brak logo

Call4you

Sosnowiec

Opinie o Call4you

anonim 2011-05-13 23:34:49
TOTALNA ZENADA,NIE IDZCIE TAM PRACOWAC! KRECĄ Z ZAROBKAMI,LIDERZY BEZ POJECIA O TELEMARKETINGU,PRODUKTY DROGIE I BEZNADZIEJNE,A BAZA DANYCH TO JUZ W OGOLE SZCZYT,JAKIES PRZYPADKOWE FIRMY Z INTERNETU. PISZE TO JAKO WIELOLETNIA TELEMARKETERKA KTORA W NIEJEDNEJ FIRMIE DZWONILA. POWTARZAM:TOTALNA ZENADA,NIE IDZCIE TAM PRACOWAC!
XXX 2011-06-01 14:02:57
TY TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A NIE TELEMARKETERKA BYŁAŚ SKORO CIĘ TAM NIE CHCIELI. TAKIE DOŚWIADCZENIE NIBY MASZ A LIDER CI MUSIAŁ POMAGAĆ ? DOBRY TELEMARKETER NIE POTRZEBUJE POMOCY JAK MA TAKIE DOŚWIADCZENIE JAK PISZESC. [usunięte przez moderatora]BYŁAŚ I CIĘ WYWALILI BO NIE POTRZEBUJĄ [usunięte przez moderatora]
aaaaaaaaa 2011-06-03 21:10:53
po pierwsze sama odeszlam,wstalam i wyszlam, po drugie nie chodzi o pomoc ze strony liderow itp, a tylko o calosciowy wizerunek tej firmy, o brak jakiegokolwiek profesjonalizmu,produkty pozal sie boze i przypadkowe bazy danych,nie wspomne o liderce nie wiedzacej co to skrypt rozmowy handlowej,ehh.tak to wygladalo,licho,moze teraz jest lepiej.
p.s. nie sztuka nazwac nieznajomego kogos [usunięte przez moderatora],ja pisze o tym co tam zastalam i tyle.
zak 2011-06-04 17:23:56
to fakt, ta praca to [usunięte przez moderatora]: wątpliwy zarobek, kadra niekompetentna, generalnie taka niby profeska, a nie call center. dla desperatow to ok, ale jak ktos szuka pracy w telemarketingu z perspektywami to jest sporo lepszych miejsc. negatyw!
anonim 2011-06-06 16:32:02
Mam prośbe! Macie moze jakiś kontakt do nich? Zrobili mnie na szaro a jestem z daleka i chciałbym chociaż zadzwonić.

Pozdrawiam!
SSS 2011-06-10 13:34:00
Ta firma to jakaś efemryda - rozysłają jakieś publikacje bez żadnego namiaru na siebie, ani faktury! Trudno szukać chociażby numeru telefonu, bo go nigdzie nie ma, co jak na firmę z branży Call Center jest dość dziwne...
anonim 2011-06-16 13:13:16
Pracuje w tej firmie i nie mam jej nic do zarzucenia , nie które osoby które pracują w tej firmie na stanowisku telemarketera , jawnie lecą w kulki także samo przez siebie mówi , dlaczego te osoby się wypowiadają niekorzystnie o tej firmie. Firma jest jak najbardziej uczciwa ... A ludzie którzy tam pracują mają pojęcie o tym co robią.
anonim 2011-06-17 13:29:40
Ja również pracuję w tej firmie jako telemarketerka i muszę powiedzieć, że pracuje mi się tutaj wspaniale...liderzy są bardzo dobrze wykwalifikowani oraz zorganizowani. Zawsze można dogadać się z szefostwem co do godzin pracy i wypłaty. Uważam, że negatywne opinie na nasz temat jest spowodowane niechęcią do pracy nowych pracowników, którzy z mojej obserwacji przychodzą sobie posiedzieć i pogadać, a kiedy już się wynudzą zwalniają się i zrzucają winę na pracodawców. Serdecznie zapraszamy do naszej firmy.
anonim 2011-06-17 21:28:24
A świstak siedzi i zawija w te sreberka...
Ika 2011-06-17 23:03:35
Ja też tu pracuje, fakt, poczatkowo bylo nieco chaosu i dosc podejrzanie to wyglądalo, ale teraz ujdzie, może i komuś nie starczyło cierpliwosci i odwagi zeby się przekonac, inna sprawa ze neizbyt przyszlosciowo ta firma sie rozwija. Co do nierobstwa nowych i usprawiedliwiania pracodawcow (patrz komentarze powyzej) to tylko osoby bez doswiadczenia zyciowego moga ferowac takie sądy, bo rozne sa sytuacje i rozne podejscie, a lizusostwo jest fe i tyle, drogie wspolpracowniczki.
x 2011-07-02 15:44:08
Osoby starsz nie mają problemów w tej firmi ponieważ jak to stwierdziła jedna ze starszych pracownic: \\\"Nabyłam w życiu doświadczenie i zdyscyplinowanie w pracy i wiem po co do niej przychodzę, a ludzie młodzi po szkole chcą kasę a nie chce im się pracować\\\". Pamiętajcie NIKT NIKOMU ZA DARMO NIC NIE DAŁ!!!!!!!!!!!!!! Jak chcecie zarabiać, to musicie pracować a nie przychodzić posiedzieć. Telemarketing to taka praca - jeśli ją sumiennie wykonujech, to dobrze zarabiasz, więc co tu dużo mówić.
anonim 2011-07-02 15:47:24
CO WY WSZYSCY GADACIE I O JAKICH ZAROBKACH MOWA?????????
CZY TAM KTOŚ PRZEPRACOWAŁ PEŁNIUTKI MIESIĄC ŻEBY SIĘ WYPOWIADAĆ CZY PŁACA CZY NIE!!!!!!!!!!!!
JAK NIE PRZEPRACOWAŁEŚ MIESIĄCA TO CZEGO CHCECIE???
Axer 2011-07-05 22:40:37
"Telemarketing to taka praca - jeśli ją sumiennie wykonujech, to dobrze zarabiasz" - to podstawa w większości przypadków pracy zarobkowej, niestety w telemarketingu wyglada to inaczej i najczesciej pracownik chocby sie zapracowal na smierc to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego ma, chyba ze trafisz na jakas call prace w polisach lub finansach.

"CO WY WSZYSCY GADACIE I O JAKICH ZAROBKACH MOWA" - o potencjalnych ktore niezbyt zachecaja, nawet mega zdolnych i pracowitych.

kronos 2015-01-22 23:36:10
Call4You zostało założone w 2003 roku przez pracowników jednego z wiodących koncernów sprzedaży wysyłkowej. Od samego początku ich celem było stworzenia profesjonalnego call center działającego na skalę europejską. Wieloletnie doświadczenie w bezpośrednich kontaktach z klientami oraz rozbudowanie niezbędnej infrastruktury są gwarantem ich profesjonalizmu, po za tym nie ma co się martwić bo firma dalej prosperuje
bit 2015-03-25 00:52:30
No dobra, kronos to tutaj napisał jakie były założenia jak powstawała firma ale teraz moze ktoś z doświadczonych w robocie w call4you mógłby napisać jak jest od środka? jaka atmosfera? czy ludzie są dla siebie mili i w ogóle ? no i oczywiscie jak to z wypłatą? na czas? taka godna uwagi ? albo po prostu konkrety ile można zarobić?
sdjshsd 2016-01-24 12:27:53
oszukuja na kasie, atmoswera taka że ci co się długo znają z poprzedniej firmy- bo razem w nij pracowali sa dla siebie mili, maja fory u szefostwa, stare bazy a nowi sa j****, wykożystywani i praktycznie jest mobing. Dokładnie tak. Nic nie wolno. A zarobki - niby 1600 a potem guzik daja
Barbara 2016-04-22 22:07:21
Owszem umowę dają (każdemu inna)...raz dają 1300 raz 1600... Kwestia dogadania i chyba humoru "szefostwa"... Tak czy inaczej jeśli się zwolnisz/odejdziesz zapomnij o kasie heh a już napewno o sumie która ci się należy....oszuści. Pożal się Boże firma.... I myślał by kto pani i pan prezes...tylko z wyglądu;)... Atmosfera kiepska.. Starzy pracownicy trzymają razem a nowi cóż....
Ona 2016-08-24 23:33:26
Aplikowalam do firmy na stanowisko recepcji, pracownika biura. Podczas rozmowy telefonicznej zapytałam czy jest to związane ze sprzedażą telefoniczną, zapewniono mnie ,ze telefon będzie mi potrzebny jedynie do drobnych spraw związanych z stanowiskiem . Na miejscu okazało się, ze to telemarketing. Mimo iż nie szukałam tego typu pracy (nie jedyna rozczarowana z obecnych tam osob) , zjawilam się na dniu próbnym . Zespol ludzi +30, +emerytki ... Gadane mają,ale o pogodzie.... Rozmowy są strasznie przeslodzone, ze az mdli od słuchania ! Nie dajcie się zwieść wysokim wynagrodzeniem "1600" , strata czasu i nerwów, bo jak piszą wyżej pieniążków za ciezki byt nie dostaniecie,a kwota ta i tak jest zależna od wyrobionego wyniku !!!!
as 2016-10-21 13:54:08
prawo konsumenta (Dz.U.2014 poz 827) gwarantuje odstąpienie od umowy zawartej na odległość, ale od 4 you hope for future czeka się w nieskończoność na zwrot pieniędzy które wzięli za pobraniem. Potencjalni klienci UWAŻAJCIE !!!!!
Hellwood 2016-11-04 12:59:40
Uważajcie na tę firmę, są skrajnie niepoważni. Przełożyli dwa razy dzień rozpoczęcia pracy, a później przestali odbierać, zaczęli odrzucać telefony i kontakt się urwał. W sumie to nawet dobrze się złożyło, bo strach pomyśleć co by było, gdybym jednak podpisał umowę i przyszłoby do wypłacania pensji. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TEGO PRACODAWCĘ!!!
Zostaw swoją opinię o Call4you - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Call4you