Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dżaga - 2015-07-08 19:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta obojeta01 to kto? Co to za tępa baba ? Kim ona jest ,że całe forum zaśmieca i jakim prawem obraża dziewczyny z naszej pracy i z firm ? Niech lepiej mnie unika bo nie ręcze za siebie
zdjecie uzytkownika
Samantha - 2015-07-10 21:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast pisac ktora kierownicza, brygadzista albo ludzie z firmy Lambrtz są do dupy albo gorzej niech sobie darują. Nic to nie a one i tak sie nie zmienią. Pracuje tam ponad 2 lata pod Lambertzem i powiem tak. Wczesniej tam było zajebiscie dało sie pracowac, brygadzistki i kierownicy byli normalni chodziłam do pracy z checia. teraz jak mam isc do pracy to jesm chora. Jest coraz to gorzej. Ludzie po nowym roku bd sie zwalniac bo nie wytrzymuja psychicznie i ficzycznie. Najlepiej siedziec na lini i miec wyjebane na wszystko :)

Jesli brygadzistka albo kierownik jebie cie jak psa to miej to w dupie. Ja robie swoje i mam wyjebane na reszte. Jestem młoda i do konca roku zmieniam prace.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-11 04:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje jak wół tam jak nie 12 godzin to 18 i w tym 1 dzień wolnego też bede się zwalniać bo mam dość i zero podziękowań tylko krzyk i nic więcej ta praca ludzi wykańca zarówno psychicznie jak i fizycznie
zdjecie uzytkownika
huygyugy - 2015-07-11 10:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile się zarabia netto przez agencję? Od której do której się pracuje?
zdjecie uzytkownika
hnmghnmftyn - 2015-07-11 15:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [huygyugy - 2015-07-11 10:11:42]:
12 na 12 albo dłużej harujesz i jeszcze mordy drą na ciebie przez jedną agencję 8 zł a przez drugą nie wiem chyba tyle samo radze sie nie zatrudniać to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko bicza zapomiano dać brygadzistkom Chyba ze chcesz tego chleba posmakować ale odradzam
zdjecie uzytkownika
Ja nio - 2015-07-11 18:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują jeszcze tam jacyś Polacy widać :P to dobrze bo myślałem że już sami Ukraińcy :)
zdjecie uzytkownika
Rafalls - 2015-07-12 01:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie mylne opinie i wprowadzacie ludzi w błąd. @Ja mówi o 18 godzinach a @hnmghnmftyn mówi o 12, więc jaka jest prawda. W sumie dwanaście godzin to sporo czasu i chyba wystarczająco, każdy musi kiedyś odpocząć. Jeden dzień wolnego obowiązuje w jakim okresie czasu, na tydzień czy mniej. Ktoś może napisać
zdjecie uzytkownika
tyn - 2015-07-12 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i 12 i 18 godz się pracuje a wolne obowiązuje raz w tygodniu a jak nie przyjdziesz to pracy to są kary pienieżne od 50 do 300 zł do tego wszystkiego japy wydzierają po tobie jak byłybys ich niewolnikiem @hnmghnmftyn napisał dobrze tylko zapomiano dać im wszystkim bata i byłbyś wtedy bity za to ze dobrze ciastka nie włożyłeś do praski kazdy sie ich wszystkich boi a do pracy ludzie chodza bo musza bo kary zastosowali w umowach banda zlodzi i wyzyskiwaczy ludzi jestes dla nich jak maszyna jak bylem w toalecie to wydarla sie na mnie brygadzistka ze tam bylem cale szczescie ze do konca lipca mam umowe w sierpniu nawet jej nie podpisze bo ten zaklad pracy to istna wykanczalnia fizycznie jak i psychicznie ponizanie i odbieranie goddnosci ludzkiej tam jest oboz i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] istne getto
zdjecie uzytkownika
Nie powiem - 2015-07-12 11:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja nio - 2015-07-11 18:40:00]:
A ty jesteś rasistą co masz do Ukraińców lepiej pracują od Polaków
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-07-12 19:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie powiem - 2015-07-12 11:38:28]:
ja pracuję w Silesia Job Center i jestem zadowolony, stawka 8 zm na rękę (96 za dniówkę), umowa z Zusem i wybieram sobie sam jak chce pracować- min. 3 dni w tygodniu. Mi wystarczy bo jednak 12 godz daje po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ponoć wszystkie agencje mają taką samą stawkę ale ta jest na miejscu w Rudzie śl więc nie muszę jeździć do centrali w Piotrowicach by cokolwiek załatwić. Ale agencje to tylko pośrednicy, do Lambertz to powinny wszystkie możliwe służby w zakresie warunków pracy wjechać!
zdjecie uzytkownika
Julia - 2015-07-16 13:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć, ile zarabia się za godzinę pakowania w Lambertz i czy rzeczywiście można co tydzień ustalać sobie indywidualnie grafik (tak piszą w ogłoszeniach) oraz odbierać tygodniową wypłatę? Na jak długo podpisuje się umowę?
zdjecie uzytkownika
Getto - 2015-07-16 21:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ty wiesz co to getto ci młodzi poznajcie najpierw zycie a pózniej wypowiadajcie sie gdzie jest getto jak to getto to po co tam pracujesz ja pracuje w jobsito wszędzie te same zasady płacy i jest fajnie polecam prace w lambert w Katowicach jest fajnie i szybko mija czas pracy można pracować na rożnych stanowiskach
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-07-18 17:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma tam źle wypłaty tygodniówki ,żyć się da nie zabijają a to ,że sobie brygadzistki pokrzyczą to niech sobie krzyczą idzie wytrzymać 12h pracują tylko Ci którzy się na to zgodzili a Ci co nie to idą do domu ustalacie sobie sami grafik pytają się czy się przyjdzie do pracy nikt nikogo nie zmusza do pracy jak się podoba to przychodzi się a jak nie to nie - Nikt na siłę nikogo nie trzyma w pracy .Pozdrawiam i życzę wytrwałości i cierpliwości a nieudacznikom życzę opuszczenia zakładu pracy bo leniwców nikt nie chce w pracy :)
zdjecie uzytkownika
buhahaha - 2015-07-19 15:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale brednie z tym,że w Lambrtz w Katowicach jest dobrze skoro jest tak fajnie to czemu Ukraińcy w pracy nie byli w sobotę ? Bo też mają już dość tego krzyczenia i poniżania pracowników przez brygadzistki i kierowniczki to jest tylko kwestia czasu i nikt tam pracować nie będzie
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2015-07-20 13:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład pracy ma wiele wad. Największą wadą jest okropna organizacja pracy. Nawet gdy jesteśmy zapisani na konkretną zmianę, mogą Cię odesłać do domu bo zapotrzebowanie na ludzi jednak jest mniejsze niż zakładano, nieważne że jechało się np. 1,5h autobusami... Sama praca nie należy do przyjemnych, zdarzały się osoby które zemdlały, monotonia w tym zakładzie to chleb powszedni, trzeba się na to nastawić. Większość kadry zarządzającej niestety nie zna słowa wyrozumiałość, nie każdy nadaje się do konkretnych prac i zamiast wysłuchać tych osób i dać im coś innego do zrobienia w czym jest duża szansa że lepiej by się sprawdziły, często wolą krzyczeć i drzeć się jak coś poszło nie tak jak miało. Norma jest najważniejsza (premie brygadzistki mają za wyrobienie ponad normy), dlatego widząc że nie idzie, to zamiast zwolnić choć odrobinę, wolą używać krzyku, co jest wręcz demotywujące. Przerwy to kpina, człowiekowi zanim rozbierze, a potem ubierze na nowo fartuch mija połowa ,,przerwy". Główną zaletą jest wypłata tygodniówek, nie spotkałem się z zaległościami z wypłatą w firmie leasingowej Jobsito, w innych nie było sposobności pracować to się nie wypowiadam. W ostatnim roku zakład został zdominowany przez ukraińskich pracowników, pewnie dlatego że brakuje chętnych na tę ,,cudowną" pracę w Polsce. Często niektóre prace w zakładzie zważając na szybkość, są na granicy ludzkich możliwości, nawet gdy dajemy 100
% (przez 12h!) od siebie i tak można dostać niezasłużony opier... Ludzie jak to w życiu, zdarzają się różni, są tacy z którymi można pogadać o wszystkim i miło się pracuje, a są tacy przez których będziemy mieć więcej pracy, gdyż robią nagminnie błędy i ktoś to musi poprawiać. Stawka 8zł/h jest śmieszna, niemalże wszystkie ciastka jadą na eksport do bogatych krajów takie jak Niemcy czy nawet USA, a na pewno nie są one tam tanie, więc firma na pewno odnosi wielkie profity przez fakt niskiej płacy jaką gwarantuje Polska... Podsumowując, zwykły pracownik ma prawo poczuć się tam jak by faktycznie pracował w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiele rzeczy należało by tam zmienić. Polecam tylko osobom które nie mają innej alternatywy.
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2015-07-20 15:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do soboty i Ukrainy to sie mylisz.
Nam praca pasuje normalnie nie było zapotrzebowania na nas to nas nie było a i odpoczynek tez nam sie należy !!!
Nie stajecie na zakład w którym pracujecie !!!
Nasze dziewczyny są pierwsza dniówka w pracy i juz maja pochwały od kierowniczki wiec jak sie chce to idzie pracować tylko trzeba słuchać. A wy to nie do pracy przychodzicie tylko narzekać ! Przyjedźcie na Ukrainę to znajdziecie szacunek u swoich w lambert nie wiecie co to brak chleba !!!!!
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-07-27 09:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-07-05 21:39:31]:
Święta prawda.jak ktoś nie chce pracować to i leczenie mu przeszkadza.wszędzie trzeba robić,leżeć i brać kasę to u tatusia w firmie.Lamberta jest git firma.
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-07-27 09:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwy - 2015-07-27 09:09:12]:
Super napisane.polska mlodziez ze tak powiem,w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im się przelewa,raz w tygodniu zrzec i wtedy by zapiepszali na chleb.a nie mamunia podstaw i pod nos,kupi Adidasa ,w los na żel i h..j z roboty,pozdro
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-07-29 15:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No kontrola jest z zewnątrz i jest w pracy dobra mina do złej gry odejdzie kontrola i będą kierowniczki i brygadzistki wyżywać się na pracownikach :D
zdjecie uzytkownika
przypadek - 2015-07-29 16:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczyłem ten temat przypadkiem,ale powiem wam jak powinno wyglądać zgłoszenie do pip.
Zanosicie osobiscie pismo do skrzynki podań i tam opisujecie wszystko dokładnie, ale dokładnie że np. kontroler ma przyjsc do lambertz katowice i sprawdzić wszystkich pracowników łącznie z górą .A jak się nie spisze to piszecie o ponowna kontrole i zmianę kontrolera.Ew skarga wyżej.
Z pracodawcą da sie wygrać Ja skończyłem na sądzie pracy , co ciekawe sąd pracy jest przychylny pracownikowi!!! Wystarczy kilku zebrać na świadków i pracodawca w sądzie leży .Ja akurat byłem sam ale i tak wygrałem :)
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-07-29 17:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, wypłaty są na czas - to jedyny plus tej firm. Wyzysk we wszystkich działach, brak szacunku do pracownika. Przyjmują ludzi jak im się pali, narzucają limity i durne wymagania a nie potrafią przestrzegać kodeksu pracy. Notorycznie pracowałam ponad normę, praca po co najmniej 9 ,12 LUB 18 godzin dziennie + weekendy, a jak nie to ryczą po tobie jak po niewolinku . Bardzo duży przemiał ludzi, w tym roku to chyba ze 20 jak nie więcej osób się zwolniło, i to nie tylko zwykłych pracowników . Firma najchętniej bierze studencikow i ukraińców oraz rencistów - bo nie trzeba za wiele zaplacic...ehhh szkoda gadac i pisać , długo bym tak mogła. Przydała by się tam prawdziwa kontrola urzędu pracy - tyle powiem!
zdjecie uzytkownika
Racja - 2015-07-29 17:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja! te wszystkie kierownicze stanowiska powinny miesiąc pracować jak My na umowie zlecenie.24 zmiany 12 godzinne w miesiącu 31 dniowym!!! to jest chore!!!A odezwać się nie można, bo pada zapytanie "a to pani chce pracować czy nie?" tak przydała by się porządna kontrola z urzedu ale kontrola urzędu pracy ma to wszystko w czerech literach bo są oni przekupieni przez lambertz katowice i mają Nas gdzieś !!!!
zdjecie uzytkownika
owa.ona - 2015-07-30 11:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy macie do tych brygadzitek i kierowniczek?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Moze być nie było cieżko
Pytania: Czy lubię pracować i czy sie angażuje w prace
zdjecie uzytkownika
niewolik miewolnica - 2015-07-30 15:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co mamy niech zrobią miła atmosferę w pracy ,Niech przestaną się drzeć jak opętane ,z uśmiechem niech podchodzą do ludzi to i my bedziemy lepeij wykonywać swoją pracę niech wytłumaczą na spokojnie a nie drą się jak by im ktoś matkę lub oca zabił traktują ludzi jak niewolników a w takiej atmosferze nie da się pracować robią tylko pokazówkę jak ktoś jest z zewnątrz np.pip albo zus albo jakaś instytucja to wtedy sztuczne miny i pokaz na całego jakie to wtedy one milutkie ojej .Dwulicowość nie zna granic
zdjecie uzytkownika
owa.oma - 2015-07-30 15:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam tylko kilka razy w pracy, na 8 lub 12 godz, ale tam sa zmiany chyba 4, do kogo lepiej isc? i czy moge se wybrac jak pracuje?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert