Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drogeria Natura

Pracowałeś w firmie Drogeria Natura i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klientka z ul.Braci Wieniawskich - 2010-03-12 12:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego praca w drogerii Natura polega na okłamywaniu klienta?
Juz trzy razy mialam okazję przekonac się, że wiedza pań sprzedających w tej drogerii przekracza ludzkie pojęcie.Za każdym razem dowiadywałam się,że produkt który chcę kupić został wycofany ze sprzedaży lub zmienił szatę graficzną,po czym za jakis tydzien spowrotem pojawiał się na półce,a tusz do rzęs na którym napisane jest po angielsku,że jest pogrubiający jest tuszem wydłużającym.Brawo dla pań!!! Kłania się wizyta Tajemniczego klienta i sprawdzian ze znajomości asortymentu nie tylko w czterech scianach drogerii natura
zdjecie uzytkownika
ada - 2010-05-31 18:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe rzeczy Pani pisze, ja również odwiedzam tą drogerię i mam zupełnie inne zdanie. Dziewczyny są bardzo miłe, a ich rady zawsze mi służą i jestem bardzo zadowolona ze wszystkich produktów jakie mi poleciły .
zdjecie uzytkownika
TAJEMNICZY KLIENT - 2011-05-24 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYL W JEDNYM ZE SKLEPÓW TZN OLIMP NOWY W LUBLINIE JEST ROZCZAROWANY, NIEMIŁA OBSŁUGA NIEBEDE WYMIENIAĆ OSOBY Z WYGLĄDU, POLECONY ZOSTAŁ KREM PO KTÓRYM PEWNA OSOBA DOSTAŁA UCZULENIA, NIEZNAJOMOŚC PODSTAWOWYCH TECHINK SPRZEDAŻY, BRAK WYDAWANIA RESZTY, NAGONKA NA PRACOWNICE ZE STRTONY JEDNEGO PRACOWNIKA,KŁÓTNIE PRZY KLIENTACH, ZWRACANIE UWAGI JEDNEGO PRACOWNIKA DRUGIEMU PRZY KLIENTACH A NIE NA ZAPLECZU, NIEWIEM KTO TYM ZARZĄDZA ?!
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2011-07-15 22:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak te wszytskie opinie mówią same za siebie. Zgadzam się,że jest to bajzel na resorach . Do tego tak głośne rozmowy obsługi na zapleczu, że człowiek nie wie czy jest w barze czy na jakieś imprezie.A czasami człowiek potrzebuje odrobiny kultury a nie słuchania dowcipów, czy flirtowania z konwojentami. Taka ocena : co tam za kierownictwo musi być ,że taki wiejski folwark się kłania. Acha nie chce nikogo oskarzać , ale jak niby nie ma klientów na sklepie to sprzedawczynie chodzą się malować albo na papierosa.OLIMP II
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-20 18:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA osoba ma na prawdę rację , ja też widziałem taki incydent.Może ktoś się zbuntować, że to nie moja sprawa co robią na przerwie, ale jak wszedłem do sklepu poprosiłem o radę to starsznie od sprzedawczyni śmierdziało papieroskami
zdjecie uzytkownika
ludmiłka - 2011-07-26 11:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik wydziera sie na pozostałych pracownikach,słychać to aż z zaplecza. Byłam świadkiem kiedy kierownik zobaczył w koszyku pozostawioną butelke po napoju i nie zważając na to czy na sklepie są klienci wyrzucił ją z koszyka na podłoge używając przy tym niekulturalnego słownictwa.Pozostałe pracownice były bardzo zdziwione zachowaniem kierownika i ze zdziwieniem patrzyły jedna na druga. Płaciłam akurat za zakupy,wiec całej sytuacji przyjrzałam sie bardzo dokładnie.Osoba,która jest kierownikiem powinna świecić przykładem a nie nadużywać swojej władzy. Na obsługe w tym sklepie nie narzekam,ale co do kierownika,to jego zachowanie pozostawia jak dla mnie wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
ano tak - 2011-07-31 19:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama prawda,to jest nie do pomyślenia.jak ktoś ma problemy życiowe to niech nie wywala tego na klientów
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-23
Żródło: nuzle.pl
Kościerzyna
(Pomorskie)
Zatrudnię osobę na stanowisko zastępcy kierownika drogerii. Mile widziane doświadczenie w branży kosmetycznej. CV ze zdjęciem proszę składać bezpośrednio w Drogerii Natura w Kościerzynie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-25 14:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z poniektórymi paniami, jestem stałą klientką Drogerii Natura gdzie zawsze spotykam się z miła obsługą a panie trafnie potrafią dobrać kosmetyk. Kilkakrotnie zdarzyła się sytuacja gdzie w sklepie zabrakło kosmetyku, którego potrzebowałam i Pani nie robiąc żadnego problemu zaproponowała mi pomoc i zadzwoniła do innego sklepu tej samej sieci z zapytaniem o kosmetyk. Następnego dnia czekał on na mnie przy kasie w kolejnym sklepie. Myślę że takich przykładów było napewno więcej za co dziękuję a bezsensowne komentarze oczerniające te panie proszę zostawić dla siebie
zdjecie uzytkownika
stała klientka - 2011-09-30 00:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie czytając niektóre opinie zastanawiam się czy przypadkiem panie nie pomyliły drogerii natura z innymi sklepami.. zawsze kiedy robię zakupy w naturze ktoś proponuje mi pomoc z której często korzystam. jeśli faktycznie zdaniem niektórych atmosfera w sklepie jest tak negatywna, to czy zamiast oczerniać innych nie lepiej pójść po prostu na zakupy gdzie indziej..? wolny wybór, przymusu nie ma. naprawdę nie rozumiem takiego zachowania, sama kiedyś pracowałam w handlu i wiem jak ciężka jest to praca.
zdjecie uzytkownika
była - 2012-06-04 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki to jakies 1100 zl na rekę, a o pracy szkoda gadac...jak ktos musi pracowac to tam pojdzie a jak nie musi to niech omija szerokim lukiem
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2013-05-06 14:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz ile można tam zarobić? była co masz dokłądnie na myśli pisząc żeby omijać firmę szerokim łukiem? Proszę o pomoc bo zostałam zaproszona na rozmowę i chciałam się dowiedzieć czegoś więcej. Jaka jest umowa i socjal?
zdjecie uzytkownika
tommy - 2014-05-14 19:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chciałbym dowiedzieć się szczegółów złego traktowania w Drogierii Natura, bo rozumiem, że to @była masz na myśli?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drogeria Natura
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x