brak logo

stocznia gryfia

Szczecin

Opinie o stocznia gryfia

anonim 2009-05-25 10:48:47
ciekawa praca ,dobrzy fachowcy miła atmosfera,profesionalizm
spawacz 2010-10-02 09:18:15
ciemnogród i zacofanie ,remonty wyglądają że wyglądasz po tej pracy jakbys tażał się w [usunięte przez moderatora] ,pozatym chamstwo i zacofanie
Kanalarz 2014-01-30 16:00:54
Brak jakiegokolwiek planowania robót. Brak zarządzania personelem. Brak zarzadzania materiałami. MASAKRA(usunięte przez administratora)
anonimek 2014-02-15 15:44:49
Totalny chaos przekształceniowy. Głośno i oficjalnie mówią że nie będzie zwolnień a robią co innego. Właśnie zaczęli kolejne redukcje - zupełnie bez głowy. Pracując w stoczni można się tylko dorobić zawału - nic zyskać. Szefostwu nie zależy na utrzymaniu stoczni. Przejmują tylko majątek kosztem pracowników. Niezły pomysł na dorobienie się, a już myślałem że takie możliwości się skończyły.
1
anonim 2015-11-10 18:57:53
niestety stocznia gryfia nie ma szansy bytu! stanowiska biurowe to samo kolesiostwo zamiast zatrudniać ludzi do pracy fizycznej to zatrudnia sie znajomych na sztuczne stanowiska. firma miała duży potencjał przed sprzedażą gruntów które oddane zostały za bezcen. strategiczne dla gryfi tereny zostały sprzedane przez mars dla mars ;-) tym tematem powinna zająć sie prokuratura. Sprzęt wymaga natychmiastowej wymiany.pracowników w tej wspaniałej firmie sie nie szanuje i nie docenia. ostatnio próbuje się nawet wmówić pracownikom że nie pracują w warunkach szczególnych.
1
AZymut 2016-01-23 20:40:12
Byłem pracownikiem Gryfii przez 20 lat i Gryfia wyrzuciła mnie do obcej spółki z kapitałem 10 tyś zł potraktowali 250 pracowników jak ????
Co do Gryfii bałagan bałagan i bałagan płace kiepskie i głodowe
5
Jack 2016-05-13 08:31:34
Nie wiem czy nastąpiły jakiekolwiek zmiany oprócz zmiany prezesa. Póki co, z tego co słyszałem, nie potrafią dojść do jakiegokolwiek porozumienia.
AZymut 2016-05-15 18:49:29
Cześć Piotr w stoczni jak na razie nic się nie zmieniło bida z robotą jeszcze do tego spalił się statek to gwóźdź do ??/? niby nie ma zatrudnienia ale nowe twarze są nie wiem może po rodzinie poczekaj jeszcze trochę może coś się zmieni
Robert 2016-08-16 16:43:32
Jeśli ktoś czyta te posty i opinie, i przy okazji jest pracownikiem MSR Gryfia, albo byłym pracownikiem, i ma jakiś kontakt do pana Macieja Manickiego, który jest przedstawicielem załogi w Radzie Nadzorczej, to bardzo proszę o kontakt ze mną na adres: meteor_2020@tlen.pl

Będę bardzo wdzięczny każdemu, kto mi w tym pomoże.
sprawa dotyczy poprawy warunków pracy i płacy w tej firmie. Nie trzeba wyjeżdżać do Danii czy innego kraju aby dobrze zarobić...
To dotyczyć będzie tylko tych, którzy chcą coś jeszcze osiągnąć w tej firmie i którzy chcą tam na prawdę pracować, są doskonałymi fachowcami, mają ochotę tworzyć w tym zapyziałym mieście dobra firmę z przyszłością... a nie myślą tylko o kasie...
1
knj 2016-08-16 22:23:02
CHyba i tak nie było ostatnio żadnej oferty pracy, a szkoda.
Zostaw swoją opinię o stocznia gryfia - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stocznia gryfia