brak logo

Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Katowice

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Do Tola 2017-07-07 08:38
Idź nikt Ci nie zabroni, a nam nikt nic nie zrobi!
Jesteśmy chorzy !!!!!!!!!!!!!!!
4
Przeciwny pracy z e.d 2017-07-07 08:44
Może ktoś się w końcu zainteresuje, dlaczego tak się stało. Dwa zakłady masa chorych pracowników.
Musi być ogromny tego powód, jest przyjęli taką której nikt tam nie chce!!!! Wszyscy co są chorzy mają powód!!!! Są chorzy!!!
telewizja już nie długo to pokaże !!!
Wyjdzie dlaczego lidzie są chorzy !!!
Może Niemcy się obudza ze podjęli zle decyzje !!!
Ze to co napisaliśmy, im nie było nagrane bo przecież sami chcieliśmy te pismo wysłać !!!

4
######## 2017-07-07 08:46
Straszą i chce żeby ludzie powracali do pracy bo niema komu ucinać stawek.wrócimy jak wróci spokój na zakładzie.niedamy się!!!
Pozdrawiam walczących już bliski jej koniec.
2
Pokorny 2017-07-07 08:54
Powód jest jeden . Na zakładzie panuje zaraza. :-)
3
ela 2017-07-07 09:06
A jak Jabol podkręcił linie na maksa to ludzie nie byli chorzy ?Większość w szatni tabletki przeciwbólowe zażywała ale nikt na L-4 nie szedł.
2
Ruda i Katowice 2017-07-07 09:32
Musimy trzymać się dalej razem Ruda & Katowice nie możemy się poddać! I nikt nie jedzie bzdury!!! Jutro mają przyjechać ludzie z zarządu A nie nowi do szkolenia kto takie ploty sieje! Nie poddawany się tyle już razem osiągnęliśmy.A zwolnić nikogo nie mogą bo i za co? Że jest chory i poszedł na L-4? Każdy ma do tego prawo! Ona robi wszystko żeby nas zastraszyć i żebyśmy pekli i się poddali i ona znów będzie górą. Nie pozwólmy na to! Nie pozwólmy żeby znów nastały czasy tyrani! Nie dajmy jej tej satysfakcji! Przeczekajmy damy radę zobaczycie

Koniec tyrani !!!!
5
££££ 2017-07-07 13:18
Tak to prawda ona probuje nas nastraszyc, niech przyjada niemcy i szkola pracownikow.Najpierw jednak sami niech sie ogarna jak wszystkie maszyny działają.Ja sie tylko pytam gdzie byli Ci Nimcy jak ruszala nowa hala.Dlaczego nas nie szkolili. Niemcy nauczyli nas obslugi oki ,trompa,oblewarek?Pokazali ciastowemu jak zrobic ciasto?Nie sami do tego dochodzilismy.Ta wiedza jest w nas.W tym wszystkim chodzi o to ze wlasnie Niemcy nas nie szanuja.Jestesmy tania sila robocza.Nic nie warci.Zatrudnili E.D pomimo wyraznego sprzeciwu.Sklocili tym samym ludzi i teraz niech sie martwią. Mysle ze wiele z tych osob ktore odeszlo na l 4 juz nie wroci do pracy.Czy ona jest czy nie.Ale tak naprawde nie chce mi sie wierzyc że niemcy jeszcze jej nie wywalili.Walczacy wspieram was z calego serca.Zycze wszystkim powodzenia.Osoba które pozostaly tez szczeze zycze powodzenia jezeli ona nie odejdzie lub jej nie wywala wam tez bedzie ciezko.szczeze mowiac nie zazdroszcze.Duzo pracy malo wyszkolonych ludzi.Nie bedzie latwo.Narazie jest miła.Pozniej zacznie wyciągać konsekwencje z wydajności.Wkrótce również bedzie wiedziec ze wsrod was sa osoby ktore tez sie nie nadają na niektore stanowiska.Sytuacja jest beznadziejna.
7
Ziomek 2017-07-07 22:48
Wiadomo że szef wszystkich szefów nie zmieni zdanie ale pani e.d powinna zmienić i wypierdalcc z tego zakładu. Nawet jak ten bunt nic nie da to prędzej czy później ktoś panią poda o mobbing bo nie wierzę że się Pani zmieniła tacy ludzie się nie zmieniają a pan szefunciu jest głupim tempym ciullem albo jego zarząd że nie potrafi mu przedstawić kosztorysów (zysków) i tego jak się zakład zmienilł po odejściu E.D no [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać jaki trza być tempym ciullem żeby tego nie widzieć !
3
Edek 2017-07-08 15:36
Kilka lat w Lambercu nie pracuje i widze, ze wraca to co najgorsze. Czy macie zwiazki zawodowe
2
Ziomek 2017-07-08 15:55
Nie niestety nie :/
1
Liiliiputtt 2017-07-08 18:09
Wszystkich zaskoczył powrót pani Edyty. Nie wiem czy ten protest coś da. Moim zdaniem to jest dziecinne i niepoważne. Jeśli ktoś nie chce z nią pracować to nie musi. Wystarczy napisać wypowiedzenie. Wiem że E.D nie da się szantażować. Mam jednak nadzieję że ten konflikt poprawi sytuację pracowników na halach. Bo gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Pożyjemy zobaczymy.
6
edek 2017-07-08 20:20
Iddzcie do SOLIDARNOSCI pomoga wam załozyc.
2
Pokorny 2017-07-09 17:05
Oczywiście, że można złożyć wypowiedzenie i sprawa załatwiona ale jeżeli ktoś jest związany z tym zakładem i troszkę życia i zdrowia tam zostawił to ludzkim odruchem jest ,, szkoda że tak musi się to skończyć,,. Ludzie patrzący tylko na pieniądze i tzw.KARIERĘ PO TRUPACH DO CELU tego nie zrozumieją.
4
Pokorny 2017-07-09 17:11
I jeszcze jedno nikt tutaj z nie obecnych w pracy nie ma zamiaru się bić ale ten trzeci co ma mieć z tego korzyść to na pewno nie pracownicy.
3
Qwink 2017-07-09 22:07
Moi drodzy. To że pani E.D wróciła do firmy to decyzja zarządu i jej. Nie powinniście się w to wtrącać tylko zaakceptować i pracować dalej. W razie problemów ingerować. Jak sami piszecie narazie się nic nie dzieje więc w czym problem. Przeszłość jest przeszłością. Teraz jest teraz. Być może wszystko będzie wyglądało całkowicie inaczej. Osobiście uważam że osoby strajkujące zazdroszcza pani dyrektor jej dokonań.. Doświadczeniem i ciężka praca doszła do miejsca w którym się znajduje.. Ciekawe czy jakby któryś z was miał pod sobą tylu ludzi i tak ogromne obowiązki nie musiałby krzyknąc? To nie jest żaden mobbing tylko mobilizacja. W każdej firmie się to zdarza. Jak to mówią wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Firma jak każda, szef równiez. Więc skończcie wymyślać tylko weźcie się za pracę a kto wie może wy równiez osiągnięcie sukces jak pani Edyta. ☺️
2
Ruda i Katowice 2017-07-09 22:31
Pięknie napisane, lecz to tylko słowa.
Do czego Pani Edyta doszła ?
Nie jest dyrektorem, to napewno mamy tylko jednego!
Przyszła na gotowe !!!
bardzo by chciała aby z nią pracować !
Lecz niestety my pamiętamy jej rządy z przed lat!
I jej chorą rodzine !!!
Taki człowiek jak pani dziura nie zmienia się !
Dowodem jest to że w ogóle przyszła spowrotem !
Na Rudzie się nie damy !!! I wy tez w Katowicach nie dajcie się jej omamić !!!
Jesteśmy razem i mamy jednego szefa Pana SchraderA !!!
6
Pokorny 2017-07-10 08:33
Ja życzę Tobie sukcesów w pracy:-). A cała reszta bez komentarza.
1
Qwink 2017-07-10 08:51
Przypomnijmy sobie wcześniejszą współpracę pani Edyty z firmą Lambertz od samego początku.. Zaczęła od? Sprzątaczki szła po szczeblach do góry aż dostała się na wyżyny. Nie przyszła na gotowe. To jak firma wygląda teraz jest również jej zasługa. Jej jak i jej rodziny która wspierała ja w pracy i poza nią. To że w firmie pracowali członkowie jej rodziny niczego nie zmienia, ponieważ zajmowali stanowiska na których się sprawdzali.. Tak bardzo by chciała zeby z nią pracować bo stara się w pracy i chce odbudować dobre stosunki z pracownikami. Jak każdy inny człowiek.. Spójrzcie na to z innej strony... Mam wrażenie że wielu pracowników patrzy tylko na swój czubek nosa. A każdemu należy się akceptacja.. Jej przeszłość jest tylko przeszłością..
3
pracownik 2017-07-10 10:13
A dziś poniedziałek prawda? Gdzie tych 50 Niemców? Ktoś wcześniej pisał że już jadą :-) totalne bzdury ! Teraz wszyscy widzą że to tylko zastraszania żebyś mu dopuścili i przyszło do pracy! My Katowice i Ruda nie poddamy się i będziemy stać przy swoim! I żeby była jasność nie wrócimy do póki ta kobieta tam jest ! Nie chcemy i nie będziemy z nią pracować! !!
9
obojętny 2017-07-10 10:38
Część pracowników chce pracować z Panią Dziurą Część nie zwraca uwagi na to kto kieruje zakładem bo i tak wychodzą z założenia że, muszą zrobić to co do nich należy .Tylko nielicznym niebieskim nowa szefowa nie odpowiada więc coś chyba jest nie tak.
2
:-( 2017-07-10 13:04
Jakbyś miał kontakt z nią bezpośredni to byś napewno tak pozytywnie i w superlatywach się nie wypowiadał o tej babie! To nie Ty miałeś zabierana premię za byle co to nie Ty byłeś ponizany, wyzywany i wykorzystywany do tego czego wielką Pani Kierownik nie potrafiła zrobić. To nie Ty byłeś niedopuszczony do słowa bo przecież ona ma "zawsze racje" A Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz bo jesteś zwykłym pracownikiem. To nie Ty byłeś mobingowany i nie w Ciebie rzucala czym popadnie! Mam nadzieję że kiedyś podziekujecie za to że będziecie mogli pracować w normalych warunkach! My z nią pracować napewno nie będziemy! I jakby ta Twoja pani kierownik miała choć trochę honoru to by sama odeszła widząc ile przez nią jest już strat. Ale nie bo ona po trupach do celu! Bez charakteru tym bardziej honoru! Wstydzić by się mogła!
8
obojętny 2017-07-10 14:56
Pracowałam przed jej rządami w trakcie jej rządów i po niej pracę zakończyłam w 2015r. I wiesz co Ci powiem jesteście wszyscy siebie warci.Tam się nigdy nie zmieni, Obojętnie kto będzie kierował tym niemiecko-polskim burdelem.Jedna na Edytę za paletami płakała i co? Po jej odejściu tak samo robiła i o czym tu mówimy?
4
Jeszcze jestem 2017-07-10 20:24
wróciło to co najgorsze. ED. Teraz doprowadza zakład do upadłości !!!!
Bez honoru jesteś !!!!
Linie zatrzymujesz, i mówisz ze jest dobrze !!!!
O tym czasie produkowaliśmy juz na wszystkich liniach !!!
Żal patrzeć jak upadamy, dwie brygadzistki dzis przyjechały i co z tego skoro one tylko wypraski rozpakowały i o 14 00 zatrzymali linie i kazali nam iść na pendolino :(
Ja tez idę do lekarza bo serce nie wytrzymuje czuć tej porażki :(
od środy mnie nie ma.
Niech pani z twarzą odejdzie bo nic dobrego pani nie wnosi !!!
4
linda 2017-07-10 21:30
Kto szanuje ten zakład i prace jaką wykonuje został i nie przeszkadza mu że wróciła Edyta.i nie wepchała się sama na chama jak to piszecie,proponowali jej już wcześniej powrót ale się długo zastanawiała.A wy sami chyba coś macie na sumieniu i boicie się z nią spotkać i nie piszcie głupot za kogoś że wykańcza ludzi!!!!
3
Bruksel 2017-07-10 23:40
Ty koleś jesteś cały porąbany z tą Edytą i ten cały zakład , chyba jesteś kogutem i wszystkie obskoczysz dookoła dlatego mówisz dobrze o nich , a one o was , bo normalny człowiek o zdrowych zmysłach nie wytrzymie takiej męczarni z nieudacznikami.
3
Pokorny 2017-07-11 07:30
Tylko jedna osoba może utrzymać ten zakład przy życiu. A mianowicie podjąć rozsądną decyzję. !!!!!!!
2
wek 2017-07-11 09:00
I jeszcze trzy osoby z biura ,które wprowadziły to zamieszanie
1
Kiedyśtam 2017-07-11 10:17
Skąd biorą się fałszy­wi i zakłama­ni ludzie ?
Na początku jest ich gar­stka, po­tem sta­je się ich więcej. Dołączają do nich in­ni ale tak sa­mo fałszy­wi i zakłama­ni ludzie. Chcą się do ko­goś upo­dob­nić i stać się czyjąś ko­pią. Tym spo­sobem tracą swo­je praw­dzi­we ja.

Jesteśmy świadomi podjętych, decyzji!
Każdy odpowiada sam za siebie, nie chcemy z tą osobą pracować !!!
Sami napisaliśmy pismo do Zarządu, nie piszcie trzy osoby bo jest nas większość !!!
Bądźmy do końca uczciwi, nie zgadzamy sie z decyzją Zarządu wiemy co było, nie damy wiecej się tak traktować , jak przed Laty !!!
Mamy szefa który uświadomił nam ze mamy swą godność i zasługujemy na szacunek!
Obelgi kierowane w naszą stronę hm? A moze w końcu ktoś spojrzy prawdzie i zastanowi sie co my czujemy ! Jak możemy pracować z osobą która nas zawsze gnoiła, terroryzowała psychicznie!!!
9
W-11 2017-07-11 11:53
A co Wy jesteście lepsi? Gdzie była wasza solidarność jak za czasów Pani Agaty ludzie z firmy odchodzili za upokarzanie ich co mam wymienić ich nazwiska?i Nie była to jedna ani dwie osoby tylko kilkanaście Nie pisz mi tylko ,że te osoby się nie nadawały i musiały odejść.Wstyd nikt się wtedy za nimi nie ujął.zresztą nie wiem czy by chciały to były osoby z honorem.A wy jak hieny dbacie tylko o swoje tłuste pośladki wypasione dzięki ciężkiej pracy ludzi z ciastowni i ludzi pracujących na pakowalni.Zachowujecie się jak mafiozy .Dobrze nawet że do tego doszło może w końcu coś się zmieni w tym zakładzie i zmniejszy się ilość poganiaczy bo jak do tej pory było ich za dużo.
9
W-11 2017-07-11 15:04
I jeszcze zapomniałam Wam przypomnieć o jednym ;Czemu Wy nie zawalczyliście o podwyżki dla ludzi na hali?Brygadzistki dostały po 1000 zł A gówno robią .Jednej trzeba szukać jak jest awaria bo gdzieś flirtuje z operatorem inna pije kawę i we [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ma. Owszem nie wszystkie takie są .Na niebieskiej zmianie K.W mądra ,sprawiedliwa i uczciwa.Pracuje razem z nami.Ta kobieta nikomu jeszcze nie ubliżyła a nie raz się zdenerwowała i pokrzyczała jak to przy takiej pracy.A.J z niebieskiej też zna się na robocie nawet folię założy jak trzeba.wiecie czego się boicie?powiem Wam.Z Agatą robiliście co chcieliście bo na robocie się nie znała.Przy Edycie ten numer nie przejdzie i to jest cała Wasza bolączka,że musicie zabrać się za robotę albo nie blokować etatu i się zwolnić, pozdrawiam chorych.
4
W-11 2017-07-11 16:12
No dalej odpiszcie coś bo dziś mam dzień do ujawniania prawdy.
4
dyrektorze prawdziwy - wróć i pomóż!!! 2017-07-15 23:24
(usunięte przez administratora) I JESZCZE RAZ TO SAMO. CZARNOWŁOSY SZCZUR Z MĘSKIM WĄSIKIEM. NIKT CIĘ TU NIE CHCE!!! MY MOŻE DO PRACY WRÓCIMY ALE PIP BĘDZIE NA ZAKŁADZIE 7 DNI W TYGODNIU 24 NA DOBĘ. UGOTUJEMY CIĘ WE WŁASNYM SOSIE. NA TE TWOJE MIŁE SŁÓWKA ŁAPIĄ SIĘ TYLKO IDIOCI Z AGENCJI PRACY I CI CO "NIE PANIMAJU". NIE MASZ HONORU, NIE WIEM CZEMU SIEDZIEĆ W KRYMINALE ZA DAWNE PRZEKRĘTY LĄDUJESZ SPOWROTEM NA ZAKŁADZIE. WIDOCZNIE ZARZĄD TEŻ W TYM SIEDZI UWALONY PO USZY. JESTEŚCIE WIĘKSZĄ MAFIĄ NIŻ AMBER GOLD. Ale przyjdzie ten dzień bo musi przyjść przecież....
5
Dominika 2017-07-20 15:46
Czy wiadomo coś o aktualnych ofertach pracy w Lambertz Polonia Sp. z.o.o.? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? Nie mogę znaleźć ogłoszeń rekrutacyjnych - wiadomo o zatrudnieniach?
1
wstyd 2017-07-20 22:42
narzekanie na Edyte to jest jedna sprawa jaka była taka była ale pomyślcie co robiła Beata.. Ze specjalnego nr dzwoniła do nas żeby się ugadać co do l4 czy to jest porządny kierownik? Chyba nie! Ale każdy niech robi co chce ! Dobrze że nie wszyscy poszli za nią tylko zostali i walczą cały czas! Damy radę bo kto jak nie my ?!
Przykro się patrzy na osoby które pracują codziennie po 12 a nawet więcej godzin ale robią to nie dla siebie bo tylko się wykańczają ale robią to dla ludzi którzy pracują i mają wyliczone każde godziny i pieniądze żeby mogli zrobić opłaty bo Ci ludzie nie powinni cierpieć za Wasze l4 ! Bo nieświadomi niczego przychodzili do pracy i zostawili odsyłani do domu tylko i wyłącznie z waszej winy!!!!!

Kto ma wrócić niech wróci a reszta niech nawet nie próbuje nam spojrzeć w oczy a szczególnie P.Beata która tym dowodzi ze specjalnego nr !
2
jojo 2017-07-21 08:53
Jakby "zakład" był uczciwy i traktował ludzi jak ludzi, a nie jak maszyny, to by nikt takich rzeczy nie pisał, nic nie dzieje się bez przyczyny....
1
bele bele 2017-07-21 10:03
To nie zakład to Polacy na kierowniczych stanowiska zatrudnieni u Niemieckiego właściciela wprowadziły taki reżim . jak ma przyjechać Niemiec do zakładu to wszystko jest zwolnione.
3
Jedensyf!!! 2017-07-21 14:25
jeden bajzel w firmie !!! Dawno tak firma nie wyglądała, tylko za jej rządów może tak wyglądać !!! Pisze oczernia wszystkich w koło o Beacie z Rudy pisze o Jabolu miesza wszędzie tylko po to aby jej błędów nikt nie widział !!! Zrobiła nam jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zakładzie!!! Oczywiście ze nic jej nie gadamy bo ona nawet nie słyszy a i nie widzi mowi wszystko dobrze jest Ok !!! A tak serio nic nie jest Ok !!!!
3
Prawda 2017-07-21 18:34
Wszystkie oszczerstwa tutaj piszą scyzoryki.
Naprawdę wiemy jak jest, i modlimy się aby już wrócili
Szef i Szefowa ! Prawda jest taka że nowa Pani Edyta nic nie wie, za swą prawą rękę wyznaczyła sobie swoją Agnieszkę - bratową która również nie potrafi w ogóle niczego !!! Syf jaki miała zawsze jest cały czas !!! Przerób wala się po wszystkich halach. Ciekawe że nie trzeba już robić pudełek z 2 gatunkiem. Tak nie ma Szefa i Szefowej to robią co chcą i wszystko chowają po magazynach.
Teraz by się przydała nie zapowiedziana kontrola to zobaczyli by kto rządzi dobrze w zakładzie !!!
Pani Beato Panie Dyrektorze zdrowiejcie szybko i wracajcie ratować to co te dwie niszczą !!!
6
To prawda !!! 2017-07-21 19:50
wróciło to co najgorsze. ED. Teraz doprowadza zakład do upadłości !!!!
Bez honoru jesteś !!!!
Linie zatrzymujesz, i mówisz ze jest dobrze !!!!
O tym czasie produkowaliśmy juz na wszystkich liniach !!!
Żal patrzeć jak upadamy,
Niech pani z twarzą odejdzie bo nic dobrego pani nie wnosi !!!

I co dobrego Pani robi Ed ??? Pani Agnieszka ma pusto w głowie nie widzi Pani tego, nigdy nie dorówna naszej szefowej ??? Tylko wstydzić się Pani może ze tak zaniedbany jest zakład !!!
4
stary robol 2017-07-22 01:29
E.D nigdy nie będzie Panią, więc proszę takiego określenia i to dużą literą na tym forum nie stosować. Aby być Panią to trzeba mieć klasę i honor. Ta BABA ZE WSI ZABITEJ DECHAMI nie ma nic z tego. Nie napiszę co myślę bo i tak ocenzurują. W pysk bym napluła, ba nacharkała!!!!! Kto z nią wcześniej miał do czynienia ten wie wszystko. A ci co teraz włażą jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tylko dlatego, że teraz są jej podwładnymi. 99 % spaliłoby jędzę na stosie. I nadal twierdzę , PIP 7 dni w tygodniu 24 na dobę zrobi tam porządek!!!!!!!!!!!!!
4
/// 2017-07-22 09:04
baba ze wsi zabitej dechami, a ty co z wersalu, że chcesz pluć i charkac po ludziach? normalnie zygać się chce jak się czyta niektórych, gnój i słoma z butów wyłazi.
1
waldi 2017-07-24 23:17
Jestem pracownikiem delicpolu. Poznałem edzie d. bardzo dobrze niecałe 3 lata wyzwisk mobbingu
wysłuchiwania tego skrzekotu. Ta baba rzeczywiście jest z wiochy zabitej dechami przecież pochodzi z kieleckiego a tam do dziś 25% zabudowy jest drewniana . Wyniszczyła nasz zakład z 9 liń pracują 4 a i tak obsady polskiej jest może na 2. Minęło 8 miesięcy od jej wywalenia na zbity pys... ai tak jak się komuś wspomni to cała załoga robi się nerwowa. NIE dajcie się jej u nas wspólnymi siłami udało się ją zwolnić i to w trybie natychmiastowym (przyszła informacja że od godziny 10.02 edzia już nie pracuje i nie a wstępu na zakład) Małe niszczycielskie tornado .
5
A kieleckie jakie piękne gdzie jest taki drugi Kra 2017-07-25 09:47
Stary robolu nie podszywaj się za ludzi z Delic-Polu. Bo to bardzo nie ładnie. Tyś chłopie chyba nigdy nie był na kieleckiej wsi i tak naprawdę nie wiesz gdzie woj.Świętokrzyskie leży.Tam wszystkie bramy wjazdowe pilotem otwierane a Ty nigdy nawet pilota w ręce nie miałeś a i nawet prawo jazdy nie masz.nie rozczulaj się tak nad sobą bo sam sobie spraw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eś a teraz pretensje do Dziury masz. I jeszcze jedno nie obrażaj ludzi z Świętokrzyskiego. Ty chyba chłopie Lipińczykiem jesteś .A kielecka wieś jest piękna zrób sobie wycieczkę i przekonaj się.
6
Olvido 2017-07-27 19:03
A co mogą zrobić ? Zwolnić.Wielka mi rzecz ! Przynajmniej psychika odpocznie .Na takim kiczowatym zakładzie świat się nie kończy a wręcz przeciwnie powraca chęć do życia Zwolnienie z tak beznadziejnego zakładu ma same plusy
4
Olvido 2017-07-27 21:04
Aaaaaaaa to teraz już wiem dlaczego w delicpolu darła się że ludzie nie umieją sprzątać i ona im pokarze jak sie miotłą pracuje Tyle że i tą miotłą nie bardzo umiała pracować mycie taśmy też jej nie wychodziło Ludzi goniła za to że jakiś włosek wystawał z czepka a sama na hale wchodziła z wystającymi pasmami
5
Jeroniss 2017-07-31 15:15
Wydaje mi się, ze teraz jest niezły moment na zmianę pracy, bo bezrobocie na śląsku jest dość niskie a w Katowicach spadło nawet poniżej 2% http://slask-praca.pl/gliwice-a-bezrobocie/.
2
rencistka 2017-08-07 19:53
pozdrawiam kierowiczki Barbara Izabela nadal na l4 nasezon Polaków pszyszła 1osoba młoda jak usłyszała12godzin 2wekendy zadarmo sprzątanie niechce białego czpka po1.9.2017 odchodzi przyszli emeryci wieku 65-68lat kpina jak Lambertza odejdzie klkanaście osób emeryture wroku 20017-20019 zostanie marna garstka wieku n50-55średniawieku kto bendzie pracował polaków emeryci jobsito żdenada corasz starsi przyjedzaja bratnich narodów nawet kie co nigdy nie widziałytaśmy 58lat żenada jobsito niema zleceń inych firm labertz jedyne jej zlecenie kontrakt cotobendzie po 2019 Lambertz stanie agencjom pracy tym czasowej bratnich narodów emeryckich młodzi zewschodu i unas Polsce mają ofert y pracy 8godzin wekend za 100zł stawka 3zmiany 2300zł 2500żl bez sprzątania 101.20018 konczy kontrakt dlanich lepszapłaca ucieknom labertz titanik rozbije o to jak mająpodejście pracowiczej ekipy przymus do darmowego pracowania 2wekendy sprzątania przymusowego jag dba zakład tak ma żenada kpina hha
1
RENCISTKA KATOWIC 2017-08-09 09:15
Gdza ła prawda zapiepszamy równo Polska kadra pracowików taśmowych bratnim narodom się na leży ettat nasi urlop wybrać Grudni bespłatnego 5dni żenada hańba załad bez bratniego sos narodu niema PLSKIEJ KADRY ZMANY USTaWI PADA LAMBERTZ
1
rozglondająca razieczego rezerwom pracom 2017-08-09 09:22
GADZAM BEZ BRATNIEGO NARODU lAMBERTZ NIEMA LUDZI ZMIANACH TYLE COKOLWIEK ZROBIĆ JAK NASI PUJDĄ EMERYTURE ciekawe b brani narud godzi1950zł 12g sprzątać niez buntuje nabiorom sos braniego Labrtz 2lat niewydolny pracowików im naetat polskich braknie
1
rosczaroana płacom ipracom 2017-08-10 13:48
Pozdrawiam lambertc niechcom polacy pracować wcale niezatrudniają wschodu chmara ludzi niebendzi polakótam zaparelat2020 polakach zerowiek przed emerytalny ostanie płaca minimalna sprzątanie wekendy zadarmo sprzątanie żenada
1
Zostaw swoją opinię o Lambertz Polonia Sp. z.o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.