Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
camiro - 2014-11-05 15:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zarobić tak przynajmniej 1400-1600 na m-c, przez agencję pracy?
zdjecie uzytkownika
Renalina - 2014-11-06 10:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwi mnie fakt ,ze jest sprzątanie a sprzętu -mioteł wiader do mycia podłóg i innego sprzętu jak nalekarstwo.Czy pracownicy mają przynosić sprzęt z domu?To jest śmieszne i do płaczu żeby prze godzinę szukać miotły czy wiadra.
zdjecie uzytkownika
andrzej sambuś - 2014-11-09 18:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gola - 2014-10-28 04:35:22]:
Pozostałe aspekty trudno powiedzieć bo pracuję tam pod firmą lessingową nie powiem jaką bo to nieistotne ale w tym stadzie nieudaczników . Z tego co słyszałem od ludzi pracujących w Lambertz to np na pomoce szkolne do uczących się dzieci płacą znacznie więcej niż kto inny zresztą o czym tu mówić kto jeszcze to daje? płacą za wczasy pod gruszą to chyba też ewenement wśród pracodawców
zdjecie uzytkownika
ula888 - 2014-11-10 10:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej sambuś - 2014-11-09 18:08:36]:
No to niech cie przyjmą pod Lambertz na 3 miesiące sprawdzisz się to pod zakład. Pod firmą leasingową (na tak zwanej śmieciówce, dawnymi czasy to były to umowy o dzieło teraz zlecenie) to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie robota. Wkładasz ten sam wysiłek i trud, nie raz większy od co poniektórych, co pracują bezpośrednio pod zakładem a (usunięte przez administratora) z tego masz. Nie mówiąc już o takich co na L4 idą i korzystają jak z urlopu bo i tacy się zdarzają w firmie.
P.S. Zgodzę się co do osób z agencji "nieudacznicy" oczywiście nie wszyscy nie ma co generalizować. No, ale nie można oczekiwać że do wkładania ciastek przyjdą ludzie z kwalifikacjami.
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2014-11-14 10:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale pierdoły! Hahahah uśmiałem się jak nigdy. Jak uważacie tą pracę za bardzo ciężką to idźcie na kopalnie, kasa lepsza i po 6 godz będziecie się opi......ć. Jak można oceniać ludzi nie znając ich? Każdy jest inny, jedni pomogą inni drą ryja, to nie wina zakładu tylko naszej POLSKIEJ dumy! Uczyć się nie chciało, teraz robić się nie chce bo ciężko, bo za mało ... trzeba było myśleć wcześniej, a nie obwiniać teraz wszystkich dookoła. Nie mówię, że to praca marzeń bo tak nie jest ale jak czytam te żałosne komentarze to widzę jacy ludzie robią się prymitywni. Ludzie weźcie się za siebie bo będziecie wiecznie narzekać. Nie podoba się to won, dajcie pracować innym, bo jak pewnie nie wiecie, są jeszcze tacy którym się chce!
zdjecie uzytkownika
tyrli tyrli - 2014-11-18 15:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę to nie jest tak źle jak większość tu opowiada, oczywiście zdarza się że trafi się na brygadzistkę, która nie będzie sobą jeśli nie będzie się darła ale w większości jeżeli człowiek się nie leni i wykazuje współpracę to praca jest w porządku, a i wiele brygadzistek okazuje się w porządku babkami. Inna sprawa jak ktoś nie jest zwinny i nie potrafi ciastek wkładać to sam się naraża i najlepiej jakby poszukał sobie innej pracy. Inna sprawa jak ktoś chce się zatrudnić na leasingu bo agencja agencji nie równa, przez jedną pracuje się lepiej, w innej gorzej, np. taktują ludzi tak że układają grafik a potem każą nie przychodzić, albo co gorsza odsyłają do domu jak się już przyjedzie do pracy.
zdjecie uzytkownika
antyUE - 2014-11-18 23:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam bardzo dawno temu zanim nie znalazłem czegoś lepszego. Taka pierwsza praca dla młodziaka co ma 18 lat. Nie jest źle. Nie wiem jak jest teraz ale wtedy też dało się wytrzymać. Zarobki fakt do rewelacyjnych nie należą ale da się wytrzymać. Atmosfera w pracy? Prawda jest taka, że jak ktoś nie chce pracować to i tak powód znajdzie i będzie narzekał. Dyscyplina musi być. Praca dosyć ciężka ale gdybym nie daj Boże stracił obecną robotę to bym z chęcią tam poszedł choćby nawet po to by nie siedzieć jak pretensjonalny żul z lipin i narzekać na co się da jak co niektórzy na tych komentarzach.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-11-24 14:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antyUE - 2014-11-18 23:55:05]:
masz całkiem dobre podejście do tego wszystkiego @antyUE, jednak z drugiej strony nie ma co się w wielu pracach wykorzystywac. Jednak jeżeli jest tak jak tutaj w Lambertzie , że płacą przyzwoicie , a i praca nie wydaje się być ponad Twoje siły to rzeczywiście warto chyba zainteresować się robotą tutaj
zdjecie uzytkownika
moniikkaa - 2014-12-20 23:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja po pierwszym dniu miałam dość, palce pocięte od kartonów, spuchnięte nogi.
Obóz pracy, a nie praca. Miałam tylko jedną przerwę 20 min, której się nie odczuje.. i 2 po 5 min. Na przerwę się idzie tylko gdy ktoś zmieni. Gdyby nie moja mama która pracowała ten 1 dzień ze mną i mnie zmieniła to w ogóle bym na przerwę nie poszła. Dają umowy zlecenie, a gdy praca ma wyznaczoną godzinę i miejsce musi być to umowa o pracę..Tak ogólnie tylko się traci na tym, bo ubezpieczenia nie ma.. nawet nie zgłaszają.
Nie polecam nikomu tego miejsca.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-12-23 13:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do moniikaa: bzdury piszesz i tyle. jak się przychodzi do pracy tylko po to by się pokazać i z mamą zaliczyć darmowe zwiedzanie fabryki ciastek to tak jest. Nie jedni już tacy u nas byli.Życzę ci powodzenia w poszukiwaniu takiej pracy o jakiej piszesz, w której w 1 dniu dostaniesz umowę o pracy a w drugim ją porzucasz tak jak piszesz bo nóżki puchną ;). A jak już znajdziesz wrzuć nazwę na forum, też tam się przeniosę.
zdjecie uzytkownika
Suchar - 2014-12-26 12:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamień - 2014-09-07 15:30:56]:
Tam, gdzie pracuję obecnie (również na produkcji) nie ma darcia się, rzucania bluzgami itd. Atmosfera bez porównania. I co? A to, że produkcja idzie dobrze, a normy nie takie niskie bez problemu są wyrabiane. Więc Twój argument kamień jest inwalidą. :)

Wytrzymałem w Lambertzu trzy miesiące. O trzy za długo. Wszystko właściwie zostało już napisane, nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Klaudia28 - 2015-01-15 13:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie jesli jest ktos pracowity to nie ma zadnego problemu najlepsza zmiana to jest zmiana zółta pani Izy bardzo w porzadku kobieta wytlumaczy wszystko idealnie natomiast inne zmiant to duzy stres praca na zmianie żółtej na 6 pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HSB GWIAZDKI I WYPRASKI - 2015-01-16 23:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Renalina - 2014-09-10 04:36:03]:
Witam WAS LambertZ RDSL pracuje tam na KILKU stanowiskach bo praca na produkcji to moje ulubione zajecie TU w tej pracy liczy sie doswiadczenie zawodowe i organizacja pracy wlasnej i umiejetnosci ZORGANIZOWANIA TOKU myslenia jestem tak:-) JESTEM pokowaczem z maszyny kartony to jest bajkA ukladam tez palety drukuje cetle jestem paletowym JAK trzeba to i tez pujde na ciastownie no BO LUDZIE tworza firme a JA KOCHAM To POPROSTU NASZA PRODUKCJA A CZEPEK MAM KAZDEGO KOLORU bo pragne tego HARDKORU
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2015-02-05 17:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca bardzo fajna przyjemna brygadzistki sa suuuper wszystko wytlumacza jak nalezy tylko nieroby lenie beda narzekac i zle mowic o tej firmie pozdrawiam wszystkich pracujacych w lambertz
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-02-05 17:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję pod agencją K&K od 3 miesiacy i nie mogę narzekać. Jako jedyna agencja w Lambertz płaci premię.Jest tam normalna pani kierownik Karina która interesuje się swoimi pracownikami i zawsze znajduje dla nich czas.Nie ukrywam praca jest cięzka ale jak ktoś chce pracować to pracuje i ma spokój na hali.Jeśli ktoś chce się zatrudnić tam to polecam tylko przez k&K nie bez powodu mają najwięcej pracowników.a jesli ktoś mówi ze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie pracował jeszcze na podobnych produkcjach.Polecam najlepszą na hali panią kierownik Basię.
zdjecie uzytkownika
do zadowolony - 2015-02-05 22:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale człowieku pieprzysz bo albo nie jesteś w temacie albo jesteś szefem K&K. Agencje są 4, każda ma premie i żadna tego nie ukrywa więc nie naganiaj K&K bo co najmniej 2 agencje mają lepsze warunki, przynajmniej nie robią łaski ze zwrotem za badania i mają dużo więcej pracowników. Może w katowicach K&K ma przewagę ale w rudzie to niedobitki. Jedyne z czym się zgadzam - pani Basia to najlepsza z kierowniczek - miła, uprzejma i ma ludzkie podejście do pracowników.
zdjecie uzytkownika
Aska - 2015-02-06 09:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam polecam prace w Firmie K&K wszyscy kordynatorzy kierownictwo w tej Firmie bardzo dobrze dbają o pracowników są premie możliwosc zrobienia sobie nadgodzin szanuja swoich pracownikow ta Firma ma najwięcej pracowników i to ludzi którzy lata pracuja pod tą Firmą-bardzo dobrzy pracownicy w innych firmach jesli ktos pracuje to albo są to osoby nowe ktore nie mają pojecia o warunkach pracy w innych firmach albo osoby ktore nie potrafia pracowac i po kilku dniach wylatuja lub sami szybko odchodza w K&K nagradza swoich pracownikow premiami
zdjecie uzytkownika
Krzysiek34 - 2015-02-06 09:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Jobsito juz padła dwukrotnie pewnie nastepny raz ktory sie szykuje bedzie juz ostateczny czyli swiadczy to o tym ze ta firma nie jest dobra firma to mowi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
zielona - 2015-02-06 10:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aska - 2015-02-06 09:39:08]:
hahaha, dobre hasło: w K&K ktoś pracuje latami, haha, ta firma z krakowa weszła na śląsk w połowie tamtego roku a tu ktoś pracuje latami, nieźle się uśmiałam, to wy lada chwila padniecie bo nawet ukraińcy od was pitają. czemu inne agencje już nawet ogłoszeń nie dają bo mają ludzi a wszymi ogłoszeniami jest cały internet zawalony od wielu miesięcy?! chyba wam premie obiecali za naknajwięcej zachwalania. Żenada...fuj
zdjecie uzytkownika
okocim - 2015-02-07 01:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co muslicie o brygadzie zielonej w katowicach?
zdjecie uzytkownika
Zielona:) - 2015-02-16 07:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odkąd rządy przejęła Karolina jest duzo duzo lepiej :) nie ma wrzasków Pani Bomby nikt nas nie wyzywa ona nie umiała nic zorganizować tylko wrzeszczała i wyzywała nas od najgorszych. Tera jest organizacja i każdy wie co robić :) dziękujemy Pani Karolinie ze jest z nami :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-16 12:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zielona:) - 2015-02-16 07:48:09]:
a to kaski bomby juz nie ma? ile ta baba mi nerwow napsula gdy tam pracowałam to ksiazke by mozna pisac. Ale mała iza - ta to potrafiła, przy niej człowiek pozałował ze sie urodził. jest ona tam jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Marcin k&k - 2015-02-22 13:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Onaa - 2014-10-25 13:09:32]:
Hej moim zdaniem jest to tragedia i paranoja że ochrona przetrzymuje dowody osobiste a jak ochrona gubi dowód to oskarżają pracownika jak chodzi o atmosferę w pracy to bywa rożnie .Trzeba sobie liczyć godziny bo strasznie kłamią okłamali mnie o 24 godz.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: CZY JESTEM BRYGADZISTA
Pytania: CZY KOCHAM CIASTKA
zdjecie uzytkownika
Marcin k&k - 2015-02-22 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej moim zdaniem jest to tragedia i paranoja że ochrona przetrzymuje dowody osobiste a jak ochrona gubi dowód to oskarżają pracownika jak chodzi o atmosferę w pracy to bywa rożnie .Trzeba sobie liczyć godziny bo strasznie kłamią okłamali mnie o 24 godz.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-02-25 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin k&k - 2015-02-22 13:14:31]:
Zgadzam się z Toba co do dowodów nie powinni go przetrzymywać ale takie cos było tylko na Rudzie a nie w Katowicach a teraz obrażasz całe K&K które naprawdę dba o swoich pracowników
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie