brak logo

Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AKBUD" Krzysztof Kołodziejczyk

Myślenice

Opinie o Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AKBUD" Krzysztof Kołodziejczyk

rem 2015-04-26 13:32:20
odradzam kontaktu z ta firma ,pan K,robi wszystko aby nie placic podwykonawcom,firma niesolidna i na wykonczeniu
1
Gamabik 2015-06-16 21:31:34
Firma wykonała dla nas trzy inwestycje z sukcesem i terminowo .problemy z firma maja podwykonawcy którzy nie regulują płatności wobec swoich podwykonawców .firma wpłaca je bezpośrednio do firm podwykonawczych.
1
Gamabik 2015-06-16 21:50:38
Firma wykonała dla nas trzy inwestycje z sukcesem i terminowo .problemy z firma maja podwykonawcy którzy nie regulują płatności wobec swoich podwykonawców .firma wpłaca je bezpośrednio do firm podwykonawczych.
Tomasz Romanski 2015-07-21 22:36:49
Firma AK Bud, żal pisać! Ale chce przestrzec potencjalnych klientów. Pan Krzysztof nie odbiera żadnych telefonów udając, ze jest chory, na urlopie, na spotkaniu i takie tam.
Uważajcie! i przekazujcie dalej.
Dzięki!
1
raff 2015-08-22 12:52:30
witam
proszę o informacje o firmie Akbud Krzysztof Kołodziejczyk chciał bym nawiązać z nimi współprace.Macie Panstwo informacje czy firma jest w wypłacalna i rzetelna
Express Klima 2016-01-05 16:35:16
Odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą. Wykonaliśmy dla nich zlecenie i w październiku 2015 i do tej pory brak płatności oraz kontaktu. Pocztę odbierają oraz maile ponieważ dostaję potwierdzenia. Sprawa trafia na wokandę.
były kierownik 2016-02-02 23:10:18
Witam pracowalem w tej firmie dwa lata firma miała bardzo dobrą opinie jako GW..Problem firm podwykonawczych wymikały z oszukiwania na wbudowanych materiałach i niedbalstwie wykonawczym.Znam firmy które wiele lat z akbud wspułacują sam z nimi współpracuje w obecnej firmie .Znam tez wiele firm branźowych ktore spotkalem w swojej karierze jako tz. Podwykonawcow z calkowitym brakiem wiedzy technicznej nie mówiąc o jakim kolwiek standardzie wykonania usługi.
Pisze to dlatego ze w tego typu firmach to kadra kierownicza dokonuje odbioru robót i firmuje je swoimi uprawnieniami.Wlasciciel nigdy nie tolerował tz ,,kaszany,, sam sie o tym przekonalem i wiele doswiadczenia z tej firmy wynioslem.
1
były kierownik 2016-02-02 23:16:07
Witam pracowalem w tej firmie dwa lata firma miała bardzo dobrą opinie jako GW..Problem firm podwykonawczych wymikały z oszukiwania na wbudowanych materiałach i niedbalstwie wykonawczym.Znam firmy które wiele lat z akbud wspułacują sam z nimi współpracuje w obecnej firmie .Znam tez wiele firm branźowych ktore spotkalem w swojej karierze jako tz. Podwykonawcow z calkowitym brakiem wiedzy technicznej nie mówiąc o jakim kolwiek standardzie wykonania usługi.
Pisze to dlatego ze w tego typu firmach to kadra kierownicza dokonuje odbioru robót i firmuje je swoimi uprawnieniami.Wlasciciel nigdy nie tolerował tz ,,kaszany,, sam sie o tym przekonalem i wiele tam Mnie nauczono.
PODWYKONAWCA 2016-07-27 12:44:34
od listopada czekam na wypłatę jako podwykonawca. Pracę wykonałem należycie z potwierdzeniem przez zleceniodawcę. Właściciel tej firmy sam potwierdził bardzo dobre wykonanie usługi oraz brak jakichkolwiek zastrzeżeń co do pracy, wykonania etc. Pan Krzysztof Kołodziejczyk nie odbiera telefonów, nie odpisuje i nie ma z nim kontaktu. Każe zmieniać faktury na iny podmiot albo twierdzi że były błędy etc. Sztucznie przedłuża termin zapłaty. PRZESTRZEGAM INNYCH PRZED WSPÓŁPRACĄ.
1
włodryk 2016-11-17 21:25:19
kanciarz i oszust zalega mi z płatnością za 3 miesiące , pracowałem u niego jako zleceniobiorca
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AKBUD" Krzysztof Kołodziejczyk - Myślenice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "AKBUD" Krzysztof Kołodziejczyk