brak logo

AD Stachura

Kraków

Opinie o AD Stachura

bentlej 2010-11-04 13:37:14
w kielcach to braklo jednego goscia i do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest
niebieski 2010-11-11 21:02:43
w kielcach to bałagan jest .(usunięte przez administratora)
anonim 2011-01-17 18:52:03
Ta firma to dno ! Zarobki fatalne kierownictwo szkoda mówić. Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko że coś tam płacom....Dla młodego co dopiero zaczyna i jest po szkole to nawet ale i tak po 2 miesiącach sam dojdzie do wniosku ze w tej firmie to tylko garba się dorobi. Jeśli ma się szansę do innej firmy to niech się nawet nie zastanawia SZKODA CZASU I NERWÓW
adam 2011-01-17 20:55:09
potwierdzam firma ad stachura to naj gorsza firma w jakiej pracowałem zero szacunku dla pracowników w tej firmie było dobrze 2-3 lata temu. odradzam wszystkim tom Firmę
anonim 2011-02-09 16:26:12
Zgadzam sie w zupełności, co do tego miejsca niema żadnych złudzeń. Nic tam nie osiągniesz, przyszłość tam mają tylko dziobaki i konfidenci. Kadra kierowników to zgraja prawdziwków z okolicznych pod krakowskich wiosek, banda tempaków wpier.... tylko schabowe z frytkami.
AD STACHURA to katastrofa pracownicza w barwach francuskiej flagi .(usunięte przez administratora)
anonim 2011-02-09 16:27:16
Zgadzam sie w zupełności, co do tego miejsca niema żadnych złudzeń. Nic tam nie osiągniesz, przyszłość tam mają tylko dziobaki i konfidenci. Kadra kierowników to zgraja prawdziwków z okolicznych pod krakowskich wiosek, banda tempaków wpier.... tylko schabowe z frytkami.
AD STACHURA to katastrofa pracownicza w barwach francuskiej flagi.(usunięte przez administratora)
anonim 2011-02-09 18:38:12
Prawda kombinują jak mogą ale wszystko do czasu. Pracownicy mają sporą wiedzę ale niestety nie są doceniani. Obiecują dużo a rzeczywistość jest inna.
pat 2011-03-04 11:35:53
w kielcach bylo ok ale sie skonczylo , troche brakuje sprzedawcy ............................
AD go to hell 2011-04-24 19:09:26
Pracowałem ponad 3 lata w Krakowie na Makuszyńskiego, ale po którymś razie z kolei jak mnie na kasę oszukali rzuciłem to od kopa. To jest jakaś masakra! Jak tą firmą kierował Stachura to nie było cudownie, stara hala, zimno w zimie poniżej zera w hali, brak wody przy upałach latem cwaniaki - kapusie panów kierowników którzy kablowali innych za plecami, drukowali sobie nr największych WZ-tek które dostali od ch... dyspozytora za lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kablowanie, asystent kier. Kazek naliczający wypłaty żeby firmie wyszło na plus, nic że brakowało Ci 200- 300 zl przy wypłacie, nie byłes w stanie tego udowodnić że brakuje bo taki tam jest "jasny" system naliczania. Kłopoty zaczęły się dopiero jak francuzi z panem prezesem .(usunięte przez administratora)przejęli firmę, od tego czasu liczą Ci przez ile minut nie odbiłeś pozycji terminalem i potem Cie za to opieprzają, straszą zwolnieniem, jesli Euro słabo stoi to uwalają premię wszystkim i za wszystko, przebicie na cenach części to 1000- 2000 %, tak tak nie pomyliłem się na ilości zer. praca jak na akord w drukarni, dokładają pracy za innych, np jesteś wydającym a rozkładasz PZ- ty za magazynierów którzy w tym czasie stoją w regałach i ucinają sobie pogawędki. Kierownicy to buraki z Proszowic i okolic Krakowa, a magazynierzy mają jak u Pana Boga za piecem bo to ich ziomki. Pracownicy z Krakowa są upadlani przez buraków z zawiści żer buraki są takie jakie są. Dziś cieszę się że tam nie pracuję, odżyłem i nie żałuję że mnie tam nie ma. W końcu mam w miarę normalną pracę gdzie mnie nie oszukują bezczelnie w żywe oczy. Omijajcie AD szerokim łukiem, to upodlenie godności ludzkiej, hamstwo i wszystko co najgorsze.
AD Kraków 2011-05-16 15:22:11
Pamiętajcie że żadna uczelnia nie jest tak dobra jak szkoły ponadpodstawowe (zawodówki) które ukończyli kierownicy zmian AD Stachura, i na których zakończyli swą intensywną edukację
:-D
ha ha ha...
Nie szanują pracowników bo nimi też pomiatają. Boją sie cykory bez szkoły o stanowiska.
anonim 2011-09-12 13:22:17
anonim - 2011-07-22 11:59:18

.(usunięte przez administratora)

w tej smiesznej firmie spedzilem prawie 5 lat i moge stwierdzic w porownaniu z tym co teraz mam ze kierownictwo tam jest nieudolne i ta firma nigdy nie bedzie dobrze funkcjonowala bo to sa ludzie bez wyksztalcenia zadnego nie mowie o sytuacji ze ktos odwazyl sie zrobic kierownikiem .(usunięte przez administratora)co bylo dla mnie niepojete ale glupi glupiego wybierze:)
anonim 2011-09-19 21:48:27
w tej szurniętej firmie nie szanują pracowników od kąt Pan Stachura sprzedał firme francuzom.na początku nie było premii ucinali za kwasy ogólnie zawsze coś wymyślili żeby tylko nie dać całych pieniędzy.jest taki przemiał ludzi że głowa boli a po za tym tak się porobiło wymyślili punkty kto jest mądry nie będzie biegał ale wieśniaki z Proszowic i okolic biegają jak potłuczeni jednym słowem teraz jest wyścig szczurów.starych pracowników który mają pojęcie o robocie zwalniają a przyjmują nowych którzy się nie znają jak tak dalej pójdzie to ta firma ulegnie w gruzach.nie przychodźcie do tej firmy chyba że chcecie robić na 3 zmiany za 1500zł przy tym biegając przez 8 godzin.
anonim 2011-09-21 16:08:26
Zawsze będzie tak że kierownicy to .(usunięte przez administratora).Ciekaw jestem jakbyś ty się zachowywał na ich miejscu .Podejrzewam że tak samo.Pracowałem tam za czasów Stachury i nie było tak źle
anonim 2011-09-22 14:31:43
.(usunięte przez administratora)pewnie pracowałeś wiele lat temu chyba nie wiesz co się dzieje od 2 lat jak nie wiesz to się nie .(usunięte przez administratora). z butami !!!
anonim 2011-09-23 15:20:20
Jak jest tobie tak źle to co tam jeszcze robisz!!!!!!
1
silverado 2011-10-14 18:48:11
witam wszystkich pokszywdzonych przez franka,kazka,babiucha,kopcia i przez innych dziobaków z tej firmy o której na magazynie krazyla jedna celowna opinia:[usunięte przez administratora]
pracaw tym [usunięte przez administratora] to wyzwanie dla normalnego czlowieka który ma aspiracje i ambicje.od samego poczatku daje sie zauwazyc ze to obóz pracy w którym na kierowniczych stanowiskach zadza ludzie ledwo po zawodówce(babiuch),jąkala z nadwagą (kopecz czy kopecki)albo rysiu z pod proszowskiej wsi,który przez dlugie lata byl wozony do pracy za free przez jednego z pracowników.(smiech).
dyspozytorzy tam pracujacy tez nie sa lepsi,niejaki [usunięte przez administratora] to najwiekszy dziobak ,konfident i lizy dupa na swiecie,pochodzi z pod niejakiego karniowa i tak dlugo lizal [usunięte przez administratora]kierownikom i [usunięte przez administratora]pracowników ze sam zostal kierownikem,. filek i stojczyk sa w porzadku,grzesiu nawet niezle wyklepal moja bryke.
Trzymajcie sie z daleka od tej firmy,bo tam jest wyzysk i [usunięte przez administratora] pracy,przyjezdzaja tam do pracy KULONY z Proszowic albo okolic którzy ledwo co sie oderwali od pluga,i nie mam sensu z nimi wspólpracowac.Wymagaja w tej pracy zeby wydawac wiecej i wiecej az w koncu stajesz sie [usunięte przez administratora] i gdy opuscisz sie w normie to jestes [usunięte przez administratora] na okraglo przez kalekich i,grubych kierowników takich jak kopec(lub kopecki)który poprawnie nie umi wypowiedziec poprawnego zdania
ADStachura- to brud smród i ubóstwo!!!!!
anonim 2011-10-19 10:19:53
Wszyscy narzekacie że było wam tam tak źle to może się pochwalicie gdzie teraz pracujecie i ile zarabiacie.Najlepiej jechać nazwiskami po ludziach i po jakich szkołach są. To co tam robiłeś na magazynie jeżeli byłeś taki wykształcony.
WW 2012-05-14 19:58:34
Z powyższymi opisami tej firmy się zgadzam w 100%!!!! Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , we wszystkich odziałach jest tak samo!! Żądzą same głąby po zawodówkach pomysły maja zajebiste- dno szkoda czasu nie da się tam zarobić- chyba że dorobić garba!!!!!
CV. 2012-09-03 10:16:24
Możecie napisac kto jest teraz głównym kierownikiem magazynu w AD Sta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ra ??
niezadowolonyklient 2013-02-16 23:22:28
Witam.W ostatnich latach,może pięciu robiłem zakupy u stachury. Trzy miesiące temu dokonałem ostatniego zakupu w tej firmie.Jeden [usunięte przez administratora] sprzedał mi pasek wieloklinowy do nie mojego auta (za długi} a drugi idiota na reklamacjach stwierdził że jak poczekam 15 min to mi wystawi opinie od producenta na któą czeka się dwa tygodnie.Był nie miły wstrętny i nie dało się z nim rozmawiać.Czytając posty pracowników tej firmy to uważam że i tak mi się udało,bo mogłem dostać np.tylne drzwi do coupe. Firma tandeta ale najgorszy to ten rudy wstrętny trol na reklamacji . Myśle że go wykopali gdzieś na kamczatce z pod lodu.nawet precli na tomeksie nie potrfił by sprzedawać.Jak stachura bedzię zatrudniał takich orków to życze powodzenia.Zostawiłem w tej firmie trochę kasy i pewnie dalej bym zostawiał gdyby nie pasek za 75 zł i ten tuman od reklamacji. Ostatnio spotkałem się z moim kumplem który handluje olejami.Pytam o stachure a on że buraki i mało kto chce z nimi prowadzić interesy.Jako klient wystawiam pytę z wykrzyknikiem.Mój kolega też. Naprawdę nie mogę zrozumieć gdzie oni tego kolesia na reklamacjach znaleźli chyba gratisa dostali do pizzy jak sobie pracownicy zamówili .
1
!!! 2013-04-22 14:46:55
Niestety wszystko co powyżej potwierdza się w 100%. Nic nie mają do zaoferowania, a jak już coś się trafi to ceny z kosmosu. Personel nieogarnięty, części przywożą z opóźnieniem albo wcale, bez żadnej informacji, poza tym zamawianie tam czegokolwiek trwa pół dnia. Nie chce mi się bawić w takie podchody bo nie mam na to czasu. Nie wiem czy jest jeszcze jakiś przedstawiciel po za panią, na moim terenie ale ona za dużego pojęcia nie ma o tym co robi. Przykład pewnie płynie z góry więc nie ma się co dziwić. Skoro narzeka się na szefostwo głośno to niezły bajzel tam musi być.
krzysiek 2013-05-14 17:27:35
firma i pracownicy porażka. nic nie ma, obiecuja złote góry, promocje a jak przyjdzie co do czego to czesci brak. do przedstawicieli nie mozna sie dodzwonic bo albo zajete albo nie odbieraja. zamiast pracowac jak nalezy to sie obijaja albo włóczą po krzakach. dobra reklama dla firmy w wawie, samochod ad w lesie.
były klient 2013-05-24 09:15:51
firma i przedstawiciele którzy pamiętają o swoich klientach tylko na koniec miesiąca jak muszą wyrobić normę. przez cały miesiąc słyszę tylko o promocjach ufo których nie ma. dziekuje za współpracę, mam tyle hurtowni które są profesjonalne że bez tej waszej pseudo obejdę się. w tym fachu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się nic nie zdziała pani przedstawicielko.
ja tu pracuje 2013-11-15 21:54:07
Ja tu dalej pracuje(usunięte przez administratora) zarobki mizerne atmosfra pracy straszna. Najlepiej maja tylko Ci co sa znajomymi lub rodzina do kierownikow. Reszta osob niestety skazana na przegrana. Nie polecam.
cc 2014-01-29 16:18:44
..przedstawiciel handlowy -podstawa 1500netto , kierowca 1700netto,genialna firma do rozwoju :) systemy premiowe godne pożałowania, (usunięte przez administratora)
MAX 2014-04-09 08:33:03
w jednym oddziale juz jednego hu............. nie ma co gnoił ludzi zgadnijcie gdzie ?
wrócił z emigracji 2014-04-09 12:48:31
Pracowałem w tym burdelu w 2005 roku. Po kilku miesiacach poszedlem na L4 i siedziałem 6 miesięcy ;) a pozniej emigracja była. Burdel na kółkach, zapierdziel co nie miara i na owe czasy cięzko było zarobić 1100-1200 zł. Nie wiem jakie tam zarobki ale podejrzewam że wiele nie zarobi się. Nigdy więcej nie wróciłbym do tej pracy. Moje najgorsze doświadczenie zawodowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Za moich czasów to ten Kaziu cały był mega popieprzony a do tego był też taki jeden ch*j co był kierownikiem po zawodowce od rodziny ze stachury - Embrion chyba na niego mówili ;) Teraz znowu jestem w Krakowie i w tym kraju nic sie nie zmienia, także długo tu nie będę i radzę wam wszystkim wypieprzajcie jak najdalej stąd ;) Co chwilę od znajomych słyszę, że pracodawcy robią przekręty albo jakieś śmieciowe umowy, albo kasa pod stołem. jak ktoś ma już dobrą pracę to chwała mu za to i niech zostaje ale młodzi ludzie nie mają tu żadnych perspektyw na normalne zycie i dobre wakacje co roku.
bulas 2014-04-11 09:15:50
Jak już wróciłeś z tej jak ty to piszesz z emigracji to może już nie pisz tych bzdetów na ludzi którzy pracują tam jeszcze lub pracowali.Oceń sam siebie czy ty byłeś taki wzorowy pracownik.
pani samochodzik 2015-02-18 11:52:29
czy jako mechanik samochody z dużym doświadczeniem (Warszawa) mam szansę na prace w polsce, a konkretnie w AD Stachura? szukam właśnie jakiegoś atrakcyjnego pracodawcy który przede wszystkim zapewni mi umowę o prace na czas nieokreślonym. Przede wszystkim, czy ta firma nie ma problemu z zatrudnianiem kobiet jako mechanikó?
rolnik 2015-04-05 12:52:39
Pozdrawiam kiekiekierownika pupupupdelłko.
Adam 2015-07-20 19:32:02
Jako klient stwierdzam krótko, bo szkoda mi cennego czasu: chcą tylko sprzedać, reszta ich nie obchodzi. Zero odpowiedzialności. 100% NIE uznanych reklamacji!
rolnik 2015-12-04 00:13:53
:)
adam 2016-01-26 19:04:54
Na filiach najnizsza krajowa
piotr 2016-02-16 23:18:19
Kasa nie jest ważna, ważne jest, że w firmie jest możliwość rozwoju, praca pod dachem, kawę dają, herbatę dają nawet kuźwa cukier ! Szanuj szefa swego , możesz mieć gorszego...
piotr 2016-02-16 23:19:35
Kasa nie jest ważna, ważne jest, że w firmie jest możliwość rozwoju, praca pod dachem, kawę dają, herbatę dają nawet kuźwa cukier ! Szanuj szefa swego , możesz mieć gorszego...
daniel 2016-05-11 18:57:33
no ja właśnie nie widziałem nowych ofert gdzie wy je szukacie? Bo jestem na stronie u nich ale nie ma tak szybko by ktoś znaleźli dziwne trochę, ale jeśli ktoś coś słyszał o pracy niech da tu znać dzięki
Zostaw swoją opinię o AD Stachura - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AD Stachura