brak logo

OPAKOMET

Kraków

Opinie o OPAKOMET

kojo 2016-01-23 18:00
czy ktos podpowie jakie zarobki na wtryskarkach w tej firmie i jaka atmosfera Mam duze doswiadczenie
Jojo 2016-02-04 22:05
Najniższa krajowa. Jeden patrzy na drugiego kiedy i jak go podpirdzielić.
3
jurek 2016-10-26 00:21
widze oferty dla ustawiacza w opakomet czy ktos wie ile proponuja
Bączek 2016-12-30 02:19
Zarobki na produkcji wołają o pomstę do nieba. Najniższa krajowa. Kategorycznie nie polecam. Atmosfera w tym zakładzie pracy to jakaś katastrofa. "Starsi" pracownicy tylko patrzą jak się świerzakami wysłużyć i się opierdzielać, brygady kompletnie nie zgrane, prawdą jest to, że każdy tylko patrzy jak drugiego podpiepszyć do kierowników, aby się przypodobać. Prostactwo, chamstwo i chaos w działaniu wszystkich działów. Na hali produkcyjnej większość maszyn to stare rozklekotane złomy, a o bezpieczeństwo pracy nikt nawet nie próbuję dbać. . .
12
Xxx 2017-02-03 14:00
Nieprawda.
Teraz najniższa krajowa to 1459 zł na rękę. W Opakomecie najnizsza pensja na rękę to około 2100 złotych. Pracownicy już kilka razy w ciągu roku otrzymali podwyżki pensji. Produkcja została uporządkowana dzięki dobremu zarządzaniu w ostatnim okresie. Specjaliści mogą naprawdę dobrze zarobić. Bardzo wzrasta produkcja i sprzedaż.
2
YYY 2017-03-24 14:54
sprzedaż padnie bo pozbyli się człowieka który tą sprzedaż zrobił a ściągnęli z powortem kolesia który za nie róbstwo wywalili w zeszlym roku
2
zainteresowana 2017-03-25 15:24
Czy Opakomet Kraków i Łowicz to ta sama firma ?
O której tu piszecie ???
Yyy 2017-03-26 15:11
Dwie osobne Kraków robi butelki plastikowe a łowicz tubki aluminiowe. Ale i tu i tu masz prezesa z "dobrej zmiany" bo to państwowe firemki.
nick 2017-03-28 12:51
Nieróbstwo piszemy razem :)
Zostaw swoją opinię o OPAKOMET - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPAKOMET