Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gasket Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Gasket Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robol - 2012-08-08 17:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] icie . Ta firma jest zajebista . Wynagrodzenia w terminie. Nikt nie stoi nad tobą przy robocie. Ekipa zajebista . Nic dodać nic ująć .


Zarobki od 1800 - 3000 zł - zwykły robol

Jeżeli chodzi o kierownika produkcji , to się zmienił .


zdjecie uzytkownika
robert - 2013-06-01 21:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od czego zależy, czy ten zwykły robol dostanie 1800, czy 3000, bo przedział jest dość spory. Poleca ktoś jeszcze Gasket? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Pozdrawiam, robert.
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-09 23:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli co, nie dostajecie do podpisania umowy przed rozpoczęciem pracy? macie jakiś okres próbny? na to też są przecież umowy.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-12-05 16:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] skoro tam nie pracowales to nie pisz takich bredni.. 1800 to masz brutto, do tego szkodliwa chemia + zero szacunku ze strony biura. kłamstewka dyrektora nabieraja na sile, jesgo bezsilnosc w obec pracownikow handlu jest zenujaca, zero autorytetu.. to nie przypadek w prawdzie, lubi wyzywac swoja bezsilnosc na pracownikach produkcji. prawdziwy robol!
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-02-16 22:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałabym tam pracować czy jest jakaś szansa. Czy przyjmują tylko mężczyzn.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-24 14:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kk - 2014-02-16 22:12:51]:
Słyszałam, że rozwijają produkcję i szukają do pracy na maszynach oraz kontroli i wykończenia.
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-03-20 20:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tez tak słyszałam. A wiesz może na jaki adres mail mogę wysłać CV. Może warto zaryzykować. Jestem kobietą ale pracy się boję. Pracowałam 7 lat na magazynie przyjmowanie towaru wysyłka faktury inwentaryzacje itp Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-03-20 20:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-02-24 14:29:02]:
Ale numer chciałam powiedzieć że pracy się NIE BOJĘ. To chyba z wrażenia że ktoś odpowiedziała na mój post
zdjecie uzytkownika
47 - 2014-06-01 21:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA osobiście pracy w tym zakładzie nie polecam,ze względu na chemię,atmosferę kierownictwa wobec pracowników i naturalnie kasy
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-06-04 15:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W obecnym czasie firma kiepsko prosperuje .Już jest na dużym minusie a nic nie wskazuje na to,że będzie lepiej .Co prawda inwestują w nowe maszyny itp ,ale nie ma to przełożenia na praktykę.Nowy dyrektor jest do bani. Jego młody wiek niech nikogo nie zwiodą iż będzie bezproblemowy . Do tego dochodzi chemia i kiepskie zarobki . Robol na start dostanie 1680 PLN brutto czyli najniższą krajową
zdjecie uzytkownika
47 - 2014-06-10 20:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [007 - 2014-06-04 15:27:09]:
Dokładnie a do tego,machloje oraz brak zaangażowania
zdjecie uzytkownika
47 - 2014-06-10 20:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać ,że nawet kasa jest nie na czas,ponieważ przed chwilą sprawdziłem,chyba ktoś nie lubi płacić
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-21 21:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze mi ktos powiedziec ile pracuje kobiet na produkcji.
zdjecie uzytkownika
szogun - 2014-08-22 18:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-08-21 21:43:19]:
jeżeli chodzi o Gasket to muszę przyznać , że jest to chyba jedyna firma na rynku tworzyw sztucznych i wyrobów z gumy jaką obecnie kojarzę. Uważam , że jak na wszechobecny kryzys to i tak potrafią odnaleźć się w nim całkiem nieźle. Nie wiem jak jest z kobietami na zakładzie , ale to raczej nie jest praca dla nich
zdjecie uzytkownika
parm - 2014-08-23 00:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest nieduża kontakt między pracownikami jest od biura po produkcję, ludzie wiedzą mniej więcej co ile na siebie zarabia. Pieniądze są jak się nie zarabia to się pakuje interes.
zdjecie uzytkownika
pan Parma - 2014-08-23 01:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy dyrektor jest do bani jakie rozkapryszone dziecko to musiało napisać. Nikt sobie nie da rady tak dobrze jak Franczesko, dobry wzór od produkujacego do dyrektora. Jest w temacie i tyle.
zdjecie uzytkownika
of 15 - 2014-08-27 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szogun - 2014-08-22 18:13:36]:
witam! kobiet na produkcji nie ma bo to faktycznie nie praca dla nich,czasami i panowie wysiadają.Jest ciężko i śmierdząco a zarobki?cóż K.....małe za takie warunki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gasket Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski