brak logo

KRYNICA VITAMIN Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o KRYNICA VITAMIN Sp. z o. o.

cicha 2014-11-03 23:18:11
Stawki niskie, jako pierwsza praca ujdzie. Mam nadzieję że może chociaż w tym roku dadzą paczkę be powerów na święta.
4
tarantula 2014-11-22 19:32:01
Jak jesteś tu zatrudniana po znajomości, jesteś osobą niekompetentną, i mało robisz w pracy to dostaniesz bardzo wysoką pensję, dodatki oraz krótki czas pracy. Twoją pracę wykonają za to szarzy ludzie za marną pensje.
7
arjen 2015-01-22 14:40:26
Ten zakład to kupę g...... jeśli chcecie pracować za 5 zł na godz to idźcie dyrektor na prawdę ma gest tak płacić BRAK SŁÓW!
3
michał 2015-02-21 08:14:58
Przestrzegam przed ta firmą nic nie warta ,zarobki głodowe ,umowy śmieciowe i ciągły smród żałosny zakład dziwni zarządzający do tego..zresztą co sie spodziewać dojazd do tego zakładu taki jak na Ukrainie
2
cola 2015-02-28 13:10:41
Większość postów nie ma pokrycia z rzeczywistością. Owszem jest to dosyć specyficzny teren, jak powyżej napisał kolega, przypominający niekiedy tereny ukraińskie, ale osoby zainteresowane wiedza dlaczego akurat tutaj się zakład znajduje. Co do zarobków głodowych to z pewnością się nie zgodzę. Jeżeli widać, że się starasz to z pewnością zostaniesz po pewnym czasie dostrzeżony i możesz wnioskować o podwyżkę. Nie oszukujmy się to jest wschód, gdzie nie zgarniesz stawek cento-zachodowych kraju. Z pewnością negatywne komentarze wypisują tutaj osoby, które (bardzo możliwe) zostały przyłapane na kradzieży i musiały się pożegnać z pracą. Całe szczęście dla nich, że nie nie skończyło się to odpowiedzialnością karną, bo na takie przestępstwo jest paragraf.
Jeżeli chodzi o premie to świąteczna za ubiegły rok była naprawdę atrakcyjna i to dla wszystkich bez wyjątku, bez podziału na stanowiska.
Więc lepiej zacznijcie doceniać pracę, a nie wiecznie narzekać!
4
lala 2015-03-05 20:35:52
Premie świąteczne dla wszystkich za ubiegły rok??????!!!! ... może masz na myśli prezesa albo kierownictwo? Ja nie dostałam kolejny rok...może jestem pracownikiem widmo albo jem za dużo masła i mam mega sklerozę?
2
michał 2015-03-06 10:28:48
Sama widzisz lala jak jest,a co do wpisu coli to może zarabiasz u nich 3 tys skoro tak Ci dobrze tam .Zresztą tam murowaną karierę zrobisz a że kolejny rok bez premii jak napisała lala to szczegół ten zakład to dno
6
lukasz 2015-03-15 10:45:35
Zamknąć ten zakład...
2
mat1910 2015-03-24 21:18:11
z tego smrodu ptaki nawet wyzdychaly jak to pic ?
2
Były pracownik 2015-04-17 18:08:46
Siema ludzie:)
Jakiś czas temu odszedłem (sam,nikt mnie nie zwolnił) z tego bur*elu na kółkach:)
Jak obecnie sytuacja się przedstawia?
Tak jak było? Miecio prezes magazynu a Krysia prezesowa reszty? Ludzie na stanowiskach kierowniczych/biurowych dalej tacy tępi a pracują jedynie po znajomości?
Generalnie większość osób w tej firmie to zawistne,zazdrosne skurczybyki ale jest kilka osób naprawdę ok,obecnie pracuję w firmie X i naprawdę żałuję tych kilku lat straconych na pracy w Krynicy,fakt,wynagrodzenie zawsze było ale atmosfera w pracy? Szok...obecnie z czystą przyjemnością pracuję w nowej firmie.
Może to subiektywne zdanie ale odradzam pracę w Krynicy,zero organizacji,nawet jak się będziesz starał to każdy ma to gdzieś,awanse otrzymuj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Aaa bym zapomniał,pozdro dla Mistrzów zmianowych bo są naprawdę ok,szczególnie Mariusz I. oraz Zenek:)
3
goetze 2015-04-25 07:06:36
Nienawidze Krynicy
1
goetze 2015-06-25 10:56:37
1.Umowa zlecenie 2.Brak organizacji.3.Brak podwyżek 4.Chamstwo w firmie 5.Zero premii
1
Robol 2015-07-07 22:19:34
@inga Co masz na myśli pisząc, że trzeba się trochę napracować, bo chyba nie to, że w Krynicy Vitamin pracuje się po 12h dziennie 7 dni w tygodniu. Byłbym zapomniał. Nasz łaskawca karłowatego wzrostu z łysinką na głowie, zrobił nam wielką przysługę i pozwolił pracować w niedzielę po 8h. Do tego warunki pracy mamy jak w saunie. Na hali w większości miejsc temperatura osiąga 40st C. Więc proszę powiedz mi proszę co masz na myśli pisząc,że trzeba trochę się napracować bo chyba nie to, że w tej firmie pracuje się 68h tygodniowo w 40st upale. Czy nasz łaskawca karłowatego wzrostu z łysinką na głowie słyszał może o Art. 131. par 1. KP i o Art. 133. par 1 KP?
goetze 2015-07-08 19:03:01
Wiesz co jak pracownicy Krynicy na to się godzą to niech pracują i w niedziele i w upale 40 st C,jesteście bardzo kumaci godząc się na taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
goetze 2015-08-25 18:21:09
To jest zenada totalna jak najszybciej powinni to zamknąć !!!!
goetze 2015-09-26 08:47:13
Pracowałem akurat na zakładzie i nie było tam różowo a co do stolicy to nie wiem chcesz to aplikuj
ostatnia 2015-10-11 09:04:47
Jeżeli szukasz pracy na chwilę, pół roku do roku to tak. Doświadczenie do CV się przyda.
Robol 2015-10-20 07:26:35
Ślepy nie był i doskonale wiedział że ludzie pracują siedem dni w tygodniu. Zresztą to z jego inicjatywy tak się działo. Jeśli ktoś zaczynał narzekać zbyt głośno to dyrektor brał go na dyskretną rozmowę, a jeśli nadal takiemu pracownikowi nie podobała się praca to zostawał zwolniony. Na szczęście już ten dyrektor co lubował się w znęcaniu nad ludźmi, przestał pracować w Krynicy Vitamin. Powoli zaczyna być widać światełko nadziei w długim i ciemnym tunelu. Wszyscy po cichu mamy nadzieję, że terror już nie wróci do nas do zakładu wraz z nowym sezonem
3
Robol 2015-10-20 07:33:24
Nie wiem gdzie







































Nie wiem gdzie wtedy byłaś @lala, że nie dostałaś premii świątecznej, lecz przed świętami Bożego Narodzenia w zakładzie wypłacono po kilkaset złoty każdemu.




1
lukasz 2015-10-23 11:00:04
Ty tam pracujesz teraz w ogole?
cicha 2015-10-25 15:30:54
W warszawie za poprzedniego szefostwa premie świąteczne , nagrody i inne przywileje dostawali tylko wybrancy i ci co byli przy korycie. Teraz są nowi ludzie a święta blisko, więc zobaczymy czy coś się zmieni.
Wojtek 2015-11-03 18:42:31
Witam
Mam możliwość zatrudnienia się w firmie Krynica i chciałbym się podpytać o wasze opinie na temat pracy w tym zakładzie a w szczególności o dyrektora produkcji A.P.
Gosia 2015-11-03 19:49:55
Ej dyrektor P. już nie pracuje?
4
No 2015-11-06 21:24:23
Dyrektor nie pracuje i chyba faktycznie zmienia się wszystko na lepsze. Jest światełko w tunelu
ana 2015-11-12 12:43:29
Dyrektor P. nadal pracuje w firmie
dawid 2015-11-16 15:08:20
Nie wiecie czy nie potrzebują kogoś do działu zaopatrzenia podobno nie ma już tego młodego dyrektora to może kogoś awansowali i są wolne wakaty?
adam 2015-11-24 09:25:27
Czy Marcin P. dalej pracuje w Krynicy - ten z zakupów?
reks 2015-12-04 16:23:01
Pracuje ale umowę ma na innych warunkach
swiety 2015-12-05 10:52:10
jA TAM PAMIĘTEM ZE KAZDY DOSTAŁ PIŃCET DO REKI NAWET JAK BYL PIERWSZY DZIEN W PRACY WIEC PO CO TE KLAMSTWA
zabka 2015-12-06 21:18:28
Może w fabryce, bo w biurze na pewno nie...... więc po co te kłamstwa.
a 2015-12-06 21:19:55
Nie pracuje już.
zetka 2015-12-15 20:46:03
Nieaktualne. Wymagania wysokie... Trzeba było znać...... i pracować w....
Renia 2015-12-31 18:23:22
Widze propagandowe tresci. Zwalniają systematycznie wiec oferty pracy są co roku. Co to znaczy wysokie zarobki ? Czyżby przez to nie dają nic na święta?
bania 2016-01-02 11:37:29
To skąd to info o imponujących zarobkach? I nie chodzi o zmianę zarobków na święta tylko o symboliczny gest, nie musi być gotówka, wystarczy bon lub siatka mandarynek. W większości firm jest to praktykowane.... Ale mogę się mylić....
do bani 2016-01-03 23:12:37
o czym wy ludzie piszecie, kazdy pracownik dostal paczke ze slodyczami ( na dziecko w okreslonych wielku chyba) dodatkowo kazdy pracownik otrzymal gotowke tuz przed swietami
1
Agnes 2016-01-03 23:35:33
Może w zakładzie... Bo w Warszawie na pewno nie
fajny gośc 2016-01-04 16:51:14
Racja!!!! Ludziom nigdy nie dogodzisz - firma nie dawała - ŹLE!!!
Firma daje - ŹLE!!! W mojej firmie pracownicy chrzakali ze malo to teraz nic nie dostajemy dlatego cieszcie sie że macie
Gość 2016-02-04 11:54:12
Nie każdy pracownik i nie każde dziecko
Gość 2016-02-04 11:58:55
Nie każdy pracownik dostał kasę na święta i nie każde dziecko dostało paczkę. I pracuje dużej niż 1 dzień.
fajna 2016-02-08 07:50:35
A ktoras firma tego nie oferuje??? Znowu propaganda.
Gość 2016-02-15 11:44:20
@Ibik Będąc na urlopie wypoczynkowym po u. macierzyńskim.
znawca 2016-03-20 22:49:49
Praca ok zarobki zależy jak dla kogo ja nie narzekam. Większość ludzi spoko.
Z jednym "ale" ktoś na wyższym stanowisku powinien przyjrzeć się pracy Daniela z rozwoju. Sprawdzić co ten człowiek robi w pracy oprócz oglądania stron www i allegro. Totalny tępak!
PZDr
2
zly 2016-04-04 16:11:57
Nie polecam pracy w zakladzie produkcyjnym
1
zly 2016-04-08 19:14:58
Czlowieku jak chcesz paść na zawał serca z wysiłku to możesz startować .Ja niestety nie dałem rady poważnie
mała 2016-04-30 22:12:33
Tylko nie znasz dnia ani godziny kiedy cie zwolnią. Mogli by wcześniej dawać znać że zatrudniają kogoś na twoje miejsce po znajomości. Przecież ludzie mają rodziny na utrzymaniu i kredyty. Nie ważne jak pracujesz tylko kto cię zatrudnił.
1
Robol 2016-10-07 23:26:49
Wszędzie tak jest, że pracownik którego chcą zwolnić, dowiaduje o tym fakcie na samym końcu.
spido 125 2016-10-15 05:31:42
pracowałem tam razem z moja koleżanką Moniką ,z produkcji przeszła na magazyn a ja zostałem śmiesznym mistrzem zmianowym w latach 2008 do2011. Jesteśmy z Białej i ze względu na regularność wypłaty nie buło za co dojechać do pracy. Atmosfera zajebista ale do zabawy, Lesiuk pozdrawiam Zenek dożywocie tam spędzisz reszta ludzi jak to w tych rejonach latem truskawki a zimą Krynica .Zimą jak zawieje to wolne bo niema jak dojechać .Daliśmy se spokój szkoda nerwów Auschwitz Birkenau .Nie polecam Grzegorz Wdowiak. Monika Oleszczuk
2
matylda 2016-10-15 09:45:52
A ja wygląda tutaj praca biurowa bo jednak bardzo mało można tutaj na ten temat wyczytać a teraz są dwa ogłoszenia do działu handlowego praca przy fakturowaniu. W ogłoszeniu wiele nie piszą ale może wy za to macie jakieś informacje z pierwszej ręki?
Robol 2016-10-26 10:04:57
"Jesteśmy z Białej i ze względu na regularność wypłaty nie buło za co dojechać do pracy."

Pracuję w KV od wielu lat. Co masz na myśli pisząc regularność wypłat? Wypłaty są zawsze wypłacane regularnie do 10 kolejnego miesiąca. Ich wysokość to zupełnie inna historia i zależy od indywidualnych negocjacji pracownik pracodawca.
Dawna 2016-10-30 21:05:15
W biurze da się żyć jak się podliżesz odpowiednim osobom. Ale dłużej niż 2 lata to mało kto pracuje. W sam raz żeby czegoś się nauczyć. Potem przychodzi nowa ekipa i jest wymiana, albo jest wojna między tymi co chcą coś zrobić a tymi którzy za plecami kłamią na innych. Zazwyczaj Ci drudzy są przy prezesie więc co jakiś czas robi się nieciekawie. Ogólnie było fajnie i miło .... dopóki cię nie zwolnią, albo nie podpadniesz paczce prezesa. Jeżeli nie masz rodziny, kredytów i nie boisz się być zwolniona to można próbować.
3
Zostaw swoją opinię o KRYNICA VITAMIN Sp. z o. o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRYNICA VITAMIN Sp. z o. o.