Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

zdjecie uzytkownika
zakrecony - 2014-01-10 13:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-01-10 11:10:13]:
Panowie ile u was zarabia kontroler jakosci z 5-7io letnim doswiadczeniem, taki co kontroluje okna ?
zdjecie uzytkownika
....... - 2014-01-10 23:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-01-10 11:10:13]:
ja jestem z myślenic
zdjecie uzytkownika
mc - 2014-01-12 21:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i twój tata
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-01-13 16:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam panowie , wiecie moze czy śa jakieś przyjęcia do oknoplastu na hale produkcyjna? , ile trzeba miec przepracowane w branzy okiennej aby sie tam wgl dostac, jezeli tak to jak ? wysylac tam są czy trzeba osobiście się tam wybrac
z góry dzieki za informacje
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-01-14 18:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2014-01-13 16:51:27]:
Szczerze Ci odradzam pracy w tej firmie, chyba że jesteś zdesperowany i szukasz jakiejkolwiek pracy. Zastanów się 3 razy.
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-01-14 21:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myślicie Panowie? Uwalą nas jeszcze bardziej w tym roku na hali produkcyjnej? Zmieni się coś w sprawie pracy na okrągło przez 6-7 dni w tygodniu? I gdzie te konsekwencje które miały być wyciągnięte za to że nie przyszliśmy pracować 7 dzień z rzędu?? Firma zepsuła sobie opinie w całej okolicy i sprowadzają ludzi z łodzi i pośredników. Jeszcze parę lat i będą musieli sprowadzać pracowników z Chin :D
zdjecie uzytkownika
rotor - 2014-01-14 23:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie pracuje w oknoplascie myslalem zeby zlozyc papiery. czy ktos moze podac wiecej szczegolow odnosnie jakichs konsekwencji nieprzychodzenia do pracy 7dzien. o co chodzi. czy wymagaja zeby pracowac w weekendy? czy weekendy sa platne jak nadgodziny? prosze o opinie jaka atmosfera jest na hali oraz jacy sa przelozeni czy do dogadania czy pomiataja pracownikami

dzieki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-01-15 09:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsze slysze o przychodzeniu 7 dzien. powodzenia wszystkim szukajacych pracy!
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-01-15 10:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xXx - 2014-01-14 21:03:57]:
jest az tak zle?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-01-15 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E tam za sobote masz normalnie 59zł na ręke. Niedziela tez
zdjecie uzytkownika
gustaw - 2014-01-15 19:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2014-01-15 10:31:57]:
jest bardzo źle
zdjecie uzytkownika
reem - 2014-01-16 20:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gustaw - 2014-01-15 19:02:28]:
to się zwolnij
zdjecie uzytkownika
Cichy - 2014-01-17 15:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Znalazłem ogłoszenie z Ochmanowa na stanowisko Mistrz Magazynu.
Jestem obecnie kierownikiem z 5 letnim doświadczeniem na stanowisku kierowniczym w magazynie. Mam 6 lat doświadczenia w pracy na programie CDN a potem ERP XL.
Może mi ktoś podać obowiązki mistrza magazynu w waszej firmie.
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2014-01-18 16:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cichy - 2014-01-17 15:56:16]:
Z takim doświadczeniem to możesz co najwyżej na plecach profile przenosić.
zdjecie uzytkownika
maksbat - 2014-01-20 12:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrz - 2014-01-18 16:16:01]:
hehe nie ma co czytać tych bredni tu. ktoś jest straszna mąciwoda.
zdjecie uzytkownika
ankka - 2014-01-20 12:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że pojawiła się oferta technolog. warto składać papiery? jestem biotechnologiem z wykształcenia. niestety nie mogę znaleźć pracy w zawodzie. Czy praca będzie możliwa do pojęcia przeze mnie? czy szukają bardziej konstruktorów?
zdjecie uzytkownika
hueh - 2014-01-20 12:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ankka - 2014-01-20 12:19:17]:
konsultacje techniczne - tu nie chodzi o badanie mikroorganizmów, które się rozmnożyły na profilu:D
no ale jeśli jesteś bystrą osobą to może po przeszkoleniu byś się odnzlazła w tej branży ANIU
zdjecie uzytkownika
volium - 2014-01-20 12:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc, na to stanowisko trzeba już ogarniać temat. nie nauczysz się autocada od podstaw w jeden dzień przecież.
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-01-21 09:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne żeby biotechnolog aplikował do oknoplastu. spróbuj w budowlanych sprawach, może nadasz się na technologa betonu.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-01-21 09:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem zainteresowany stanowiskiem serwisanta stolarki okiennej. mam doświadczenie 4letnie. są możliwości awansu?
zdjecie uzytkownika
piotrEK - 2014-01-21 09:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2014-01-21 09:45:12]:
awans zawsze jest możliwy. ale jak są efekty. w gruncie rzeczy wszystko zależy od wykształcenia i chęci dalszej nauki.
zdjecie uzytkownika
opchman - 2014-01-21 09:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domel - 2014-01-09 14:31:24]:
chcesz dojeżdżać z myślenic do ochmanowa? to lepiej podjedź busem. przynajmniej się wyśpisz
zdjecie uzytkownika
stella - 2014-01-21 10:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej chciałam aplikować do biura, ale przerażają mnie te niektóre praktyki firm typu wyścig szczurów i 5stopniowe rekrutacje. jestem uczciwa osoba i licze na godna prace. czy sa tam osoby skore do pomocy i nauczenia obslugi biura?
zdjecie uzytkownika
gosia.p - 2014-01-21 10:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy czego się oczekuje po pracy. ja pracuję na razie właśnie w biurze ale nie w oknoplaście i powiem szczerze, że nigdy nie oczekiwałam, żeby ktoś uczył mnie tego jak pracować. stąd mam nadzieje że moja samodzielność zaowocuje przyjęciem do oknoplastu bo wiem, że liczą na ambitnych i proaktywnych pracowników. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
domel - 2014-01-21 10:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opchman - 2014-01-21 09:51:59]:
busem tylko jakim?
pokaż mi busa z Myślenic do Niepołomic,chyba z trzema przesiadkami po drodze!!! haha;/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x