Power-Tech

Wałcz

Opinie o Power-Tech

anonim 2013-06-10 06:56:50
Nie polecam!!!
1
XXXX 2013-06-14 14:26:40
anonim, ale dlaczego nie polecasz? może jakieś konkrety napisz
1
ELMO 2014-01-23 22:39:27
Czy złe opinie z firmy TDE, która jest powiązana z właścicielem, przekładają się na Powier-Tech ?
ja 2014-03-07 18:11:47
Ja również nie polecam tej firmy nie jest tak fajnie jakby się wydawało na pierwszy rzut oka!!
ciekaw 2014-03-07 19:47:48
Ja-a możesz coś więcej napisać?dlaczego nie jest ok?
tig 2015-03-26 12:03:25
Jakie to polskie, wypisywać tylko negatywy. Pracowałem tam i nie jest źle. Z czystym sumieniem mogę polecić. Z reszta z tego co się orientuję tam już z 70 osób pracuje i bardzo mała rotacja. Ponoć dużo nowych maszyn.
ja 2015-04-24 12:44:26
Tig-w tym przypadku to prawda. Jak pracowałeś to dlaczego już nie pracujesz? Ja też pracowałem i nadal mam kontakt z osobami, które pracują. Rotacja jest bardzo dobra, już z okolicznych większych miejscowości nikt tam nie chce pracować, (usunięte przez administratora). Kasa dla części niezła jak na Wałcz, ale wymagania jak w nie wiadomo jak super firmie. (usunięte przez administratora)
Peso 2015-06-11 13:53:27
A ja cały czas pracuje - umowa o pracę, płacą nadgodziny i kase w terminie. Warunki pracy niezłe. Cisną z wydajnością - to fakt, ale nie jest źle ...
ja 2015-07-08 11:40:01
Mam pytanie: kto jest administratorem tej strony ? Świetnie zmienia sens wypowiedzi, np. Tig wyraził w kwietniu zgoła odmienną opinię ... Gratuluję... Dla osób, które rozważają pracę w tej firmie : jeśli lubicie być poniżani na każdym kroku proszę bardzo...
1
Repo 2015-07-14 23:56:27
Byłem, widziałem, pracowałem. Firma nie jest zła ale nie wróże jej przyszłości. Bardzo duże kolesiostwo. Jeśli jesteś szarym pracownikiem to ciągle szukają gdzie Ci coś zabrać ale najlepiej to jeszcze jak byś za to płacił że pracujesz. Straszna spychologia i wieczne pretensje, nawet jeśli człowiek bardzo się stara.
ja2 2015-08-26 19:00:43
Tak jak napisał repo: bardzo duże kolesiostwo. Omijać szerokim łukiem.
Katja 2016-05-26 14:07:18
A czy ktoś wiem czym zajmuje się asystentka działu serwisu ? Na czym polega to stanowisko pracy i jaka jest atmosfera w pracy?
e 2016-06-01 19:28:46
a to w ogóle obecnie poszukiwana jest jakaś osoba na takie waśnie stanowisko pracy? ja widzę raczej że Technolog - Programista CNC jest potrzebny na cito
1
Zostaw swoją opinię o Power-Tech - Wałcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Power-Tech