brak logo

H.ESSERS TRANSPORT COMPANY POLAND Sp. z o.o.

Piła

Opinie o H.ESSERS TRANSPORT COMPANY POLAND Sp. z o.o.

admin 2015-07-31 19:59:23
Wiele osób szuka pracy w firmie. Twoja wiedza i doświadczenie może okazać się dla nich bezcenne. Zachęcamy do komentowania.
Kierowca 2015-09-16 08:59:44
Po tylu latach niestety firma już nie jest ta sama Belgia robi tak aby zwolniło się jak najwięcej Polaków aby przyjąć kolegów z Ukrainy
3
pyta_1.5_metra 2015-11-08 11:59:44
Pracowałem tam to wiem że:
(-/+)płaca to najniższa + jakieś śmieszne premie które łateo stracić(po poł roku) + dieta w zależności w którym departamencie jeździsz najmniej 41Euro (pierwsze trzy miesiące próbne zarabiasz mniej-zależy jak wynegocjujesz od 30euro/dxień)
- NIGDY nie zgadzaj sie na LOMMEL bo dostaniesz stare dobite IVECO w tandemie a do tego jest tam pewien niezrównoważony Belg o imieniu JAN który lubi gnębić Polskich kierowców(gogogogogogogogogogogogogogogogo)
Genk jest lepszy bo jeździsz ciągnikiem z naczepą i lepsze pieniadze, wiekszy kołchoz niż w lommel dlatego kierowcy są bardziej anonimowi dla dyspo ale
driver center to istna wieża babel zwana gantanamo gdzie rządzą rumuni. ogólnie syf kiłą i mogiła lepiej omijac tą rumunownie z daleka.
Ciężko z urlopem.
Jazda 4/1 ale czasami więcej bo nie zdorzysz wrrócić przed odjazdem busa.
Firma zapewnia dostateczne standarty socjalu- ciuchy robocze, paczki , ubezpieczenia wszystko ok.
Wypłąta zawsze na czas.
Samochody w sanie dobrym tylko że zawsze przejmujesz niewiadomo po kim i z tym są problemy(chodzi o czystość).
Musisz znać angielski,niemiecki w stopniu podstawowym.
W firmie są zwiazki zawodowe.
xx 2016-01-04 11:07:36
to syf!!!,klamstwa,albo nieznacie tej firmy,arogancja i pogarda dla kierowcow to codziennosc w tej firmie.a stawki najnizsza krjowa i 35-42 euro diety,no 4/1 system.szkoda zdrowia na ta firme,!
Genk 2016-01-04 14:45:57
ADR są bezwzględnie wymagane w tej firmie a o tym nikt nie wspomniał nawet.
2
Karlos Genk 2016-01-05 16:10:20
a związki kolego zawodowe od czego tam są?Nie radzą sobie czy nie mają po prostu pomysłu?Czy może są jako przykrywka cudownej firmy która niby to dba o pracownika?Od czego są te ich związki zawodowe?Same minusy na ich temat ale związki są ?-od parady?
1
x? 2016-01-12 12:47:20
polski kierowca w tej firmie jest traktowany jak smiec,i niema sie co obrazac na to co piosze,odczulem to to na wlasnej skorze.to wszystko prawda ze ukraincy i inni ze wschodu zajmuja miejsce polskich kierowcow,poniewaz wielu nie wytrzymuje atmosfery i naciskow i odchodza.to polityka narzucona przez belgusow,a kierownictwo w pile poslusznie wykonuje polecenia.poza terminowymi wyplatami,kyore sa nedzne,nic wiecej dobrego o tej firmie nie mozna powiedziec.najnizsza krajowa i diety 35-42 euo.i jeszcze jedno,potrzebna jest zmiana kierownika w pile,ten czlowiek dziala na szkode polskich kierowcow,nie pisze tego bezpodstawnie..zwiazek zawodowy powinien bardziej stanowczo stawiac sprawy polskich pracownikow.
kathering 2016-01-15 16:41:15
English,Dutschland,Franches
bęk bęk 2016-03-23 03:06:49
widać że z biura co niektórzy piszą b1 francuski b1 niemiecki a mow g9 flamandzki:):P
Kierowca jaki język są pl dyspozytorzy kolego dostajesz adres załadunku adres rozładunku nr loading nr unloading bez przesady ilu mayyyjiranów z komuny co ruski w szkole jeżdzi i bez problemu, bez przesady naprawdę
a wiadomo że język lepiej znać niż nie
888 2016-03-23 03:10:56
x? kolego mam pytanie ciekawi mnie co miałeś na myśli pisząc ze kiero w tej firmie jest traktowany jak śmieć i sa wywierane na niego naciski i od czego zależy ta ich dieta 38-42 e kto dostaje 38 a kto 42? i czy zwracają kasę za dojazd do autobusu i z do domu tak jak to opisują w ogłoszeniu, z góry dzięi i pozdro
jooo revers ;) 2016-03-28 02:39:29
tak francuski angielski flamandzki holenderski szwecki i norweski i za to masz piękną dietę w tej firmie ;):P ( usunięte przez administratora )ludzie myywnym ślący pomyślcie nad jedną mega bardzo prostą sprawą czy jeżeli ktoś znający choćby jeden z tych języków np anglielski w stopniu komunikatywnym to zawracałby sobie głowę czymś takim???? no chyba mega bardzo wątpliwa sprawa :):):) a ogłoszeń w tym fachu w całej europie jest od groma i ciut ciut szwaby to nawet o polaków zabiegają do biura by poslick kiero pościągać do swoich firm wynagrodzenie w de może i nie odbiega bardzo od zagranicznych firm z polskimi oddziałami w międzynarodówce ale w de masz płacone składki od całej kwoty nie tylko do podstawy a diety nie opodatkowane jak w pl, także pomyślcie sobie jaki język nikt by sobie łba nie zawracał tylko złożyl by sobie papiery do niemieckiej firmy na międzynarodówkę np naatnio dzwoniłemd o firmy 3 lub 4/1 ost i angielski jak najbardziej i za miecha wyjdziesz około 10 tyś pln w przeliczeniu z euro ludzie ludzie ludzie nie czytajcie co niektórych tutaj :) bo bre....----;);) dzą , i żadnego języka nie trzeba znać bo są pl przekażniki w biurach ala be...----gia :) przepraszam za błędy ale szkoda poprawności ortograficznej na takie ła...----;);)jna :):):) pozdrawiam serdecznie myślących ludzi :)
xxx 2016-04-01 01:40:51
tak tak firma zatrudnia obcokrajowców czyli romków tomków i atomków i polaćć;;;;;;)-ków ale nie dla tego bo jest za tym tylko dla tego bo z tych krajów godzą się na tak ekscytującą i konkurencyjno-zadowalającą sta;););):)P-wkę :) a co nie które opinie tutaj są wypisane przez ludzi z b;)i;)u;)r;)a;) przecież to widać na 1 rzut oka :)
Geronimo 2016-10-04 18:36:25
Ludzie tak źle piszą o tej firmie bo tam jest naprawdę dobrze i specjalnie "obrzydzają" bo się boją o własne stołki-czytaj fotele w trucku.
Zostaw swoją opinię o H.ESSERS TRANSPORT COMPANY POLAND Sp. z o.o. - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H.ESSERS TRANSPORT COMPANY POLAND Sp. z o.o.