brak logo

Elektromontaż Gdańsk

Gdańsk

Opinie o Elektromontaż Gdańsk

anonim 2011-03-20 11:57:46
bardzo negatywnie oceniam prace w finlandii
1
anonim 2011-07-24 21:39:58
A ja polecam tą firmę jako solidną i godną zaufania, jestem pracownikiem małej firmy podwykonaczej współpracującej z EG, obecnie na Stadionie w Letnicy i mogę się wypowiadać tylko w sposób pozytywny o firmie i pracujących tam fachowcach, firma godna polecenia i zaufania
zawiedzina..; 2012-01-26 11:28:18
Zgadzam się z tymi opiniami,(usunięte przez administratora) zastraszanie beznadziejne warunki mieszkania w Kampach.o tym ze jest ograniczony dostęp do tego żeby robić zakupy,przecież trzeba jeść???...płaceniem za paliwo i inne historie które raczej nie są zgodne z umowa...;..;
as 2012-02-13 19:38:11
zapisac sie do zwiazku
oko gdańsk 2012-11-06 21:53:19
anonim - 2011-07-24 21:39:58

A ja polecam tą firmę jako solidną i godną zaufania, jestem pracownikiem małej firmy podwykonaczej współpracującej z EG, obecnie na Stadionie w Letnicy i mogę się wypowiadać tylko w sposób pozytywny o firmie i pracujących tam fachowcach, firma godna polecenia i zaufania
no jak sam napisałeś nie jesteś jej procownikiem
kolo 2013-04-27 00:13:28
zarobki w Finlandii około 2200 euro netto, darmowe zakwaterowanie w pokojach jednoosobowych Nowa Wioska , sprzątaczka raz w tygodniu, dowóz do pracy darmowy, dowóz do polski darmowy, praca 6 tygodni na dwa wolne w kraju, praca spokojna . Jeśji to wsztstko jest złe to sory ale nie kumam,
he27 2013-05-06 19:43:12
ja pracowałem kiedyś w tej firmie jako podwykonawca,nazywała się TROJAN. ta (usunięte przez administratora) firma w której tyrałem.Facet nie zapłacił mi za 1 miesiąc jak do niego dzwoniłem to mówił że nie ma czasu.Myślę dobra kiedyś gnoja dorwę na gdynii,ale szczena mi opadła gdy go zobaczyłem w stoczni gdynii,Teraz pracuje u swego koleżki jako elektryk hehehe.Chodzi po niej i pokazuje swój ryj,a ja nie mogę mu nic zrobić.Nie rozumiem EG że zatrudniają takich złodzieji.Chociaż wszyscy z tej stoczni kierownicy wiedzą co to za (usunięte przez administratora)
1
anonim 2013-06-26 21:07:02
Witam, to jak w końcu jest w firmie Elektromontaż? Bo dwa ostatnie wpisy zupełnie różne...może ktoś jeszcze się odezwać? Jakie macie doświadczenia?
jan 2013-12-05 14:49:23
Witam ,chciałbym sie dowiedziec ile zarobie na reke jak dostałem 10 eurro brutto?
3
pp 2014-02-16 17:53:11
jan, pewnie zależy jeszcze od Ciebie, czy wypracujesz sobie premie, będziesz brał nadgodziny, ile będzie pracy, trudno to przewidzieć, możesz zapytac kolegów z eletromontażu, to może jakos orientacyjnie przybliżą.
1
karmazyn 2014-12-09 17:02:06
na serio takie rzeczy jak sprzątaczka i transport są darmowe? jakos nie chce mi się w to wierzyć, może ktoś to jakoś konmkretniej potwierdzić? w takim razie nie ma się co zastanawiać tylko pozostaje papiery składać i jechać.a ile w takim razie płacone jest netto za godzinę nadgodzin? z góry dziękuję za info
1
EG 2014-12-10 07:35:48
aplikacje można skladać pod adresem praca@eg.pl
drdre 2015-02-28 12:46:01
dla zainteresowanych profilem EG to jest to projektowanie, produkcja, instalowanie i serwis urządzeń oraz systemów elektrycznych silnoprądowych i słaboprądowych dla obiektów użyteczności publicznej, energetycznych, przemysłowych, infrastruktury i statków. Ludzie związani z elektryką często poszukiwani do pracy
michał 2015-03-18 10:45:27
Profil mają bardzo ciekawy i rozbudowany to prawda. Tylko jaka tam atmosfera panuje w Elektromontażu ? całkiem znośna i da się przeżyć czy bardzo napięta? bo ja własnie szukam roboty jakby nie było, w Gdańsku o nią nie łatwo, ale po obecnych przeżyciach wolałbym już nie natrafić na wyścig szczurów, bo nie podołam
zuzi 2015-04-01 21:07:28
Cześć sporo ostatnio naczytałem się na temat realizacji firmy elektromontaż Gdańsk . Widziałem , że działali zarówno na wielu przedsięwzięciach związanych z budownictwem przemysłowym , ogólnym , ale również współpracowali chociażby przy budowie stadionu w Gdańsku. Na wszystkich realizacjach podobno działali wzorcowo
zły 2015-09-11 10:50:29
Praca jak praca różnie bywa , wypłaty czasami nie wpływają na czas :(
konik999 2015-09-11 14:06:35
@zły a przecież na stronie internetowej mają zapisane że są stabilni itd,, pewnie coś kręcisz. @zuzi proponuję ci zajrzeć na ich stronę internetową bo tam są ciekawe oferty pracy na biężąco chyba aktualizowane i teraz przykładowo szukają kosztorysanta, polecam ci tą prace szczególnioe jeśli nie dasz w innej rady fizycznie a kręci cię ta branża
radek 2015-09-11 14:34:19
witam! jeśli chodzi o stanowiska u nich na budowie to podobno nieźle płaca, ja znalazłem oferte na inżyniera budowy, gdzie na pewno można jeszcze więcej zarobić. Wymagania nie sa takie złe jednak, bo trzeba mieć uprawnienia SEP, praktyczną znajomość branży elektrycznej, umiejętność analizy dokumentacji projektowej i dokonywania obmiarów.
filip 2015-10-11 17:38:37
@radek - wiadomo, że zawsze wymaga się od nich praktycznej znajomości branży elektrycznej. Przecież na taki charakter jest firma nastawiona. Pewnie, że jak się zajmują elektromontażem, to usługi jakie świadczą muszą być na wysokim poziomie. A na pewno takie są, jeżeli czasem wypłata ma jakieś opóźnienie, to przecież wszędzie się to zdarza.
M 2015-10-11 19:49:26
Pracuję w tej firmie od 15 lat i nigdy się nie zdarzyło, żeby wypłata nie została przelana na czas. Wszyscy dostają pieniądze w tym samym dniu (najpóżniej do 10-go). Jedyne, co się mogło wydarzyć, to jakiś błąd w danych do przelewu, błędne podanie danych godzinowych do rozliczenia, zaległe zwolnienia lekarskie itp.
3
rudi 2015-10-16 19:23:32
Gdzie teraz firma ma kontrakty zagraniczne ?
M 2015-10-18 13:00:12
W Szwecji, Norwegii i w Niemczech - praca@eg.pl
waldek 2015-11-15 16:34:49
wdziałem, ze szukaja nowych osób do nich też jako Specjalista ds. ofertowania i kosztorysowania instalacji słaboprądowych i tutaj wymagją min 3 lat doświadczenia no i oczywiście też rozeznania w temacie, bo taka osoba jest odpowiedzialna za każdą oferte, jej treści i musi cały czas monitowac tez swoich ludzi.
emil k 2015-11-15 19:42:10
zatrudniaja ,obiecuja zlote gory,wysylaja w delegacje w polske i zagranice,ale uwaga spadek zarobkow w stosunku do tego co obiecuja o 50%,za mc pracy w delegacji zarobic mozna max 3000 zlotych (smiech na sali)firma oderwana od rzeczywistosci -dla zdesperowanych.
2
rak 2015-12-07 23:05:17
wiesz @emil k, 3000 złotych to nie są złe pieniądze i wiele osób wzięłoby taką pensję z pocałowaniem ręki. Jednak fakt, że mówią co innego, a płacą inaczej, to kiepsko świadczy o nich.
1
watowiec 2016-01-24 12:07:42
@waldek teraz tylko szukają elektromontera w Gdańsku. Wymagają wykształcenie zawodwowe lub średnie (branżowe) i uprawnienia SEP (lub gotowość do egzaminu) ale nie napisali na jaką umowę zatrudniają
Adam 2016-01-25 14:13:04
Pracuję w EG SA i nie mogę nic złego na temat tej firmy powiedzieć. Wypłaty zawsze na czas, warunki są dobre, budowy oczywiście w kraju, jak i zagranicą, więc jest możliwość dorobienia i co jakiś czas wyjazdu na kontrakt zagraniczny. Firma posiada wysokiej klasy specjalistów, którzy pracują tu po kilkadziesiąt lat, więc nie siedzieli by w firmie która źle płaci, wyzyskuje, czy terroryzuje pracowników.
lok 2016-01-27 11:03:17
Adam a możesz powiedzieć ile z nimi już pracujesz ? Szukam pracy,która będzie gwarantować umowę na czas nieokreślony czy elektromontaż coś takiego zapewnie
M 2016-01-27 11:26:30
Zapewni, zapewni - jeżeli trafi na wartościowego pracownika, to go próbuje zatrzymać na dłużej. Pierwszej umowy nikt nie da na czas nieokreślony. A taka umowa to i tak 3 m-ce wypowiedzenia. Chyba, że ktoś planuje "przechorować" okres wypowiedzenia. To zależy też od stanowiska i sytuacji na rynku w ogóle. Jak są budowy, to każda firma budowlana szuka pracowników, jak nie ma - nie szuka, a zwalnia.
re4 2016-01-31 14:13:14
@M no ale to zawsze tak przeciez jest, nikt bez powodu nie zwalnia i to w dodatku dobrych pracownikow, przeciez trzeba sie jakos wykazac i cos zaprezenowac
Adam 2016-02-05 09:42:06
Pracuję tu kilka lat i z czystym sumieniem mogę firmę polecić. Jeśli jesteś dobrym specjalistą w swoim zakresie i takiego potrzebowałby Elektromontaż to po pewnym czasie zapewne dostałbyś umowę na czas nieokreślony. Prawie wszyscy pracownicy w Elektromontażu posiadają takową umowę, natomiast nie zmienia to faktu, że i tak masz 3 miesiące wypowiedzenia
olala 2016-02-05 10:49:00
umowę na czas nieokreślony? no to chyba nie tak od razu, najpier masz okres póbny tak jest napisane u nich w ofercie, wiec warto to doprecyzowac jeszcze.
oko 2016-02-11 21:31:42
Nie zawsze jest umowa na okres próbny @olala, ale wiadomo, że o takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio w firmie, oczekują wykształcenia technicznego, ale nie wspominają nic o benefitach.
drdre 2016-02-16 17:29:02
bo i tych benefitów może niestety nie być w elektromontazu. Nie w każdej firmie są one zagwarantowane. W taki sposób na inzynierach sobie oszczędzają.
jurta 2016-04-05 21:33:18
ja jednak słyszałam że inżynierzy tutaj są dobrze nagradzani za swoją fachowość. w końcu jest walka o fachowców którzy wiedzą co to pulpity kontroli siłowni itd.
waldek 2016-05-07 21:53:53
Oferta rzeczywiście jest w porządku @abso, ale chyba jest już neiaktualna. Szkoda, bo chętnie bym się do nich jeszcze zalapał. Będzie prowadzona rekrutacja?
Karol 2016-07-07 17:34:54
Firma bardzo kiepska o komunistycznej przeszłości i bez przyszłości...
Kilkakrotnie opóźnia wypłatę pieniędzy za dostarczony towar.
Kolejny raz dostawa towaru tylko z przedpłatą.
gość 2016-07-07 23:01:48
Wydaje mi, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, ale to dobry dowód na to, że rotacja wśród pracowników nie musi być planowana. W końcu doskonale wiedzą że dobra atmosfera to połowa sukcesu.
Zostaw swoją opinię o Elektromontaż Gdańsk - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektromontaż Gdańsk