Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-23 19:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są nabory ma brygadzistów to się zgłoś tylko pewnie niemasz jaj lepiej smarować po forum
zdjecie uzytkownika
wapnp - 2014-03-25 10:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-23 19:37:17]:
to aplikować, racja. zobaczymy jak chłopina se poradzi.
zdjecie uzytkownika
rysio - 2014-03-25 10:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich poszukujących pracy w oknoplaście,
zauważyłem już jakiś czas temu, ze oferty oknoplastu są wyróżniane na portalach z ofertami pracy. stąd moje pytanie, czy wynika to z warunków i oferty umowy o pracę itd., czy raczej wynika z jakichś wewnętrznych algorytmów?
zdjecie uzytkownika
dorysia - 2014-03-25 11:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rysio - 2014-03-25 10:57:21]:
witaj wśród nas:D ja tu codziennie wchodze i ile smiechu mam. nie sugeruje sie wpisami bo wiesz jak to jest, jeden chce pracowac inny nie. taka roznica.
a te oferty czemu wyroznione? moze maja jakis abonament wykupiony albo spelniaja wymagania na superoferte
zdjecie uzytkownika
krakers - 2014-03-25 11:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja ale wymagania też są całkiem spore, widzę
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-03-25 11:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krakers - 2014-03-25 11:08:42]:
byle kogo nie biorą. chociaż wiesz, widze ze w tej firmie robotnicy maja zadatki na kierownikow:D:D:D
zdjecie uzytkownika
korpo - 2014-03-25 11:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był już ktoś na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku Kierownika Marketingu?
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-03-25 12:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam nadzieję, że doradca z językiem niemieckim, nie musi podróżować dużo służbowo- bo aplikuję
zdjecie uzytkownika
kopakak - 2014-03-25 13:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2014-03-25 12:01:22]:
to przeczytaj oferte zebys sie nie zdziwil.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-03-25 14:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja właśnie po rozmowie ale emocje jescze nie opadły. mam nadzieję że przeszłam 1 etap.
zdjecie uzytkownika
daria_0 - 2014-03-25 14:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde to suzkanie pracy mnie już dobija. mam nadzieję na ciepłą posadkę w oknoplaście tak bardzo bardzo...
jakieś rady?
zdjecie uzytkownika
job work ewrybady - 2014-03-25 17:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daria_0 - 2014-03-25 14:06:23]:
Tak,zagrzej sobie tyłek w ciepłej wannie i zapamiętaj że w tej firmie nadzieja to matka głupich.
zdjecie uzytkownika
daria_0 - 2014-03-26 12:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [job work ewrybady - 2014-03-25 17:31:43]:
to było niemiłe
zdjecie uzytkownika
psik - 2014-03-26 12:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daria_0 - 2014-03-26 12:20:32]:
teraz ciężko z ciepłymi posadkami, ale na pewno w oknoplaście większa szansa niż w małych firmach. tam w ogóle bida z nędzą..
zdjecie uzytkownika
eukaliptus - 2014-03-26 12:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandra - 2014-03-25 14:02:44]:
jestem ciekawa jak wygląda rekrutacja w oknoplaście. jest tu ktoś z działu HR?
zdjecie uzytkownika
olga.Z - 2014-03-26 13:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eukaliptus - 2014-03-26 12:37:57]:
nie pracuję w oknoplascie ale zajmuję się kadrami w firmie zajmującej się usługami telekomunikacyjnymi. szczerze mówiąc, wszystkie rekrutacje są podobne do siebie. oparte na przyjętym z góry schemacie. czasem zdarzają się odchylenia od normy, ale rzadko. raczej na stanowiska związane z bardzo koncepcyjną pracą.
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-03-26 13:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej Daria, przykro mi, że takie chamstwo się szerzy na forach. Mam nadzieję, że nie poczułaś się dotknięta. ja też szukam pracy i tez chciałabym rozpoczać pracę w Ochmanowie. niestety poziom dyskusji tutaj często zniechęca do wypowiadania się, ale znajdziesz tu też osoby, które chętnie udzielą wszelkich porad. Trzymam kciuki, może spotkamy się kiedyś na korytarzu przed rozmową:)
zdjecie uzytkownika
jaque - 2014-03-26 13:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientujecie się czy będzie coś z językiem francuskim?
zdjecie uzytkownika
donieba - 2014-03-26 14:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaque - 2014-03-26 13:58:02]:
jest troche tych ofert ale z francuskim nie widziałem
zdjecie uzytkownika
taktochyba - 2014-03-26 14:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna praca wg mnie jest np na stanowisku analizy sprzedaży. właściwie większośc program odwala za ciebie roboty. ubierasz to potem w całosć i masz raport.
zdjecie uzytkownika
muchomorekj - 2014-03-26 14:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, przeczytałam gdzies ze napjpierw wysyla sie aplikacje, potem rozmowa kwalifikacyjna z hrowcem a potem juz z dyrektorem. są jakieś zadania a jak tak to jakie?
zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2014-03-26 14:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie spinajcie bo wiosna!!!
zdjecie uzytkownika
robokop - 2014-03-27 10:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiła się oferta specjalista ds. wdrożeń
zdjecie uzytkownika
cholipka - 2014-03-27 10:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robokop - 2014-03-27 10:17:53]:
czarna magia te wymagania..
zdjecie uzytkownika
wojtel - 2014-03-27 12:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam. AX Dynamics, SIMPLE, SQL w jednym paluszku :D
zdjecie uzytkownika
Piter - 2014-04-03 23:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To fakt też słyszałem ,że ostro uderzają ze sprzedażą okien na Francję więc logiczne jest ,że za znajomość tego języka zapłacą uczciwie
zdjecie uzytkownika
L 4 takiego co zle potraktowali - 2014-04-14 21:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze sa przyjecia na Aleja Marszałka Ferdinanda Focha HAAAAAA
zdjecie uzytkownika
ryszard - 2014-04-15 16:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co bylo dzis na zebraniu?
zdjecie uzytkownika
obecny - 2014-04-15 18:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
5% redukcji zatrudnienia, reszta to same pierdzieluchy...
zdjecie uzytkownika
jackass - 2014-04-15 20:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Kilkakrotnie złożyłem Cv na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Transportu, doświadczenie w tym kierunku mam więc teoretycznie spełniam wszystkie wymagania. Niestety zero jakiegokolwiek odzewu. Nawet informacji zwrotnej, że wiadomość została odczytana lub "dziękujemy za nadesłanie aplikacji..." jak to ma się w większości firm. Moje pytanie brzmi - czy ktoś również wysyłam cv na to stanowisko, jeżeli tak to z jakim skutkiem. Będę wdzięczny za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
robson - 2014-04-28 10:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz wszystko zależy od tego kiedy wysłałeś swój życiorys, bo pewnie nie ty jeden składałeś. trza trochę cierpliwie poczekać i tyle.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-04-28 10:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rowniez poslalem cv na to stanowisko. A czy ktos sie orientuje czego na takiej rozmowie mozna sie spodziewac?Jakby nie patrzec to stresik jest.
zdjecie uzytkownika
indiana - 2014-04-28 11:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na kazdej rozmowie padna standardowe pytania czyli doswiadczenie zawodowe, wyksztalcenie. ladnie sie ubierz i zrob dobre wrazenie. pozdro
zdjecie uzytkownika
wojtek90 - 2014-04-28 11:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie wymagania trzeba spełnić żeby się do tej firmy dostać?
zdjecie uzytkownika
Jupiterka - 2014-04-28 12:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest oferta na konkretne stanowisko to wszelkie informacje i wymogi będą w niej zawarte. Tylko trzeba uważnie czytać.
zdjecie uzytkownika
Sasha - 2014-04-28 12:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czepiasz się szczegółów, kto pyta nie błądzi. Każdy jak idzie na rozmowę kwalifikacyjną to jest pod dużym ciśnieniem bo chce dostać pracę i mu zależy. Wydaje mi się, że na każdej rozmowie trzeba się zwyczajnie uspokoić i być sobą, a potem rozmowa idzie z górki i pracę macie w kieszeni. Grunt to pozytywne nastawienie.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-04-28 13:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli sie dostane to jest jakies szkolenie czy cos? jak to wszystko wyglada?
zdjecie uzytkownika
pavel - 2014-04-28 13:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie trzeba być sherlokiem żeby się domyślić kilku szczegółów.jak dostajesz pracę to na wstępie wszystko ci mówią, czyli godziny pracy, warunki i co masz dokładnie robić. a jak dalej nie będziesz wiedział to się zawsze możesz spytać współpracowników z którymi będziesz pracować.
zdjecie uzytkownika
czaban - 2014-04-28 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba w kazdej firmie organizuja szkolenia :D
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-04-28 14:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Mam pytanko. Czy z góry są narzucone jakieś wymagania jakie trzeba spełniać?
zdjecie uzytkownika
widlak - 2014-04-28 15:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no raczej. zalezy od charakteru pracy, na jedne bedziesz potrzebowal uprawnien a na inne nie. przykladowo, zeby jezdzic wozkiem widlowym to uprawnienia do niego musisz miec. wszelkie wymagania sa zawsze podawane w ofercie, jak je spelniasz to aplikujesz.. proste.
zdjecie uzytkownika
salWERSS - 2014-04-28 15:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak rozpisujecie to jeszcze zarzucie jakies info o finansach. z gory dzieki.
zdjecie uzytkownika
Jacob - 2014-04-28 16:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz prace to sie dowiesz, mi tam pasuje stala pensja, godziny pracy. Wiem na czym stoje.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-04-28 16:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już wcześniej pisano zarówno o kwestiach finansowych, warunkach pracy itd. itd. dowiadujesz się z oferty. Zawsze możesz pod koniec rozmowy zapytać się o godziny pracy i stawki.
zdjecie uzytkownika
jarzebsky - 2014-04-28 16:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwonili i panika jest, co ja mam ubrac garniak czy nie koniecznie? mam zabrac ze soba CV czy nie drukowac? pomocyy!!!
zdjecie uzytkownika
Mon - 2014-04-29 02:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyluzuj człowieku. Ubierz się jak na spotkanie biznesowe - mogą być jeansy i marynarka. Koszula jakaś ładna, krawat może być ale niezbyt oficjalny. Nie daj się stresowi - to najlepsza rada.
zdjecie uzytkownika
Orion - 2014-04-29 09:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zaszkodzi jak zabierzesz ze sobą CV, ale tak jak pisał poprzednik musisz wrzucić na luz i będzie dobrze. Biała koszula i krawat wydaje mi się, że w zupełności wystarczy.
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-04-29 10:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie każdy z nas się na rozmowie o pracę stresuje, byleby stres tobą nie zawładnął i potem pójdzie z górki.
zdjecie uzytkownika
MAX - 2014-04-29 10:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myslicie jakich potencjalnych pytan na takim spotkanku o prace mozna sie spodziewac? Dlugo taka rozmowa trwa? moj kumpel mi mowil, ze czasem to jest nawet kilka etapow, ale to zalezy od firmy i pracy.
zdjecie uzytkownika
wodnik - 2014-04-29 11:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym wypadku to raczej jedna rozmowa bedzie, a nie kilka. pytania zazwyczaj odnosza sie do tego co jest zawarte w zyciorysie czyli gdzie wczesniej pracowales, czym sie zajmowales, czy skonczylesz jakies kursy itp. proste pytania.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OKNOPLAST!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert