Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Pracowałeś w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2015-07-04 22:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ha ha ha miałam się zwolnić tego obozu jęców i niewolników ale jednak poczekam na tvn również jestem tym aby brygadzistki i kierowniczki hal uciszyli bo ludzi traktują śmiecia
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-05 08:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a piszecie o Katowcach czy Rudzie Śl, bo oni mają 2 zakłady?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-07-05 09:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-05 08:41:17]:
Pisałem o Katowicach nie wiem jak jest na Rudzie bo nie byłem tam niech Ruda sobie pisze do uwagi bo trzeba ujawnić Polsce jak ludzi traktują w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko trzeba mieć odwagę to ujawnić a nie siedzieć cicho jak mysz pod miotłą
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-07-05 11:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Również pisałam o Katowicach mobbing trzeba zwalczać bo brygadzistki ,kierownictwo robią co chcą z człowiekiem żeby się nie darli na ludzi to jeszcze i żeby na te pandolino nie sadzali z pod firm niech posadzą pracowników stałych bo one normę muszą wykonaća potem wyrzywają się na nas żeby nie to - to nic bym nie pisała a tak niech mnie pocałują gdzieś zrobię wszystko aby ich zniszczyć jak one nas niszczą oko za oko ząb za ząb
zdjecie uzytkownika
Będzie się działo - 2015-07-05 12:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będzie! Będzie zabawa!Będzie się działo! Naprawdę chcę to zobaczyć też mam taką nadzieję ,że uwaga się tym zainteresuje ale to wszyscy muszą pisać do uwagi a nie tylko dwoje czy troje ludzi. Pod wieczór też napiszę do uwagi i jak ktoś chce wspomnę o Rudzie Śląskiej bo Ja osobiście też pracuje w niewoli w Katowicach
Zróbmy z tymi brygadzistkami i kierownictwem porządek kto jest za niech się podpisuje i nie bójcie się pisać o obozach pracy do uwaga po uwadze Niech się dowie cała Polska o nich !!!!
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-05 13:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale narzekacie tylko sami sobie jesteście winni.... Byłam świadkiem jak brygadzistka w Katowicach podam przykład powiedziała i to bardzo grzecznie zejdź ze stołu i to trzy razy powiedziała mu o tym z tonem łagodnym aż musiała użyczyć tonu głośnego bo widocznie on był głuchy w pień .... Sami doprowadzacie do tego ,że na Was krzyczą bo skoro trzy razy nie dociera co się mówi do Was to potem wielkie halo i pretensja jest do garbatego co ma proste dzieci ,że na Was się drą Na mnie też krzykneła Brygadzistka i wielkie halo z tego powodu nie robię tylko powiedziałam jej grzecznie ,że proszę na mnie nie krzyczeć tylko wytłumaczyć i skutki były pozytywne .... a pracownicy z spod firm takich jak Ja - Jesteście żałosni bo Lambertz daje nam pracę a My wykorzystać jej nie potrafimy .... Pozdrawiam pracownica z pod firmy jakiej to już nie napiszę bo uważam to za skoro pracuję to tajemnic firmy zdradzać nie będę.... A Lambertzowi i Firmom życzę dużo wytrwałości z nieudocznymi pracownikami którzy nawet jednego ciastka do praski wsadzić nie potrafią ....
zdjecie uzytkownika
obojętna01 - 2015-07-05 13:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-07-05 13:02:20]:
A Ciebie to chyba przekupili Co ? Ile tobie obiecali? awans ? a może ciastka w nagrodę od nich dostałaś które się nie da jeść a może podwyżka ? Powinnaś z Nami trzymać skoro jesteś z pod firmy a nie z Lambertz :P
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-05 13:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niczym mnie nie przekupili ale porostu nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki jaką tworzycie sami Bo są fajni ludzie z pod firm które też pracują bo chcą i się nie obiją i nie użalają się na forum jak Wy ci co nic nie robią to zawsze będą bzdury wypisywać na temat pracy jaki ten zakład pracy okropny ojej tylko siedzieć i płakać i użalać się nad Wami ... Szkoda mojego pisania bo i tak zrobicie co Wam serce powie..... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pracownica firmy z Katowic - 2015-07-05 13:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-07-05 13:29:01]:
Popieram Ciebie Ela i choć by sam Papież interwencje robił nie podpiszę się pod oskarżeniami Lambertz i Firm bo ludzie którzy chcą pracować to będą pracować a lenie zawsze coś wymyślą :) Nie podoba się w pracy to można się zwolnić nikt na siłę tam nikogo nie trzyma a Wy zaraz do Uwagi piszecie Ela małe pytanko czy Ty jesteś tą osobą co z Niemiec wróciłaś z powodu pleców ? Jak tam to Pozdrawiam Ciebie bo jesteś naprawdę w porządku osoba :)
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-05 14:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica firmy z Katowic - 2015-07-05 13:44:49]:
A Czy to istotne czy jestem z Polski czy z Niemiec czy z Ukrainy ....Bo mi się wydaje,że chyba to związku z forum nie ma :) Pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej Niedzieli bez sporów i kłótni tu na forum .... :)
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-07-05 15:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I TAK SKARGA POSZLA DO INSPEKCJI PRACY DO UWAGA PO UWADZE JESZCZE ZAMIERZAM NAPISAC DO WSZYSTKICH GAZET NA CALYM SLASKU BO WY DZIEWCZYNY TO ZNACZY ELA I PRACOWNICA FIRMY Z KATOWIC NIE WIDZICIE CO SIE DZIEJE W LAMBERTZ CHYBA WY JESTESCIE SLEPE KONIEC MOBBINGEM DOSC PRZESTANA TE ZWYRODNIALE BRYGADZISTKI I KIEROWNICZKI DRZEC SIE PO LUDZIACH JAK PO PSIE BO PSA SIE TERAZ LEPIEJ TRAKTUJE A CO DO ZWOLNIENIA ZWOLNIE SIE PO INTERWENCJI UWAGI I JAK ZOBACZE ARTYKUL W PRASIE BO W OBOZIE NIE BEDE PRACOWAC PO INTERWENCJI
zdjecie uzytkownika
z obozu pracy - 2015-07-05 16:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-07-05 15:21:32]:
Bravo i Popieram
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-07-05 16:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ważne w jakim zakładzie byś podjęła prace to opinie byś miała taka sama. Widać ze jestes wogole uprzedzona do pracy lubisz sensacje wywoływać idź do uwagi i gdzie tylko chcesz nienormalnych ludzi oni od razu rozpoznają !
Ja pracuje w Katowicach pod firma bardzo długo i wiem jak sie zachowują ci nowi co przychodzą specjalnie podpuszczają przełożonych a pózniej tylko czekają żeby sie zdenerwowali i robią sensacje ze mobbing. Jesteście nie normalni !!!! Ale dobrze ze ktoś przyjedzie niech zobaczy ze praca jest normalna my chcemy pracować a mam nadzieje ze wam sie dostanie za te bzdury które wypisujecie o firmie lambertz. Pozdrawiam wszystkich nadzorujących i życzę wytrwania z tymi idiotami co nie rozumieją jak sie im tłumaczy grzecznie a potem narzekają. Nie wybierajcie sie do lambertz jak wam sie nie chce pracować !!!! Bo tam jadą taśmy i nikt wam ich nie zatrzyma jak będziecie narzekać
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-05 17:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iza - 2015-07-05 16:30:22]:
Też jestem nowa choć nie ukrywam ,iż pracowałam w lambertz kiedyś ale pojechałam za chlebem do Niemiec i wróciłam .W Październiku zaś tam jadę ale w domu nie wysiedziałabym z nudów i postanowiłam z powrotem wrócić do ciasteczek .... Bo praca w gronie ludzi daje mi radość a i sobie zarobię do dnia wyjazdu .... Iza zawsze będą narzekać ale tylko Ci którzy nie mają zamiaru pracować a kasę by chcieli mieć gratis i dlatego te bzdury tu na forum wypisują .... Pozdrawiam serdecznie Ela
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-07-05 17:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Iza - 2015-07-05 16:30:22]:
awanse chyba dostaliscie od nich albo podwyzke nie mam zamiaru byc cicho polska ujrzy swiatlo dzienne na lambertz i firmy czy ty jestes slepa ze one sie dra i wyzywaja nas kaza siadac na linie szybka co ledwo sie kazdy uczy niech posadza na pandolino swoich pracownikow a nie firmy i niech sie nie dra jak oszalale bo to podchodzi pod mobbing.To ty jestes nienormalna i idotka bo normalny czlowiek dlugo nie zniesie ich krzykow i wyzwisk nie popuszcze im dlatego ze nie potrafia powiedziec normalnie do wc nie dadza nawet isc w pampersach do pracy trzeba isc aby sie zalatwic jestes zalosna ty i ta ela
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-07-05 19:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobieto ty jestes chyba chora do lekarza idź a nie obczerniasz pożądny zakład pracy! Pampersy tak chyba jak sie było niemowlakiem
Teraz to ty musisz pracować ale widać ze ci sie nie chce i szukasz sobie rozrywki obczerniajac wracaj do mamusi lepiej i niech ci papersy właśnie zakłada!!!! Masz jakaś chorobę czy co???
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-05 20:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-07-05 17:55:46]:
Przecież mówi się,że się chce iść do toalety i puszczą nie trzymają nikogo co Ty bredzisz chyba upał Tobie zaszkodził.... Chyba masz brak zajęcia.... a Iza ma rację pracować musisz ale nad sobą bo masz coś nie po kolei z głową idź się wylecz do specjalisty dobrego a potem wróć do pracy bo z Tobą jest coś nie tak .... Tylko psujesz i szargasz opinie innym ludziom z firm i z lamberta .... Jestem ciekawa kim Ty jesteś bo nakopałabym ci w cztery litery abyś zmądrzała ..... Pracuj nad sobą i zwracaj uwagę na to co piszesz bo naprawdę żal mi Ciebie jest .... Pozdrawiam i do usłyszenia jutro w pracy .... :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-07-05 20:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obojetna01 - 2015-07-05 17:55:46]:
Obojętna jestem za Tobą praca firmie Lambertz to jest szkoła życia i przetrwania czyli tak zwany Polski obóz pracy niewolniczej typowe getto Ludzie którzy tam pracują są nikim upokorzeni, odzierani z godności.Tak postępują Brygadzistki i Kierowniczki z Lambertz Polonia Katowice
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-05 20:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paweł i obojetna01 napisze krótko i na temat bo mam Was dość !!!!!!! .... Für Dummheit ist kein Kraut gewachsen.!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-07-05 21:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załosna niemiecka kreatura jest z Ciebie i z tej Izy zapewne pracownice Lambertz Polonia Sp. z.o.o. i dlatego tak piszecie bo na stołek wyższy chcecie się dostać :P
Dwie szmaty na forum Ela i Iza oraz Lambertz i Firmy
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-07-05 21:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm Ciekawe kto tak obczernia nasza prace.
Nie popuścimy znajdziemy Cie i wykopiemy za bramę. Bo psujesz nam wszystkim opinie. Piszesz takie bzdury ze tak naprawde to sie zastanawiam czy wogule tam pracujesz. Taśma pandolino szybka to prawda ale ty jestes chora bo ta tasma leci wolniej od innych. My mamy tam zapiepszac piszesz a może nas tam nie ma??? Wy zarabiacie więcej od nas jakbyś umiała liczyć ale chyba to zatrudne do ciebie.
I nigdy nie mamy wyj... Na prace, a wam sie tłumaczy i tłumaczy a robicie z siebie debili ze nie rozumiecie i macie wyj... Na prace!
Zbieraj swoją dupę z naszego zakładu bo napewno ci nie popuścimy. Dużo pracownikow z leasingu to tak jak my pracują bo chcą i jesteśmy z nich dumni
wszyscy Cie znajdziemy!!!
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-05 21:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2015-07-05 21:18:39]:
Na głupotę tej obojętnej01 i tego Pawła nie ma lekarstwa odporni są na wiedzę i swoją własną głupotę.....Jola szkoda pisania do Nich szkoda Naszych nerwów na Nich.....Bo ludzie z firm chcą pracować a oni Nas obczerniają ..... Szkoda tylko czas marnować na takich ludzi jak są Paweł i obojętna01..... Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
Chiro - 2015-07-05 21:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nienawidzę dwulicowych ludzi
Ładnie sie uśmiechają najpierw do brygadzistek i kierowniczek żeby jak najlżejsza prace dostać a potem i tak obczernia frajezy Paweł jestes jednym z nich ha ha ha
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Moze być nie było cieżko
Pytania: Czy lubię pracować i czy sie angażuje w prace
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-07-05 22:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Chiro - 2015-07-05 21:41:59]:
Frajer nad frajerami się odezwał nie bede gadał z takimi jak są Jola,Ela,Iza i większość z Was bo dupę to liżecie Wy a nie My Frajerze od siedmiu boleści :P
zdjecie uzytkownika
obojetna01 - 2015-07-06 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pawel nie sprzeczaj sie z daunami od takich trzeba byc z daleka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lambertz Polonia Sp. z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert