Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-08-24 12:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie co do samej pracy to jeszcze by uszła nie wiem jak wyglądają inne działy np na tych "taśmach produkcyjnych"ale ogólnie juz 1 negatywne wrażenie robią Panie brygadzistki wszystko wszystkim ale krzykiem problemu się nie rozwiąże sprawy rodzinne i problemy powinny zostawić przed wejściem do pracy i nie wyżywać sie na pracownikach. Normalne i zrozumiałe jest dla mnie to ze maja na rzuconą normę która muszą wyrobić ale popędzanie pracowników przez takie zachowanie nie jest
na miejscu do pracy powinno się przychodzić z komfortem psychicznym a nie z nadzieją że panią brygadzistkę w końcu zaspokoił mąż i nie będzie taka nie miła;)
zdjecie uzytkownika
Tinka - 2014-08-30 10:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam zamiar sie przyjac do was do pracy probowalam tam skladac papiery 3 lata temu ale tak wyszlo ze urodzilam dziecko i teraz chce sprobowac tylko prosze napiszcie mi czy panuja tam jeszcze Dziury bo jakos zanich nie chce na razie probowac jestem z Tych a chcialam podjac prace w Rudzie Slaskiej tak tam zachwalaja
zdjecie uzytkownika
EMEL - 2014-08-31 13:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wspominacie Edyte Dziure. Firma w której pracuje powoli zmienia nazwe na DZIUROPOL
zdjecie uzytkownika
kamień - 2014-09-07 15:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heheszki - 2014-08-24 12:23:40]:
@heheszki, to wyobraź sobie jakby wyglądała praca na zakładzie gdyby te kobiety naprawdę były potulne i o wszystko swoich pracowników prosiły... nie potrafisz sobie tego wyobrazić? to nic dziwnego , bo wtedy praca w zakładzie nie miała by żadnego tempa, a one nie wyrobiłyby ze swoimi obowiązkami. Czasem potrzeba mocnego słowa
zdjecie uzytkownika
Renalina - 2014-09-10 04:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam robią ludzi za wariatów każą przychodzić na zmianę a póżniej z powrotem ludzie są odsyłani do domów,a zarobki niezbyt wysokie ale praca jest.
zdjecie uzytkownika
nieważne kto - 2014-09-19 19:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak.. praca dla wytrzymalaych. Jak sobie pozwolicie taka będziecie mieli atmosfere w pracy. Bo jezeli raz pozwolisz się zgnoic bedziesz gnojona do konca. Praca ciezka nie jest tylko ten kręgosłup boli po paru godzinach.. co do ludzi z pod firmy. Sa wredne baby ktore pouczaja a same nie potrafią ciastek wkladac i siedze 10 lat na jednym.. i sa kobitki ktore sa naprawde w porządku wytlumacz, pokażą na spokojnie.. brygadzistki ? Jal dla mnie to zmiana czerwona i zlota jest naprawdę ok.. co do agencji krk? Pracuje 4 miesiac i do tej pory za badania mi nie wyplacono.. z dniowki biora do 25 zl.. przykład pracujesz 8h na godzine masz 8 zl czyli wychodzisz 64 zl za dostajesz 41.. co do ubezpieczenia noe liczcie na cuda.. bo ja jeszcze ani razu zgloszona nie jestem a kase biora. Tlumacza sie tym ze maja duzo ludzi i nie zdarzają zglaszac. Dla mnie to smiesznosc. Większość napisalo tutaj prawde.. jeżeli masz twardy harakter wytrzynasz jak nie po godz wybiegniesz z placzem tyle w tym temacie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
dobrowolny - 2014-09-20 09:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem mężczyzną i chciałbym podjąć prace dorywczą (tzn. sobota i niedziela) w wyżej wymienionej firmie ale pomijając wszelkich pośredników, posiadam duże chęci do pracy a także książeczkę sanepidowską i papiery na wózki widłowe gazowe jak i elektryki. Czy mam szanse się dostać bezpośrednio pod Lambertza ? Czy ktoś mógł by mi pomóc? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
grubas - 2014-09-29 21:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie sposób z tą pracą to Normalny zakład nie jest, tylko jakiś kołchoz ,tam pracować a raczej Harować to powinno się za kare, Naprawde każda inna firma jest 1000 razy lepsza od lambertza Omijajcie to dziadostwo z daleka
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-09-30 14:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego urząd Pracy w Katowicach daje skierowania na siłe do pracy w tym obozie pracy lambertz ?Takie metody są karalne zmuszanie kogoś do takiej pracy kosztem utraty ubezpieczenia.Ludzie nie dajcie się wykorzystać, ja swoją sprawe podam do sądu
zdjecie uzytkownika
b - 2014-10-08 14:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krokodyl752 - 2014-08-13 10:27:01]:
Jak już to ostrzegam.Jeśli wystawiasz komentarz to przynajmniej sprawdź prawidłową pisownię!Jeśli tak przykładasz się do pracy jak do pisania komentarzy to nie dziwię się,że masz taką opinię na ten temat
zdjecie uzytkownika
Asiula - 2014-10-14 13:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujmy jak operatorzy- czyli wyciągamy telefon i olewamy wszystko. Przykładem będzie Pan Daniel- opierdalacz jakich mało w tym zakładzie. A zarabia kokosy. Przejdźcie się po innych zmianach i posłuchajcie opinii o tym typie.
zdjecie uzytkownika
czy to ważne - 2014-10-15 12:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiula - 2014-10-14 13:50:53]:
A co ma przyjść na linie i wkładać ciastka. Opierdalają się bo kierownictwo na to pozwala. A co ty myślisz, że w innych zakładach produkcyjnych operatorzy latają jak wariaci i wszędzie ich pełno. Jego rolą jest utrzymanie linii w ruchu jak wszystko działa to może się i po nosie drapać jego sprawa.
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-10-16 14:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czepiacie się, fajny zakład, przynajmniej w Rudzie, miłe Panie brygadzistki, pomocni współpracownicy choć zależy od brygady. Tylko lenie i nieroby mają tam pod górkę. Pracuję już 10 lat i nie narzekam. Nie straszcie nowych pracowników bo z tego co wiem ciągle są przyjęcia
zdjecie uzytkownika
bleblebleble - 2014-10-19 15:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiula - 2014-10-14 13:50:53]:
Nie wiem na jakich ty warunkach robisz czy pod agencją czy bezspośrednio pod firmą na etacie, ale najlepiej to olewaj. Przeczytaj komentarz "nieważne kto" "... siedzą baby po 10 lat na jednym." panie na etacie przypominam. Im jesteś gorszy tym lepiej mniej się narobisz, a najgorszą rzeczą to pokazać.
zdjecie uzytkownika
Andrzej.sambuś - 2014-10-21 22:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja uważam ,że praca jak praca można się przyzwyczaić najtrudniej to ma ta niższa kadra kierownicza brygadziści jest to naprawdę wielka sztuka mieć do dyspozycji stado nieudaczników życiowych z firm najemnych odnosić się do nich z szacunkiem i być miłym tego po prostu się nie da ja osobiście miałbym ochotę niektórym wypłacić lub zaserwować ,,piąchopirynę'' a jak można potraktować kogoś kto chce pojeździć na twoich plecach? A ktoś kto mówi o niefachowości i niekompetencji tych ludzi ( Brygadzistów ) to moim zdaniem jest przedstawicielem lub kandydatem na sztandarowy produkt polski magister . I tyla na temat mojej opinii .
zdjecie uzytkownika
Onaa - 2014-10-25 13:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja mama tu pracowała i została zwolniona dlatego ze nie podobała się brygadzistce... a ta brygadzistka to lesbijka czy co?? Mialam isc do tej firmy pracować ale z takim frajerstwem nie warto.
zdjecie uzytkownika
gola - 2014-10-28 04:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej.sambuś - 2014-10-21 22:41:46]:
o już widzę po tych opiniach , że jeśli chodzi o atmosfere w pracy to zalicza się ona chyba do jej największych minusów. Czy coś może powiedzieć o pozostałych aspektach pracy w Lambertz ? coś na temat warunków panujących w zakładzie czy też umów na podstawie których ludzie są tutaj zatrudniani? dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
camiro - 2014-11-05 15:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zarobić tak przynajmniej 1400-1600 na m-c, przez agencję pracy?
zdjecie uzytkownika
Renalina - 2014-11-06 10:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwi mnie fakt ,ze jest sprzątanie a sprzętu -mioteł wiader do mycia podłóg i innego sprzętu jak nalekarstwo.Czy pracownicy mają przynosić sprzęt z domu?To jest śmieszne i do płaczu żeby prze godzinę szukać miotły czy wiadra.
zdjecie uzytkownika
andrzej sambuś - 2014-11-09 18:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gola - 2014-10-28 04:35:22]:
Pozostałe aspekty trudno powiedzieć bo pracuję tam pod firmą lessingową nie powiem jaką bo to nieistotne ale w tym stadzie nieudaczników . Z tego co słyszałem od ludzi pracujących w Lambertz to np na pomoce szkolne do uczących się dzieci płacą znacznie więcej niż kto inny zresztą o czym tu mówić kto jeszcze to daje? płacą za wczasy pod gruszą to chyba też ewenement wśród pracodawców
zdjecie uzytkownika
ula888 - 2014-11-10 10:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej sambuś - 2014-11-09 18:08:36]:
No to niech cie przyjmą pod Lambertz na 3 miesiące sprawdzisz się to pod zakład. Pod firmą leasingową (na tak zwanej śmieciówce, dawnymi czasy to były to umowy o dzieło teraz zlecenie) to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie robota. Wkładasz ten sam wysiłek i trud, nie raz większy od co poniektórych, co pracują bezpośrednio pod zakładem a (usunięte przez administratora) z tego masz. Nie mówiąc już o takich co na L4 idą i korzystają jak z urlopu bo i tacy się zdarzają w firmie.
P.S. Zgodzę się co do osób z agencji "nieudacznicy" oczywiście nie wszyscy nie ma co generalizować. No, ale nie można oczekiwać że do wkładania ciastek przyjdą ludzie z kwalifikacjami.
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2014-11-14 10:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale pierdoły! Hahahah uśmiałem się jak nigdy. Jak uważacie tą pracę za bardzo ciężką to idźcie na kopalnie, kasa lepsza i po 6 godz będziecie się opi......ć. Jak można oceniać ludzi nie znając ich? Każdy jest inny, jedni pomogą inni drą ryja, to nie wina zakładu tylko naszej POLSKIEJ dumy! Uczyć się nie chciało, teraz robić się nie chce bo ciężko, bo za mało ... trzeba było myśleć wcześniej, a nie obwiniać teraz wszystkich dookoła. Nie mówię, że to praca marzeń bo tak nie jest ale jak czytam te żałosne komentarze to widzę jacy ludzie robią się prymitywni. Ludzie weźcie się za siebie bo będziecie wiecznie narzekać. Nie podoba się to won, dajcie pracować innym, bo jak pewnie nie wiecie, są jeszcze tacy którym się chce!
zdjecie uzytkownika
tyrli tyrli - 2014-11-18 15:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę to nie jest tak źle jak większość tu opowiada, oczywiście zdarza się że trafi się na brygadzistkę, która nie będzie sobą jeśli nie będzie się darła ale w większości jeżeli człowiek się nie leni i wykazuje współpracę to praca jest w porządku, a i wiele brygadzistek okazuje się w porządku babkami. Inna sprawa jak ktoś nie jest zwinny i nie potrafi ciastek wkładać to sam się naraża i najlepiej jakby poszukał sobie innej pracy. Inna sprawa jak ktoś chce się zatrudnić na leasingu bo agencja agencji nie równa, przez jedną pracuje się lepiej, w innej gorzej, np. taktują ludzi tak że układają grafik a potem każą nie przychodzić, albo co gorsza odsyłają do domu jak się już przyjedzie do pracy.
zdjecie uzytkownika
antyUE - 2014-11-18 23:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam bardzo dawno temu zanim nie znalazłem czegoś lepszego. Taka pierwsza praca dla młodziaka co ma 18 lat. Nie jest źle. Nie wiem jak jest teraz ale wtedy też dało się wytrzymać. Zarobki fakt do rewelacyjnych nie należą ale da się wytrzymać. Atmosfera w pracy? Prawda jest taka, że jak ktoś nie chce pracować to i tak powód znajdzie i będzie narzekał. Dyscyplina musi być. Praca dosyć ciężka ale gdybym nie daj Boże stracił obecną robotę to bym z chęcią tam poszedł choćby nawet po to by nie siedzieć jak pretensjonalny żul z lipin i narzekać na co się da jak co niektórzy na tych komentarzach.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-11-24 14:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antyUE - 2014-11-18 23:55:05]:
masz całkiem dobre podejście do tego wszystkiego @antyUE, jednak z drugiej strony nie ma co się w wielu pracach wykorzystywac. Jednak jeżeli jest tak jak tutaj w Lambertzie , że płacą przyzwoicie , a i praca nie wydaje się być ponad Twoje siły to rzeczywiście warto chyba zainteresować się robotą tutaj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
x