brak logo

Ewpa Majster

Łódź

Opinie o Ewpa Majster

Zainteresowany 2009-05-25 14:00:15
Czy ktoś coś wie o tej firmie ?
anonim 2009-06-19 17:35:41
Jeżdzisz po budowach i starasz się wcisnąć budowlańcom sprzęt z wypożyczalni. Na ogół psujący się lub niedostępny. Głupiego robota. Płaca ( usunięte przez administratora )premia roczna - niewidoczna.
PRACUŚ 2010-12-21 16:19:41
anonim - 2009-06-19 17:35:41Jeżdzisz po budowach i starasz się wcisnąć budowlańcom sprzęt z wypożyczalni. Na ogół psujący się lub niedostępny. Głupiego robota. Płaca ( usunięte przez administratora ) premia roczna - niewidoczna.Co Koleszko,chyba Cię Ewpa skrzywdziła????
Pracuś 2010-12-21 16:23:43
PRACUŚ - 2010-12-21 16:19:41anonim - 2009-06-19 17:35:41Jeżdzisz po budowach i starasz się wcisnąć budowlańcom sprzęt z wypożyczalni. Na ogół psujący się lub niedostępny. Głupiego robota. Płaca( usunięte przez administratora )premia roczna - niewidoczna.Co Koleszko,chyba Cię Ewpa skrzywdziła????A moim zdaniem Praca w Ewpa jest stabilna i spokojna,tylko dla kreatywnych i ogarniętych ludzi,jak się sprawdzisz firma na pewno Cię doceni,a to,że oddział nie wypracował premii rocznej i jest nie widoczna miejcie pretensje tylko do siebie!!!:-} Pozdrawiam
anonim 2011-03-21 20:46:41
A Ty kolego chyba tak krytykujesz ta firme bo albo cie zwolnili albo sie niedostales do niej, hehe. Wez sie lpiej do roboty a nie krytykujesz!!!!!
anonim 2011-04-18 19:43:10
szukasz roboty?? to powodznia.
To ze ktoś pisze pozytywnie o tej firmie to nieznaczy odrazu że sie podlizuje.
A może jest to zadowolony klient który chwali sobie ta firme. Ja z niej wynajmuje reguralnie i jestem zadowolony ze sprzętu i z cen jakie tam maja.
A Tobie kolego zycze powodzenia w poszukiwaniu pracy:)
Pozdrawiam
anonim 2011-05-15 01:02:33
Nie polecam, kedys brałem od nich. ale ostatnio fatalnie.... szkoda pisać.
Pozdrawiam
Anonim 2011-07-02 08:21:57
żadnych konkretów. Czyli nie masz nic do powiedzenia. W taki razie nie wypowiadaj się publicznie.
energia z drzew zielonych 2011-07-05 17:25:14
Zgadzam się z poprzednikiem. Jak znam EWPA to mają dość ciekawy sprzęt. Mijam budowy na których gołym okiem widać ładny, dobrej jakości sprzęt. Coś tu chyba konkurencja knuje :)
Ja EWPA mogę tylko polecić.
anonim 2011-09-16 13:26:34
EWPa - dziadostwo, dają rozwalający się sprzęt, maja problemy z organizowaniem się. Moja ocena 1 na 10.
Wolę z innej firmy brać maszyny i tak będziemy robić.
Ludzie też niemili. AA :(
anonim 2011-10-08 00:23:15
Dla mnie ta firemka to dramat i oszołomy.Omijać b.dużym łukiem.
anonim 2011-10-22 16:54:10
Jedyny porządny człowiek z grupy zarządzającej w tej firmie to Stanisław Kozłowski ,pozostali nadają się do gazu.
anonim 2011-10-23 12:17:04
Słowo dla wszstkich uczciwych-OSTRZEGAM przed EWPA i proponuję inne firmy
takie jak RAMIRENT.
gonzo 2011-10-24 07:37:32
Ooooo widzę, że Ramipręt zatrudnił kolejnego małolata, który robi firmie pseudo reklamę oczerniając inne, No tak mając ponad 30 oddziałów i 100 handlowców rotacja jest na tyle duża, że zapaleńców z powerem do pracy I LOVE FIRMA jest tam zdecydowanie najwięcej...
Zresztą o czym tu mowa jeśłi gołym okiem widać(usunięte przez administratora)
anonim 2011-10-25 11:08:18
Ramirent wszedł do Leroy Merlin i wykopuje EWPA działając 7-21 soboty niedziele.Piękne posunięcie czysta ekonomia.Raminent nie trzęsie się A PYRY , złotówkę przez całe miasto by cię przepędzili.
vod 2011-11-01 20:53:02
Koleś co ty tu piszesz ramirent i ekonomia... to tylko tak wygląda, że ekonomia się tam liczy. Nie rób tu reklam tej firmie tylko zerknij na opinie o ramirent to zobaczysz ekonomię :) o której piszą jej pracownicy i nie tylko. Reklam tu nie rób, bo ci antyreklamę zrobie, no. Sio...
case 2011-11-04 17:53:42
Nie chcesz mieć kłopotów z serwisem w EWPA,
Koparki CASE nie do zdarcia ,dobry sewis w całym kraju.
W EWPA miałem ciągle problemy słaby sprzęt TEREX -składaki.
gh 2011-12-09 11:10:03
w Łodzi to chyba same barany siedzą i rządzą - chyba zapomnieli co to mydło...czuć że impreza była kilka dni- feee i te papiery.... wolę do innej firmy podjechać. Jest RAMIRENT, CRAMO-teraz tam bierzemy.
EWPA ŁÓDŹ- NIE POLECAMY
Lesław 2012-01-09 13:50:36
Podjedz do innej firmy jak masz takie głupoty pisać... wszedzie lepiej gdzie nas nie ma.
Polonez atu 2012-03-20 22:05:14
Miałem okazję pracować w firmie i myślę że coś tu brzydkawo i konkurencyjnie pachną niektóre komentarze.. przyczyna jest ekonomiczna jak sądzę - zaostrza się konkurencja o talary a więc niejeden judasz spróbuje...solidny biznes panowie jednak szybko neutralizuje w naturze takie zapędy gołodu..
pracujący 2013-05-27 18:23:54
Sprzedaje popsuty sprzęt...? Chyba odpowiedź można znaleźć w pytaniu ;) Niech ktoś, kto to napisał sprecyzuję konkretną sytuacje. EWPA sprzedaje głównie nowe maszyny. Jeśli już do sprzedaży trafiają używane sprzęty to NIKT nie da gwarancji, że będzie pracował jeszcze x lat... Złośliwość rzeczy martwych. Konkurencja chyba nie wytrzymuje "ciśnienia" i szuka innych sposobów zwiększenia zysków...
pas 2013-06-26 15:05:02
zależy na jakie pieniądze jesteś nastawiony. Do 1,5 k to da się zarobić. Więcej to już po paru latach jak Cię wcześniej nie zwolnią lub sam się nie wykończysz nerwowo.
okar 2013-06-30 09:59:44
pas - 2013-06-26 15:05:02

zależy na jakie pieniądze jesteś nastawiony. Do 1,5 k to da się zarobić. Więcej to już po paru latach jak Cię wcześniej nie zwolnią lub sam się nie wykończysz nerwowo.
"pas" nie wiem gdzie ty pracowałeś i kiedy ale te 1,5 k to chyba pomyliłeś na klawiaturze coś... ;) raczej 2,5 k.
budotech 2013-07-29 02:29:10
a mnie pan (usunięte przez administratora) (kierownik chyba) usługę zorganizował aż miło. Na tych wpisach wrażenie mam ze cudaczą albo podstawieni i rozgoryczeni albo zadowoleni i pracownicy firmy. Jedno wiem, jak jesteś człowiekiem dogadasz się wszędzie. brałem w zabrzu, wrocławiu koszlinie i krakowie. chłopaki młode i jak się chce to się dogadasz. maszyny sprawne, nie pisze wiecej bo powiedzą ze podstawiony.
nobody 2014-02-06 20:33:02
a mnie kierownik z łodzi tak miło obsłużył że już tam nigdy nie wróce (usunięte przez administratora) totalnie bez luzu.dał mi młot z przeciętym kablem i musiałem za niego zapłacić.nie miał bym nic przeciwko gdybym to ja go rozwalił ale ok zapłaciłem i nie mam o to prtetensji za własną głupote sie płaci zdenerwowało mnie tylko jego podejścieale do tematu.no cóż więcej luzu życze (usunięte przez administratora)
2
ja 2014-12-04 19:35:26
Polecam Atut Rental - wielki rozwój w ostatnich latach i sporo nowych maszyn i oddziałów. ludzie ci sami od lat, więc zawsze dzwonisz do tych samych a nie jak w konkurencji co miesiąc rozmawiasz z kimś innym.
konrado 2015-02-10 18:28:12
mi się wydaje, że do tego majstra można spokojnie próbować się już dostać, bo nie sądzę, żeby miał jakieś mega duze wymagania z kosmosu i chciał nie wiaodmo jak wielkich kwalifikacji. Dajcie znać koniecznie jak sprawa wygląda i czy ktoś był już może u nich na nowej rekrutacji teraz? czy jak sprawa wygląda dokładnie?
eryk 2016-01-25 15:25:05
konrado i maja- dobrze się zastanówcie zanim podejmiecie prace w Kiloutou/majster. Za 2000 będziecie ganiani po budowach jak murzyni. Tam panuje wyjątkowy chaos. Masz robić obroty a maszyn brak albo niesprawne.
rokko 2016-05-14 22:06:55
No właśnie @mniej, warunki pracy jak i atmosfera nie płoszy pracowników, a nawet można powiedzieć, że zachęca do współpracy. Można nawet dostać podwyżkę z czasem
Zostaw swoją opinię o Ewpa Majster - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ewpa Majster