Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stały pracownik - 2015-07-31 20:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pomarańczowa - 2015-07-31 16:00:40]:
a Ty kim jesteś ,że się wypowiadasz co tak bronisz ich jesteś jedną z nich liczysz na podwyższke czy awans buhahaha
zdjecie uzytkownika
vt67 - 2015-08-02 10:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pomarańczowa - 2015-07-31 16:00:40]:
brawo pomarańczowa:)
zdjecie uzytkownika
Ona8888 - 2015-08-02 20:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie straszny nie straszny bo sie zesrasz ;) jak Ci sie nie chce pracować to wszędzie będzie Ci źle ;D
zdjecie uzytkownika
Słoneczko - 2015-08-02 20:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich zgromadzonych ;)
Pracuję w Lambertz od miesiąca na dwóch brygadach żółtej i czerwonej i jak czytam te wasze opinię to płacze ze śmiechu.
Jak wam się nie chce pracować i liczycie na to ze wszystko sie za was zrobi to jak te brygadzistki mają nie wyjść z siebie... ?
Na jednej i drugiej brygadzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod każdym względem no ale trzeba pracować no cos za coś.
Wiec jak nie chce Ci się robić to nie pisz glupot ze jest do kitu i że brygadzistki krzyczą bo nic bez powodu nie robią ;)

I zastanówcie się jak wy byście postąpili na ich miejscu mając pod sobą ludzi którzy nic nie robią one tez są rozliczane za to co robią! Poza tym ileż można tłumaczyć miło i spokojnie jak po 1000 razy mówią do każdego z osobna to samo ?

Dobra rada na przyszłość najpierw napisz o sobie jak ty pracujesz a potem pisz o brygadzistkach bo jak myślicie ze bedziecie siedzieli 12 godzin i nic nie robili i jeszcze wam będą dziękować to sie mylicie....mniej gadajcie więcej róbcie a wszystkim będzie przyjemniej ;)

Pozdereczki ;)
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-08-03 16:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złożyłam skarge i kontrole się zaczeły jestem szczesliwa bo ten system 12 na 12 jest zabójczy dotego te krzyki na ludzi od strony kierowniczek i brygadzistek i te 10 minutowe przerwy ze nawet do wc człowiek nie zdązy isc Jeszcze tv zamierza interweniować poczekam spokojnie na cały seans i firmy też dostaną za to,że w umowach piszą kary na które zwykłego czlowieka nie stać :P
zdjecie uzytkownika
Czepek pomarańczowy - 2015-08-03 16:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-08-03 16:15:29]:
durna baba ,paszła się leczyć do psychiatry a nie życie zatruwać w pracy ludziom
zdjecie uzytkownika
stały pracownik - 2015-08-03 16:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy pip robi kontrole to pracodawca wie juz pare dni wczesniej kiedy ona bedzie i jest przygotowany do niej normalna kpina
zdjecie uzytkownika
echu bechu - 2015-08-03 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"jeszcze tv zamierza interweniować poczekam spokojnie na cały seans " No jasne, tyle pomyj wylałaś na ten zakład i na ludzi tu pracujących, zrobiłaś z kierowniczek SSmanki z Oświęcimia, że nie wierzę że ty tu jeszcze pracujesz kiedy och ach taka krzywda ci się działa, a jeśli tu pracujesz to musisz być nieźle zakłamaną osobą. Ja nie pamiętam żeby któraś z kierowniczek lub brygadzistek kiedyś na mnie krzykneła, wręcz przeciwnie, a tyle ile kierowniczki potrafią mieć nerwów to nawet niektórzy nie zdają sobie sprawy, przy ich pracy to jak się do was zwracają to i tak jest wersal, robią co mogą żeby to wszystko trybiło i żeby w zakładzie wszystko szło, a i tak jedyne co dostają w zamian to wiadro pomyj na łeb od takich niedzielnych pracowników co przychodzą na 2 dni i tyle ich widać a na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mogą usiedzieć wkładając po 1 ciastku. A jak coś w zakładzie nie idzie jak należy to one się muszą tłumaczyć, a nie ty obojętna co obrabiasz im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w internecie, ciekawe czy na żywo w gębie też jesteś taka mocna. Pewnie nie, bo już by było dawno wiadomo, która to ty. Za te oskarżenia o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i Oświęcim to raczej oni powinni ścigać takie osoby jak obojętna a nie na odwrót. Nie wszystko w tym zakładzie jest jak należy, i wszyscy to przyznają, nawet brygadzistki, ale to czy tamto można znieść, wiele osób jest zadowolonych że ma taką pracę i żeby porównywać zakład do obozu koncentracyjnego i tym samym równać kierowniczki do nazistek to trzeba mieć naprawdę chyba nie po kolei w głowie .
zdjecie uzytkownika
Śmiech świnki ;) - 2015-08-03 18:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mi też nie zdarzyło się aby od kierownictwa czy brygadzistek mieć tak zwany oper ....Robię swoje i nie tylko Ja bo i inne dziewczyny też .Na naszej zmianie jest fajna brygada aż się miło pracuje Fakt,że od Nas wymagają ale po to aby nadciągnąć troszeczkę za lewusów takich jak obojętna bo takie jak obojętna muszą przyjść do pracy na wypoczynek najlepiej zarobić a nic nie robić .... Każdy z Nas by tak chciał już nie wspomnę o Szefostwie bo zapewne też o tym marzą .....Nie rozumiem i nie chcę Ciebie obojętna zrozumieć jak możesz tak bez szczelnie obrażać ludzi którzy dużo serca wkładają na naszą naukę abyśmy mieli pracę ...Nawet przymykają oczko jak podjadamy sobie ciasteczka itp u dużo by się tego nazbierało na co jeszcze oko przymykają i Nie którym jest źle ale lewusom nigdy się nie dogodzi .... Wielki Szacunek dla całego personelu ,że muszą się użerać z taki kretynami jak obojętna ..... Pozdrawiam Serdecznie całą elitę z Lambertz :* :)
zdjecie uzytkownika
do obojętna 01 - 2015-08-03 20:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obojętna 01, już nie jesteś straszna tylko zabawna, można być zabawnym, ale nie należy być śmiesznym! już były takie cwaniary jak ty co chciały świat zawojować, udooopić wszystkich naokoło i co? na szczekaniu się skończyło. Wezwij ABW, CBŚ, KPN, ONZ, NATO,TVN, Radio Maryja i nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ISIS!!!! Jak jesteś odważna to podaj imię i nazwisko, wygarnij w pysk co ci nie pasi, do kogo coś masz a nie wylewaj jadu na zakład który daje robotę setkom osób, którzy pracują bo chcą a nie za karę!Jak nie pasuje to do urzędu pracy!
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-08-04 19:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obojętna01 miotła i ulice zamiatać tam będzie ci najlepiej hehe
zdjecie uzytkownika
sram na lambertz - 2015-08-08 03:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [echu bechu - 2015-08-03 17:36:05]:
firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pracownik k& k - 2015-08-12 19:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czepiacie sie brygadzistek a ja myślę,że,problem tkwi w tym że trzymają zbyt długo ludzi ktorym się pracować nie chce .Powinien byc warunek 2 tygodnie do nauki bo jak ktos po takim czasie ma problem z wlozeniem jednego ciastka to jakas kpina.Wielki szacun do brygadzistek które potrafią pracować z nieudacznikami ktorym sie pracowac nie chce...
zdjecie uzytkownika
prosiaczek:) - 2015-08-13 13:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wy to chyba żadnego tematu tu nie macie tylko brygadzistki albo kierowniczki i tak w kółko... zmieńcie tą płytę bo już się dawno zdarła .... Bo żeby nie te brygadzistki i kierowniczki każdy by wszedł na głowę każdemu.... Naprawdę również podziwiam te wszystkie brygadzistki i kierowniczki za ich wyrozumiałość i cierpliwość co do niektórych ludzi a szczególności tu .... Jak Wam nie pasuje to po co jasną ciasną podpisujecie umowy które dawane są co miesiąc i po drugie od kiedy pracuję w K&K nie słyszałam aby ktoś pracował 18 godz lub dłużej ale ktoś sobie zmyślaaaaa.... że ho ho ho .... Pozdrowionka dla całej elity "RR" A szczególnie z linii serduszek..... :)
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-08-13 14:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prosiaczek:) - 2015-08-13 13:41:21]:
A ty awans chcesz dostac od nich ze ich tak bronisz i kim ty jestes wredna malpo
zdjecie uzytkownika
Samantha - 2015-08-13 15:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-08-13 14:31:23]:
Moze ty nam napiszesz jak masz na imie i kim jestes?? Bo piszesz bzdury.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-08-14 18:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [prosiaczek:) - 2015-08-13 13:41:21]:
Elunia nie złość się tak.Na głupotę ludzką nie poradzisz kochana takie jest życie i nic na to nie poradzisz :*
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-08-14 19:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-08-13 14:31:23]:
ci wszyscy ktorzy bronia tak ta prace pożaluja bo tu sie pracuje 18 godz a brygadzistki i kierowniczki tylko morde swoja dra na ludzi popieram obojetna01 chociaż jedna pisze prawde reszta tylko sie podlizuje aby dostac awansik
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-15 22:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany jakie musiałyby byc to przerwy przy 12 godzinach obecnie sa dwie śmieszne dziesięcio minutowe i jedna 15 liczone od zatrzymania lini paranoja. Musieliby tez wywalic ludzi ktorzy przychodzą się poobijać w Lambertz jest takich sporo
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-16 08:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-08-16 08:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obojętna01 Ty pewnie jesteś jedną z tych osób co to jednego ciasteczka do porządku nie umi włożyć pracuje na lini i ze słyszenia wiem, że takie typy najwięcej narzekają.Ty weź sie do pracy a nie zajmuj się głupimi donosami i tak nic nie wskurasz bo nie masz racjii.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-08-16 18:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska ta obojetna01 to facet wiem z bardzo dobrych źródeł ale nie mogę zdradzić od kogo to wiem Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-08-18 16:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważam że porównanie kierowniczek do nazistek powinno być karalne i ścigane sądownie. to nie na miejscu żeby publicznie tak oczerniać-rozumiem że nie sa one ok ale to nie znaczy żeby ich tak nazywać. Założe się że jak one to przeczytają to napiszą wniosek do policji i po nicku i numerze pop3 administrator dojdzie kto to pisał i można złożyć wniosek do prokuratury
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-18 16:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-08-18 16:26:22]:
zgadzam się z tym- nie powinno tak się nazywać ludzi. Jeszcze jutro pokaże to kierowniczce lambertza i ona już będzie wiedzieć co robić..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Moze być nie było cieżko
Pytania: Czy lubię pracować i czy sie angażuje w prace
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 02:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
paczino - 2015-08-25 02:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy niestety operuje na swoim poziomie intelektu. Jeżeli ktoś porównuje czyjąś pracę (nawet jeżeli w jego odczuciu jest niesprawiedliwa i niewłaściwa) do pracy faszystów to wybaczcie, albo jest skrajnie głupi, albo jest skrajnie głupi. Prawda jest taka - jeżeli komuś nie odpowiada wypłata czy forma współpracy zawsze można zmienić zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
BBBBBBB - 2015-08-25 11:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie z pewnymi opiniami się zgodzę. Wiadomo że brygadzistki są rozliczane ze swojej pracy. Wiadomo czasami puszczają nerwy ale trzeba tu zauważyć że bardzo się im to zdarza często nie mówię o wszystkim. Apeluję o wydłużenie przerwy 25min będzie optymalnym czasem z powodu takiego że każdy pracownik będzie mógł zjeść uzupełnić płyny oraz załatwić swoje potrzeby fizjologiczne. Każdy chce pracować to bardzo cieszy ale jeśli by obowiązywała tak przerwa płynniej by to funkcjonowało. Sprawa szacunku pracownicy będą mieć szacunek do przedstawicieli firmy (brygadzistek) i pozostałych jeśli będą one mieć do Nas. Ostatnia sprawa proszę się zastanowić nad systemem płynności pracy i stawiania ludzi przy odpowiednich taśmach każdy z pracowników daje wszystko z siebie ale trzeba zauważyć też na kobiety i męszczyzn który w pewnych momentach czują się źle z przemęczenia oczywiście dobrze jeśli wszyscy są dostosowani do tępa pracy z szacunkiem dla wszystkich ale ten problem tkwi a po co Helsińska Fundacja Praw Człowieka z Strasburskim Sądem Praw Człowieka ma pokrzyżować plany rozwoju firmy. Mamy też przyjezdnych z Ukrainy nic do nich nie mam są tacy jak my jesteśmy równi ale niektórzy z nich się nie przykładają a my przecież taką samą pracę wykonujemy a oni za wtórne lenistwo i jedzenie ciastek dostają te same pieniądze. Dla dyrektora i innych Ich wunsche eine angenehmen Tag. Tssus
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert