Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Elektromontaż Gdańsk

Pracowałeś w firmie Elektromontaż Gdańsk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-20 11:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo negatywnie oceniam prace w finlandii
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-24 21:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja polecam tą firmę jako solidną i godną zaufania, jestem pracownikiem małej firmy podwykonaczej współpracującej z EG, obecnie na Stadionie w Letnicy i mogę się wypowiadać tylko w sposób pozytywny o firmie i pracujących tam fachowcach, firma godna polecenia i zaufania
zdjecie uzytkownika
zawiedzina..; - 2012-01-26 11:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tymi opiniami,(usunięte przez administratora) zastraszanie beznadziejne warunki mieszkania w Kampach.o tym ze jest ograniczony dostęp do tego żeby robić zakupy,przecież trzeba jeść???...płaceniem za paliwo i inne historie które raczej nie są zgodne z umowa...;..;
zdjecie uzytkownika
as - 2012-02-13 19:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapisac sie do zwiazku
zdjecie uzytkownika
oko gdańsk - 2012-11-06 21:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-07-24 21:39:58

A ja polecam tą firmę jako solidną i godną zaufania, jestem pracownikiem małej firmy podwykonaczej współpracującej z EG, obecnie na Stadionie w Letnicy i mogę się wypowiadać tylko w sposób pozytywny o firmie i pracujących tam fachowcach, firma godna polecenia i zaufania
no jak sam napisałeś nie jesteś jej procownikiem
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-04-27 00:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w Finlandii około 2200 euro netto, darmowe zakwaterowanie w pokojach jednoosobowych Nowa Wioska , sprzątaczka raz w tygodniu, dowóz do pracy darmowy, dowóz do polski darmowy, praca 6 tygodni na dwa wolne w kraju, praca spokojna . Jeśji to wsztstko jest złe to sory ale nie kumam,
zdjecie uzytkownika
he27 - 2013-05-06 19:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem kiedyś w tej firmie jako podwykonawca,nazywała się TROJAN. ta (usunięte przez administratora) firma w której tyrałem.Facet nie zapłacił mi za 1 miesiąc jak do niego dzwoniłem to mówił że nie ma czasu.Myślę dobra kiedyś gnoja dorwę na gdynii,ale szczena mi opadła gdy go zobaczyłem w stoczni gdynii,Teraz pracuje u swego koleżki jako elektryk hehehe.Chodzi po niej i pokazuje swój ryj,a ja nie mogę mu nic zrobić.Nie rozumiem EG że zatrudniają takich złodzieji.Chociaż wszyscy z tej stoczni kierownicy wiedzą co to za (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, to jak w końcu jest w firmie Elektromontaż? Bo dwa ostatnie wpisy zupełnie różne...może ktoś jeszcze się odezwać? Jakie macie doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-12-05 14:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kolo - 2013-04-27 00:13:28]:
Witam ,chciałbym sie dowiedziec ile zarobie na reke jak dostałem 10 eurro brutto?
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-02-16 17:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jan, pewnie zależy jeszcze od Ciebie, czy wypracujesz sobie premie, będziesz brał nadgodziny, ile będzie pracy, trudno to przewidzieć, możesz zapytac kolegów z eletromontażu, to może jakos orientacyjnie przybliżą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektromontaż Gdańsk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x