Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-12-31 11:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze bardziej odswietnie a nie jakies adidasy
zdjecie uzytkownika
kretotych - 2013-12-31 11:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no biala koszula wydaje mi sie ze można isc w jeansach nawet no chyba ze sa jakies wzorzyste czy kolorowe
zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-12-31 11:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taa ale facet to chyba jeszcze by cos musial zrobic oprocz koszuli moze jakies wlosy na zelik krawacik i gitarka
zdjecie uzytkownika
natal-hh - 2013-12-31 12:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie fakt faceci to maja na rozmowach prosciej tylko jakas koszula i włosow spinac nie musza i pewnie mniej stresu ja to na swojej rozmowie o prace sie trzeslam jak galareta ale prace dostalam
zdjecie uzytkownika
okar - 2013-12-31 13:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ee noo dziewczyny tez nie maja zle a myslicie ze na takich rozmowach jest test czy cos?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-01-03 15:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy firma zatrudnia bezpośrednio czy przez agencję pracy? Chodzi o produkcję.
zdjecie uzytkownika
Zelek - 2014-01-03 22:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktoś może na jaką pensję może liczyć operator maszyny foliującej?
zdjecie uzytkownika
Alojzz - 2014-01-05 11:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [excalibr - 2013-10-31 15:36:43]:
Ktoś musiałby być niepoważny wybierając największego próżniaka w Oknoplaście, jakim jest pan "brygadzista" Niedziela na mistrza produkcji.
zdjecie uzytkownika
niesmaczny - 2014-01-07 10:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alojzz - 2014-01-05 11:02:24]:
hehehhe operator maszyny foljujacej to najgorsze stanowisko i najmniej na nim placa :D hheheh wiecej na nim roboty fizycznej jak samego operowania ....
zdjecie uzytkownika
niesmaczny - 2014-01-07 10:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alojzz - 2014-01-05 11:02:24]:
hehehhe operator maszyny foljujacej to najgorsze stanowisko i najmniej na nim placa :D hheheh wiecej na nim roboty fizycznej jak samego operowania ....
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-01-07 11:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a są teraz wogóle przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-01-08 12:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
som przyjencia na nowa hale
zdjecie uzytkownika
domel - 2014-01-09 14:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [max - 2014-01-08 12:51:24]:
Witam
Poszukuję osoby z Myślenic lub okolic która pracuje lub ma zamiar pracować w Ochmanowie.Proszę o kontakt.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-01-10 11:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1700ZŁ ZA (usunięte przez administratora) CAŁY MIESIĄC A ŁAZIORÓW CORAZ WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
zakrecony - 2014-01-10 13:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-01-10 11:10:13]:
Panowie ile u was zarabia kontroler jakosci z 5-7io letnim doswiadczeniem, taki co kontroluje okna ?
zdjecie uzytkownika
....... - 2014-01-10 23:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-01-10 11:10:13]:
ja jestem z myślenic
zdjecie uzytkownika
mc - 2014-01-12 21:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i twój tata
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-01-13 16:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam panowie , wiecie moze czy śa jakieś przyjęcia do oknoplastu na hale produkcyjna? , ile trzeba miec przepracowane w branzy okiennej aby sie tam wgl dostac, jezeli tak to jak ? wysylac tam są czy trzeba osobiście się tam wybrac
z góry dzieki za informacje
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-01-14 18:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2014-01-13 16:51:27]:
Szczerze Ci odradzam pracy w tej firmie, chyba że jesteś zdesperowany i szukasz jakiejkolwiek pracy. Zastanów się 3 razy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-01-14 21:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-01-14 21:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myślicie Panowie? Uwalą nas jeszcze bardziej w tym roku na hali produkcyjnej? Zmieni się coś w sprawie pracy na okrągło przez 6-7 dni w tygodniu? I gdzie te konsekwencje które miały być wyciągnięte za to że nie przyszliśmy pracować 7 dzień z rzędu?? Firma zepsuła sobie opinie w całej okolicy i sprowadzają ludzi z łodzi i pośredników. Jeszcze parę lat i będą musieli sprowadzać pracowników z Chin :D
zdjecie uzytkownika
rotor - 2014-01-14 23:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie pracuje w oknoplascie myslalem zeby zlozyc papiery. czy ktos moze podac wiecej szczegolow odnosnie jakichs konsekwencji nieprzychodzenia do pracy 7dzien. o co chodzi. czy wymagaja zeby pracowac w weekendy? czy weekendy sa platne jak nadgodziny? prosze o opinie jaka atmosfera jest na hali oraz jacy sa przelozeni czy do dogadania czy pomiataja pracownikami

dzieki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-01-15 09:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsze slysze o przychodzeniu 7 dzien. powodzenia wszystkim szukajacych pracy!
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-01-15 10:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xXx - 2014-01-14 21:03:57]:
jest az tak zle?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-01-15 15:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
max - 2014-01-15 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E tam za sobote masz normalnie 59zł na ręke. Niedziela tez
zdjecie uzytkownika
gustaw - 2014-01-15 19:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2014-01-15 10:31:57]:
jest bardzo źle
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie
alert