Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gasket Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Gasket Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
47 - 2014-06-10 20:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać ,że nawet kasa jest nie na czas,ponieważ przed chwilą sprawdziłem,chyba ktoś nie lubi płacić
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-21 21:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze mi ktos powiedziec ile pracuje kobiet na produkcji.
zdjecie uzytkownika
szogun - 2014-08-22 18:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-08-21 21:43:19]:
jeżeli chodzi o Gasket to muszę przyznać , że jest to chyba jedyna firma na rynku tworzyw sztucznych i wyrobów z gumy jaką obecnie kojarzę. Uważam , że jak na wszechobecny kryzys to i tak potrafią odnaleźć się w nim całkiem nieźle. Nie wiem jak jest z kobietami na zakładzie , ale to raczej nie jest praca dla nich
zdjecie uzytkownika
parm - 2014-08-23 00:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest nieduża kontakt między pracownikami jest od biura po produkcję, ludzie wiedzą mniej więcej co ile na siebie zarabia. Pieniądze są jak się nie zarabia to się pakuje interes.
zdjecie uzytkownika
pan Parma - 2014-08-23 01:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy dyrektor jest do bani jakie rozkapryszone dziecko to musiało napisać. Nikt sobie nie da rady tak dobrze jak Franczesko, dobry wzór od produkujacego do dyrektora. Jest w temacie i tyle.
zdjecie uzytkownika
of 15 - 2014-08-27 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szogun - 2014-08-22 18:13:36]:
witam! kobiet na produkcji nie ma bo to faktycznie nie praca dla nich,czasami i panowie wysiadają.Jest ciężko i śmierdząco a zarobki?cóż K.....małe za takie warunki.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-04 20:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę Gasket!
-Zarobki wcale nie są takie złe.
-Atmosfera w pracy jest bardzo przyjazna, nie widać wyższości kierownictwa, dyrekcji nad zwykłymi pracownikami.
-Wypłaty są na czas. Bardzo rzadko zdarza się jeden dzień opóźnienia.
-Nie trzeba się długo prosić o narzędzia/sprzęt.
-Nowy dyrektor panuje nad sytuacją, firma odnosi kolejne sukcesy. :)
zdjecie uzytkownika
sanek - 2014-09-11 17:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-09-04 20:20:02]:
zazwyczaj gdy ktoś pisze , że "zarobki nie są takie złe" to jednak one takie niestety są, bo nikt nie mówi głośno o konkretnych wynagrodzeniach. Dopiero gdy człowieka przychodzi do takiej pracy to dowiaduje się jak mało będzie zarabiał za tak naprawdę ciężką pracę, jaka na pewno w tym przypadku czeka go w Gaskecie
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-29 15:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gosket to jest wielka ściema
Od kiedy Franciszek zostal dyrektorem
troche się zmieniło ale niewiem czy na lepsze
Smród na halach jest okropny ale nikt z tym nic nie robi
A co do zarobków to jest śmiech na sali chyba że
się jest wazeliną albo rodziną
Zero jakich kolwiek podwyrzek lub premi za wdychanie
tego syfu
Z tego co słyszalem to ze 3 miesiące temu zwolnił
sie gościu co od wdychania tego syfu wylądował
w szpitalu na 3tygodnie
zdjecie uzytkownika
Janeczek Motyka - 2014-10-08 10:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gasket to firma specyficzna. Większość tzw. brygadzistów, to "sami swoi" czyli chłopaki z fabryki gwoździ. W firmie panuje nepotyzm na niesłychaną skale. Aktualny dyrektor produkcji Franciszek H. to były... kierownik produkcji, który został zdjęty z tego stanowiska, ponieważ się nie sprawdził...i został zastąpiony Dyrektorem Heniem "Składakiem", który z zawodu był...dyrektorem (Bareja wieczne żywy). Degradacja z kierownika produkcji w Gaskecie nie oznacza tego, że nie można zostać dyrektorem produkcji czyli otrzymać wyższe stanowisko, jak w przypadku Frania. Dodatkowo z rodzinki Franeczka w firmie pracuje jeszcze jego małożonka Urszulka oraz dwóch szwagrów. "Zawrotna" kariera Frania nie powinna nikogo dziwić, w końcu jest on protegowanym byłego wiceprezesa Gasketu czyli Janka M., który najpierw zdiął go z kierownika, by później awansować o dwa szczebelki:D. Janek M. to aktualnie główny technolog, który dorabia sobie do "skromnej" emerytury (utrzymanie Audi Q3 do tanich nie należy), w sumie finanse to sprawa 2-rzędna, ponieważ praca pozwala mu na wyładowanie swoich złości na pracownikach, z czego bardo często i chętnie kożysta. W firmie często zdażają się wypadki. Ostatni zakończył się wizytą Policji oraz Państwowej Ispekcji Pracy, a dla pracownika szwami na głowie oraz gipsem na ręce. BHP stoi na bardzo niskim poziomie. Płace dla pracowników produkcji to minimum socjalne, dlatego zdecydowanie lepszą pracą jest etata w Biedrące. Większość ludzi, która coś potrafiła i nie była z "kręgu swojaków" zwolniła się już dawno.
zdjecie uzytkownika
wawa - 2014-10-13 13:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając ostatnie wpisy ciężko sobie wyobrazić atmosfere jaka panuje w Gaskecie właśnie. Wiadomo , że ludzie mają skłonność do przesady w swoich opiniach, ale na pewno coś musi być w kwestii tego , że szef zachowuje się momentami irracjonalnie , bo ta fama akurat ciągnie się już od dłuższego czasu w komentarzach
zdjecie uzytkownika
Przekładaniec - 2014-10-14 12:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera panująca w firmie jest straszna. Premiowani są tylko pracownicy "ambitni" i "oddani" czyli wszyscy ci, którzy są znajomymi lub rodziną. Jeśli pracują jednocześnie 2 osoby, jedna "znajoma" i druga z poza kręgu rodzinnego, to pieniądze zobaczy tylko ta pierwsza (wiem, bo pracowałem w tej firmie dobrych kilka lat) Niestety organizacja w gaskecie jest czymś niespotykanym, wszystko jest robione na słowo honoru, honoru, którego brakuje kierownictwu. W firmie zatrudnia się głównie osoby bez doświadczenia, ponieważ są najtańsze i dostają minimum socjalne, a nawet jeśli doświadczenie zdobędą i się wykażą, to zawsze można powiedzieć (przy próbie otrzymania podwyżki), że są "ludzmi z ulicy" i nie mają pojęcia o poliuretanie. Zgadzam się z poprzednią opinią na temat technologa Janka M, ponieważ na porządku dziennym jest "łacina podwórkowa" w jego wykonaniu. Płaca w firmie to podstaw + premia regulaminowa + premia uznaniowa (uznaniowa wiadomo dla, których pracowników)
Regulamin wewnętrzny jest na birząco dostosowywany do potrzeb finansowych firmy. Co do kompetencji dyrektora produkcji to muszę przyznać, że są one naprawdę bardzo wyskie... tak jak pasma górsie w Holandii.
Krótka mówiąc polecam pracę w firmie Gasket
zdjecie uzytkownika
Norbert - 2014-10-29 22:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że raczej niezbyt zachęcające panują przekonania osób wyżej się wypowiadających. Jeśli taka atmosfera panuje jaka została opisana to w dalszym ciągu osoby pracują w tej firmie ( czy jednak coś jest przesadzone ). Więc byłbym wdzięczny za realną ocenę, a jeśli taka ona była to jakie są zarobki (bo rozumiem że to one trzymają jedynie )?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-11-30 22:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@norbert, ja to myślę że opinie w internecie każdy powinien traktować według własnego uznania i wiadomo że nie zawsze warto im wierzyć w 100%, bo nei wiemy kto siedzi po drugiej stronie ekranu. ale coż. Wa każdym razie wszystkim szukającym pracy życzę powodzenia i szybkiego znalezienia. powodzeeenia!
zdjecie uzytkownika
Max - 2014-12-22 19:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale nie jest tak, jak nie którzy mówią.Pracuje w tej firmie i jakoś nie narzekam aż tak bardzo.Jeśli chodzi o zarobki, to oczywiście mogły by być lepsze, no ale cóż...chyba nigdzie na start miodu nie ma, praca nie jest jakoś bardzo skomplikowana i nie zgadzam się, że pracują tam ludzie nie wykwalifikowani. TO JEST BZDURA.Premię dostają ci, którzy na to zasługują, po prostu zarabiają na firmę i się im należy.Jeżeli ktoś chce zarobić, to zarobi.Takie są fakty.Czy praca w Gaskecie jest ciężka? zależy jak na to spojrzeć.Nigdzie nie jest lekko. Jeśli chodzi o dyrektora produkcji Franciszka H, spoko gość a jak ktoś zazdrości mu stanowiska to trudno.Nie wiem jacy ludzie piszą te złe opinie na temat atmosfery w Gaskecie, ale tak naprawdę nie jest. Nikt nad nikim nie stoi i nie pogania,ekipa ze wszystkich hal jest naprawdę ZAJEBISTA a jeśli ktoś sądzi inaczej to trudno...POZDRAWIAM GO. Chciałbym tylko zapytać tych, którzy tak nadają na tą firmę, żeby mi pokazali drugi taki zakład w tym mieście, w którym można pracować na takim luzie???? W kilku pracowałem i jest kolosalna różnica. Trzeba pamiętać, że to jest praca, a nie przedszkole. Jak się komuś nie chce robić to będzie narzekał na wszystko.Smród na halach.... ludzie bez przesady to jest zakład produkcyjny, a nie drogeria, a tak w ogóle montowana jest obecnie wentylacja, na kilku halach już jest więc bez jaj. Faktycznie jeszcze kilka miesięcy temu był z tym problem. Jakiś czas tam pracuję i naprawdę każda osoba, która chce tam pracować i wykonywać normalnie swoje obowiązki może być pewna pracy. Jeśli ktoś jest zwalniany, to naprawdę musi być LEWY i nieogarnięty totalnie.Ludzie w każdej firmie są mniejsze, lub większe problemy, a Gasket jest dobra alternatywą dla ludzi, którzy chcą po prostu pracować.
zdjecie uzytkownika
konik - 2015-02-26 23:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Max, widzę że jesteś rzetelną osobą, taki wydaje mi się twój komentarz, dość rzeczowy. możesz w takim razie napisać też nieco konkretniej jakie są zarobki na starcie jeśli teraz zdecyduję się pójść do Gasket Sp. z o.o. do pracy? z góry dziękuję, będe ci bardzo wdzięczny za odpisanie mi i pomoc, pozdro
zdjecie uzytkownika
Wiwaldi - 2015-03-19 14:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gasket sp. z o.o. to firma z dużym doświadczeniem na rynku. Produkują wyrobi z poliuretanu, gumy i innych tworzyw sztucznych. Cały czas się rozwiją i chcą się dalej rozwijać, a no i tu mnie teraz zaciekawiło, bo do rozwijania się potrzeba też nowych pracowników, a niestety nie mogę nigdzie znaleść ogłoszeń, wiecie czy będą w najbliższym czasie jakieś rekrutacje ?
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-03-23 13:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w gaskecie juz troche czasu i moge napisac, ze reczywiscie pracuje sie niezle . Natomiast wszystko zalezy na ktorej hali pracujesz i tu musisz miec szczescie, albo kogoś kto dobrze Cie pokieruje z kim rozmawiac, tak aby trafić na dobra ekipe . Powiem krótko na poczatek mozna liczyc na 1500 (3 miesiace ) , 1650 (6 miesiecy) , 1800 (rok) , jaka ostatnia umowa to ciezko mi powiedziec mialem ja okolo poltorej roku temu wiele rzeczy sie pozmienialo , ale nie narzekam . Jest szansa robic nadgodziny. O uszy obilo mi sie, że Delex bedzie sie wynosił i powstanie nowa hala . Pozdro
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-03-23 13:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zauważyem, że czesto padaja pytania o jakieś nabory, przyjecia do pracy itp . Odpowiadam- nie ma czegos takiego w Gaskecie . To nadal jest małą firma max 70 osob, nie jakis fiat gdzie robi sie masowe przyjecia. Tutaj ludzie przychodza i odchodza , są to pojedyńcze przypadki. Poprostu , albo uda sie dostac, albo nie i tyle .
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-08 08:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
elmondo - 2015-04-08 08:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Gaskecie juz od pewnego czasu. Zarobki sa jak w kazdej podobnej firmie. Wiele ludzi mysli, ze przyjdzie do pacy i to juz wystarczy aby dostac podwyzke. Atmosfera moim zdaniem jest w porzadku a warunki pracy. Sorry, ale osoby, ktore narzekaja w komentarzach powyzej chyba nigdy nie pracowaly w zadnej firmie produkcyjnej. Warunki jak i BHP sa na dobrym poziomie.
zdjecie uzytkownika
Hołkiet - 2015-04-30 15:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście nie pracowałem w tej firmie, ale dużo o niej wiem od znajomych bo mam tam dwóch kolegów i jak najbardziej podzielam zdanie @elmondo. Chłopak dobrze gada.
zdjecie uzytkownika
lalala - 2015-05-15 00:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sanek - 2014-09-11 17:57:10]:
Boże drogi jak tam jest atmosfera przyjazna to chyba pisze sam dyrektor żeby siary nie było że taki syf... !!! KOBIETY muszą zapie*dalać za facetów !! Prezes ściemnia że kasy nie ma, już od 5 lat nie ma podwyżki !!
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-07-16 17:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalala - 2015-05-15 00:14:00]:
Jak to możliwe, żeby kobiety za facetów pracowały? Na podstawie jakieś umowy czy po prostu są szykanowane? Osobiście chciałam się tam zgłoić do pracy ale chyba zawodowo zostałam odstraszona proszę o wyjaśnienie. 1500 zł na początek to jak na początek jest dla mnie do zaakceptowania wypłata. Jestem dość młoda :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-21 23:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-07-21 23:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile tam pracuje kobiet i na jakich działach
zdjecie uzytkownika
szogun - 2015-08-29 00:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalala - 2015-05-15 00:14:00]:
Nie wydaje mi się , aby praca w tym miejscu była dobrym pomysłem dla wszystkich. Odnajdują się tutaj ludzie przede wszystkim pracowici i Ci , którzy wiedzą, że praca to nie wakacje. Dlatego może też jest tyle niejasności tutaj odnośnie atmosfery i tym podobnych. Niektórzy zwyczajnie minęli się z powołaniem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gasket Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gasket Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert