brak logo

DOLPHIN SHIP SERVICE LLP

Krosno

Opinie o DOLPHIN SHIP SERVICE LLP

snajper 2014-10-02 17:58:38
Witam
Miał ktoś przygodę z tym posrednictwem?Aplikowalem na ofertę pakowania warzyw w Szwecji i zastanawiam się jakie są warunki pracy pracy,mieszkania i zarobki.Raz wbilem się na muke z praca w Holandii.Zarabialem ledwo na oplaty dlatego jezeli ma ktos ma jakieś info proszę o wrzute.
Dzięki z gory.
Pzdr!
monika202 2014-10-27 15:27:16
witam
również dostałam ofertę z tej agencji do Szwecji. Proszę o opinie na temat tej firmy
Plotek19 2014-11-29 19:08:22
Spoko.Rzetelna firma,bez ściemy.Tak jak jest w kontrakcie,tak jest w rzeczywistosci.
4
oli 2015-11-20 09:13:40
Wcale nie taka rzetelna firma. Biuro w Polsce typu "krzak" z niejakim panem Piotrem O. na czele. Firma po kilku miesiącach pracy nielegalnie zabiera część wypłaty z tytułu nie posiadania A1. Robi to z premedytacją, czyli najpierw wysyła ludzi, potem dopiero ludzie dostają kontrakt i mają związane ręce przebywając zagranicą, bo niestety nie każdy może powierzyć załatwienie A1 żonie, siostrze, matce czy kochance.
Właściciel firmy nie jaki Alexander Broch jest bezczelnym typem, który ma w "głębokim poważaniu" ludzi, którzy napełniają mu portwel. Jego przydupas Piotr jest taką samą łajzą, jak on, a za wszystko obrywa niejakiej Pani Grażynie, która może jedno wielkie "g".
Firma niby wypłaca zobowiązania wynikające z kontraktu, ale potrafi wstrzymać wypłatę i nie skontaktować się z osobą, której wstrzymuje. Odwołać się nie ma do kogo, bo nie jaki Piotr to przydupas Alexandra.
I jeszcze jedno: panie(usunięte przez administratora) skoro ludzie, którzy napełniają panu portwel są akcjonariuszami Dolphin Ship Service LLP. to gdzie są ich dywidendy ? U pana na koncie ?
1
Tadek 2016-02-08 22:20:27
Od 5 lat z nimi współpracuję i nie ma problemów. Pieniążki na czas, wszystko tak jak uzgodnione. Nie ma pijaństwa i mocno z tym walczą, więc jak ktoś ma z nimi problemy to przeważnie to jest powodem. Z mojego punktu widzenia to solidna firma.
Na pewno nie zostawiają na przysłowiowym "lodzie".
Mietek 2016-02-23 15:07:53
Współpracuje od 3 sezonów. Nigdy nie było problemów.
DSS 2016-03-21 12:55:20
Rekrutacja jest na podwykonawców malarzy(z testem kwalifikacyjnym w Szczecinie) i blacharzy.
CV w języku polskim i angielskim proszę wysyłać na work@dolphinrepair.com
chudy 2016-04-19 07:50:29
Delphin ship service llp Poland to oszusci ,nie wyplacaja pieniedzy
DSS 2016-05-19 18:00:39
Będzie Pan miał okazje przedstawić swoją wersję przed sądem.
Pozdrawiam.
DSS 2016-05-19 18:03:35
W tej chwili poszukują: 2 osoby na farmę mleczną i 2 specjalistów od kładzenia wykładzin na styl szwedzki i linoleum.
Zainteresowanych proszę o przesyłanie CV na adres mailowy: work@dolphinrepair.com

Pozdrawiam
oszukany przez dolphin shop llp 2016-07-13 14:24:09
Zgadzam się nie wypłacili mi 28.000 tys koron za ostatni miesiac...
1
3tfrge4r 2016-07-13 18:59:09
@widz ale to Ty bys chcial sie u nich zatrudnic? tylko nie wiem w sumie gdzie sa od nich jakies oferty pracy bo na chwile obecvna to nie widze zeby sie cos pojawilo nowego niestety przeynajmniej nie tu
Tomi 2016-12-07 13:57:49
Ten Pan to Sławomir Szybka. Oszust i zwyrodnialec z Jedliny Zdrój. Uważajcie na niego.
Tomi 2016-12-07 13:59:39
Ten Pan To Sławomir Szybka. Oszust i Zwyrodnialec z Jedliny Zdrój. Przestrzegam przed tym ciemnym typem.
Zostaw swoją opinię o DOLPHIN SHIP SERVICE LLP - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOLPHIN SHIP SERVICE LLP