Jas-Pol Sp. z o.o.

Ząbki

Opinie o Jas-Pol Sp. z o.o.

garanek 2013-04-21 22:37:41
Niestety to prawda co piszą moi poprzednicy o firmie JAS-POL a przede wszystkim o Pani Wandzie. Pani Wanda bardzo dziwnie przeprowadza rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Specjalisty ds Haccp/ds jakości. Żadnych pytań merytorycznych, tylko pytania o życie prywatne m.in. czy mam mieszkanie własnościowe, czy na kredyt, czy kredyt we frankach, co robi mąż, co robi teściowa, czy do pracy będę dojeżdżać własnym samochodem czy komunikacją miejską, czy jestem w pełni dyspozycyjna - czy mogę generować nadgodziny i wiele innych pytań tego typu. O samej pracy nie było w ogóle mowy, na czym będzie polegała itp. Sama firma wygląda jak OBORA. Jak przyjechałam pod wskazany adres to się zastanawiałam czy tam wejść... Strata czasu, pieniędzy i uwagi poświęconej tej firmie. Nawet nie czekam na kontakt zwrotny od Pani Wandy, bo już jej powiedziałam, że to nie ma najmniejszego sensu...
bezrobotna 2013-06-18 15:59:34
anonim - 2013-06-09 14:13:17

W takim razie ktoś przeszedł ten wywiad środowiskowy na rozmowie, dostał robotę w Jas-pol i napisze na forum jak wygląda praca? Jakie warunki zaproponowali na start?
Hej.Firma JAS-POL to jakas farsa byłam tam na rozmowie w styczniu rzeczywiście rozmowa była o życiu prywatnym i co zrobię jak dziecko zachoruje:) i co najważniejsze czy jestem dyspozycyjna cytuje (bo szefowej na pewno będzie odpowiadać to że bardzo blisko Pani mieszka) zrozumiałam że mam być na każde zawołanie.Nadal jestem osoba bezrobotna ale jak widze regularnie te same ogłoszenia z tej firmy to jestem wdzięczna że mnie nie zatrudnili, ogłoszenia dają wiele do myślenia.Pani Prezes na dzień dobry nawet nie podniosła głowy z nad biurka no i oczywiście nie odpowiedziała:( a biuro to jedna wielka nora w blaszaku na giełdzie spożywczej brak okien i normalnego wejścia do tego biura tylko rampa i wąskie przejście między regałami z ciastem, jestem ciekawa jakie są tam spełnione warunki BHP.W oczekiwaniu na rozmowę byłam przerażona a po wyjściu szczęśliwa.
o.mam ta 2013-06-19 02:23:35
Mam tam jutro rozmowe. (usunięte przez administratora)- nie ide! Szkoda fatygi i benzyny.dzieki bogu ze są takie fora!
anonim 2013-07-15 12:45:07
nic się nie zmieniło
KOAONK 2013-08-12 18:42:23
SZKODA GADAC ZAKŁAD JAK I SZEFOWA DO (usunięte przez administratora)
2013-09-20 12:38:20
Z chęcią odpowiem na to pytanie, gdyż kiedyś zbłądzilem w progi tej "cukierni", ale na szczęście nie na długo... Co do wypłaty, to duzo po czasie i najczęściej na raty..., po 200-300 zł i tak cały miesiąc dostajesz kasę...niezła jazda :p szefowa jak już ktoś napisał - kłamie i kręci, każdemu...nie zależnie czy pracownik, wierzyciel, kontrahent, czy urzędnik na kontrolę, każdy się zastanawia komu i ile daje, że jeszcze istnieje ta firma...
Gal Anonimka:) 2013-12-28 00:42:15
Witam. Powiem tak, kazdy pracodawca chce sie dowiedziec cokolwiek o swoim pracowniku, mose Pami (usunięte przez administratora)przesadza troche pytajac o zarobki zony, tesciowej,czy ma dziecko, ale nie oszukujmy sie,.ktory pracodawca chcialby miec pracownika ktory co chwila chodzi na zwolnienia? Pani Wanda nie jest wcale tak zla jak tu co niektorzy opisuja.. Powiem tak pracowalam tam jakis czas wiem cos na temat tej firmy, ale nie jestem tu zeby ja oczerniac bo chwile byly dobre i zle, jak w kazdej pracy.. Szefowa jest wrazliwa na kszywde ludzka i potrafi pomoc czlowiekowi w potrzebie. i nikt mi nie powie z pracownikow ktorzy tam.pracuja ze tak.nie jest.. Gdy sie ja poprosi o pomoc zawsze pomoze! Przynajmniej za mojej kadencji tak bylo i napewno tak jest i teraz.. A jezeli chodzi o.godziny pracy to powiedzcie mi ludzie w ktorej cukierni jest mnie godzin? W kazdej cukierni- piekarni pracuje sie po 10-12 godz wiec nie wiem o co wam.chodzi z tymi godzinami.. Ludzie ktorzy stamtad odchodza zaraz wracaja bo widza jak trzeba praciwac w innych firmach i dopiero dostrzegaja ze tu wcale nie jest tak zle.. i czy Szefowa im odmowi przyjecia? pomimo tego ze odeszli do konkurencji? Nie.. przyjmie ich bo ludzi badz co badz pracowitych ceni! aaa i jeszcze jedno Pani (usunięte przez administratora)trzyma sie tradycji i uwzglednia premie swiateczne dla kazdego pracownika, a powiedzcie mi czy w kazdym zakladzie to jest? Swoje napisalam. i nie myslcie ze jestem jakims pionkiem tej firmy, nie! Poprostu chcialam sie z Wami podzielic moimi doswiadczeniami zwiazanymi z ta firma.. Wkurzaja mnie komentarze osob ktore po jednym dniu juz maja wiele do opisania, jak tak.naprawde nie poznali ludzi i firmy.. aa ludzie tam pracujacy sa fantastyczni! Naprawde! Pracowalam z nimi to wiem.. dlatego warto jest poznac ta firme i ludzi aa nie po jednym dniu pracy wyrobic sobie opinie.. pozdrawiam
betty 2014-01-11 20:59:43
Ja chciałam zapytać sie ile na godzinę zarabia cukiernik w Jaspolu, czy pieniadze są płacone na czas i czy pracownicy są ubezpieczeni. Ile średnio pracuje sie godzin w miesiącu.
Gal Anonimka:) 2014-02-08 23:35:14
No wiec tak premie sa przyznawane co roku na swieta. kazdy pracownik dostaje bez wyjatkow. wczasy pod grusza? No nie wymagajmy zbyt wiele, gdzie teraz tak daja? Chyba w panstwowych firmach.. a jak juz wspominalam nie pracuje juz tam wiec nie wiem.jak jest z pieniedzmi. a jezeli chcecie wiedziec ile sie zarabia to najlepiej isc na rozmowe kwalifikacyjna dowiecie sie wszystkiego na bierzaco, bo nie ma tam stalej stawki. kazdy zarabia wedlug umiejetnosci, doswiadczenia, papierow jakie posiada, wiec tutaj stawki sa rozne. a jezeli chodzi o godziny przeoracowane w miesiacu to wachaja sie od 250 wzwyz.. ale tu tez jest kwestia dogadania.. A ubezpieczenie jest z tym problemu nie ma. Nie chce tez tu koloryzowac co do warunkow pracy, bo tez jest roznie, chociaz z tego co slyszalam od znajomych to poprawily sie bardzo. Mam nadzieje ze cokolwiek pomoglam:) decyzja juz nalezy od Was. nie namawiam ale tez nie odradzam tej firmy.
1
zainteresowany 2014-03-25 08:35:40
Napiszcie prosze cos jak jest aktualnie z platnosciami czy na czas itp. Dostalem propozycje pracy w tej firmie dlatego sie tym interesuje
toooooooooooooo 2014-03-31 01:19:13
Ja uważam , że to juz kpiną, zeby ludzie pracowali za 8 zł na godz.Żeby zarobić najnizszą pensje krajowa, trzeba pracować ponad 200 h.To są żarty. Ludzie zastanówcie się nad tym, czy warto za tak śmieszne pieniądze dorabiać Panią (usunięte przez administratora)i całą ich rodzinę. (usunięte przez administratora)
panek 2014-03-31 13:01:10
firma w porządku, to o czym się pisze to gruba przesada. faktycznie, praca
stresująca, ale nie bardziej niż w innych firmach na podobnych stanowiskach.
duża presja czasu, dużo obowiązków. Widać, że ludzie nie przychodzą tam na
kawę, tylko do pracy, mimo to - atmosfera jest ok.
zolw ninja 2014-03-31 18:44:34
panek chyba pracujemy w zupełnie innych firmach :) albo po prostu ty jesteś zapewne brygadzista lub panem kierownikiem skoro piszesz ze to co napisane wyżej to gruba przesada,tylko wy latacie i donosicie za pare zlotych do wyplaty,i tylko wy ochoczo zgadzacie sie pracować po 20 godzin bo szefowa kaze,a wy później kazecie nam bo jak nie to jutro nie przychodz.praca stresujaca bo dzwonią do ciebie na telefon prywatny nawet wtedy gdy masz wolne i nakazują przyjść do pracy bo promocja jest,obowiazki nie adekwatne do stanowiska,np.magazynier skalda kartoniki,robi ciasta,sekretarka również np.wykraja faworki,robie wzorki na ciastach itp.atmosfera o której wspomniales napewnie nie jest ok,95% osob które tam pracują chętnie by odeszly tylko nie maja gdzie bo albo bez wyksztalcenie albo sytuacja ich zmusza do tego żeby pracować na jaspol.zreszta wszyscy pracujący na w jaspolu to mongoły-słowa bardzo miłej szefowej firmy! jutro 1 kwiecień może dostaniemy druga czesc wypalty za luty,albo będzie prima aprilis i dostaniemy ja jednak 1 maja,bo wtedy oczywiście tez ochoczo do pracy idziemy,kaze swieto bez wyjątku i nie po 8 czy 10 godzin ,nie nie w jaspolu pracuje się w takie dni od 6 do 18 minimum
2
Objektywny 2014-04-05 15:33:37
Gościu, podwyżka się piszę przez "Ż"..., oj nie świadczy to dobrze o Twojej inteligencji...może dlatego nie zasłużyłeś na podwyŻkę. Poza tym nikt Ci nie każe tak tyrać w firmie (czy "na firmę" jak to ująłeś), w której się tak męczysz - wolna droga, ktoś Cię tam trzyma na siłę ??? Pokaż mi firmę, która jest idealna. Oczerniać i oceniać innych jest łatwo, ważne że na Ciebie nie piszą, nie ? Taka Polaków domena, najlepiej tam gdzie nas nie ma !
1
gosc 2014-04-06 15:54:36
Objektywny i ty uczysz polskiego po zawodówce? Zajrzyj do słownika i zobacz jak się pisze obiektywny.i lepiej idz pojezdzij "swoim" peugeotem bo jutro poniedziałek i pracy co nie miara,wyjdziesz z domu przed wschodem słonca,a wrócisz po zachodzie.
3
romi 2014-04-09 12:09:37
Pracuje tam 2 miesiąc i wcale nie jest tak źle, praca ciężka, wynagrodzenie
dobre, wystarczy dobrze wziąć się do roboty i będzie dobrze. Ci co piszą że
jest tak beznadziejnie, pewnie wylecieli bo nic nie robili i udawali
kierowników.
DROBNICA 2014-04-14 11:51:54
Nie polecam pracy w tej firmie. (usunięte przez administratora) Praca po 10-14 godzin, zero czasu na życie prywatne. Kwestia wypłaty wynagrodzenia masakra, (usunięte przez administratora)
1
EL 2014-04-16 14:53:11
A ja tam nie narzekam.
Na produkcji jak i pakowaniu, fajna atmosfera, zgrany zespół ludzi :).
Ogólnie praca spoko, czas szybciej leci w dobrym
towarzystwie . Nie zgadzam się z negatywami, nie jest tak tragicznie. Tak jak wspomniałem atmosfera git, nadgodzinki są, ale w jakiej
firmie ich nie ma.
1
zakręcona 2014-04-25 16:28:52
Hmm... Czemu oczerniają firmę i pracodawców osoby, które już nie pracują? By podnieść swoją wartość, samoocenę i to jakimi byli wspaniałymi pracownikami? Ale ot tak nie zostali zwolnieni...? Prawda? Zapewne był jakiś powód. Może pracuję zbyt krótko, ale co do atmosfery bym polemizowala, bo jest naprawdę miła. Wiadomo jak w każdej pracy są wzloty i upadki, ale i w życiu tak jest. A skoro niektórym się nudzi i mają taki straszny żal to niech książkę o tym napiszą a nie oczerniają anonimowo.
2
gość 2014-05-10 13:46:27
A dlaczego koleżanka twierdzi, że zostali zwolnienie...? Przez 4
lata jakie tam pracowałem, przewinęła się masa ludzi...i szczerze to kojarzę ze szefowa zwolniła jedego za kradzież i jedną za nieprzyjscie do firmy ze dwa dni chyba... A tak to wszyscy sami odchodzą jak mają gdzie...ale faktem jest ze kobieta ma farta, że fajnych ludzi zatrudnia, bo rzeczywiście jak jej nie ma w pobliżu to atmosfera naprawdę mila:) ale to tylko zasługa ekipy, napewno nie mongloskiej królowej ;)
PIZDABLADA 2014-05-14 15:49:21
ZGADZAM SIĘ Z ,,GOŚĆ,,.CHWAŁA MONGOLSKIM WOJOWNIKOM!!!.
byly mongol 2014-05-14 17:45:33
Gościu, fajnych czy głupich? Bo ludzie tam którzy pracują - nikomu nie ujmując, są jednak bardzo głupi i naiwni, bo kto mądry daję się tak oszukiwać i tak traktować jak w tej mongolskiej firmie,np.kierowca pracuje od 3 w nocy do 16.00 a ma płacone NIE ZA GODZINE a stałą pensje jak za 8 h.i co lepsze połowe casu spedza nie za kierownica a skladajac kartoniki na pakowaniu,lub jezdzac do bankomatu po kase na zalegle wyplaty dla Mongolii.pozd.
2
top2014 2014-06-11 21:01:59
Pracuje w tej firmie ponad 2 lata i moge mówić , że nikt nikogo do pracy nie zmusza. Jesli ktoś zna swoją role i jest nauczony pracy to będzie robił swoje. Ogólnie to sie Kobiecie nie dziwie ze tak podchodzi do sprawy , sami wiecie jacy są ludzie , a w stadzie wystarczy jeden rozrabiaka i cos zaczyna sie partolić. Ogólnie jak szukacie firmy w której bedą pracowali za was to już chyba nie ma bo czasy komunizmu sie już skończyły o czym warto pamiętać. Jeszcze trzeba uwzględnić że w tej firmie nie pracuje 10 osób bo tylu jest albo więcej kierowców do tego trzeba doliczyć kadry , chandlowców , cukierników , pomocników , sprzataczki i to chyba na tyle. A na to wszystko trzeba zarobić żeby to wszystko utrzymać wiec nie ma co pisać , że o pare dni sie wypłata spóżnia można to tolerować wystarczy tylko zrozymieć u mnie z tym nie ma problemu . Ogromnie ciekawy jestem w jakich firmach wcześniej pracowaliście że po 8 godzinach do domu szliście no i pensja była satysfakcjonujaca , skoro tak to po co odchodziliście z takiej pracy . Wiem z Autopsi że żeby zarobić w miare rozsądne pieniądze to trzeba sie troche poświęcić albo dobrze uczyć i znaleść dobrą prace , więc jeśli edukacje macie za sobą to warto zastanowić sie czy czegoś w życiu nie przeoczyliście. A teraz tak zwiężle wszystko jest tu omawiane z pracownikiem nawet tak jak u mnie to nieraz dostaje wolna reke do załatwiania pracy i nikt sie niczego nie czepia godziny adekwatne do wynagrodzenia (zawsze można sie dogadać) pracujac w danym okresie czasu dostalem kilka podwyżek ale także dodatkowe obowiązki (nie ma nic za darmo a jak jest to pokażcie gdzie a ustawie sie w kolejce). Ogolnie wszędzie trzeba pracować i się dogadywać, co do swiątecznych premii to fakt każdy dostaje premie szkoda tylko że swiąt nie ma co mieśiąc :) no i oczywiście ciasteczka też można spróbować a te są smaczne wszystko zależy jaki kto ma smak bo nie każdemu musi każde ciasto smakować , ale asortyment jest naprawde ogromny więc jest w czym wybrać. PS " Niema co narzekać"
1
30 kwietnia 2014-08-30 18:45:43
witam. Pracowalem w tej firmie jako kierowca fakt trzeba nie raz zostac dluzej i pomoc ale w rzadnej pracy nie jest rewelacyjnie premie sa uwzgledniane zawsze gdy potrzebne jest wolne w naglej sprawie to sie je otrzyma z urlipami nie maproblemow jesli jest potrzebna pomoc z przyczyn prywatnych szefowa kamieniem nie rzuci tylko pomorze minusem sa wyplaty bo nie sa na czas ale szefowa zawsze z pracownikami sie rozliczy a nie oszuka. pozdrawiam
rozum 2014-10-12 18:29:23
o rety w tych postach więcej byków ortograficznych niż u przedszkolaka
hary 2014-10-16 17:26:25
Kilka dni temu byłem na rozmowie w tej firmie.Pierwsze pytanie szefowej po ile godzin chciałbym pracować.Troszkę sie zniesmaczyła jak powiedziałem że po 8.
Od razu poinformowała że praca tam to co najmniej 10 godz a jak sezon to i więcej.
1
hary 2014-10-19 16:32:07
Szefowa twierdziła że oczywiście są płatne.Nie wiem ile bo o finansach na pierwszej rozmowie nie chciała mówić.O wszystkim miałem dowiedzieć się na kolejnej rozmowie do której nie doszło bo znalazłem inną pracę.
kit czy hit? 2014-10-19 19:13:37
Już Wam mówię jak to wygląda od strony finansowej. Mi szefowa na rozmowie powiedziała, że płaci 8 zł netto od godziny, pracuje się po 10 godz. dziennie, nocki są płatne o 20% więcej, natomiast weekandy i święta 100% płatne. Czyli np w październiku gołej pensji można było zarobić: 23x10x8=1840+dwie zmiany nocne czyli 160zl=2000 zł na rączkę. Za każdy weekand dodatkowo może wpaść 320zł. Niestety w listopadzie jest tylko 19 dni roboczych. Można sobie zadać pytanie, czy 8zł na rękę to dużo, czy też wręcz przeciwnie jak na ten rejon Polski (w warszawskim pośredniaku widziałem oferty nawet za średnią krajową, co mnie strasznie zdziwiło).
Niemurzyn 2014-10-29 19:14:49
Miałem nic nie pisać o tej firmie ale nie mogę się powstrzymać.Pracowałem tam niecałe 3 m-c więc coś niecoś o niej wiem.Pierwsze rozmowy o pracy myślałem że trafiłem do raju.Zdecydowałem się i nie mogę powiedzieć pierwszy miesiąc wszystko zgodnie z ustaleniami.Ale później się zaczęło.Kwestia wynagrodzenia nigdy nie jest na czas.Nie mogę czytać wypocin że takie czasy.Jeżeli dwie strony umawiają się na jakieś warunki to trzeba się tego trzymać.Ciekawe co by powiedziała pseudo pani prezes jak śmie się sama tytułować, jak pracownicy którzy nie dostali wynagrodzenia na czas nie przystąpili by do pracy.Nie miałby kto pracować w tej firmie.Ludzie którzy tyrają tam jak niewolnicy chodzą i czekają w kolejce jak psy na jakieś odpady zwane pieniędzmi.Nigdy całej wypłaty bo niby nie ma.Ale pracy na 15 godzin i poganiania to jest do bólu.Na żarcie dietetyczne za 1,5 tyś m-c to pieniążki są.Na utrzymanie 450 m mieszkanka też jest.Na dwie panie do gotowania i sprzątania w tej ,,KAWALERCE,, też jest.Nie ma tylko na wypłaty.Kobieta która jest właścicielką tego wariatkowa myśli że kupiła ludzi na własność.Potrafi dzwonić o 4 rano do domu z jakimiś pierdołami bo ktoś jest kierownikiem produkcji.Niejaki Janusz pracuje tam 20 godzin na dobę a ta kobieta myśli że wszyscy tak lubią.Cukiernicy pracują tam 7 dni w tygodniu a sobotę i niedzielę mają wolną tylko jedną w miesiącu.Po całym tygodniu tyry muszą sami posprzątać ten cały bałagan bo panie które tam sprzątają z całym szacunkiem są w podeszłym wieku i mają tyle obowiązków że po prostu nie dają rady.A na dokładkę są tylko dwie.A syf jest niesamowity.Odchodząc z tego bałaganu nie zostałem rozliczony do końca ale zgodziłem się na prośbę p.Wandy że pieniądze dostanę po tygodniu.Mija drugi miesiąc i nic.CISZA.Ja wiem że trzeba pracować.Ale ostrzegam wszystkich omijajcie ten cyrk z daleka.Kobieta jest zwykłym kłamcą.Wykorzystuje ludzi i co najgorsze nie płaci na czas.Dobrze że ocknąłem się w miarę szybko a że w tym zawodzie pracy nie brakuje mogłem odejść.Współczuje szczerze wszystkim którzy muszą na nią pracować.Resztę historii z życia tej firmy opiszę później.Zastanówcie się tylko zanim pójdziecie tam na rozmowę
3
balboa 2014-11-07 23:57:07
Nie jest ale nie chcesz to nie pracuj, nikt ciebie nie trzyma. Szefowa człowiem i jesli coś bedzie potrzeba załatwi, bez problemu.
jspl 2014-11-15 15:20:30
Bzdura!
1
jas 2014-11-15 15:38:19
cała prawda
aaaa 2015-01-15 18:54:13
tak atmosfera super wszyscy sie interesuja nie tym co trzeba polowa to (usunięte przez administratora)lizusy (usunięte przez administratora)dotego kable sama praca to pikus ale ludzie ktorzy tam pracuja pozostawiaja wiele do zyczenia :/
1
aaaa 2015-01-15 19:14:44
ale tak na dobra sprawe pracowalem w gorszych firmach ja osobiscie uwazam ze pracuje tam za duzo ludzi ktorzy sa niepotrzebni badz jest za duzo kierownikow. sa od wszystkiego... tak pozatym pensje dalej nie sa na czas ale jednak sa. premie daja. zeby tylko jeden drugiego non stop nie (usunięte przez administratora)moze by bylo przyjemniej
witas 2015-02-27 01:33:51
Przepraszam bardzo - czy rzeczywiście wypłata jest płacona w tylu ratach, nie jest to przypadkiem jakaś mocna przesada? Zastanawiam się sam nad zmianą pracy, ale jeżeli już zmieniać to na taką, która będzie oferowała więcej niż to co do tej pory. Powiedzcie tak kawa na ławę ile się miesięcznie zarabia i na jakich warunkach?
jas 2015-05-19 14:09:15
nadgodzinki? 6,7 dni w tygodniu po 10-14 godzin
Lila 2015-11-19 16:49:02
Podejmując jakąś pracę godzisz się na warunki i nie zastanawiasz sie na co ktos wydaje swoje pieniądze. Nie ważne czy to gosposia czy dom. Założę się że jesteś nieudacznikiem i zwyczajnie żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska że ktoś ma hajs którego się dorobił i może wydać na co ma ochotę. Współczuję wszystkim pracodawcom takiego człowieka jak Ty bo Twoje miejsce jest na stanowisku pracy a nie w czyimś domu czy życiu.
ktos 2015-12-09 08:29:56
nie na czas, w ratach i nie na koncie
3
losos 2016-01-28 10:05:37
Qrcze, nie rozumiem was. (do osób które negują), nie chcecie ?? to nie pracujcie, nikt was nie trzyma. Na wasze miejsce jest rządek ludzi.
doradca finansowy 2016-04-08 15:09:47
A ja tu pracowalam na szczescie poltora miesiaca tylko. Wszystko to prawda co pisza na temat tej firmy(usunięte przez administratora) dziekuje bogu, ze moje praca tam tak szybko sie zakonczyla. :) Pozdrawiam i zycze powodzenia :D
1
Ola 2016-05-10 08:06:59
Skoro naprawdę w firmie panuje taki bałagan to też się z Tobą zgodzę @Aksamitka ludzie powinni coś sami robić i domagać się swoich praw bądź zwyczajnie porozmawiać z prezesem
maveric 2016-07-26 12:05:21
na produkcji nie jest kolorowo ale kierowcy zle nie mają z tego co wiem .
kit 2016-07-28 07:13:52
"aha" rozbawiłeś mnie z rana..."bo warunki są dobre" hahaha chyba nie wiesz co piszesz i kto ci takie bajki naopowiadał?!
wiatr 2016-07-28 10:24:33
Jak masz uprawnienia i tytuł zawodowy górnika to cały czas możesz składać cv @aha a możesz napisać co dla ciebie tak dokładnie znaczą te dobre warunki?
malowacz 2016-08-05 16:02:45
Czytam te wasze opinie i czasami się zastanawiam co wam odpowiedzieć. Pracy w Warszawie czy pod nią jest wiele. Czy was coś trzyma żeby tam pracować ? Jak mało płacą, nie w terminie, warunki złe etc. Po co się stresujecie ? Idźcie do KFC. Malkontetów jest widzę wiele, każdy narzeka ...jak większość polaków.
Widmo 2016-08-17 12:24:06
Jasne "Słyszałem" ja też heheheh, coś jeszcze słyszałeś ? buhahaha
1
Przewidywacz 2016-08-24 23:24:56
A może chcę tylko się boi jej stracić, w ząbkach pewnie nie ma za bardzo pracy. Pani Skoru.... każdy ją zna. To że nie płaci na czas, to , że jest bezwzględna. Poza tym zaczyna coś "kombinować" online.
Przewidywacz 2016-08-26 15:59:45
Ty tam dobrze wiesz o czym ...
patryk 2016-08-29 13:35:50
dokłądnie malowacz' zgadzam sie z Toba, poza tym nikt tuaj pewnie nie jest wziazany z nimi do konca zycia
Ajaj 2016-11-15 22:33:50
Zgłosić do Inspekcji pracy jak nie blisko, bo znajomstwo to wyżej, na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze coś można zaradzic. Powiadomic także inne stosowne instytucje.Żal mi ludzi, którzy tam pracują, są bezradni przez skomplikowane sytuację zyciowe,najbiedniejszych zawsze najłatwiej skroic i oszukać.Zgłosić do INSPEKCJI PRACY jak paniusia Wandzia, czy jak jej tam dostanie po tyłku to się otrzasnie.Jak raz nie pomoże kontrola i nie będzie poprawy warunków pracy to ponownie zgłaszać, aż do skutku na pewno pomoże .Ludzie na to są artykuly, czemu dajecie się tak oszukiwac.!!!!
Zostaw swoją opinię o Jas-Pol Sp. z o.o. - Ząbki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jas-Pol Sp. z o.o.