brak logo

LPP S.A. Reserved

Piła

Opinie o LPP S.A. Reserved

anonim 2009-05-26 16:07:19
Słowa kojarzące się z Sklep firmowy Reserved (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Sklep firmowy Reserved:
Najbardziej nie podobało mi się w Sklep firmowy Reserved:
Asia :) 2009-07-22 13:21:37
miła , pomocna obsługa. wiem bo pracowałam w sklepie cropp:) i często odwiedziałam sklep reserved
anecta 2010-07-24 19:01:32
Zainteresowana praca w Państwa Firmie na stanowisku sprzedawca w Pile..kilkuletni staz pracy na tym stanowisku… kontakt ane(usunięte przez administratora).pl
Pozdrawiam i Dziekuje za pozytywnie rozpatrzenie mojej wypowiedzi…
kamiell 2010-10-24 18:26:28
ogólnie beznadzieja w prawie wszystkich aspektach. nie widze zadnych pozytywow prócz tego ze była pensja na czas. praca tyllko dla wytrwałych o mocnych nerwach i silnych psychicznie. Jesłi nie będziesz krakać tak jak wszyscy to nie jest miejsce dla ciebie.
Była pracownica 2010-12-13 10:23:22
Kierownicy tez sa ok ale ta kasa to parodia !!
była zakładniczka 2010-12-15 23:02:09
kłamstwo i chamstwo górą
ja 2011-01-04 21:08:38
tak kasa to parodia za taka prace jeszcze w weekendy! Najgorszy (usunięte przez administratora) w galerii
były pracownik 2011-02-10 23:36:53
(usunięte przez administratora)! Każdy weekend w pracy to paranoja! Piszą w ogłoszeniach, że elastyczne godziny pracy, które w rzeczywistości nie mają miejsca! ! Zarówno szefostwo jak i pracownicy to jedno wielkie nieporozumienie. Brak współpracy i kontaktu! Praca w tej firmie tylko dla ludzi o mocnych nerwach i zdesperowanych!
ja 2011-02-24 21:20:59
Kierownicy ok? Ciekawe którzy?! Tego nawet kierownictwem nie da się nazwać.Pieniądze śmieszne, brak szacunku dla pracownika, (usunięte przez administratora)na maksa. O wszystko trzeba się prosić i poniżać, nadgodziny nie płacone, latanie ze szmatą i mopem do 23... Każdy chodzi z wazeliną w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i utopiliby każdego w łyżce wody. Nikomu nie polecam.
anonim 2011-03-08 12:49:42
dla młodych i głupich, zdesperowanych liżacych (usunięte przez administratora), zakłamanych osob. A nadgodziny nie placone bo jak pewnie twierdzi kierownictwo z winy pracownikow- nie wyrobili sie. Bagno
Lajla 2011-04-09 23:05:45
Co prawda już nie pracuję w tym sklepie ale wydaje mi się że wszystkie osoby z wcześniejszych opini po prostu zostały stamtąd zwolnione! Prawda to że nie jest łatwo bo w reserved dużo ludzi przychodzi i jest syf na salonie i trzeba zostać dłużej ale nigdy nie słyszałam że to z naszej winy! Ktoś wam kiedyś tak powiedział Wątpie! Tak samo z tym że kierownictwo do dupy, wiadomo że każdy z nich ma swoje wady i zalety ale wy chyba nigdy nie pracowałyście w philipsie albo drukarni tam to jest dopiero mobing. W reserved nikt mnie jakoś bez powodu błotem nie obrzucił fakt że czsem ktoś dostał opr od jednego albo drugiego ale nigdy bez podstawy !! Ja sama z tamtąd odeszłam i nie żałuje ale praca była ok ale jak chce sie pracować a nie obijać !!
anonim 2011-04-11 20:48:55
a jak mam rozumieć to, że w tej firmie stoją na kasie osoby z umową zlecenie, które w swoich obowiązkach na umowie zlecenie mają napisane zupełnie co innego????? a stanie na kasie to obowiązek wszytskich!!! obojętnie co masz tam zlecone ....coś mi tu brzydko pachniee. typically ntsrom
anonim 2011-04-30 10:39:24
Stanie na kasie na umowę zlecenia to kolejny wyzysk w tej firmie. I jeśli będziemy porównywać reserved do philipsa lub drukarni to zawsze będzie lepszy. Najlepiej porównać reserved do innych sklepów odzieżowych, do warunków pracy i płacy,chyba nie ma gorszego! Świadczą o tym opinie, także z innych salonów w polsce które można przeczytać w internecie. Jak zawsze znajdą się osoby, które tam pracują bo nie mają innej alternatywy, to chwała im: za to:):):)
ja:) 2012-04-03 13:36:06
ja myśle że jesteś kimś kto pracuje tam ichce podnieś opinie o tym sklepie traktują tam ludzi jak 0 jak roboli , pomiatają tobą jeśli nie masz stanowiska lepszego niż sprzedawca to kierownik nawet nie chce z toba rozmawiać nie interesują go twoje opinie i problemy a cala ta kadra zaczynając od dekoratorek kończąc na kierowniku dzialaja jak jakaś sekta jak nie lizesz ich po tylkach to cię wykończą pracowałam tam i jesli ktoś nie jest odporny na taka terapie szokową to radze nie skladac podania jedny zdaniem wyzysk, w bialy dzień i naprawde pracowałam w innych firmach jeszcze gorszych od tego sklepy i nie mówie tego dlatego ze wyleciałam znam duzo przypadkow potwierdzajacych moje slowa KATAKLIZM
kupiec 2012-07-13 20:08:47
Promocje to ściema! Jak chodzi się tam często to się wie. Trzeba dobrze szukać czy coś na prawde jest przecenione. I te nie miłe ekspedientki... nawet na człowieka nie patrzą, jak roboty jakieś... zaprogramowane tylko do skanowania ceny... np taka z blond dredami, niemiła, arogancka, zapatrzona w siebie tak że na ludzi wchodzi, albo kiedyś taka z tatuażem, taki sam typ... jak mogą przyjmować takich ludzi do takiego sklepu?????
Kasia24 2012-11-10 11:51:30
Również pracowałam w tej firmie i ewidentnie zarobki nie są adekwatne do wykonywanych obowiązków. Dziwi mnie fakt, że firma której cena za jedną akcje na giełdzie wynosi aktualnie 3.900 pracownikom płaci najniższą krajową a wymagania ogromne. To tylko wstyd dla firmy LPP, że nie szanują kompletnie pracowników i rozwijają swoją firmę idąc po trupach.
klientka 2013-03-30 18:47:40
witam, jestem stałą klientką sklepu Reserved w Toruniu w Galerii Copernicus. Chciałabym zglosić zażenowanie oraz brak kompetencji jednej z tych pracownic, w tym sklepie pracujących. Jakiś czas temu robiłam znów zakupy w tym sklepie - a przynajmniej miałam taki zamiar.Jako wasza klientka naprawde nie wiem jak mozna taką osobę trzymać w sklepie. Zachowywała się wobec mnie wręcz skandalicznie. Apeluję o rozwagę do kierownictwa by naprawdę podejmowali przemyślane decyzje w stosunku do personelu. Ta "pani" nazywa się prawdopodobnie marta piotrowska i widywałam ją wczesniej w innym sklepie, w którym prawdopodobnie wyleciala za kradzieże wraz z całą ekipą. ja ostatecznie nie dokonałam zakupu. ta pani skutecznie mnie do tego zniechęciła więc wyszlam wraz z mężem. macie naprawde super załoge! tak trzymać.
kasia 2013-04-19 11:48:23
Łatwo jest kogoś obrzucić błotem na forum nie podając żadnych konkretnych argumentów. Co prawda jestem pracownikiem salonu Reserved w innym mieście i wiem, że niektórzy klienci myślą że są święte krowy i trzeba nad nimi skakać, a pracy jest nie tyle że nie wiadomo w co ręce włożyć, a przyjdzie taki klient który nie ma pojęcia o ciężkiej pracy i marudzi A podawanie nazwiska na forum to ewidentne zamierzone działanie na szkodę pracownika ciekawe skąd takie dane
ghi 2013-10-22 22:54:26
chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat tego miejsca
tytanowa nioska 2015-01-28 11:46:32
no własnie, nawiązując do pytania które pojawiło się w jednym z komentarzy i pozostąło drastycznie bez odpowiedzi, czy pracując w Reserved da się pogodzić grafik ze studiami? niby tych zajęć nie mam aż tak dużo ale w kontekście tygodnia są dość mocno rozproszone. a czy są jakieś dodatki finansowe za bycie studentem?
Janka 2015-03-31 04:51:37
Reserved to jeden ze sklepów koncernu LPP - nie wiem jak określić dokłądnie styl któy reprezentują ale to jest taki styl casualowy. ale wracajac do tematu to jak dla mnie praca w reserved jest stworzona dla sutdentek, które chcą sobie dorobić. najwięcej też takie osoby się nauczą i nie trzeba będzie się starać o ich wyszkolenie
moli 2015-09-01 22:23:30
Witam , chciałem złożyc skargę i zażalenie na sklep Reserved w łukowie , pani na dziale męskim jest ciągle nabormuszona i opryskliwa a co do zakupów na dziale dziecinnym to masakra na całym salonie działa klimatyzacja a tam nie . robicie promocje na tym dziale i co z tego jak tam się nie da robić zakupów ,nie do wytrzymania w tej saunie . Zrubcie coś z tym w takich salonach latem to powinno się robić zakupy z przyjemnością a nie w meczarni przy 40stopniach , przyznam że chociaż Panie na tym dziale sa bardzo miłe i pomocne choć nie mają odpowiednich warunków do pracy . KLIMATYZACJA!!!!!
Pracowniczka 2016-05-11 22:29:10
Osobiście pracowałam u nich i mam raczej dobre doświadczenie. Wynagrodzenie było dobre, a i czasem zdarzały się nadgodziny. Ja polecam
Zostaw swoją opinię o LPP S.A. Reserved - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LPP S.A. Reserved