brak logo

“INFRACORR Sp. Z o.o.” -

Gdańsk

Opinie o “INFRACORR Sp. Z o.o.” -

Kate 2014-05-15 20:10:17
Jakie macie opinie o firmie Infracorr? Jak wygląda sprawa finansów, atmosfera, jacy są Szefowie? Warto starać się tu o pracę? Proszę o informacje.
Nieznajoma 2014-05-21 20:59:28
Kate, znam bardzo, bardzo dobrze tą firmę. Atmosfera średnia, zarobki też. Nie polecam. Prezes megaloman, apodyktyczny, podejrzliwy, obcesowy i źle traktujący innych pracowników. Zadufany w siebie arystokrata, inni to nic, powietrze. On jest bogiem, dookoła śmieci. Jeśli jesteś wysoką, szczupłą dziewczyną po 30-dziestce, to ... prezes na PEWNO się Tobą zainteresuje. Jak wieloma innymi... Spódniczki to Jego hobby. :))) Wiele się przewinęło, oj wiele :))) I nadal się podobno przewija... :))) Ale jak się wykażesz to i wtedy pensja Ci wzrośnie, no, jak będzie zadowolony... Tak jest okrutna prawda o tym zepsutym świecie..
2
Zainteresowany 2014-06-11 19:01:15
Też jestem zainteresowany tą firmą, o upodobaniach Prezesa to wszyscy wiedzą:::))(usunięte przez administratora)Ale mam pytanie o możliwości rozwoju osobistego w tej firmie. Produkty mają te które mnie interesują. Może ktoś coś dodać?
1
Mimi 2014-06-11 19:44:43
Ja też niestety znam tą firmę bardzo dobrze, aż za dobrze. Warunki awansu żadne, wynagrodzenia słabe. (usunięte przez administratora) Mam kogoś kto pracuje w tej firmie i jej/jego marzeniem jest jak najszybciej zmienić pracę. Jeśli nie masz pracy – tak, bo będziesz miał co jeść. Jeśli masz co jeść, szukaj normalnej pracy.
3
Małgosia 2014-06-11 19:56:37
No to otwarła się puszka pandory...Bardzo dobrze, że wreszcie prawda wyszła na jaw. (usunięte przez administratora)
3
Kochanka 2015-02-22 21:57:09
Co tak cicho? A prezes przecież nadal szaleje. Chyba były ciekawe te wpisy skoro admin je usunął, no, dziewczyny, odwagi może coś napiszemy więcej :) Jak to ktoś powiedział - król jest nagi. Tyle że tu nie ma króla. Pozdrowienia dla Pana Prezesa z Bydgoszczy.
Wiesz kto :)))) 2015-03-03 18:25:39
Na temat firmy INFRACORR - złożyłam CV ale nawet nie raczyli sie odezwać.... Widocznie etyka biznesu ich nie dotyczy-przykre, ale muszę to zaakceptować. Szkoda.
A Pan PREZES jest patriotą i moim ulubieńcem - kochał/kocha Sopot, Warszawę, Bydgoszcz a teraz podobno kocha Gdańsk. Wszystkie to PIĘKNE miasta - podobno :) Ciekawe czy te miasta odwzajemniały lub odwzajemniają MU tak piękne, subtelne, cudowne, nieziemskie uczucie MIŁOŚCI jakim je obdarzał i obdarza. Ach miłość to piękno, romantyzm!!
2
bydgoszczanka 2015-08-11 23:20:51
starałam sie tam o prace i dostałam propozycje nie do odrzucenia!!bardzo niewybredna - seksualną - niestety nie w moim guście ! od samego Pana Prezesa człowiekma ma mniemanie ze jest Bogiem ! ale świadczy o Firmie i o tym co ludzie tam zarabuiający na chleb muszą znosić. żenada
2
Dulcynea z Tobos 2016-07-28 17:13:27
Aż się wierzyć nie chce, co o tym ich prezesie można przeczytać. Ważniejszy od Pana Boga a do tego Don Juan w amatorskim wydaniu.
2
Zostaw swoją opinię o “INFRACORR Sp. Z o.o.” - - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie “INFRACORR Sp. Z o.o.” -