Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Elektromontaż Gdańsk

Pracowałeś w firmie Elektromontaż Gdańsk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-20 11:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo negatywnie oceniam prace w finlandii
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-24 21:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja polecam tą firmę jako solidną i godną zaufania, jestem pracownikiem małej firmy podwykonaczej współpracującej z EG, obecnie na Stadionie w Letnicy i mogę się wypowiadać tylko w sposób pozytywny o firmie i pracujących tam fachowcach, firma godna polecenia i zaufania
zdjecie uzytkownika
zawiedzina..; - 2012-01-26 11:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tymi opiniami,(usunięte przez administratora) zastraszanie beznadziejne warunki mieszkania w Kampach.o tym ze jest ograniczony dostęp do tego żeby robić zakupy,przecież trzeba jeść???...płaceniem za paliwo i inne historie które raczej nie są zgodne z umowa...;..;
zdjecie uzytkownika
as - 2012-02-13 19:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapisac sie do zwiazku
zdjecie uzytkownika
oko gdańsk - 2012-11-06 21:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-07-24 21:39:58

A ja polecam tą firmę jako solidną i godną zaufania, jestem pracownikiem małej firmy podwykonaczej współpracującej z EG, obecnie na Stadionie w Letnicy i mogę się wypowiadać tylko w sposób pozytywny o firmie i pracujących tam fachowcach, firma godna polecenia i zaufania
no jak sam napisałeś nie jesteś jej procownikiem
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-04-27 00:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w Finlandii około 2200 euro netto, darmowe zakwaterowanie w pokojach jednoosobowych Nowa Wioska , sprzątaczka raz w tygodniu, dowóz do pracy darmowy, dowóz do polski darmowy, praca 6 tygodni na dwa wolne w kraju, praca spokojna . Jeśji to wsztstko jest złe to sory ale nie kumam,
zdjecie uzytkownika
he27 - 2013-05-06 19:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracowałem kiedyś w tej firmie jako podwykonawca,nazywała się TROJAN. ta (usunięte przez administratora) firma w której tyrałem.Facet nie zapłacił mi za 1 miesiąc jak do niego dzwoniłem to mówił że nie ma czasu.Myślę dobra kiedyś gnoja dorwę na gdynii,ale szczena mi opadła gdy go zobaczyłem w stoczni gdynii,Teraz pracuje u swego koleżki jako elektryk hehehe.Chodzi po niej i pokazuje swój ryj,a ja nie mogę mu nic zrobić.Nie rozumiem EG że zatrudniają takich złodzieji.Chociaż wszyscy z tej stoczni kierownicy wiedzą co to za (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, to jak w końcu jest w firmie Elektromontaż? Bo dwa ostatnie wpisy zupełnie różne...może ktoś jeszcze się odezwać? Jakie macie doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-12-05 14:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kolo - 2013-04-27 00:13:28]:
Witam ,chciałbym sie dowiedziec ile zarobie na reke jak dostałem 10 eurro brutto?
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-02-16 17:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jan, pewnie zależy jeszcze od Ciebie, czy wypracujesz sobie premie, będziesz brał nadgodziny, ile będzie pracy, trudno to przewidzieć, możesz zapytac kolegów z eletromontażu, to może jakos orientacyjnie przybliżą.
zdjecie uzytkownika
karmazyn - 2014-12-09 17:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na serio takie rzeczy jak sprzątaczka i transport są darmowe? jakos nie chce mi się w to wierzyć, może ktoś to jakoś konmkretniej potwierdzić? w takim razie nie ma się co zastanawiać tylko pozostaje papiery składać i jechać.a ile w takim razie płacone jest netto za godzinę nadgodzin? z góry dziękuję za info
zdjecie uzytkownika
EG - 2014-12-10 07:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karmazyn - 2014-12-09 17:02:06]:
aplikacje można skladać pod adresem praca@eg.pl
zdjecie uzytkownika
drdre - 2015-02-28 12:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla zainteresowanych profilem EG to jest to projektowanie, produkcja, instalowanie i serwis urządzeń oraz systemów elektrycznych silnoprądowych i słaboprądowych dla obiektów użyteczności publicznej, energetycznych, przemysłowych, infrastruktury i statków. Ludzie związani z elektryką często poszukiwani do pracy
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-03-18 10:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Profil mają bardzo ciekawy i rozbudowany to prawda. Tylko jaka tam atmosfera panuje w Elektromontażu ? całkiem znośna i da się przeżyć czy bardzo napięta? bo ja własnie szukam roboty jakby nie było, w Gdańsku o nią nie łatwo, ale po obecnych przeżyciach wolałbym już nie natrafić na wyścig szczurów, bo nie podołam
zdjecie uzytkownika
zuzi - 2015-04-01 21:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć sporo ostatnio naczytałem się na temat realizacji firmy elektromontaż Gdańsk . Widziałem , że działali zarówno na wielu przedsięwzięciach związanych z budownictwem przemysłowym , ogólnym , ale również współpracowali chociażby przy budowie stadionu w Gdańsku. Na wszystkich realizacjach podobno działali wzorcowo
zdjecie uzytkownika
zły - 2015-09-11 10:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca różnie bywa , wypłaty czasami nie wpływają na czas :(
zdjecie uzytkownika
konik999 - 2015-09-11 14:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zły a przecież na stronie internetowej mają zapisane że są stabilni itd,, pewnie coś kręcisz. @zuzi proponuję ci zajrzeć na ich stronę internetową bo tam są ciekawe oferty pracy na biężąco chyba aktualizowane i teraz przykładowo szukają kosztorysanta, polecam ci tą prace szczególnioe jeśli nie dasz w innej rady fizycznie a kręci cię ta branża
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-09-11 14:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! jeśli chodzi o stanowiska u nich na budowie to podobno nieźle płaca, ja znalazłem oferte na inżyniera budowy, gdzie na pewno można jeszcze więcej zarobić. Wymagania nie sa takie złe jednak, bo trzeba mieć uprawnienia SEP, praktyczną znajomość branży elektrycznej, umiejętność analizy dokumentacji projektowej i dokonywania obmiarów.
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-10-11 17:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@radek - wiadomo, że zawsze wymaga się od nich praktycznej znajomości branży elektrycznej. Przecież na taki charakter jest firma nastawiona. Pewnie, że jak się zajmują elektromontażem, to usługi jakie świadczą muszą być na wysokim poziomie. A na pewno takie są, jeżeli czasem wypłata ma jakieś opóźnienie, to przecież wszędzie się to zdarza.
zdjecie uzytkownika
M - 2015-10-11 19:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [filip - 2015-10-11 17:38:37]:
Pracuję w tej firmie od 15 lat i nigdy się nie zdarzyło, żeby wypłata nie została przelana na czas. Wszyscy dostają pieniądze w tym samym dniu (najpóżniej do 10-go). Jedyne, co się mogło wydarzyć, to jakiś błąd w danych do przelewu, błędne podanie danych godzinowych do rozliczenia, zaległe zwolnienia lekarskie itp.
zdjecie uzytkownika
rudi - 2015-10-16 19:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie teraz firma ma kontrakty zagraniczne ?
zdjecie uzytkownika
M - 2015-10-18 13:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudi - 2015-10-16 19:23:32]:
W Szwecji, Norwegii i w Niemczech - praca@eg.pl
zdjecie uzytkownika
waldek - 2015-11-15 16:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wdziałem, ze szukaja nowych osób do nich też jako Specjalista ds. ofertowania i kosztorysowania instalacji słaboprądowych i tutaj wymagją min 3 lat doświadczenia no i oczywiście też rozeznania w temacie, bo taka osoba jest odpowiedzialna za każdą oferte, jej treści i musi cały czas monitowac tez swoich ludzi.
zdjecie uzytkownika
emil k - 2015-11-15 19:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zatrudniaja ,obiecuja zlote gory,wysylaja w delegacje w polske i zagranice,ale uwaga spadek zarobkow w stosunku do tego co obiecuja o 50%,za mc pracy w delegacji zarobic mozna max 3000 zlotych (smiech na sali)firma oderwana od rzeczywistosci -dla zdesperowanych.
zdjecie uzytkownika
rak - 2015-12-07 23:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiesz @emil k, 3000 złotych to nie są złe pieniądze i wiele osób wzięłoby taką pensję z pocałowaniem ręki. Jednak fakt, że mówią co innego, a płacą inaczej, to kiepsko świadczy o nich.
zdjecie uzytkownika
watowiec - 2016-01-24 12:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@waldek teraz tylko szukają elektromontera w Gdańsku. Wymagają wykształcenie zawodwowe lub średnie (branżowe) i uprawnienia SEP (lub gotowość do egzaminu) ale nie napisali na jaką umowę zatrudniają
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-25 14:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w EG SA i nie mogę nic złego na temat tej firmy powiedzieć. Wypłaty zawsze na czas, warunki są dobre, budowy oczywiście w kraju, jak i zagranicą, więc jest możliwość dorobienia i co jakiś czas wyjazdu na kontrakt zagraniczny. Firma posiada wysokiej klasy specjalistów, którzy pracują tu po kilkadziesiąt lat, więc nie siedzieli by w firmie która źle płaci, wyzyskuje, czy terroryzuje pracowników.
zdjecie uzytkownika
lok - 2016-01-27 11:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam a możesz powiedzieć ile z nimi już pracujesz ? Szukam pracy,która będzie gwarantować umowę na czas nieokreślony czy elektromontaż coś takiego zapewnie
zdjecie uzytkownika
M - 2016-01-27 11:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lok - 2016-01-27 11:03:17]:
Zapewni, zapewni - jeżeli trafi na wartościowego pracownika, to go próbuje zatrzymać na dłużej. Pierwszej umowy nikt nie da na czas nieokreślony. A taka umowa to i tak 3 m-ce wypowiedzenia. Chyba, że ktoś planuje "przechorować" okres wypowiedzenia. To zależy też od stanowiska i sytuacji na rynku w ogóle. Jak są budowy, to każda firma budowlana szuka pracowników, jak nie ma - nie szuka, a zwalnia.
zdjecie uzytkownika
re4 - 2016-01-31 14:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M no ale to zawsze tak przeciez jest, nikt bez powodu nie zwalnia i to w dodatku dobrych pracownikow, przeciez trzeba sie jakos wykazac i cos zaprezenowac
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-05 09:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lok - 2016-01-27 11:03:17]:
Pracuję tu kilka lat i z czystym sumieniem mogę firmę polecić. Jeśli jesteś dobrym specjalistą w swoim zakresie i takiego potrzebowałby Elektromontaż to po pewnym czasie zapewne dostałbyś umowę na czas nieokreślony. Prawie wszyscy pracownicy w Elektromontażu posiadają takową umowę, natomiast nie zmienia to faktu, że i tak masz 3 miesiące wypowiedzenia
zdjecie uzytkownika
olala - 2016-02-05 10:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowę na czas nieokreślony? no to chyba nie tak od razu, najpier masz okres póbny tak jest napisane u nich w ofercie, wiec warto to doprecyzowac jeszcze.
zdjecie uzytkownika
oko - 2016-02-11 21:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zawsze jest umowa na okres próbny @olala, ale wiadomo, że o takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio w firmie, oczekują wykształcenia technicznego, ale nie wspominają nic o benefitach.
zdjecie uzytkownika
drdre - 2016-02-16 17:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oko - 2016-02-11 21:31:42]:
bo i tych benefitów może niestety nie być w elektromontazu. Nie w każdej firmie są one zagwarantowane. W taki sposób na inzynierach sobie oszczędzają.
zdjecie uzytkownika
jurta - 2016-04-05 21:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jednak słyszałam że inżynierzy tutaj są dobrze nagradzani za swoją fachowość. w końcu jest walka o fachowców którzy wiedzą co to pulpity kontroli siłowni itd.
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-05-07 21:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta rzeczywiście jest w porządku @abso, ale chyba jest już neiaktualna. Szkoda, bo chętnie bym się do nich jeszcze zalapał. Będzie prowadzona rekrutacja?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Elektromontaż Gdańsk!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektromontaż Gdańsk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert