brak logo

Hanmar Sp. z o.o

Pabianice

Opinie o Hanmar Sp. z o.o

pracowałam to wiem 2009-10-17 20:24:07
(usunięte przez moderatora) porażka nie polecam pracy w fimie
******** 2009-10-17 20:28:34
Pan kierownik pewnie mysli ze jest nie zastapiony w tej firmie ale gdy nie bylo go tyle czasu magazyn mial sie lepiej niz wtedy gdy on tu byl.Ludzie chcieli tu pracowac.Teraz gdy ON znow jest nikt nie wie jak dlugo bedzie tam pracowal.Zwalnia ludzi w zaleznosci jaki ma humor.Osoby ktore mowia mu prawde np o warunkach pracy po 2 tyg.dostaja wypowiedzenie!(usunięte przez moderatora)
była on@@ 2009-12-06 16:16:32
Witam, nie wiem kim jesteś ale od czasu "nowego kierownika" ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Praca jest lepiej poukładana, jest nowy magazyn w którym są warunki naprawdę dobre w porównaniu z tym co było wcześniej jak był " stary kierownik" gdzie miał swoją ulubioną grupę ludzi i ich tylko doceniał a reszta była blee.
Mirka 2010-01-26 18:15:07
Kiedyś tam pracowałam, to naprawdę (usunięte przez moderatora) Teraz jest jeszcze gorzej. Zamontowali kamery. Wprowadzili też funkcję "kapo", które pilnują i notują wypowiedzi pracowników dotyczące firmy.
A Wy pseudokierowniczki wstydźcie się donosić na koleżanki !!!!!! Wcześniej też pracowałyście jak my wszystkie, a teraz władza uderzyła Wam do głowy????Zastanówcie się czy warto za te 20 srebrników???
Nie możesz tam narzekać, bo Cię zwolnią albo nie przedłużą umowy. Siedzisz(czytaj harujesz) więc cicho, bo chcesz mieć pracę.
W halach, w których pracuje się temperatura jest niewiele wyższa niż na dworze, a posiłki regeneracyjne oczywiście się nie należą, o gorącej herbacie też możesz pomarzyć. Kto tam przepracuje chociaż kilka miesięcy, poradzi sobie w każdej innej ciężkiej pracy.
Traktowanie pracowników i warunki jakie tam panują to sprawa, którą powinna zainteresować się PIP.

Xyz 2010-01-26 18:28:13
I tak wszystkie wiemy kto napisał te brednie. No chyba, że to sam kierownik pisze:)
Xyz 2010-01-26 18:30:20
była on@@ - 2009-12-06 16:16:32

Witam, nie wiem kim jesteś ale od czasu
I tak wszystkie wiemy kto napisał te brednie. No chyba, że to sam kierownik pisze:)
Xyz 2010-01-26 18:35:19
Oczywiście dwa wcześniejsze posty dotyczą wypowiedzi "była on@@ ".
Jakoś dziwnie działa to forum i nie można umieścić odpowiedzi bezpośrednio pod daną opinią.
życzliwy 2010-01-28 17:22:01
Każdy wie na co się decyduje podejmując pracę w Hanmarze, gdyż jest to zakład znajdujący się w niewielkiej miejscowości. Większość pracowników to osoby zamieszkałe w Klukach i sąsiednich wsiach zatem nietrudno uzyskać opinie o firmie, warunkach zatrudnienia, wynagrodzeniu. Jeżeli komuś nie odpowiada to powinien zmienić pracę (jak ja )albo po prostu nie podjąć zatrudnienia w tej firmie. Osobiście uważam, że praca nie jest sama w sobie wyczerpująca ale jeżeli chodzi o warunki pracy, atmosferę w firmie i wynagrodzenie to masakra. Zarząd wie jak zadbać o własne interesy kosztem pracownika. A cała resztę o firmie przedstawiły osoby powyżej.
obcy 2013-06-16 16:40:45
słyszałem że firma ma spore problemy finansowe, czyżby wyszło jej bokiem korzystanie z firm zewnętrznych w Piotrkowie i Wolborzu?
anonim 2013-06-19 09:13:49
A co, chcesz tam do pracy iść?
anonim 2013-06-21 08:01:58
napiszcie jak się tam pracuje, da się zarobić? kto tam teraz żądzi
Michał 2015-01-17 15:46:43
Czy nikt mi nie odpowie? Czekam już dwa tygodnie i goni mnie teraz trochę czas, może w takim razie napiszcie chociaż, czy istnieje szansa na dostanie tutaj etatu lub krótkie polecam, czy nie polecam. Jak sprawdzałem, to hanmar przecież nadal działa, a komentarzy nie ma od półtora roku!! Czy oni w ogóle nie rekrutują nowych?
Womin 2015-03-28 06:04:45
A o którym Hanmarze w ogóle jest tu mowa ? :) Ozdoby świąteczne czy elektronarzędzia ? bo z wcześniejszych opini tak średnio mogę wywnioskować. A nie posiadając tej informacji nie będę mógł wam powiedzieć czegoś więcej na temat tej firmy. Bo nie wiem czy mam prawdiłową na myśli. Jeśli coś wiecie to napiszcie proszę :)
allan 2016-05-14 20:34:51
Z tego co wiem @onik to praca w tej firmie trwa przez cały rok, nie musisz więc się martwić, że nagle nie będziesz miał co robić, zatrudnienie również jest legalne, w oparciu o umowę o pracę. Zarobki myślę, że spokojnie powinny przekraczać kwotę 1800 netto
Zostaw swoją opinię o Hanmar Sp. z o.o - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hanmar Sp. z o.o