Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OKNOPLAST

zdjecie uzytkownika
romek - 2014-01-15 09:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsze slysze o przychodzeniu 7 dzien. powodzenia wszystkim szukajacych pracy!
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-01-15 10:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xXx - 2014-01-14 21:03:57]:
jest az tak zle?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-01-15 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E tam za sobote masz normalnie 59zł na ręke. Niedziela tez
zdjecie uzytkownika
gustaw - 2014-01-15 19:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2014-01-15 10:31:57]:
jest bardzo źle
zdjecie uzytkownika
reem - 2014-01-16 20:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gustaw - 2014-01-15 19:02:28]:
to się zwolnij
zdjecie uzytkownika
Cichy - 2014-01-17 15:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Znalazłem ogłoszenie z Ochmanowa na stanowisko Mistrz Magazynu.
Jestem obecnie kierownikiem z 5 letnim doświadczeniem na stanowisku kierowniczym w magazynie. Mam 6 lat doświadczenia w pracy na programie CDN a potem ERP XL.
Może mi ktoś podać obowiązki mistrza magazynu w waszej firmie.
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2014-01-18 16:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cichy - 2014-01-17 15:56:16]:
Z takim doświadczeniem to możesz co najwyżej na plecach profile przenosić.
zdjecie uzytkownika
maksbat - 2014-01-20 12:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrz - 2014-01-18 16:16:01]:
hehe nie ma co czytać tych bredni tu. ktoś jest straszna mąciwoda.
zdjecie uzytkownika
ankka - 2014-01-20 12:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że pojawiła się oferta technolog. warto składać papiery? jestem biotechnologiem z wykształcenia. niestety nie mogę znaleźć pracy w zawodzie. Czy praca będzie możliwa do pojęcia przeze mnie? czy szukają bardziej konstruktorów?
zdjecie uzytkownika
hueh - 2014-01-20 12:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ankka - 2014-01-20 12:19:17]:
konsultacje techniczne - tu nie chodzi o badanie mikroorganizmów, które się rozmnożyły na profilu:D
no ale jeśli jesteś bystrą osobą to może po przeszkoleniu byś się odnzlazła w tej branży ANIU
zdjecie uzytkownika
volium - 2014-01-20 12:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc, na to stanowisko trzeba już ogarniać temat. nie nauczysz się autocada od podstaw w jeden dzień przecież.
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-01-21 09:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne żeby biotechnolog aplikował do oknoplastu. spróbuj w budowlanych sprawach, może nadasz się na technologa betonu.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-01-21 09:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem zainteresowany stanowiskiem serwisanta stolarki okiennej. mam doświadczenie 4letnie. są możliwości awansu?
zdjecie uzytkownika
piotrEK - 2014-01-21 09:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2014-01-21 09:45:12]:
awans zawsze jest możliwy. ale jak są efekty. w gruncie rzeczy wszystko zależy od wykształcenia i chęci dalszej nauki.
zdjecie uzytkownika
opchman - 2014-01-21 09:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domel - 2014-01-09 14:31:24]:
chcesz dojeżdżać z myślenic do ochmanowa? to lepiej podjedź busem. przynajmniej się wyśpisz
zdjecie uzytkownika
stella - 2014-01-21 10:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej chciałam aplikować do biura, ale przerażają mnie te niektóre praktyki firm typu wyścig szczurów i 5stopniowe rekrutacje. jestem uczciwa osoba i licze na godna prace. czy sa tam osoby skore do pomocy i nauczenia obslugi biura?
zdjecie uzytkownika
gosia.p - 2014-01-21 10:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy czego się oczekuje po pracy. ja pracuję na razie właśnie w biurze ale nie w oknoplaście i powiem szczerze, że nigdy nie oczekiwałam, żeby ktoś uczył mnie tego jak pracować. stąd mam nadzieje że moja samodzielność zaowocuje przyjęciem do oknoplastu bo wiem, że liczą na ambitnych i proaktywnych pracowników. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
domel - 2014-01-21 10:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opchman - 2014-01-21 09:51:59]:
busem tylko jakim?
pokaż mi busa z Myślenic do Niepołomic,chyba z trzema przesiadkami po drodze!!! haha;/
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-01-21 11:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy mam jaąś konkurencję na aplikację biznesowe?
zdjecie uzytkownika
damian9 - 2014-01-21 11:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2014-01-21 11:43:36]:
konkurencja jest i to duża. zawód informatyk wg mnie przereklamowana rzecz ale co ja tam wiem..
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-01-21 13:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w MSSQLu, ale jest czasem powalony więc moja znajomość raczej średnia. Musi być zaawansowana?
zdjecie uzytkownika
oleq - 2014-01-21 14:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak dobrze że powstały w firmie związki zawodowe
zdjecie uzytkownika
zwiąkowiec - 2014-01-21 17:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze to było jak firmą rządził (usunięte przez administratora). i miał (usunięte przez administratora) a na tą chwile to związki musiały powstać ,bo innaczej firma by padła. Nie z braku zamówień tylko z nie kompetencji rządów (usunięte przez administratora) jak się firmy nie budowało to się jej nie szanuje..., i nie szanuje sie jej budowniczych. My nie damy zniszczyć Naszego Dobra !!! A teraz do samego prezesa. Związki nie powstały by szkkodzić firmie tylko by ją oczyścić z zarazy jaka ją teraz nęka.
zdjecie uzytkownika
zwiąkowiec - 2014-01-21 20:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajomy prawnik opowiadał mi, że jeśli w firmie, z którą współpracuje, powstaje związek zawodowy, on zrobi wszystko, żeby się go pozbyć. Bo wie, że co roku będą pojawiać się u niego związkowcy z kolejną listą żądań. Często niemożliwych do spełnienia.

- W Polsce rzadko traktuje się związki jako instytucję wspomagającą pracodawców -tak jak bywa to na Zachodzie - ale jako instytucję, która stawia nieracjonalne żądania grożące pozycji rynkowej firmy. Często uruchamiany jest mechanizm samospełniającego się proroctwa - opór przeciwko powstaniu związków z obawy, że będą zwalczały pracodawcę, powoduje, że gdy one mimo wszystko powstaną, natychmiast wchodzą w konflikt z tym pracodawcą.

Bywają też sytuacje odwrotne. Znam pracodawców, co prawda zagranicznych, którzy godzą się na powstanie w ich firmie związków, czasami sami zachęcają pracowników, aby je zakładali. Nie dlatego, żeby mieć nad nimi kontrolę, ale aby mieć partnera do rozmowy i ewentualne spory rozwiązywać na drodze pokojowej. Niestety, nigdy nie słyszałem, żeby zachęcali do tego nasi przedsiębiorcy.

Czyli związki zawodowe w firmie mogą pomóc, a nie zaszkodzić?

- Amerykańskie studia prowadzone na Harvardzie pokazują, że związki zawodowe mogą wspomagać przepływ rzetelnej informacji o trudnościach w przedsiębiorstwach. Gdy pracodawca stara się uzyskać odpowiednie informacje od pracowników, ci nie będą o niektórych rzeczach mówili, będą się obawiali krytykowania swych bezpośrednich przełożonych itd. Natomiast związki zawodowe mające pewien zakres niezależności łatwiej dotrą do tych informacji i mogą je przekazać zarządowi.
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2014-01-22 01:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma sypie się od środka przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spowodowany u góry. Gdzie jest (usunięte przez administratora)?? Czy on nie widzi co dzieje się z jego dorobkiem??? Teraz jest ładnie i pięknie na wykresach ,ale to się będzie zmieniac i to na minus. Wtedy już może być za późno... Dyrekcja wymyśliła sobie żeby połowe pracowników zwolnić i zastompić ich ludzmi od pośrednika ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OKNOPLAST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OKNOPLAST?
Zadaj pytanie