brak logo

Elektromontaż Gdańsk

Gdańsk

Opinie o Elektromontaż Gdańsk

anonim 2011-03-20 11:57:46
bardzo negatywnie oceniam prace w finlandii
1
anonim 2011-07-24 21:39:58
A ja polecam tą firmę jako solidną i godną zaufania, jestem pracownikiem małej firmy podwykonaczej współpracującej z EG, obecnie na Stadionie w Letnicy i mogę się wypowiadać tylko w sposób pozytywny o firmie i pracujących tam fachowcach, firma godna polecenia i zaufania
zawiedzina..; 2012-01-26 11:28:18
Zgadzam się z tymi opiniami,(usunięte przez administratora) zastraszanie beznadziejne warunki mieszkania w Kampach.o tym ze jest ograniczony dostęp do tego żeby robić zakupy,przecież trzeba jeść???...płaceniem za paliwo i inne historie które raczej nie są zgodne z umowa...;..;
as 2012-02-13 19:38:11
zapisac sie do zwiazku
oko gdańsk 2012-11-06 21:53:19
anonim - 2011-07-24 21:39:58

A ja polecam tą firmę jako solidną i godną zaufania, jestem pracownikiem małej firmy podwykonaczej współpracującej z EG, obecnie na Stadionie w Letnicy i mogę się wypowiadać tylko w sposób pozytywny o firmie i pracujących tam fachowcach, firma godna polecenia i zaufania
no jak sam napisałeś nie jesteś jej procownikiem
kolo 2013-04-27 00:13:28
zarobki w Finlandii około 2200 euro netto, darmowe zakwaterowanie w pokojach jednoosobowych Nowa Wioska , sprzątaczka raz w tygodniu, dowóz do pracy darmowy, dowóz do polski darmowy, praca 6 tygodni na dwa wolne w kraju, praca spokojna . Jeśji to wsztstko jest złe to sory ale nie kumam,
he27 2013-05-06 19:43:12
ja pracowałem kiedyś w tej firmie jako podwykonawca,nazywała się TROJAN. ta (usunięte przez administratora) firma w której tyrałem.Facet nie zapłacił mi za 1 miesiąc jak do niego dzwoniłem to mówił że nie ma czasu.Myślę dobra kiedyś gnoja dorwę na gdynii,ale szczena mi opadła gdy go zobaczyłem w stoczni gdynii,Teraz pracuje u swego koleżki jako elektryk hehehe.Chodzi po niej i pokazuje swój ryj,a ja nie mogę mu nic zrobić.Nie rozumiem EG że zatrudniają takich złodzieji.Chociaż wszyscy z tej stoczni kierownicy wiedzą co to za (usunięte przez administratora)
1
jan 2013-12-05 14:49:23
Witam ,chciałbym sie dowiedziec ile zarobie na reke jak dostałem 10 eurro brutto?
4
EG 2014-12-10 07:35:48
aplikacje można skladać pod adresem praca@eg.pl
zuzi 2015-04-01 21:07:28
Cześć sporo ostatnio naczytałem się na temat realizacji firmy elektromontaż Gdańsk . Widziałem , że działali zarówno na wielu przedsięwzięciach związanych z budownictwem przemysłowym , ogólnym , ale również współpracowali chociażby przy budowie stadionu w Gdańsku. Na wszystkich realizacjach podobno działali wzorcowo
zły 2015-09-11 10:50:29
Praca jak praca różnie bywa , wypłaty czasami nie wpływają na czas :(
M 2015-10-11 19:49:26
Pracuję w tej firmie od 15 lat i nigdy się nie zdarzyło, żeby wypłata nie została przelana na czas. Wszyscy dostają pieniądze w tym samym dniu (najpóżniej do 10-go). Jedyne, co się mogło wydarzyć, to jakiś błąd w danych do przelewu, błędne podanie danych godzinowych do rozliczenia, zaległe zwolnienia lekarskie itp.
3
rudi 2015-10-16 19:23:32
Gdzie teraz firma ma kontrakty zagraniczne ?
M 2015-10-18 13:00:12
W Szwecji, Norwegii i w Niemczech - praca@eg.pl
emil k 2015-11-15 19:42:10
zatrudniaja ,obiecuja zlote gory,wysylaja w delegacje w polske i zagranice,ale uwaga spadek zarobkow w stosunku do tego co obiecuja o 50%,za mc pracy w delegacji zarobic mozna max 3000 zlotych (smiech na sali)firma oderwana od rzeczywistosci -dla zdesperowanych.
2
Adam 2016-01-25 14:13:04
Pracuję w EG SA i nie mogę nic złego na temat tej firmy powiedzieć. Wypłaty zawsze na czas, warunki są dobre, budowy oczywiście w kraju, jak i zagranicą, więc jest możliwość dorobienia i co jakiś czas wyjazdu na kontrakt zagraniczny. Firma posiada wysokiej klasy specjalistów, którzy pracują tu po kilkadziesiąt lat, więc nie siedzieli by w firmie która źle płaci, wyzyskuje, czy terroryzuje pracowników.
M 2016-01-27 11:26:30
Zapewni, zapewni - jeżeli trafi na wartościowego pracownika, to go próbuje zatrzymać na dłużej. Pierwszej umowy nikt nie da na czas nieokreślony. A taka umowa to i tak 3 m-ce wypowiedzenia. Chyba, że ktoś planuje "przechorować" okres wypowiedzenia. To zależy też od stanowiska i sytuacji na rynku w ogóle. Jak są budowy, to każda firma budowlana szuka pracowników, jak nie ma - nie szuka, a zwalnia.
Adam 2016-02-05 09:42:06
Pracuję tu kilka lat i z czystym sumieniem mogę firmę polecić. Jeśli jesteś dobrym specjalistą w swoim zakresie i takiego potrzebowałby Elektromontaż to po pewnym czasie zapewne dostałbyś umowę na czas nieokreślony. Prawie wszyscy pracownicy w Elektromontażu posiadają takową umowę, natomiast nie zmienia to faktu, że i tak masz 3 miesiące wypowiedzenia
Karol 2016-07-07 17:34:54
Firma bardzo kiepska o komunistycznej przeszłości i bez przyszłości...
Kilkakrotnie opóźnia wypłatę pieniędzy za dostarczony towar.
Kolejny raz dostawa towaru tylko z przedpłatą.
1
gość 2016-07-07 23:01:48
Wydaje mi, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, ale to dobry dowód na to, że rotacja wśród pracowników nie musi być planowana. W końcu doskonale wiedzą że dobra atmosfera to połowa sukcesu.
Zostaw swoją opinię o Elektromontaż Gdańsk - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektromontaż Gdańsk