logo Profil RCG

Profil RCG

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Profil RCG

xxd 2010-06-17 16:31:54
firma nie warta zachodu--(usunięte przez administratora)--w miesiącu 300 godzin a płaca minimalna.nikomu nie polecam tam pracować.
naruti 2010-07-15 18:29:34
potwierdzam wszystko co jest wyżej opisane--szkoda tam pracować. to firma dla naiwnych.
prom 2010-08-11 22:49:01
nikomu nie polecam tam pracować. szef to świnia i wykorzystuje ludzi---z początku cacy-cacy a potem wykorzystuje i zwalnia bardzo dobrych fachowców. nie dla wnie polecam tej firmyas ta praca----powinni się nim zająć instytucje państwowe i nie tylko. czas robi swoje.
xd-xd 2013-07-01 11:18:07
Co tu się może zmienić-zawsze ta firma będzie żerować na naiwności ludzi.W tej chwili elektryk ma stawkę min.(usunięte przez administratora) złotych netto,a z pomiarami.(usunięte przez administratora).Nie dajcie się nabrać i w pierwszej kolejności umowa o prace.Poczytajcie opinie ludzi co tam robili.
xd-xd 2013-07-04 08:09:45
Ja podałem kwotę na rynku polskim a nie w tej firmie.Popatrz opinie powyżej to się zorientujesz ile tam zarobisz(miske ryżu)
galik 2014-12-04 07:41:54
Daj sobie spokój z tą firmą-nie warto się angazować.Obietnice-umowy-nadgodziny!!!-jedna ściema.Są lepsze firmy.
xdxd 2015-04-12 08:19:24
RCG-zajmuje się oszczędnościami ale tylko szefa
xdxd 2015-07-16 07:11:55
debilem jesteś-zobaczymy
jack 2016-05-14 08:50:03
czy to nie chodzi o to @Fuks że niektórzy chcieliby zarabiać na swoim stanowisku tak jak szef i dlatego jest jakaś zawiść?
Zostaw swoją opinię o Profil RCG - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profil RCG