brak logo

Odlewnia Żeliwa ŚREM S.A.

Śrem

Opinie o Odlewnia Żeliwa ŚREM S.A.

noble 2009-09-25 18:46:43
Katastrofa
Brak kompetecji wsód kadry zarządzającej a zwłaszcza wsród dyrektorów i prezesów.
3
sfj 2010-09-01 05:15:19
ta firma jeszcze stoi???
1
ukk 2011-03-25 15:36:53
sfj - 2010-09-01 05:15:19

ta firma jeszcze stoi???

TA Firma to jeden wielki syf przyjmowane są osoby tylko po znajomosciach trzeba miec kogos z rodzinki w kierownictwie [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-04-06 14:47:17
sfj - 2010-09-01 05:15:19

ta firma jeszcze stoi???

ludzie jak si� dosta� do tego super zak�adu bo tam 2 lata temu pracowa�em i chcia�bym tam robi� znowu. W kadrach mi powiedzieli że jest 200 poda� do pracy
1
kacek 2013-09-10 13:06:10
firma jak inne w Śremie,pracują też w soboty i niedz. żeby coś nadgonić a pracownicy cieszą się że jeszcze mają pracę
anonim2 2014-12-01 21:19:09
Ile się zarabia w biurach?
Anonim13464748 2015-01-11 23:14:55
Straszny syf, takie zanieczyszczenie że sobie tego nie wyobrażacie dach mojego auta jest chropowaty !
1
bezmocny 2015-05-28 20:06:21
kadra zarządzająca to ludzie którzy o zarządzaniu danym wydziałem nie mają zielonego pojęcia a pana vice prezesa zwanego k.....m robią w durnia aby utrzymać stołki są wstanie powiedzieć wszystko aby zadowolić vice prezesa który powinien porozmawiać z pracownikami na temat zakładu a nie bajek z tysiąca i jednej nocy
anonim 2015-06-20 17:50:17
To co się tam dzieje to masakra. Chcesz zostać pracownikiem średniego szczebla pomimo, że masz kwalifikacje nie masz szans jeśli nie masz pleców. Masz plecy awansujesz bez kwalifikacji. Dotyczy się to niemal całej kadry, to jest horror. Ktoś coś wspomniał o stołkach, potwierdzam. Prezes nie bardzo sam wie co się dzieje w zakładzie, ponieważ jego bezpośredni podwałdni robią go jak chcą. Widzą o tym wszyscy, chyba tylko poza nim. Chcesz podwyżkę? Dostaniesz, ale normy. Przez ostatnie 4 lata była aż jedna podwyżka płacy, dokładnie 3% stawki godzinowej, całe 30-50 gr brutto. Kiedy tylko związki zawodowe upominają się o podwyżkę, nagle za każdym razem nagle zaczyna brakować zleceń i nie mają środków... Jeśli zaś faktycznie zmniejszy się popyt na odlewy trwający tydzień czy dwa, zaczynają się zwolnienia. Mobing wszechobecny. Pseudo umysłowych pracowników niedlugo będzie więcej niż produkcyjnych. Książkę można by napisać. Na szczęście już tam nie pracuję.
Arko_ko5 2015-06-29 23:53:42
to prawda ze maszyny wyrywaja i sprzedaja?czyzby zaklad szedl na dno?
były pracownik 2015-07-29 10:57:29
Kiedyś było tam w miarę normalnie, teraz polecam tam pracę tylko dla ludzi bardzo zdesperowanych, ciągły stres i niepewność jutra, pracowników umysłowych jest stanowczo za dużo.
pracownik 2015-12-02 20:28:25
to co się dzieje obecnie w Odlewni to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyczy się tego najbardziej wydział W6 nowa linia , osoby kerujące wydziałem kompletnie nie wiedza co robią , dezorganizacja pracy na mistrzowskim poziomie. wątpię by prezes zdawał sobie z tego sprawę , taki muszą mu makaron nawijać ze brak słów.
aaa no i jeszcze się nagradzają za wybitne osiągnięcia buraki!!! a ludzie pracują po 12h i wszystkie weekendy - bo strach o pracę MOBBING!!!
Elp 2016-07-07 19:32:34
zawsze może się zgłosić i na rozmowie się spytać ile proponują
pracownikodlewni 2016-10-14 10:29:32
Przyznam, że jestem szczerze zaskoczony takimi negatywnymi opiniami. Pracuję w odlewni od 2015 roku i nie przypomina ona zakładu o którym piszą poprzednicy. Jestem zadowolony ze współpracy, firma się rozwija i widać zmiany na lepsze.
Kanionek 2016-10-14 10:32:35
@pracownikodlewni a czy Twoje wynagrodzenie za pracę w Odlewnia Żeliwa ŚREM rosło wraz ze stażem pracy? Jestem ciekawy ile tu może docelowo wynosić miesięczna wypłata. Skoro firma się rozwija, to najlepszy moment na aplikację :)
Zostaw swoją opinię o Odlewnia Żeliwa ŚREM S.A. - Śrem
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Odlewnia Żeliwa ŚREM S.A.