brak logo

AIRON INVESTMENT

Bydgoszcz

Opinie o AIRON INVESTMENT

poczciwy 2015-04-16 21:15:11
Tak jest praca administracyjno biurowa. Zresztą produkcje powinni całkowicie zlikwidować bo jest nie potrzebna i tak tylko wiecznie stosy papierów wypisują. Myślę że jeśli ktoś szuka pracy w administracji to może sekretarka operatora krawędziarki, lasera, plazmy, spawacza, magazyniera, tokarza, frezera. zapotrzebowanie na ludzi do pracy w firmie jest bardzo duże.
2
byly pracownik 2015-05-12 16:38:46
Przeczytalem wszystkie opinie zamieszczone na tym serwisie, z niektorymi opiniami sie nie zgadzam , a z niektorymi NIE MOGE sie nie zgodzic, firma jest jaka jest , wedlug mnie na bydgoskie warunki placi nie najgorzej, jak bardziej doskwieraja ludzie ktorzy nie nadaja sie na swoje stanowiska , te z nizszego szczebla jak i te z wyzszego. Jedna rada dla narzekajacych i pracujacych wciaz w tej firmie- jak sie nie podoba to sie ZWOLNIJ i bedziesz mial z glowy , na pewno nikt tam nie trzyma was na sile na smyczy:) , no ale przeciez lepiej narzekac i wypisywac jak jest fatalnie , niz wziac sprawy w swoje rece i zlozyc wypowiedzenie na biurko Pana dyrektora. Pozdrawiam serdecznie. I jeszcze jedna mala uwaga prywatna , KRAWEDZIARZE OGARNIJCIE SIE TAM :)
3
vvvvvv 2015-05-30 06:42:19
chcą kupić nowe auta
1
pracownik 2015-11-23 18:39:35
zgadzam się z wieloma opiniami negatywnymi..... w firmie brakuje narzędzi do pracy każdy od każdego pożycza żeby się wyrobić ..... jeden ze spawaczy zrobił sobie szafkę narzędziową w której trzyma swoje prywatne narzędzia bo firma nawet nie pomyśli o zakupie nowych ..... przyjmują pracowników a nie potrafią zaopatrzyć ich w podstawowe rzeczy ......obiecują wysokie zarobki a przychodzi co do czego to dają najniżej jak tylko mogą .....
Edda 2015-12-08 20:57:18
W firmie fatalnie. Idą kolejne święta, a nic nie zapowiada się lepiej niż w ubiegłych latach. O dodatkach można tylko pomarzyć, nawet czekolady w paczce, a premie obcinane notorycznie. Roboty nie ma, przez tragiczną organizację pracy kadr zarządzających. Za chwilę ktoś wspomni, o nowych halach które są na wykończeniu, inwestycjach w Afryce... Taki duży zakład a socjalu pracowniczego/ benefitu sportowego jak nie było tak nie ma. Chociaż przy tak dużej firmie powinien być. Kiedy zacznie się dbać o pracowników by stworzyć przyjazną atmofserę drogi Aironie ?
2
P 2015-12-10 20:46:51
Rada dla wszystkich , którzy zamierzają się zatrudnić w firmie Airon- dobrze się zastanówcie. Wspaniałe obietnice i premie to tylko piękne słowa dyrektorów- a 10ty każdego miesiąca ukazuje tragiczne fakty...
1
P 2015-12-11 21:11:03
wypłata w połowie to system premiowy i nagle wszystko składa się na to, że tej premii nie masz , a zapieprzasz cały miesiac. Nie było jeszcze takiego okresu kiedy czegoś nie wymyślili by ucinać kase. A taki numer przed świetami sprawia, że niedługo szanowa kadra zarządzająca będzie sama musiała wziać szlifierki w ręke, bo cierpliwość się wszystkim konczy.
2
ber 2015-12-18 22:06:31
Brak socjalu, brak paczek na świeta, brak premii świątecznej- nie polecam
3
odp 2016-01-01 21:35:03
Na stronie Airon w zakładce "praca" jest kila a nawet kilkanaście ofert ... Zresztą najlepiej zadzwonić i zapytać :)
1
Młody 2016-02-03 17:38:13
Czy w Airon Investment jest fundusz pracowniczy ?
Młody 2016-02-04 22:31:22
Karta multisport?
pracownik 2016-02-10 20:49:57
Co po doswiadczeniu skoro nie szanuja pracownikow? Tylko dzieki ludziom firma moze się rozwijać, brak poszanowania pracownika doprowadzi firmę do upadku. Wiele firm w okolicy się rozbudowuje , Ci co jeszcze coś potrafią odchodzą i będa odchodzić. Paczek świątecznych nigdy w Aironie nie było , podwyżek , premi noworocznych również.
ttt 2016-02-11 22:33:10
potwierdzam , premie to nawet zabieraja
2
marek 2016-03-18 23:17:16
firma ma duży potencjał ale nie potrafi go wykorzystać!ciągłe zmiany pracowników .Tak na prawde kilkanaście osób robi tu porządnie bo wielu nic nie ptrafi są przyuczani i tak zaraz są zwalniani lub sami odchodzą więc ludzie którzy powinni być docenieni za solidną prace i angaż w pracy nie są tylko ludzie którzy przychodzą do pracy żeby przebimbać jakoś te 8h to na fajeczke co 20 min,a to do kibelka 6x ,w szatni na telefonie lub wieczna rozmowa i inne zakładowe rozrywki i tak mija dzień tym leniom,gdzie uczciwi pracownicy muszą na nich robić oraz znosić ich nieresocjalizowane twarze,co osłabia motywacje i wyrobienie tzn:brak miłej atmosfery: która jest bardzo ważna w każdej pracy
1
mały nik 2016-03-25 22:03:35
nie płacą dostawcą na czas. zaległości rosną, frustracja też. w słuchawce ciągle tylko proszę poczekać bedzie lepiej. ile mozna ? ludzie narzekają i plotkują o problemach ....
4
quaz 2016-04-02 13:41:16
Firmie jest bliżej do upadku niż do rozkwitu! Ciagle słychac ze nie ma pieniedzy, gdzie my mamy produkt dla Etiopi, który mielismy w połowie zeszłego roku produkowac ?! A Pan prezes wypowiadając sie w telewizji na początku Listopada mówił że do końca Grudnia (!) będą zjeżdżać turbiny. Gdzie one sa ?! Firme mozna polecic pracowniaka do przyuczenia sie, zarobki tez sa na jakims rozsadnym poziomie. Ale nie polecam pracownika z doswiadczeniem, ten wszechogarniajacy chaos niszczy ta firme. No ale jak to mowia "Ryba psuje sie od głowy"
4
Wódz 2016-05-05 20:22:49
Firma chyli się ku upadkowi, nie piszcie ze ma potencjał i się rozwija bo to nie prawda.Z taką kadrą zarządzającą i polityką to tylko czekać aż wypłat nie będzie. Amen
3
Wódz 2016-05-11 17:45:14
@lalas bzdury gadasz i nie masz pojęcia o niczym. To że firma szuka pracowników to świadczy o tym że nie chyli się ku upadkowi??? Wszyscy się zwalniają więc ogłoszenia muszą się pojawiać,przyjdą nowi ale znów zostaną oszukani i odejdą. Wiem na własnym przykładzie. Właśnie wybił 10ty.
2
Tomi 4 2016-05-11 21:42:02
słyszałem ze nawet w tym miesiącu wypłaty były na 2 raty cyrk na kołach...
nie wiem tylko czy to prawda...pozdrawiam
2
nowy 2016-05-16 23:24:50
jestem nowym pracownikiem od 4 miesięcy. nie do końca rozumiem o co chodzi tym co niektórym sfrustrowanym osobom. pracuje mi się dobrze, robie swoje. porównując prace i warunki do mojej poprzedniej firmy to tu jest dużo lepiej. wypłatę za kwiecie dostałem 9 maja. Firma ma duży potencjał a te turbiny wiatrowe to hit
2
Anonim 01 2016-05-19 16:22:57
Nie rozumiem tych negatywnych wpisów...
Popieram opinie ostatniego komentarza - jestem zadowolony z warunków tu panujących i atmosfery tym bardziej biorąc pod uwagę ogromna prace i rozwój nad nowym produktem (Turbiny wiatrowej). Super idea, produk i wizerunek na przyszłość. Strzał w 10. Patrząc na tempo rozwoju, chce się pracować i być częścią tej firmy. Polecam
2
Adamus 2016-05-19 17:15:38
hmm... nie jest aż tak źle jak piszą autorzy niektórych skrajnych komentarzy. Oczywiście, że są jakieś problemy czy mankamenty, jak np.straszna papierologia, czy problemy z przepływem informacji, ale generalnie idzie się przyzwyczaić do specyfiki pracy w tej firmie. Trzeba mieć nadzieję, że interes się rozwinie a firma trochę okrzepnie w nowej sytuacji. Myślę, że należy się szacunek ludziom, którzy robią biznes i dają innym pracę.
5
leon 2016-05-29 07:44:48
rozwija się tam tylko ukraina z agencji mają jak w raju ,szanującego polaka tam długo nie zobaczysz brak szacunku do wykwalifikowanego pracownika,brak Bhp i wieczna obłuda w następnym miesiącu będzie lepiej,ale ludzie przestają słuchać i odchodzą lub ciągną na potęgę chorobowe w poszukiwaniu pracy bo przecież Dzieciom pytającym ojca czemu znów niema w nic do jedzenia w domku ,pytam co mają powiedzieć,że w następnym miesiącu będzie lepiej ????
2
1234 2016-05-31 17:12:50
Jest czesc ukraincow ale jest tez nowy glowny spawalnik. Gosc do bolu skrupulatny. Co niektorzy wymiekli i odeszli. Ja robie swoje i daje rade. Pracowac trzeba wszedzie. Jest nadzieja na wieksze premie. Jak komus ciezko to proponuje przejsc po sasiedzku do Metalbarku. Odchodzacym zycze powodzenia, szybko wrocicie spowrotem.
1
obserwator 2016-06-03 14:18:10
Witam serdecznie wszystkich!
Pracuje w tym przybytku beznadziei już o dziwo kilka miesięcy.
To co zobaczyłem w tej firmie przeraża mnie okropnie. Nie potrafię pojąć czym kieruje się kadra kierownicza jeśli można tak to nazwać. Technologicznie również nie jest najlepiej, maszyny pozostawiają bardzo wiele do życzenia, pracownicy mówiąc krótko moją wszystko w głębokim poważaniu. Z opowieści pracowników wnioskuję że ktoś tu kręci duże wałki. Pozdrawiam część załogi. Oraz nie pozdrawiam Kierowników których hucznie nazywają tu DYREKTORAMI i halowych pajaców zwanych dalej Kierownikami zmiany. Zapomniałbym o BHP.. POZDROWIONKA dla Pszczółki w kolorowych rajtuzach.. OMG !
5
motylek 2016-07-12 11:50:20
Kolejny miesiac z rzedu duze opoznienia w wyplatach do tego na dwie trzy raty kierownicy wszystko bioro pierwsi jak na dloni widac
5
Polak 2016-07-13 09:16:15
Polakom nie płacą tylko tej bandzie z ukrainy bo oni robią za przysłowiową pietruszkę pod przykrywką agencji zatrudnienia, niedługo tylko ukraincy beda w tej firmie robić
2
Olek 2016-07-22 14:47:11
To nie wina Ukraińców, że ci nie płacą. Nie chciałbyś być na ich miejscu.
3
10ty 2016-08-11 20:57:42
Przyszedł 10-ty i znów pracownicy oszukani. Wyplata porazka firma tonie w dlugach !
3
Asterix 2016-08-16 13:15:38
Czego sie spodziewałeś po pracy w AI?
Wystarczy popatrzeć na Panów dyrektorów...
Do niczego się nie nadają...
A przepraszam do ściemniania prezesowi to się nadają...
2
Nowy 2016-08-28 18:46:06
Jakies bzdury piszecie z tym nie placeniem na czas.. Pracuje tu juz pare miesiecy i nigdy nie bylo spoznienia z kasa. Jak komus za malo do do Pesy lub Metalbarku zasowaj to zobaczysz ile zarobisz o ile ciebie przyjma. Masz jaja, jestes dobry to zdnajc lepsza prace. Mi zawsze wyplacali do 10-go. Wszystkich opierdalaczy za chwile pogodnia. Szerokosci opierdalacza, ktorzy mysla co z firmy wyniesc!!!
3
Nowy 2016-08-28 18:46:28
Jakies bzdury piszecie z tym nie placeniem na czas.. Pracuje tu juz pare miesiecy i nigdy nie bylo spoznienia z kasa. Jak komus za malo do do Pesy lub Metalbarku zasowaj to zobaczysz ile zarobisz o ile ciebie przyjma. Masz jaja, jestes dobry to zdnajc lepsza prace. Mi zawsze wyplacali do 10-go. Wszystkich opierdalaczy za chwile pogodnia. Szerokosci opierdalacza, ktorzy mysla co z firmy wyniesc!!!
1
Ajron 2016-09-09 13:52:55
Przestancie mówić ze pieniądze są na czas. Wypłaty w terminie za sierpień nie ma. Firma jest bankrutem.
3
Nowy 123 2016-09-10 19:17:53
Powiem podobnie jak Ty, przestańcie bzdury pisać ja odebrałem wczoraj gotówkę w księgowości i takich jak było ze dwudziestu
2
Ja 2016-09-11 19:57:24
Widzę ze w tym towarzystwie ktoś, komuś robi mocno pod górę...
5
Andrzej 2016-09-15 03:59:18
Uwielniam moja prace w Airon, to najlepsza praca jaka mialem
2
luźna strona 2016-09-28 21:09:28
Dziwna firma
Kierownik na nocce kazał mi przestać pisać na fejsie bo przeszkadzam innym oglądać filmy
4
Ktoś 2016-10-10 16:53:37
Uwaga, nie płacą w terminie.
1
Ktoś 2016-10-10 16:56:14
Przelewów w terminie nie było, tylko wypłaty gotówkowe.
1
Pracownik 2016-10-11 16:53:16
Przyglądam się opinią od kilku miesięcy. - Ja pieniądze na koncie mam, dlatego nie do końca rozumiem dlaczego Ktoś pisze takie opinie
Pracownik 2016-10-11 16:53:49
Przyglądam się opinią od kilku miesięcy. - Ja pieniądze na koncie mam, dlatego nie do końca rozumiem dlaczego Ktoś pisze takie opinie
jachi 2016-10-11 17:41:49
Może z jednej strony to dobrze, bo zawsze nie ma tego ryzyka, że bank zawali sprawę. Czasami z tymi wypłatami to działa tak, że firma przelewa zbiorczy przelew do banku, a ten rozdziale to potem na poszczególne wypłaty. Także finalnie bywa z tym różnie...
Romas 2016-11-08 19:49:21
Nie płacą kasy w terminach , ciągłe opoznienia . socjalu zero
3
safijakas 2016-11-13 02:55:54
kurka wodna. nie mam tego co mi obiecano. miały być góry złote i perspektć>ćcywa na lepsze życie a co mam...? kredyty, dzieci i pana z działu który mnie poniża na każdym kroku. o nie zrobisz to wtopa. Po co marnować sobie młodość? Chyba lepiej wyjechać do Irlandii....
Nick 2016-11-15 11:04:49
Potwierdzam. Brak wypłat w terminie.
2
Antek 2016-11-15 17:10:02
Kolego co do wyjazdu to jedz i nie zastanawiaj się nawet chwili jeśli masz robotę, przy okazji po angielsku się nauczysz. Co do pracy w Airon to roboty jest nie do przerobienia i pewnie Ukrainców bedą zatrudniać.
2
Pracownik 2016-11-15 17:18:32
"Romas" - napisz w jakim dziale pracujesz, że kasę płacą Tobie przed 10-tym ? Ja kasę dostałem 9.11.2016 na konto. Nie rozumie.
pracownik 2016-11-15 22:27:46
Ja sie ciesze ,ze mam prace . Nigdzie w Polsce w prywatnych firmach nie jest wesolo. W Aironie przynajmniej placa I jest dobry socjal. Tym co sie nie podoba niech zmieni prace!
1
tytek 2016-11-16 21:51:22
Jaki social co to za brednie. Zus nawet nie opłacony w całości.
2
Nieznajomy 2016-11-16 21:54:52
Zauważcie pewną zależność pozytywnych opinii. Widać gołym okiem że lecą one ciagle od tej samej osoby
4
Zostaw swoją opinię o AIRON INVESTMENT - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIRON INVESTMENT