logo Antares

Antares

Zabrze

Opinie o Antares

Zik 2012-07-02 08:33:24
Mogę tylko potwierdzić to wszystko o firmie Antares. ( usunięte przez administratora )
andrzej 2013-03-23 01:36:12
Ej ludzie czy komuś już zapłacił zaległą kasę za materiał albo wypłątę ??
wujek dobra rada 2013-04-20 22:53:34
Hej ludzie ęo kontakt mailowy ludzi/firmy poszkodowane przez firmę antares. Piszcie kontakt mailowy !!!!!!!
norbert 2013-08-01 19:53:27
tak jak czytałem opinie to zastanawia mnie - skoro gość jest niewypłacalny, to jaką różnicę robi czy ktoś pracuje na umowę o pracę a umowę zlecenie/o dzieło?
anonim 2013-08-06 16:53:11
czasem naprawdę się zdarza, że banki coś poblokują.. to możliwe.. chyba, że zdarza się często u Antaresa?
nowak 2013-08-21 07:32:53
czy obecnie ANTARES zatrudnia kogoś z Was? zastanawiam się, czy przy takich oszustwach właściciel wciąż ma zlecenia?
kinder 2014-04-24 18:22:29
uwazasz @synek, że antares wytrwał ponad 15 lat na rynku robiąc takie wałki o jakich piszesz? mało realne chyba...
Facio 2014-05-03 23:40:42
15 lat męki pańskiej hie hie hie
Zgred 2014-07-15 07:34:18
Sprytniejsi??!!??!!, żerują na naiwnych ludziach którzy chcą pracować i zarabiać a nie być oszukiwani i nie dostawać wypłat. Ot tyle, gdzie tu spryt, to po prostu szczyt chamstwa i zero człowieczeństwa. Co z tego że pracownika nie ma za co wyżywić rodziny, za co opłacić czynszu, ale pseudo-prezesiunio sobie jeździ Mercedesikiem i szczerzy swoje zęby
1
Zonk 2014-10-07 14:18:38
Chcesz żyć w biedzie i ciągłym stresie - zatrudnij się w Antaresie
zENEK 2014-12-20 23:50:42
aNTARES = OSZUSTWO !!!!
Wiesiek Będzin 2015-10-09 09:23:00
Pracowałem u tego gościa przełom 2011/2012. Oczywiście na czarno. Nie dostałem 2 wypłat. Końcówka pracy na Będzinie to była masakra - tylko ogniska i zero roboty. Sprzedawaliśmy ropę na lewo od tego idiocty, żeby mieć przynajmniej co do garnka włożyć. Gościu nie ma pojęcia o robotach budowlanych. Porywał się z motyką na słońce. Żenada i brak profesjonalizmu to domena tej firmy. Zresztą o jakiej firmie mówimy. To jest kpina a nie firma. A Pana Rzep... powinno się zamknąć w więzieniu za jego przekręty. Żeby biednym ludziom nie płacić i mamić ich niewiadomo czym. Ehh szkoda gadać Dobrze że go wyrugowali z tej budowy.
milena 2016-05-14 09:38:01
Wszystko co piszecie wydaję się ok ale są to tylko ogólne gdybania a ja chciałbym przeczytać coś od pracowników jak się pracuje, jakie są zarobki itp. odezwijcie się!
Zostaw swoją opinię o Antares - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antares