brak logo

FINE ALTECH SP. Z O.O.

Mława

Opinie o FINE ALTECH SP. Z O.O.

GG 2009-06-19 09:49:25
brznadzieja po studiach 1500zl brutto :(
1
a 2009-10-09 13:14:03
czyli 1115zl do reki :(
pracownik fine Altech 2012-04-17 16:11:21
Witam, pracuję w Fine Altech juz jakis czas i jedno co mnie zastanawia to to skąd wziela się w tej formie ochrona z jej szefem (usunięte przez moderatora)na czele. Praca lepsza od spania, żadnych obowiązkow itp. Wiadomą wszystkim pracującym jest to że w kadrach pracuje pewna osoba związana z panem od ochrony. To nie ochrona to smiech na sali.
też pracownik 2012-04-19 13:59:13
jesteś kiepsko zorientowany, bo nie w kadrach, tylko księgowości. pozdro
1
pracownica 2012-10-16 23:15:33
ja pracuje juz w FA ponad 4 lata , i nie narzekam. FA jest super
1
zoaia 2013-03-30 00:39:33
nie polecam tam pracy poniewaz sa ludzie kótrzy kabluja i cie zwalniaja potem nic nie mozna tam mowic bo sa donosiciele
pracujesz za 1200 zl czy to tasma czy kontrol czy sprzataczka maja nas za nic , ludzie nie dajcie sie !!walczmy o swoje ! zoska
była pracownica 2013-06-17 19:51:27
1200 netto premii nie było a niedawno dużo ludzi pozwalniali bo niby nie ma zamówień. Praca jak praca narobić się trzeba ale ogólnie atmosfera ok.
była pracownica 2013-09-10 18:51:53
umowę przez pośrednika dają na miesiąc atmosfera na początku była ok puki nie zaczęło się mówić o braku zamówień i zbliżających się zwolnieniach. Wtedy praca dla połowy ludzi nie była taka sama pupilki kierowniczki dostawały lżejszą pracę pod pretekstem że jest bardziej odpowiedzialna a te osoby najlepiej kleją a reszta gorsza na polerowanie czy coś innego. Ogólnie to nudą wieje i śmierdzi heptanem. a dzwonil do mnie czy chcę wrócić do pracy i się zdziwili a pani już pracuje gdzie indziej co myśleli że w domu będę czekać bez pracy.
1
gość 2013-10-05 09:41:15
Ta firma to parodia.1200 netto dostajesz i o premii zapomnij.umowa o pracę ale porażka.
Beata 2014-06-14 21:54:37
Mozecie napisac cos o liderkach???
Korek 2014-07-08 12:37:01
Praca w FineAltech to czysty wyzysk. 1200 na rekę, niby umowa o pracę a w każdej chwili można wylecieć za nic. Liderki są chamskie i prezentują sobą niski poziom wychowania. Oczywiście są ludzie normalni, ale są uciszani przez chamskich. Miesiąc się może i wytrzyma, ale trzeba uciekać jak najdalej. Pracowałem rok i zrezygnowałem, premii zero, jak ciężko będzie się pracować to się dostanie co najwyżej puszkę coli, pozdro. Latem upały są nie do wytrzymania , hałas i smród. Zoska dobrze mówi, nie ważne jakie stanowisko i tak jesteś dla nich zwykłym robolem, który ma robić dużo , szybko i dobrze i najlepiej nie podnosić głowy i nic nie mówić.
Roman 2014-11-15 22:00:24
witam, co powiecie o pracy, atmoferze i pensji we fine altechu?
Kolo 2015-09-18 15:44:39
Zarobki 1800 brutto magazynier 1750 brutto produkcja
ppp 2015-10-01 16:51:56
piszecie o płacy porazka 1200zl to po co podejmujecie tam prace za niska kase nie podejmowac i wszystko i nie płakac a jak chcesz to dowod osobisty w reke 300e tez wsiadasz w eurobus i za odre opiekinka osob starszych zarabia od 1000 do 1500euro natomiast fachowiec spawacz slusarz tokarz cnc to 2700e do reki zbrojarz murze betoniar 1800e do reki i czego tu szukasz i płaczesz ze w fine atech placa 1200zl
Bez imieny 2016-02-13 19:40:05
W firmie f.a pracują oszuści,kapusie,opierdalacze,donosiciele,cwaniacy.
Takim w firmie jest bardzo dobrze.Ludzi pracowitych ,sumiennych się zwalnia.
Życzliwy 2016-02-16 17:19:17
W firmie nadzór koreański traktuje pracowników bez szacunku ,mając ich zacni
zmuszając ich do bezsensownej pracy , załamując ich fizycznie i psychicznie .
Kierownictwo polskie nie zwraca na to uwagi zarówno tak samo traktuje pracowników : zastraszaniem że zwolnią z pracy ,upomnieniami ,naganą .
5
Były pracownik 2016-05-16 22:03:17
Witam.Na wstępie od razu odradzam pracy w firmie Fine Altech. Ponieważ ta firma powinna mieć nazwę mobbing który tam panuje.Dyskryminację,terror i dyscyplinę między pracownikami które wprowadzają tam liderki,nie wolno rozmawiać bo zaraz wrzeszczy na ciebie lider,jesteś cały czas obserwowany,traktują pracownika jak niewolnika który ma zapieprzać,stać 8h przy taśmie i być wydajny w 100%.Są takie stanowiska w pracy gdzie można wykonywać pracę na siedząco ale,nie pozwalają ze względu na to że będzie mała wydajność niż praca wykonana na stojąco. Liderzy włażą w tyłki Koreańczykom,całym zakładem trzęsie pani menadżer,która również wprowadza mobbing nawet w biurze.Chcąc iść za potrzebą do WC musisz pytać się liderki o pozwolenie,nie wolno nawet w czasie upałów mieć wody przy sobie,butle z wodą stoją jak najdalej a byś nie mógł się napić. Traktują ludzi jak gówniarzy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko zabraniają jeszcze trochę to zabronią tam oddychać.Często zdarzają się wizyty,audyty to dopiero jest szał w tej firmie,tuszują wszystko tak żeby firma wypadła jak najlepiej.Jak jest brak pracy i zamówień to latasz z mopem i ścierką cały dzień nawet karzą myć ściany po prostu jest tragedia,ludzi wykańczają psychicznie,jak nie jesteś lubiany przez liderkę to będzie się mściła na tobie i wyżywała.Zaś lizusy i podpierdalacze co dobrze włażą liderom w tyłki mają tam dobrze.Jeśli chodzi o zarobki to najniższa krajowa jaką tam się zarabia,nie płacom za dojazdy,firmę nie interesuje czy masz czym przyjechać do pracy.Teraz zrobiła się moda na zatrudnianie w tej firmie Ukraińców,a Polaków zwalniają.
wredna i chamska 2016-07-30 14:44:35
Praca w tej firmie to porażka. Liderzy i kierownictwo chamskie,nie uczciwe.Atmosfera masakra. Zarobki tragedia. Ucieklam stamtąd po 9mcach trafilam na inna firmę w której moje zarobili to takie dwie wyplaty stad. Choć jeden plus tej firmy znalazlam super przyjaciółkę.
Osobiście uważam że są lepsze firmy nawet dla początkujących. Stanowczo odradzam Fine Altech w Olawie!!!
wredna i chamska 2016-07-30 14:45:27
Praca w tej firmie to porażka. Liderzy i kierownictwo chamskie,nie uczciwe.Atmosfera masakra. Zarobki tragedia. Ucieklam stamtąd po 9mcach trafilam na inna firmę w której moje zarobili to takie dwie wyplaty stad. Choć jeden plus tej firmy znalazlam super przyjaciółkę.
Osobiście uważam że są lepsze firmy nawet dla początkujących. Stanowczo odradzam Fine Altech w Olawie!!!
feel 2016-07-30 17:03:52
A mają teraz jakieś oferty pracy? Dziękuję za odpowiedź.
gosciu 2016-10-30 16:35:16
dobrze dobrze polacy nie potrafia stworzyc zakladowo polskich niech zoltki na pier dalaja ucza glabow co znaczy obcy kapitalizm wstyd mnie za polske co zostalo zrobione ot wielcy madrzy w latach 1980 walczyismy o wolne soboty lepsze jutro a tu obrocilo sie o 180stopni umowy smieciowe obcy rzadzi krajem
Zostaw swoją opinię o FINE ALTECH SP. Z O.O. - Mława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FINE ALTECH SP. Z O.O.