logo CNH

CNH

Płock

Opinie o CNH

Pracownik 2017-03-13 18:12
Cnh kupił kongskilde w Kutnie. I już zatrudniają pracowników z Ukrainy.
8
Ttt 2017-03-14 12:30
A w zakładzie w Płocku pracują Ukraińcy ?
att 2017-03-14 12:52
Jeszcze nie ale pewnie jest na dobrej drodze. Ta fabryka to dno z roku na rok
6
Gumiś 2017-03-14 14:41
Pozdrawiam najlepszego technologa Tomka W i kolegę Ziółka. Poza tym w fabryce coraz większy kołchoz
3
Nick 2017-03-20 22:19
Coraz gorzej
3
SZUWAREK 500 2017-03-21 22:00
PLECY ??? , PLECY TO MOŻNA MIEĆ DO NOSZENIA WORKÓW Z WAPNEM ALBO Z CEMENTEM NA BUDOWIE. FACIO ZEJDŹ NA ZIEMIĘ ,OK.
kolega spawacz 2017-04-02 20:35
witam chyba na p1 to maja ostry zapier..... bo na krawędziarkach przyjęli sporo nowych osób a zauważyłem ze jeden koleś z k12 przychodzi już godzinę czy 2 przed praca żeby pozbierać sobie detale trochę to dziwne
nie kolega spawacza 2017-04-02 22:07
kolego spawacz, p1 to chyba nie twój wydział, zamiast siać zamęt weź się za robotę na spawalni...
4
Rambo 2017-05-02 17:06
Ta firma to tragedia a na lakieni pracują sami debile jedyny osiol normalny
6
Jack B. 2017-05-07 08:44
Jasne że kadra menadżerska logistyki powinna być wymieniona, taki mój imiennik zwany BARAN jak on może być menadżerem od logistyki jak on wcześniej przed CNH był nauczycielem w szkole, z ludźmi nie potrafi rozmawiać na spotkaniach z prezesem boi się nie odzywa się ze strachu.
A taki chłopak z rokezem jak może być menadżerem również nie potrafi rozmawiać z ludźmi jest złośliwy, chodzi i wykrzykuje.

Co to są za ludzie oni nie mają kompetencji menadżerskich.
6
Wojtek Logistyk 2017-05-07 17:30
To są tzw ludzie po dobrych układach,pusto w głowach i do tego żerują na pozostałych pracownikach.
5
Szuwarek 2017-05-07 20:24
coraz gorzej się robi na hali, poganiaja nas jak bydło,starych pracowników traktują jak śmieci..nie polecam nikomu tutaj pracy
4
Heheszka 2017-05-09 07:05
Swierczyslawa brakuje, on widzial co sie tu dzieje, za jego czasow firma preznie funkcjonowala, ci(celowo z malej bo nie mam do nich szacunku) co sie nie nadawali sami wyjezdzali do norwegii, lub na chorobowe do psychiatry:)
7
Ferdek 2017-05-11 10:44
Takiej lipy nie było nigdy ludzi nie ma a ci co są to traktuje się gorzej od psa
6
Metalowiec 2017-05-12 15:02
Kto może to ucieka,już za chwilę oprócz kierowników Kzt i Tl odejdą...a dyrektorka nadal trzymają!!!
5
Tom Johns 2017-05-14 18:17
Podobno znów mieszają kierownikami,nagroda czy kara??Na układy nie ma rady,a my pracowniocy tylko na tym tracimy.Zarządzanie przez osoby nie mające pojęcia,tylko straszenie...może czas powiedzieć dość??
7
Nick 2017-05-15 12:05
Nie mieszaja, tylko kto madry to ucieka...
4
John 2017-05-17 07:12
Bardzo slabe warunki, przede wszystkim brak przestrzegania bhp, na hali siwo od dymu, brak wyciagow spawalniczych, lasery tez dymia, zwolnilem sie bo strach o zdrowie
5
budowlaniec 2017-05-19 21:15
Czy to prawda że chłopek ze Sendenia zatrudnił już budowlańców na umowy stałe
4
Człowiek 2017-05-22 12:50
Za małe place! I nie wszędzie ale 10 godz na produkcji? ! I szybko bo normy nie będzie ?!! To jest porażka dla zdrowia kręgosłupa i rąk.
Tragedia.szkoda ze spada to na dno.
I faktycznie starsi ludzie co robią kombinuja a to chorobowe.albo uciekają.na mojm dziale juz jeden się zwolnił bo powiedział Ja juz nie wytrzymuje.potem juz nie daje rady no i ostatnio się rozliczyl.wiec każdy powie co innego.dzieje się zile.ja tam robie bo gdzie indziej w plocku pracy szukać jak człowiek chce tu mieszkać?
Pozdr i powodzenia ludzi którzy szukają pracy
3
Taczmajdzinga 2017-05-24 13:03
Prawda... Jak to stwierdził Pan( usunięte przez administratora ) Są to przodownicy pracy i oni zasłużyli. Tak naprawdę nie są to przodownicy, a zwykli pracownicy którzy za podwyżkę zrobią wszystko. Co ciekawe znam normalnych ludzi którzy pracują w normalnym trybie po 8h i wiedzą przodownikow zjedzą. Dużo by pisać na temat tej firmy, jeżeli ktoś by chciał przyjść tu do pracy oczywiście przez agencję pracy , to omijajcie wydział malarski P3 i tzw. Windy. Siedzi tam pseudo kierownik otaczający się nie kompetentna kadra ludzi którzy jak wiadomo nic nie umieją i wprowadzają zamęt w ekipach pracowniczych. Pozdrawiam
5
On 2017-05-26 11:58
P3 to inny swiat, kiedyś 3 majstrów ogarnialo caly wydzial, a dzis ? Kierownikow chyba dwóch, na kazdej zmianie KZT, KZO, w ch*j liderow, a balagan gorszy niz wtedy. Co do Rudego pseudo kiera to podobno żeby nie Żuczek to co dzień w zafajdanych gaciach by chodził. No i calkowity brak szacunku dla pracownika. Świerczek wróć !!!
11
Józef 2017-06-02 18:03
P 3 lakiernia to syf jakiego rzadko szukać a kiero to nic nie wie tylko normy zwiększa sam by poszedł po robił to by zobaczył jak to jest
7
ByłyOn 2017-06-06 10:30
Robiłem na hederach p6 żal zapierdol ze szok ciągle w biegu.nie dla człowieka takie tempo.a juz żal u nowocieja na zmianie nie myśli o zdrowiu ludzi tylko ciśnie oby lepiej wypaść Coto produkcja czy Wyścigi? I kontrola sprawności fizycznej. Coto?
4
dawaj bo mało czasu 2017-06-07 19:03
Tu nie liczy się jakość tylko sztuka :D
4
Teodor 2017-06-08 01:18
Ludzie obudzić się to nie jest praca to jest guwno a p3 to ogulnie dno kot lepszy od kzt wylegalnia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
Byly... 2017-06-08 23:45
Stabilna firma.
Socjal moglby byc lepszy ale i tak nie jest zle.
Oczywiscie bezposrednio przes CNH i jak sie ma umowe na stale.
Przez agencje A...co 12 brutto na godzine pewnie dalej bez zmian.
Hydro nie placi zle.
Zostalbym ale moje oczekiwania finansowe byly wyzsze niz to HR przewidzial. Pozdrowienia dla tych co ogarniaja.
1
Tom 2017-06-08 23:55
Co ty wogólnie piszesz człowieku puknij się 2 razy w dynie zanim coś takiego napiszesz
2
Kowalski 2017-06-10 12:28
Hydrobudzie dobrze płacą i zawsze na czas zawsze się zgadza.tylko ten co robi 1 raz u nich ma mało.
Świeży komunikat przyjmują do cnh dużo ludz
Jest zapierd....l mocny
3
lol 2017-06-16 11:36
Przecież hydrobud płaci najmniej niż inne agencje to tylko ściema aby garnąć do siebie ludzi mimo i tak mało kto idzie tam
3
oszustwo w biały dzień 2017-07-07 21:20
No różnica kolosalna. Różnica zarobku za miesiąc w hbs a innej agencji to 400+ zl wiec nie polecam hydrobudu
1
xxx 2017-07-09 15:54
to wychodzi na to że w innych agencjach zarabia się więcej niż w CNH ;D
1
Zastepca 2017-07-10 09:39
Sytuacja w cnh do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większość po 10godz
Mobbing
4
Sławek 2017-07-15 12:56
Odradzam wszystkim tą firmę kto nie musi niech nie idzie tu pracować bo tutaj jest lipa
7
H 2017-07-18 19:10
Czy to prawda, że spawacze, kontrolerzy, technolodzy uciekają z CNH do Stalmechu?
5
Karolina 2017-07-20 11:00
@Sławek
co sprawia, że masz taką negatywną opinię na temat firmy? Możesz powiedzieć co konkretnie na to wpływa? To co sprawia, że nie jesteś zadowolony z pracy w CNH dla innych osób może nie mieć aż takiej wagi. Merytoryczne opinie pokazujące plusy i minusy pracy będą bardzo cenne dla osób, które na ten wątek trafiły szukając opinii o potencjalnym miejscu pracy.
4
Ingnacy;Pracowałem w cnh przez agencje 2017-07-22 13:19
I powiem szczerze że praca nie jest zła są działy ciężkie i lekkie.napewno nie ma takich na których się leży pracować trzeba.praca wygląda tak ze ciągle coś. ?dlaczego?proste przecież to produkcja fabryka.wszystko się zmienia z minuty na minutę.
Ale żal ludzi na hederze tam tacy liderży oby więcej!?po co !?człowiek wruci spi i do pracy!dlaczego? Bo jedna taka baletnica ciśnie w ludzi więcej i więcej nie wie ze jest ciężko.bardzo
Tyle czasu ile jest wyliczone tyle się robi a nie jedna szybko druga bo menadżer bd nie zadowolony.jakim kosztem.całą ta elastyka również do du..... ludzie ledwo chodzą. Młodzi czują a co tu o starszych mówić. nie bawen bunt ludzie podniosą po juz czują na zdrowiu.
Ja ogólnie nie nie mam nic do fabryki i jest okej
1
karolina 2017-08-05 00:43
Nie dziwię się że firma kiepsko stoi Tak to jest jak się zatrudnia ludzi z plecami zamiast fachowców - nepotyzm króluje w polskich firmach Znam menedżera Wojtka P. Wujek najpierw załatwił mu pracę u siebie w oddziale a później w Płocku Koleś dostał stanowisko i szybko się uczył z jakich części zbudowane są poszczególne maszyny bo przez tyle lat u wujka niczego się nie nauczył W sezonie pilnował ludzi na polu nic więcej
2
były pracownik 2017-08-09 21:08
Ten zakład jest jakiś dziwny ludzie przychodzą godzinę wcześniej choć są z Płocka żeby brać jak najlepsze fuchy (krawędziaże). Inny mają wiecznie fochy (wózkowi) co im powiesz wiecznie mają problem. Są też tacy co na niczym się nie znają a udają mądrych (kierownicy) jak dadzą jakiś pomysł to wszyscy się śmieją bo jest bez sensu. Inni z kolei (spawacze) jak spawja to raz im pasuje detal raz nie pasuje zależy jaki człowiek spawa. A najgorsze nie roby (liderzy) nic kompletnie nie robią bo myślą że są panami a są zwykłymi siusiakami. Ale narobili liderów to korzystają. Szkoda gadać.
4
Karol 2017-08-11 13:42
Czy to prawda ze 7 osób z P5 odchodzi do Tucholskiego??
2
Tom 2017-08-14 22:39
Zapytaj się ich czy odchodzą
2
hmm 2017-08-16 12:58
witam. czy wiadomo od kiedy rusza praca w cnh?
Tom 2017-08-16 13:01
Od 21 08
1
K 2017-08-27 10:23
Na heder ach ormowiec juz by chciał w 8 godz 9 -10sztuk najlepiej jak by to 40 byly same
3
Spawacz 2017-08-28 18:33
ach???
Pawek 2017-09-08 20:12
Najlepiej jest na lakierni polecam wszystkim to jest najlepszy wydział dla baranów a kierownik wysłowić się nie umie praca idealna
1
Pawek 2017-09-08 20:13
Najlepiej jest na lakierni polecam wszystkim to jest najlepszy wydział dla baranów a kierownik wysłowić się nie umie praca idealna
1
Dosc 2017-09-10 12:35
STOP ELASTIC....!!!!!!!!!!!!!
.......................ARRESTO ELASTIC! !!!!!!!!!!!
STOP ELASTYCE. .......!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
Karolina 2017-09-14 13:20
@Spawacz a Ty jesteś pracownikiem CNH? Możesz powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca w dziale, w którym pracujesz? Co możesz doradzić osobom, które zastanawiają się nad dołączeniem do firmy? Cenna będzie również informacja o tym, czy pracodawca jest otwarty na zatrudnianie osób, które nie mają jeszcze doświadczenia. Czy jest szansa na szkolenie wstępne, które do wykonywania pracy taką osobę przygotuje?
Onana 2017-09-21 08:51
Tak się zile dzieje w tej firmie jeszcze jak zrobicie krutsze przerwy normy wyższe bo mojm zdaniem np na hederze powinni obniżyć to tu naprawdę nikt nie przyjdzie pracować. Juz się mówi na cnh obu pracy.a tym bardziej ludzie uciekna bo w plocku powstaje kolejne 2 fabryki które stoją bardzo dobrze na rynku i ludzie będą mieli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] agencje i nie którzy już sobie odpuszcza tez cnh.tak ze szerokiej upadłości.



Dosc 2017-09-10 12:35 STOP ELASTIC....!!!!!!!!!!!!!
.......................ARRESTO ELASTIC! !!!!!!!!!!!
STOP ELASTYCE. .......!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o CNH - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CNH