Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Joolcia - 2013-12-22 15:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edek77 - 2013-10-07 13:35:53]:
Dużo osob wychodzi tam z płaczem. Aż żal patrzec na te brygadzistki :( Ja mam super kierowniczke zmiany i chce dla naszej zmiany jak najlepiej a dostaje zjebe.
zdjecie uzytkownika
Joolcia - 2013-12-22 15:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pacuje w Lambertzie juz pół roku. Co prawda na początku było masakrycznie plecy i ręce bolały. Brygadzistki ryczały jak cistka nie szły. Ale dla chcacego nic trudnego :P Nauczyło sie wkładac ciastka obsługiwac maszyny i dogadywac sie z brygadzistkami :) Nie dziwnie sie tym brygadzistka ze sie drą po innych bo jak przyjdą jakies udupy to jednego ciastka nie potrafia włożyc :) Poznałam duzo fajnych osób i chłopaka :)
zdjecie uzytkownika
Joolcia - 2013-12-22 15:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basistka - 2013-04-12 10:21:05]:
Brygadzistki które nie potrafią sie zachowac w stosunku do pracowników powinni byc zwolnieni. Bo krzykiem nic nie zrobią tylko pogorsza sytuacje.Brygadzistka powinna znac ludzi wiedziec kto co umie a nowe osoby posadzic z pracownikiem z Lambertza.
zdjecie uzytkownika
Joolcia - 2013-12-22 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tmmlp25 - 2011-05-26 12:12:38]:
I takich ludzi potrzebuje Lambertz :)
zdjecie uzytkownika
Joolcia - 2013-12-22 16:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Reneta - 2009-10-29 22:56:42]:
"Praca w Lambertz jest przyjemna,uczy ludzi szacunku i dyscypliny.Dyscyplina jest,lecz do zniesienia".
Odp dla Reneta:
To raczej brygadzistki powinni sie nauczyc szacunku dla ludzi ktorzy tam pracują. Bo niektore go nie mają.


zdjecie uzytkownika
julek - 2013-12-24 13:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Joolcia - 2013-12-22 15:39:50]:
napisz inicjały tej fajnej kierowniczki. Z brygadzistek to jedynie(usunięte przez administratora)jest w porządku.
zdjecie uzytkownika
Joolcia_2 - 2014-01-14 07:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2013-07-16 16:54:01]:
Każdy ma swoje zdanie na temat swojej kierowniczki zmiany :)
zdjecie uzytkownika
osoba - 2014-01-15 19:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm...tak sobie teraz czytam wasze poglądy na temat tej firmy, i musze stwierdzić że niektórzy to by chcieli kase dostawac za piekne oczy i robic co mu sie żywnie podoba. Chyba te osoby nie wiedzą jak mają się zachowac pracownicy. Jesteście podwładnymi waszych kierowników czy tam brygadzistow, oni moga zrobic z wami co tylko chca przez te 8h, "polecenie słuzbowe" znacie to znaczenie? jesli nie wikipedia ;p (usunięte przez administratora)
Co do wynagrodzenia, dziwne bo zaproponowali mi wiecej niz piszecie....
zdjecie uzytkownika
osoba 2 - 2014-01-16 11:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osoba - 2014-01-15 19:08:41]:
Tak tylko większość osób tam pracujących to osoby pracujące na umowę zlecenie, a pojęcie "polecenie służbowe" nie powinno mieć zastosowania. Ciekawe tylko, że z tym poleceniem służbowym brygadzistki kierowniczki nie kierują się(a jeśli już to bardzo rzadko)w stronę stałych pracowników, którzy często "siedzą" na jednym i tym samym a wysługują się pracownikami z Agencji Pracy Tymczasowej.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-01-17 11:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Katowicach jako pakowacz ciastek, jakieś 7 lat temu. Faktycznie, atmosfera trochę jak w (usunięte przez administratora) ale też nie jest aż tak źle. Trzeba zrobić swoje i do domu. Dałem radę 3 tygodnie, była to moja pierwsza praca. Teraz po tylu latach idę tam na rozmowę, ale już na operatora wózka widłowego. Na umowę o pracę. Pracował ktoś w Katowicach jako operator wózka/magazynier? Jakie opinie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-01-25 23:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Macie racje to co piszecie na forum Lambertza,takich Zakladow jest więcej w regionie Madej, Duda Sosnowiec,Jano w Zabrzu,to są ludzie którzy maja skrzywione mozgi z wyglądem zewnętrznym i są chronieni przed swoja glupota,mściwością.
zdjecie uzytkownika
big boy - 2014-01-31 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osoba 2 - 2014-01-16 11:49:52]:
Ok daj znać jak się nazywasz,chetnie przyjade pod ta fabryke i podyskutujemy o tym sam na sam co do kwesti robienia z pracownikiem co się zechce.
zdjecie uzytkownika
lukilak - 2014-02-02 17:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie pisz glupot bo teraz jak jest dyrektor to wszystko sie na dobre zmienilo (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ronela - 2014-02-02 21:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca może jest i do zniesienia lecz nie powinni robic ludzi w wariata z grafikami raz zamawiają a tu znowu odsyłaja ludzi do domu bo okazuje sie,ze jest za dużo ludzi lub zmiana plańow produkcyjnych a gzie koszty dojazdu dla pracowników tymczasowych.Pozatym zarobki powinnny byc nieco większe ,i tym samym ludzi byłoby więcej lub zlikwidować wszystkie Agencje Pracy i ludzi bezpośrednio zatrudniać na okres próbny pod firmę a póżniej na umowę i wtedy byłoby dobrze(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-02-03 18:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ronela - 2014-02-02 21:38:15]:
Marzenie ściętej głowy. Im właśnie zależy żeby było jak najwięcej ludzi z Agencji Pracy, po prostu im się to opłaca. Dobrze napisane zamawianie ludzi a później ich odwoływanie, czyli robienie z ludzi wariata. Kwintesencja tej firmy. Co do wypowiedzi osoby 2 na pewno jest w tym trochę racji bo są osoby które mają umowę o pracę i potrafią niewiele a są osoby z agencji, które wykazują się większą inicjatywą, to też jest kwestia zmiany na jaką się trafi.
zdjecie uzytkownika
waga - 2014-02-04 21:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-02-03 18:30:29]:
Komu dajecie prace po znajomości pracodawcy od siedmiu boleści, do wykładania towaru i drobnych prac trzeba specjalnych doświadczeń żeby wyłożyć towar.???,z ludzi robicie debilow nędzarzy i biedaków bo wy tam za biurkami nie wiecie co to jest bieda ,siedzicie tyłkami na stołkach i jest ciepełko ,jak bym miała większa władze i wszyscy Ci którzy nie maja pracy, to dawno by zwami zrobili porządek, byliście spałowani bo nic sobie z ludzi nie robicie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-16 16:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki rodzaju umowy są pod firmami? O dzieło czy na zlecenie?
zdjecie uzytkownika
Noble - 2014-02-16 17:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kk daje umowy o prace a jobsito raz daje umowy zlecenie a teraz dostałam umowe o dzielo. Nie wiem z czego to wynika sama byłam zaskoczona. Jeden tydzień mam umowe zlecenie a drugi tydzień umowe o dzielo.
zdjecie uzytkownika
Joolcia_2 - 2014-02-18 18:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2013-12-07 13:58:00]:
Nikt tam nie pracował 20 lat idioto :)
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-02-21 10:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heeej, mam rozmowe o prace na stanowisku pakowacza ciastek, czy ktos moglby mi powiedziec jakie są zarobki na tym stanowisku? bardzo dziekuje, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on - 2014-03-02 13:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Rudzie Śl. Ładnych pare lat. To co sie dzieje na brygadzie zielonej to jest obled. Brygadzistki na czele z kierowniczka daja niezle popalic.(usunięte przez administratora)Ze nikt nie umie z nimi porzadku zrobic !!!! Nie dziwi mnie to ze ludzie z firm nie chca przychodzic.
zdjecie uzytkownika
Ronela - 2014-03-04 00:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Antek - 2014-02-21 10:29:04]:
Zarobki sa nie zbyt duże a praca wymaga duzej szybkości manualnej i jest ciężka fizycznie i trzeba być odpornym psychicznie.To tyle
zdjecie uzytkownika
violetta - 2014-03-13 13:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-02-16 16:01:31]:
To prawda,K&K daje umowę o pracę ale tygodniową.Podpisuje się ją po przepracowanym tygodniu(zawsze wstecz).
zdjecie uzytkownika
Interesariusz - 2014-04-15 09:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Ilu mniej więcej w zakładzie jest kierowników zmiany produkcyjnej? Mam niby mieć rozmowę na to stanowisko, jednak po przeczytaniu powyższych opinii ... waham się. Czy ktoś orientuje się jakie zarobki mogą być na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
KoKo - 2014-04-24 19:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesariusz i co dostałeś tą pracę?Co Ci zaproponowali i w ogóle jak było na rozmowie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
37 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x