykonanie usługi oraz brak jakichkolwiek zastrzeżeń co do pracy, wykonania etc. Pan Krzysztof Kołodziejczyk nie odbiera telefonów, nie odpisuje i nie ma z nim kontaktu. Każe zmieniać faktury na iny podmiot albo twierdzi że były błędy etc. Sztucznie przedłuża termin zapłaty. PRZESTRZEGAM INNYCH PRZED WSPÓŁPRACĄ.
1
włodryk 2016-11-17 21:25
kanciarz i oszust zalega mi z płatnością za 3 miesiące , pracowałem u niego jako zleceniobiorca
dobry pracownik 2017-03-23 00:57
oszust,niewyplacalny chcialby zeby kazdy za darmo robil,jak mu nie na reke telefonow nie odbiera wlasnie udajac ze na spotkaniu jest itp,wszedzie szuka pretekstu zeby tylko nie wyplacic naleznosci ,praca tam to tragedia,glownie z powodu nieodpowiedzialnych kierownikow ktorzy czesto sie zmieniali,oraz ,,brygadzistow" ktorzybojac sie konkurencji zawsze doprowadzali do tego ze jezeli ktos sie znal na budowlance lepiej niz oni sami to szybko zegnal sie z praca do tego utrudniali bardzo prace podwykonawcom aby sie dowartosciowac ze tylko oni potrafia zrobic to lepiej..wszelkie opoznienia to zawsze byla wina pracownikow a nie brygadzistow ktorzy zawsze nalegali na kazda sobote robocza bo o jej tyle roboty a jak przychodzilo sie w sobote do pracy to kazali chowac sie po katach bo nie bylo co robic,albo rozbierac mur 5 metrowy bo 2mm jest za krotki (l. z pcim) .w glownej mierze t0 brygadzisci doprowadzili do zlej kondycji firmy nie tylko zachlannosc wlasciciela.co do jakosci prac to byly wykonywane dosc dobrze i solidnie a ile nie robil tego ,,brat szefa'
podsumowujac nie polecam wszolpracy z firna
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AKBUD" Krzysztof Kołodziejczyk - Myślenice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AKBUD" Krzysztof Kołodziejczyk