brak logo

KRYNICA VITAMIN Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o KRYNICA VITAMIN Sp. z o. o.

Były pracownik 2015-04-17 18:08
Siema ludzie:)
Jakiś czas temu odszedłem (sam,nikt mnie nie zwolnił) z tego bur*elu na kółkach:)
Jak obecnie sytuacja się przedstawia?
Tak jak było? Miecio prezes magazynu a Krysia prezesowa reszty? Ludzie na stanowiskach kierowniczych/biurowych dalej tacy tępi a pracują jedynie po znajomości?
Generalnie większość osób w tej firmie to zawistne,zazdrosne skurczybyki ale jest kilka osób naprawdę ok,obecnie pracuję w firmie X i naprawdę żałuję tych kilku lat straconych na pracy w Krynicy,fakt,wynagrodzenie zawsze było ale atmosfera w pracy? Szok...obecnie z czystą przyjemnością pracuję w nowej firmie.
Może to subiektywne zdanie ale odradzam pracę w Krynicy,zero organizacji,nawet jak się będziesz starał to każdy ma to gdzieś,awanse otrzymuj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Aaa bym zapomniał,pozdro dla Mistrzów zmianowych bo są naprawdę ok,szczególnie Mariusz I. oraz Zenek:)
8
goetze 2015-04-25 07:06
Nienawidze Krynicy
1
goetze 2015-06-25 10:56
1.Umowa zlecenie 2.Brak organizacji.3.Brak podwyżek 4.Chamstwo w firmie 5.Zero premii
4
Robol 2015-07-07 22:19
@inga Co masz na myśli pisząc, że trzeba się trochę napracować, bo chyba nie to, że w Krynicy Vitamin pracuje się po 12h dziennie 7 dni w tygodniu. Byłbym zapomniał. Nasz łaskawca karłowatego wzrostu z łysinką na głowie, zrobił nam wielką przysługę i pozwolił pracować w niedzielę po 8h. Do tego warunki pracy mamy jak w saunie. Na hali w większości miejsc temperatura osiąga 40st C. Więc proszę powiedz mi proszę co masz na myśli pisząc,że trzeba trochę się napracować bo chyba nie to, że w tej firmie pracuje się 68h tygodniowo w 40st upale. Czy nasz łaskawca karłowatego wzrostu z łysinką na głowie słyszał może o Art. 131. par 1. KP i o Art. 133. par 1 KP?
goetze 2015-07-08 19:03
Wiesz co jak pracownicy Krynicy na to się godzą to niech pracują i w niedziele i w upale 40 st C,jesteście bardzo kumaci godząc się na taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
goetze 2015-08-25 18:21
To jest zenada totalna jak najszybciej powinni to zamknąć !!!!
1
goetze 2015-09-26 08:47
Pracowałem akurat na zakładzie i nie było tam różowo a co do stolicy to nie wiem chcesz to aplikuj
ostatnia 2015-10-11 09:04
Jeżeli szukasz pracy na chwilę, pół roku do roku to tak. Doświadczenie do CV się przyda.
1
Robol 2015-10-20 07:26
Ślepy nie był i doskonale wiedział że ludzie pracują siedem dni w tygodniu. Zresztą to z jego inicjatywy tak się działo. Jeśli ktoś zaczynał narzekać zbyt głośno to dyrektor brał go na dyskretną rozmowę, a jeśli nadal takiemu pracownikowi nie podobała się praca to zostawał zwolniony. Na szczęście już ten dyrektor co lubował się w znęcaniu nad ludźmi, przestał pracować w Krynicy Vitamin. Powoli zaczyna być widać światełko nadziei w długim i ciemnym tunelu. Wszyscy po cichu mamy nadzieję, że terror już nie wróci do nas do zakładu wraz z nowym sezonem
3
Robol 2015-10-20 07:33
Nie wiem gdzie







































Nie wiem gdzie wtedy byłaś @lala, że nie dostałaś premii świątecznej, lecz przed świętami Bożego Narodzenia w zakładzie wypłacono po kilkaset złoty każdemu.




1
lukasz 2015-10-23 11:00
Ty tam pracujesz teraz w ogole?
cicha 2015-10-25 15:30
W warszawie za poprzedniego szefostwa premie świąteczne , nagrody i inne przywileje dostawali tylko wybrancy i ci co byli przy korycie. Teraz są nowi ludzie a święta blisko, więc zobaczymy czy coś się zmieni.
1
Wojtek 2015-11-03 18:42
Witam
Mam możliwość zatrudnienia się w firmie Krynica i chciałbym się podpytać o wasze opinie na temat pracy w tym zakładzie a w szczególności o dyrektora produkcji A.P.
Gosia 2015-11-03 19:49
Ej dyrektor P. już nie pracuje?
4
No 2015-11-06 21:24
Dyrektor nie pracuje i chyba faktycznie zmienia się wszystko na lepsze. Jest światełko w tunelu
ana 2015-11-12 12:43
Dyrektor P. nadal pracuje w firmie
dawid 2015-11-16 15:08
Nie wiecie czy nie potrzebują kogoś do działu zaopatrzenia podobno nie ma już tego młodego dyrektora to może kogoś awansowali i są wolne wakaty?
adam 2015-11-24 09:25
Czy Marcin P. dalej pracuje w Krynicy - ten z zakupów?
reks 2015-12-04 16:23
Pracuje ale umowę ma na innych warunkach
swiety 2015-12-05 10:52
jA TAM PAMIĘTEM ZE KAZDY DOSTAŁ PIŃCET DO REKI NAWET JAK BYL PIERWSZY DZIEN W PRACY WIEC PO CO TE KLAMSTWA
zabka 2015-12-06 21:18
Może w fabryce, bo w biurze na pewno nie...... więc po co te kłamstwa.
a 2015-12-06 21:19
Nie pracuje już.
zetka 2015-12-15 20:46
Nieaktualne. Wymagania wysokie... Trzeba było znać...... i pracować w....
Renia 2015-12-31 18:23
Widze propagandowe tresci. Zwalniają systematycznie wiec oferty pracy są co roku. Co to znaczy wysokie zarobki ? Czyżby przez to nie dają nic na święta?
bania 2016-01-02 11:37
To skąd to info o imponujących zarobkach? I nie chodzi o zmianę zarobków na święta tylko o symboliczny gest, nie musi być gotówka, wystarczy bon lub siatka mandarynek. W większości firm jest to praktykowane.... Ale mogę się mylić....
do bani 2016-01-03 23:12
o czym wy ludzie piszecie, kazdy pracownik dostal paczke ze slodyczami ( na dziecko w okreslonych wielku chyba) dodatkowo kazdy pracownik otrzymal gotowke tuz przed swietami
1
Agnes 2016-01-03 23:35
Może w zakładzie... Bo w Warszawie na pewno nie
2
fajny gośc 2016-01-04 16:51
Racja!!!! Ludziom nigdy nie dogodzisz - firma nie dawała - ŹLE!!!
Firma daje - ŹLE!!! W mojej firmie pracownicy chrzakali ze malo to teraz nic nie dostajemy dlatego cieszcie sie że macie
Gość 2016-02-04 11:54
Nie każdy pracownik i nie każde dziecko
Gość 2016-02-04 11:58
Nie każdy pracownik dostał kasę na święta i nie każde dziecko dostało paczkę. I pracuje dużej niż 1 dzień.
fajna 2016-02-08 07:50
A ktoras firma tego nie oferuje??? Znowu propaganda.
Gość 2016-02-15 11:44
@Ibik Będąc na urlopie wypoczynkowym po u. macierzyńskim.
znawca 2016-03-20 22:49
Praca ok zarobki zależy jak dla kogo ja nie narzekam. Większość ludzi spoko.
Z jednym "ale" ktoś na wyższym stanowisku powinien przyjrzeć się pracy Daniela z rozwoju. Sprawdzić co ten człowiek robi w pracy oprócz oglądania stron www i allegro. Totalny tępak!
PZDr
3
zly 2016-04-04 16:11
Nie polecam pracy w zakladzie produkcyjnym
1
zly 2016-04-08 19:14
Czlowieku jak chcesz paść na zawał serca z wysiłku to możesz startować .Ja niestety nie dałem rady poważnie
mała 2016-04-30 22:12
Tylko nie znasz dnia ani godziny kiedy cie zwolnią. Mogli by wcześniej dawać znać że zatrudniają kogoś na twoje miejsce po znajomości. Przecież ludzie mają rodziny na utrzymaniu i kredyty. Nie ważne jak pracujesz tylko kto cię zatrudnił.
3
Robol 2016-10-07 23:26
Wszędzie tak jest, że pracownik którego chcą zwolnić, dowiaduje o tym fakcie na samym końcu.
2
spido 125 2016-10-15 05:31
pracowałem tam razem z moja koleżanką Moniką ,z produkcji przeszła na magazyn a ja zostałem śmiesznym mistrzem zmianowym w latach 2008 do2011. Jesteśmy z Białej i ze względu na regularność wypłaty nie buło za co dojechać do pracy. Atmosfera zajebista ale do zabawy, Lesiuk pozdrawiam Zenek dożywocie tam spędzisz reszta ludzi jak to w tych rejonach latem truskawki a zimą Krynica .Zimą jak zawieje to wolne bo niema jak dojechać .Daliśmy se spokój szkoda nerwów Auschwitz Birkenau .Nie polecam Grzegorz Wdowiak. Monika Oleszczuk
5
matylda 2016-10-15 09:45
A ja wygląda tutaj praca biurowa bo jednak bardzo mało można tutaj na ten temat wyczytać a teraz są dwa ogłoszenia do działu handlowego praca przy fakturowaniu. W ogłoszeniu wiele nie piszą ale może wy za to macie jakieś informacje z pierwszej ręki?
Robol 2016-10-26 10:04
"Jesteśmy z Białej i ze względu na regularność wypłaty nie buło za co dojechać do pracy."

Pracuję w KV od wielu lat. Co masz na myśli pisząc regularność wypłat? Wypłaty są zawsze wypłacane regularnie do 10 kolejnego miesiąca. Ich wysokość to zupełnie inna historia i zależy od indywidualnych negocjacji pracownik pracodawca.
Dawna 2016-10-30 21:05
W biurze da się żyć jak się podliżesz odpowiednim osobom. Ale dłużej niż 2 lata to mało kto pracuje. W sam raz żeby czegoś się nauczyć. Potem przychodzi nowa ekipa i jest wymiana, albo jest wojna między tymi co chcą coś zrobić a tymi którzy za plecami kłamią na innych. Zazwyczaj Ci drudzy są przy prezesie więc co jakiś czas robi się nieciekawie. Ogólnie było fajnie i miło .... dopóki cię nie zwolnią, albo nie podpadniesz paczce prezesa. Jeżeli nie masz rodziny, kredytów i nie boisz się być zwolniona to można próbować.
14
Muflonik 2016-12-12 14:11
I jak aplikowałaś na to stanowisko?
Muflonik 2016-12-12 14:14
Jak wygląda tam rozmowa kwalifikacyjna?
Dawna 2016-12-15 21:50
Normalnie, jak się uśmiechasz, masz jakieś pojęcie i większy dekolt to cię przyjmą :)
xxxx 2016-12-15 23:28
I jak zadowoleni jestescie z premii swiątecznej?
5
Kruszyna 2016-12-17 22:53
My jak co roku, premia świąteczna w postaci bigosu wigilijnego. Dobre i to, przynajmniej jeden dzień człowiek nie chodzi głodny.
8
Romels 2017-05-06 10:01
Możecie coś napisać o zakupach w Krynicy ??
Świeza 2017-05-10 18:57
Jak ktos lubi pracowac to polecam bo mozesz pracowac 12 godzin dziennie harytatywnie
5
Romels 2017-06-11 23:16
a odrobinę więcej informacji o pracy w dziale zakupów: atmosfera, zarobki. Szef normalny ??
rita 2017-06-14 23:12
Szefów więcej niz pracowników
2
Zostaw swoją opinię o KRYNICA VITAMIN Sp. z o. o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRYNICA VITAMIN Sp. z o. o.