Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Katowice

Opinie o Lambertz Polonia Sp. z.o.o.

Nork 2015-10-21 20:08:25
Cześć, proszę o informację ile mniej więcej może zarobić operator maszyn zatrudniony bezpośrednio przez lambertz. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
0
Pracownik 2015-10-23 09:09:28
Cześć na początek 2 tysiaki dostaniesz ale jak będziesz dobry to naprawde doceniają
naprawde jest spoko tylko trochę dać z siebie
1
nork 2015-10-23 11:51:15
dzięki za odpowiedź. A wiesz może czy bez doświadczenia przyjmują bezpośrednio pod lambertz?
1
Pracownik 2015-10-23 17:54:12
Idź do kierownika zapytaj jeżeli będziesz wiedział i miał jakieś wiedzę o naprawach maszynach autach i wogole to może da ci szanse
1
tomasz 2015-10-23 21:01:55
Już wiem skąd te pozytywne opinie o tym barłogu,Wszystkie pozytywne oceny wypisują brygadzistki ,kierownictwo itd Ten pseudo zakład to tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ten ludzki syf co zarządza pracownikami powinien się udać do psychiatry choć wątpię że to coś pomoże, Ludzie lepiej poszukajcie sobie inną pracę np roznoszenie ulotek ,sprzątanie itd i lepiej na tym wyjdziecie a tym bardziej bez stresu jak ma to miejsce w lambertz Poniżanie pracowników 24 /h , więc wcale się nie dziwie że potrzebują pracowników przez cały rok,i te kłamliwe wpisy że kto jest pracowity i chce pracować będzie mu się dobrze pracowało w lambertz ha ha ha kto jest pracowity to będzie harował pięć razy więcej od innych taka jest prawda Omijajcie to dziadostwo z daleka !
5
opra 2015-10-24 22:24:16
hej . Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się przeforsować swoje inne zdanie. Nie warto ich słuchać. Warto samemu przyjść i spróbować. @tomasz, pomyśl dobrze, jaki byłby sens gdyby rzeczywiście tak jak piszesz brygadzistki piały te opinie? nie sądze aby admini nie zauważyli
1
tomasz 2015-10-25 02:41:33
To nie jest moja opinia z ch... wyssana, tylko sam tam pracowałem a raczej harowałem ! więc piszę prawdę i moje doświadczenia z tą niby firmą ( powtarzam którą chwalą tylko osoby np brygadzistki itd) Przez ten zakład przewinęły się setki a może tysiące pracowników ,odpowiedz mi dlaczego ?gdyby to była dobra firma w której NORMALNIE się pracuje to by nie musieli szukać pracowników przez cały rok Prawda ? bo jak jest dobra firma to raczej nie znajdziesz ogłoszenia, a tu w tym baraku już nie wspomnę przez ile lat te ogłoszenia do pracy w lambertz zaśmiecają internet i agencje pośrednictwa pracy Od zawsze ! i zawsze będą szukać do póki nie wymienią całą tą kadrę zarządzającą a raczej tych orangutanów którym się wydaje że odwalają świetną robotę i mają smykałkę do zarządzania pracownikami hahaha taką mają smykałkę do zarządzania że prawie co dziennie a najwyżej po miesiącu kilka osób się zwalnia i szukają od nowa naiwniaków. oczywiście mam na myśli zarządzanie brygadzistki itd bo praca jak każda inna można dobrze pracować ale z NORMALNYMI ludźmi a nie ze wściekłymi szympansami po trepanacji mózgu.
3
pienar 2015-10-25 02:53:51
Negatywne opinie mieszają się z tymi pozytywnymi i ciężko jest zwerfykiować które z nich są prawdziwe, dobrze jest więc samemu sprawdzić ten fakt i czy to ma odniesienie w rzeczywistości. Zarobki w tej firmie nie są złe, no a jeśli dojdzie premia o której słyszałem, że ma dojść to będzie końcowo całkiem niezła sumka.
3
nuke 2015-10-30 22:42:42
od kiedy mają być premie?
2
pracownik 2015-11-12 02:03:08
Firma jest wporzadku
1
bliski 2015-11-25 18:28:12
Na premie trzeba chyba zrobić coś dodatkowego, może zapytaj innych kolegów z pracy, bo a nóż już ktos dostał takową premię. Jeśli zaś chodzi o rozwój w tej firmie to raczej można tylko liczyć na to, że zyska się doświadczenie, bo oprócz szkolenia wstępnego nie ma innych które by podniosły kompetencje.
0
kiedyś 2015-12-02 19:50:33
Ta praca nie jest zła tylko brygadzistki które krzyczą bez powodu pracowała tam i byłam na wszystkich stanowiskach i było fajnie i dobrze płatne tylko młode brygadzistki nie wiem z kąd tam się znalazły nie wnikam ale wiem jedno nie mają szacunku dla ludzi a przede wszystkim dla starszych koleżanek to tyle
0
,., 2015-12-03 20:05:44
praca jest pasjonująca, lekka, łatwa i przyjemna
wysoki poziom szkolenia
przyjazna atmosfera
odnoszenie się do pracowników z szacunkiem
pracownicy uprzejmi i życzliwi
0
hak 2015-12-05 23:11:13
To wiele znaczy @..., jak pracodawca podchodzi do pracownika z szacunkiem, ostatnio o to ciężko. Słyszałem o tych szkoleniach stanowiskowych, cieszę się, że są na wysokim poziomie.
0
Ronilka 2015-12-07 01:22:34
W lambertz duzo zmienilo sie na lepsze,jedyna bolączka są niskie stawki 8 PLN/h Stawki,płace powinny być wyższe.Następna bolączka to że leasingowcy jeżeli jest komlet ludzi lub zmiana produkcji są odsyłani z [powrotem do domu.nikogo nie interesuje zwrot kosztów dojazdu do pracy.
0
Ciastkarz 2015-12-07 20:53:52
W życiu nie widziałem takiego obozu pracy i tak złego traktowania pracownikow. Krótko mówiąc praca dla mających nóż na gardle albo myślących ze wszędzie sie tak pracuje jak w tym kołchozie, naprawdę PIP powinien sie zając tym balaganem. Panie brygadzistki naprawdę jak nazistowscy strażnicy. Współczuje Wam, biedni pracownicy tej firmy. Nigdy więcej!!!!!!!!!!!,
5
R.... 2015-12-10 08:50:35
Ciekawe że ciastkarz wydaje taką opinię, ja pracuje w Lambertz już kilka dobrych lat pod wszystkimi prawie firmami pracowałam. I prawdą jest że bardzo dużo w firmie się zmieniło na plus. Atmosfera jest bardzo dobra jest o 100% lepiej doceniają pracowników mamy dobre słowa od przełożonych mamy pochwały czujemy się docenieni naprawdę nadzór w Lambertz jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> dziękujemy dobre słowo bardzo dużo dla nas znaczy.
0
Ciastkarz 2015-12-13 00:44:52
Skoro piszesz, ze bardzo dużo sie zmieniło na plus to trudno mi jest sobie wyobrazic jak było wcześniej....tak...dobre słowo...włóż sobie to dobre słowo od hitlerowskich strażników do garnka dzieciom na obiad.....mniammmm..
5
karol 2015-12-16 02:13:41
@Ciastkarz a ciekawe, że kiedyś poszukiwali operatorów maszyn piekarniczych czy elektryków, a ostatnio nic się nie pojawiło. Widocznie warunki zatrudnienia mają dobre, czyż nie? Dzięki
0
kretks 2016-01-23 22:53:23
ten zakład to jakas porażka zmuszanie ludzi do pracy po 12 godzin gdzie linia zapierdziela że nie ma oddechu jak złapac i nie mów że jest ok bo wcale tak nie jest brygadzistki wielkie damy drą sie na ludzi a same nie umieja nadazyc zeby ciastka włozyc jak kogoś trzeba zastapić proszenie sie do wc porazka przerwa 1 min a jak ktos sie spózni to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Jas 2016-01-28 16:33:14
teraz chyba w zadnej branzy nie ma zmuszenia do pracy, wiec jakaby ta praca nie bylo to napewno nikt do niej zmuszany nie jest .. Skor piszesz posz z doswiadczenia albo wcale ...
0
były pracownik 2016-01-29 08:00:59
Za taką kasę nie warto tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca bardzo ciężka i niech mi tu żadna specjalistka bądź specjalista nie wyjeżdża z tekstem "jak się nie chce robić to się narzeka" bo robiłem w innych zakładach i wiem jaką opinię wydaję. Nie dziwię się że brygadzistki tam nie wytrzymują jak połowa pracowników to Ukraińcy którzy na każde polskie słowo odpowiadają "nie rozumiem". Polacy tam się wyrabiali jak pracowałem, to Ukraińcy się opierdalali niby nie ogarniając co trzeba zrobić jak się im pokazuje jak mają to zrobić i 200 razy tłumaczy. Ogólnie praca jest za ciężka jak na taką stawkę godzinową.
0
ggg 2016-02-11 12:54:04
Praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] linie ida za szybko wszyscy sie dra krotkie przerwy kobiety maja okres prosza o wymianke to zadna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie przyjdzie na papieroska jak ktoras chce to wymieniaja niskie place zaduzo
wymagacie od ludzi z lizingu ludzie zmiencie sie nikt u was nie chce pracowac pracuje u was 7 rok podlizingiemi jeest coraz gorzej przez 12godzinny system pracy byly8 to bylo fajnie ateraz jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
seba 2016-02-19 09:33:35
byly pracownik, a możesz konkretniej napisac jaką kase masz na myśli? Teraz widziałem, że szukają magazynierów do Rudy Śląskiej, to jest umowa o pracę i wymagana jest dyspozycyjność do pracy w systemie 4-brygadowym (12-to godzinnym).
0
Opos 2016-02-22 20:14:30
I pewnie o to stanowisko mu chodziło, chociaż pewności nie mam, bo poza magazynierem jest jeszcze oferta na elektryka, gdzie dają umowę o pracę i z pewnością dobre zarobki, w okolicy 3 tysięcy jak nie więcej.
0
Hhh 2016-02-24 10:07:04
Witam. Mam próbę do wszystkich co pracują w firmie lambertz. Czy wiecie coś na temat tego że firma KK juz nie isnieje??. Czekam na odp. Były pracownik.
0
Agnieszka 2016-02-25 19:57:48
Witam. K&K dalej istnieje
0
Hhh 2016-02-25 22:57:10
A można dostać od nich jakiś numer?? SPRAWA PILNA...
0
3e4r 2016-02-26 15:31:43
hej hej no ja sam sie zastanaiwam nad praca jako elektrych w Rudzie Śląskiej..nie zaprzeczam ze zacheca mnie tutaj fakt ze firma oferuja umowe io prace
0
bla bla 2016-02-29 15:33:48
Skoro zapewniona jest tutaj umowa o pracę @3e4r, to wcale się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Stabilność zatrudnienia to podstawa zadowolenia pracownika.
0
kosf 2016-03-05 20:24:55
Z tego co wiem to jakieś dodatki ogólnie są @bla bla. Aczkolwiek zapewne nie za duże. Plusem pracy w tej firmie jednak na pewno jest rozbudowany pakiet socjalny.
0
Pracownik 2016-03-05 21:32:36
A dostalbym numer do K&K?? Sprawa pilna...
0
gracook 2016-03-07 20:38:48
lambert ostatnio jakoś nad wymiar sie nie chwalił swoimi ofertami pracy pracowniku :) Gdzieś jednak mi się zapisało że w 2ch etapach ludzi szukają. Ile w tym prawdy ?
0
lock 2016-03-18 13:21:12
Jak to 2ch etapach ? nie rozumiem .
0
igor 2016-03-20 20:17:53
lock, chyba chodziło o liczbę etapów rekrutacji. Ja sie zastanawiam, czy nie aplikowac jako magazynier, mam nawet uprawnienia na wózki widłowe. Podobno 2300 brutto mozna spokojnie na start dostać.
0
lock 2016-03-21 14:00:17
Pytam bo już czekam dwa tyg na umowe i telefon z lambertza ;p
0
Asd 2016-03-25 11:27:09
POP3, haha - spec od informatyki xD
0
f 2016-03-31 22:14:42
@lock to jednak jest niemiecki powazny lifer, na pewno mają mnóstwo chętnych ludzi do pracowania u nich w cukiernictwie, trzeba liczyć się z dłuższym oczekiwaniem
0
DJ 2016-04-05 19:26:20
witam,czy ktoś szczerze może napisać jak naprawdę pracuję się w lambertz? serio tak ciężko? byłam tam na rozmowie i była możliwość pracy tylko w weekendy? mnie by to bardziej pasowało,ale na razie wstrzymałam się z przyjęciem pracy,.
0
gurka 2016-04-05 19:40:53
a jak myślisz może pracowac się dla takiego kogoś jak Grupy Lambertz niemieckiej we cukiernictwie? oczywiście że nie ma lekko ale warto się starać, mocny gracz
0
DJ 2016-04-06 20:40:52
gurka-ja pracy nie boję się bo pracowałam w podobnych obozach pracy,.ale nie wiem czy te 12 godzin nękania przez brygadzistki zniosę,.chociaż w kk mówili że już podobno nie ma mobingu,.a jestem wybuchowa,.hi hi i nie pozwolę sobie,.na poniżanie,.
2
Byly pracownik 2016-04-12 17:16:54
Pracowalem 3 miesiace w tej firmie i zrezygnowalem poniewaz mialem umowe zlecenie i jest to praca na telefon. Ogolnie bardzo szybkie tempo pracy ale zdarzaly sie zmiany gdzie nie bylo az tak tragicznie.Co do brygadzistek to wydzieraly sie gdy ktos sie slimaczyl , na poczatku bylo ciezko ale jedni juz tam dluzej pracuja
0
cierpliwy 2016-04-15 09:37:08
witam zaczynam prace w tej firmie i ciężkiej pracy się nie boje mam być zatrudniony jako operator maszyn czy ktoś może mi wytłumaczyć jak wygląda system czterobrygadowy i jak wygląda wypłata oraz możliwość nadgodzin? pozdrawiam i proszę o normalną odpowiedz a nie hejty
0
terefere 2016-04-17 11:40:55
Mam takie pytanie w jakich godzinach tam sie pracyje od 6 do 18 czy jak??
0
Normalny 2016-04-21 16:41:21
Jak czytam te opinie o tym zakładzie to dam sobie rękę uciąć że prawdą jest opisywany syf. Nigdy nikt nie powie złego słowa na dobrą firmę. Śmiać mi się chce jak ludzie pytają ile się robi? Robi się 8 godzin w normalnym zakładzie. Kasa 8zł na godzinę? To takie stawki jeszcze są w cukiernictwie? Ludzie to ja za 16,20 netto na godz. się zastanawiałem a wy dymacie za połowę tego i to brutto pewnie. No to faktycznie zakład docenia niewolników. A co do brygadzistek - czy one wracają do domu kanałami? Znałem już takich krzykaczy - zazwyczaj byli to faceci. Po jednej rozmowie i L4 jak wrócili byli już normalni. Jak trzeba być zeszmaconym i upodlonym żeby dać na siebie drzeć ryja gówniarzom? Czy wy szacunku i honoru nie macie? Nie potraficie na dyktafon nagrać rozmów? Umiecie o siebie walczyć czy zawsze będziecie popychadłami? Pracy boicie się stracić - jakiej pracy - to co tu opisujecie to nie praca.
3
f 2016-05-06 21:35:13
ja uważam natomiast @noirmalny że to dobra praca i trzeba docenić że masz posadę u jednego z czołowych niemieckich producentów wyrobów cukierniczych, wielu by się dało pokroić za taką życiową szansę nawet
1
Elektryk 2016-05-09 22:41:43
Witam,
pracowałem tam 10 lat temu (ponad 3 lata) jako elektryk/mechanik i wspominam te czasy z dużym sentymentem. Jeśli ma się trochę chęci to można nabrać sporo doświadczenia przydatnego w dalszym życiu zawodowym (za lepszą kasę w innym zakładzie lub na własny rachunek). Wtedy pracowało się tam na maszynach od dosyć archaicznych (np. regulacja prędkości napędów w oparciu o przekładnie lamelowe) do współczesnych rozwiązań (regulacja prędkości w oparciu o falowniki oraz serwonapędy) - za moich czasów zakład był modernizowany. Osobiście zrezygnowałem z powodów finansowych - na tamte czasy można było zarobić niecałe 2000pln (oczywiście z premią i nadgodzinami) i pewnie na lepsze wiele się nie zmieniło?:) - gdyby nie płacili jak absolwentowi tylko specjaliście może bym wrócił. Jeszcze jedno co mnie bardzo tam wku...ło to niedbalstwo i jeśli czyta to ktoś z kierownictwa to radzę wyciągnąć wnioski - gdzieś indziej da się produkować bez dewastacji...
Pozdrawiam
0
Były lagerman 2016-05-31 15:01:35
Czy pracuje tam jeszcze nijaka Magda R. wraz ze swoją siostrą? Jak tak to serdecznie ją pozdrowcie.
0
Jaja 2016-06-08 06:01:51
Pozdrawiam pracowników Unilevera - jeżeli ktoś tam pracuje dorywczo.......
0
bazylia 2016-06-18 11:06:05
a ktoś wie może czy operator maszyn na katowice potrzebny?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambertz Polonia Sp. z.o.o.