brak logo

Train electric

Szczecin

Opinie o Train electric

gonzo 2014-11-07 22:07:20
Pracusie ludziska i pociotki wigili w tym roku nie będzie. Pamiętajcie że pracujemy cały listopad
do miska 2014-11-07 22:10:58
Ty zostales inwalida umyslowym a za to nie placa bo w twoim przypadku to choroba nie nabyta lecz wrodzona.
Pozatym same bzdury,masz dzialalnosc odprowadzasz skladki jestes ubezpieczony.
do gondzo 2014-11-07 22:15:41
wyjasnij bo tego to nikt nie zrozumial.Ty napewno tez nie ale sprobuj wytlumaczyc.Z gory dziekuje
call of duty 2014-11-07 22:22:29
Za dużo filmów oglądasz i za dużo grasz w gry komputerowe
lucek 2014-11-07 22:26:31
Odstaw to piwko
do do 2014-11-07 22:39:09
Przedstaw się a nie wyciskasz pryszcze przed monitorem
do wszystkich 2014-11-07 22:42:52
No Panowie co jest z wami ?? Gorzala sie skonczyla ??
Robimy konkursik na najglupsza wypowiedz na temat firmy, bylych i obecnych kolegow.
Prosze tylko o naprawde debilne wypowiedzi ( bo to wam przychodzi latwo) czyli nie nadwyrezamy kopulek bo jutro beda glowki bolaly ( debilki wy przecudowne)
dododo 2014-11-07 22:53:58
Jazdaaaa
chyba ty 2014-11-10 16:04:35
Pieprzysz za przeproszeniem głupoty. Wiesz jak jest a tu na jakimś internecie pokazujesz coś innego. Szkoda czasu na te bzdury bo i tak będziesz (usunięte przez administratora)
Placze ze smiechu 2014-11-10 20:41:33
Pisze bo wiem ze tak jest.A TY kolego na poczatku przepraszasz za stwierdzenie ze pisze glupoty a w koncowej czesci twojego poematu zyczysz mi bym zarl gowno.Jakis taki bardzo kulturalny gosciu jestes.Gratuluje.Najgorzej to jest przyjacielu zalowac decyzji i obudzic sie z wielkim kacem moralnym i reka w nocniku.Sukcesow zycze i to z calego serca.
ooo 2014-11-10 20:58:25
Czy to prawda ze Train Electric jest niewypłacalny?
wypolerowany drut 2014-11-10 21:15:32
Po przeczytaniu regulaminu: słaba ta firma. Wrzucacie ludzi w bagno. Gowork widać jest jak śmietnik.
lolek bez bolka 2014-11-12 11:36:12
Polecam czytanie ze zrozumieniem
cinkciarz 2014-11-16 18:47:01
No i co po tym zebraniu. Tak to wszyscy gadacie a przychodzi co do czego to cisza.
arbeiter 2014-11-26 12:27:03
Polecam firme, praca latwa i przyjemna. Pieniadze jak za taka robote bardzo dobre. Nie patrzcie na glupie wpisy, sami sprawdzcie jak jest, nie bedziecie zalowali.
2
Pociotmistrz 2014-11-28 00:13:16
Super firma qrvo
arbiter jury 2014-11-28 12:15:34
Firma. Praca. Pieniadze. To motto tej firmy.
steku 2014-11-28 20:30:54
Pracuję się naprawdę lekko. Nie czuję się jakbym pracował u prywaciarza. Miła atmosfera nawet jak człowiek czegoś nie wie to zawsze znajdzie się ktoś co pomoże. Atmosfera naprawdę super. Mili ludzie. Na dodatek są premie za pracę. Pracowników się tutaj docenia. Możliwości awansu i kariery. Ta firma ma szerokie poglądy. Wszystkim gorąco polecam.
Moidek 2014-11-29 18:26:35
Ale tu nasłodzone!:) Misio i banda sie napisali
Cienki 2014-12-09 13:07:01
"Nie czuję się jakbym pracował u prywaciarza" - Przecież jesteś na działalności wiec nie jesteś zatrudniony wiec siłą rzeczy nie masz szefa nad sobą. Ad premie - skoro płacą ok 1/8 wartości Twojej pracy to te premie to śmiech na sali. Pracowników może docenia się ale podwykonawców ma się w "4literach". O awansie i karierze to chyba nie masz pojecie co to znaczy. Ta firma ma chyba raczej głębokie kieszenie.
CIENCIOŁ 2014-12-09 16:40:03
Jak zwykle wyskrobane 5 na prezencik. Nie zapomnijcie o chlebku na wigili!
paan 2014-12-09 19:04:29
Praca na działalności ale ma bardzo dużo plusów. Godna polecenia
2
p 2014-12-09 21:08:46
Jedynym plusem tej pracy jest zdobycie doświadczenia!
3
gosc 2014-12-18 20:47:20
Tyle chamskich wypowidzi z wiadomego powodu-bo wszyscy jestescie anonimowi,wstyd!
firma powinna wymienic cała kadre pracownicza skoro takich nie lojalnych ludzi zatrudnia, narzekacie narzekacie a pracujecie
p 2015-01-29 17:54:17
Niech ktoś coś napisze, bo nudno
nuder 2015-02-04 12:40:04
Nudno Ci ? Zrob to co robi pies jak sie nudzi. Wyliz sobie kule i kierowi tez.
p 2015-02-06 11:00:13
Kierownik ma od tego swoich ludzi na hali
Cienki 2015-03-04 21:57:48
No i się rozpisali. I już nie jest nudno.
koń 2015-03-11 13:47:33
Ostatni niech zgasi światło. Bydgoszcz was nie chce!
1
Jezdziec 2015-03-11 19:17:52
Chyba jakis Kon Trojanski i jasnowidz do tego.Czyli Kon by sie usmial.
tytus 2015-04-08 22:51:27
Wali tu lipą
Artur 2015-07-26 15:12:41
Firma typu zlo dzej do dziś nie ma kasy za prace
4
Haha 2015-08-11 20:55:13
Ty Artur a to nie ty zjebałeś ta zaciskarke?chyba dlatego nie dostałeś kasy ha ha ha ha ha
2
HeHe 2015-09-16 19:09:52
Masz szansę, bo biorą wszystkich
ok 2015-10-02 06:17:39
firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Weteran 2015-11-19 21:31:39
Nudzi mnie ta praca. Szef ok, dla nowych polecam. Chwilowo brak rekrutacji.
Weteran 2015-12-16 19:12:59
Rozwijajaca i owszem, humor mi sie tu rozwinął...
Ale zaraz nowy rok, nowe projekty, nowi rolnicy przyjdą do pracy, humor będzie rozwijał się dalej.
Tzn. dobry nastroj mamy na hali.
bibliotekarz 2015-12-18 19:20:12
Czytam i nie wierzę w to co przeczytałem. Ludzie obudzcie się, co to za bzdury jakieś. Tam wieje przekrętem i to z daleka. Dawno mnie tu nie było, ale to się zmieni. Ostrzegam wszystkich. W szczególności uważajcie na dzięcioła, czerwonego, wielkiego brata, połówkę, a najbardziej na monię i jej rodzinkę. Co głupio wam, że znam Was wszystkich. Jacuś opiekę roztacza nad ukraincami. Wiem wszystko, mam tam nadal swoich agentów. Bodzio, co u Ciebie? Jakieś nowe autko się szykuje. Pozdrawiam smutnego Pana z kantorka. Siemka.
Grzegorz Dzieciolowski 2015-12-23 12:21:02
Uważajcie na dzieciola macie rację bo jak was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znowu wyrucha to znowu w podziękowaniu mu laske robić będziecie.macie tyle jaj ile wam do buzi wsadzi a ze ktoś umie robić i siedzi tyle lat a ty lewaku Nie umiałas zarobić 500 zl na ZUS to teraz wylewasz swoje gnioty życiowe i na innych się wyrzywasz za swoje życiowe nie poowodzenia przykro zw nie staje juz przed zona wiec musisz walić patrząc na męskie tyłki.
:-( 2015-12-30 00:14:03
he, he, usmialem sie jak nigdy. @Bibliotekarz nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz... Pewnie byles cienki jak sik pajaka albo d*pa weza ze juz nie robisz.Jestes tym, co splynelo po udach twojej matki i stalo sie wielka plama na przescieradle. Wrociles bo skonczyla sie robota, czy ci podziekowali??? Bo taki z ciebie fachura????????? I teraz nie masz ci robic tylko dulczysz nad lapkiem i jak to Dzieciol pisze wylewasz gnioty zyciowe??????
bibliotekarz 2016-01-02 17:58:53
Jak zwykle prawda zabolała najmocniej tych najlepszych dupowłazów i dzwonników,co to pod biureczko codziennie rano lecą, aby kule wylizać.
ace 2016-01-02 19:25:14
Wiecie co. Wstyd. Może nie pracuję w tej firmie długo. Nie od wielu lat.
Jednak na tyle długo by się wypowiedzieć. Atmosfera w Locknitz czy jak to się tam zwie, faktycznie jest specyficzna, jednak nie na tyle zła by nie dało się tam wykonywać zleconych zadań. Złotą zasadą jest ,, nie bądź mądrzejszy'', na prawdę nic tym nie ugrasz. Czasem lepiej poprawić to co się niby zepsuło. Praca w delegacji to już inna bajka. Spokój, sam sobie Panem. Jednak trzeba być świadomym tego że dobra praca popłaca. Źle mają tylko ci co chodzą i narzekają, jak im to źle, jak mało płacą, jaka ta firma to zła.
Panowie, napiszę Wam krótko... Więcej pracy, dokładności, mniej papierosków i malkontenctwa.
Praca dobra, jednak nie świetna, ale wyżej jak przeciętna.
1
dobranocek 2016-02-03 11:36:59
Jest tak jak piszesz, jedni dostają regularnie inni nie dostali ostatnich pensji już wiele miesięcy. Tak sprawiedliwość, są równi i równiejsi. Ot i proste.
Szczepan 2016-04-07 11:19:16
Usuwają komentarze. Prawdę człowiek napisał i ludzie się o niej nie dowiedzą... Omijajcie train electric szerokim łukiem. Praca jak jest to jest a jak jej nie ma to siedzisz w domu. Pracujesz cały czas w nadgodzinach- o ile można tak je nazwać. Działalność gospodarcza, wszelkie wyjazdy, noclegi płacisz sam. Robisz platy na hali to zazwyczaj jest problem z ich odbiorem. Jedyny + że jak wystawisz rachunek to płacą w umówionym terminie. Ogólnie firmy nie polecam. Mimo że cukrowe to jednak buraki-tak w skrócie. Firma ma 4* i chyba szefostwo siedzi i klika by ocena była tak wysoka.
1
Szczepan 2016-04-09 22:34:23
Do 34r.
Opinie żeby były obraźliwe musiały by zawierać epitety pod adresem innych osób, ja ukazałem rąbek działania tej że firmy która ma bardzo głębokie kieszenie. Ludzi przewinęło tam się kilkaset i jak są nie potrzebni, wtem siedzą w domach - po to właśnie jest działalność gospodarcza. Po to żeby was wyżymać jak ręcznik a jak się zużyjecie i niE mam dla Was miejsca to BYE BYE. Brak mi słów i nerwów by się pocić i pisać by było to ponownie usunięte.
3
zdziwiony 2016-05-15 12:53:21
Cieszy mnie to ,że nie pracuje w tej firmie już pani.M.Smuci mnie to ,że muszę ją oglądać teraz w TESCO.
10
Emil kiss 2016-07-13 21:13:00
Szkoda, że nie ma już premii jak kiedyś, mimo, że ekipa stała i zgrana.
3
Emil kiss 2016-07-21 19:41:43
Pisali na szefa i szefowa głupoty to się chłop wkur*** i zakręcił kurek.
Była czystka ale premie nie wróciły.
2
Benek 2016-10-10 13:02:42
.¡.
Tyle w temacie
6
kino 2016-10-10 22:24:41
Świetnie, że u nich jest na czas, ale czy oprócz takiej terminowości można jeszcze liczyć u nich na odpowiednie wynagrodzenie @smsk? Dzięki za odpowiedź.
1
Zostaw swoją opinię o Train electric - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Train electric