logo MARK SPEDITION Sp.z o.o.

MARK SPEDITION Sp.z o.o.

Dołuje

Opinie o MARK SPEDITION Sp.z o.o.

kierowca 2011-12-18 21:55:28
Super firma , pieniądze na czas , umowa o pracę , stała pensja - pracuje tam 4 lata.
1
kiero 2012-06-26 19:01:51
Potwierdzam , u Pana [usunięte przez moderatora] pracuje nie całe 2 lata , tak jak uzgodnione tak jest , pieniadze na czas .
jan 2012-07-12 10:51:47
Oki a jak wygladaja warunki finasowe jezeli chodzi o spedytorów?? cięzko tam sie dostać ?? jak wyglada rekrutacja?? prosze o wiecej info. o firmie
Były 2012-10-17 15:43:19
kierowca - 2011-12-18 21:55:28

Super firma , pieniądze na czas , umowa o pracę , stała pensja - pracuje tam 4 lata.
Ja też pracowałem u Pana [usunięte przez moderatora],karany za [usunięte przez moderatora] oraz liczne przestępstwa,w roku 2009 po otrzymaniu swojego wymarzonego woroku rzeczpospolitej polskiej zmienił firmę z żony zrobił prezesa i teraz firma nazywa się już MARK SPEDITION SP.ZO.O. - UWAGA - nicki \"kierowca,kiero to sam [usunięte przez moderatora] wpisuje sobie żenujące opinie jaki to on nie jest super.
Zarobić można u niego 600 zł miesięcznie + worek ryżu.
4
kiero2 2012-10-17 21:10:11
kiero - 2012-06-26 19:01:51

Potwierdzam , u Pana [usunięte przez moderatora] pracuje nie całe 2 lata , tak jak uzgodnione tak jest , pieniadze na czas .
Ty kiero jak możesz pracować u pana [usunięte przez moderatora] od 2 lat skoro on 3 lata temu zamknoł firmę i licenję mu wszystkie zabrano?.
2
BYŁA 2012-10-18 20:49:37
kierowca - 2011-12-18 21:55:28

Super firma , pieniądze na czas , umowa o pracę , stała pensja - pracuje tam 4 lata.
NO I SIĘ MLEKO WYLAŁO PANIE [usunięte przez moderatora]---------------------------
przewoźnik nabity w butelkę 2012-11-07 20:58:49
[usunięte przez moderatora] jest biznesmenem przecież w 1995 na stadione pogoni szczecin sprzedawał hot dogi ?.
1
byku 2012-11-13 21:35:20
Drogi [usunięte przez moderatora] były szefie Mark Spedition , chwaliłeś się swoim kontrahentą i pracowniką że toczy się przeciwko tobie aktualnie postępowanie przed prokuraturą dot.[usunięte przez moderatora] ?.Niedługo zarzuty...no chyba że tam też masz swoich ludzi tak jak w KMP SZCZECIN?.
Przewoźnik 2013-03-16 07:53:43
Panowie, żal Wam dupę ściska że Pan [usunięte przez moderatora] z firmy jednoosobowej rozwinął się do firmy zatrudniającej ok 40 osób, że wybudował bardzo ładne biuro z magazynem oraz że posiada nowe auta, a kierowcy bardzo sobie chwalą robotę?!
No forum Trans ma opinie pozytywne, jeździmy z nim od kliku lat (dla jego Spedytorów) i pieniądze są zawsze na czas. Życzyłbym sobie, by każdy z nas płacił tak jak [usunięte przez moderatora]. płaci.
Przestańcie oczerniać człowieka i zarzucać że był karany czy też nie. Lepiej spójrzcie na swoje podwórko jaki Syf macie.
Polska mentaloność nie zna granic.
Ps. dobrze, że wymyślili forum bynajmniej macie gdzie popisać, w sumie papier wszystko przyjmie!
1
olag 2014-11-03 16:42:05
Ta firma to gorzej niz kolchoz szef tylko sobie napycha portfel ludzi traktuje jak smieci
1
aleksander 2014-11-12 19:39:37
Dlaczego pan mariusz usuwa opinie ktore mu sie niepodobaja a zostawia tylko to co mu sie podoba czyzby bal sie prawdy
ola 2014-12-19 19:38:11
to prawda co pisza o firmie mark ludziom na swieta dal jalmuzne bo przeciez braklo by mu splate dlugow swojej mamusi a przeciez musi starczyc na wyjazdy za granicea
1
MP 2014-12-31 19:04:22
a ja pracowałem w Mark jako kierowca i miło po dzień dzisiejszy wspominam , kasa na czas, pełen socjal , kultura i myślę ,ze każdego dnia mógłbym tam wrócić mostów za sobą nie spaliłem .Widzę,ze firma się rozwija i bardzo dobrze. Życzę Panu Mariuszowi jak najlepiej.Oby jak najwięcej takich pracodawców było.
Ola 2015-02-03 18:53:51
Co to za firma w ktorej kierownictwo nie interesuje się losem pracowników a PAN kierownik Michal widzi tylko czubek wlasnego nosa
2
aLA 2015-02-24 19:30:34
TA FIRMA ZWYKLY WYZYSK JAK ZACHORUJESZ TO JUZ NIE MASZ PRACY BO PAN PREZES NIE MIAL BY NA WCZASY ZA GRANICE NAJLEPIEJ ZATRUDNIAC NA CZARNO PO CO PLACIC ZA PRACOWNIKA MOZE PAN PREZES KIEDYS ZACHORUJE A VWTEDY TEZ KTOS WYRZUCI GO NA BRUK
2
ala 2015-02-28 22:15:04
PAN prezes to zwykly wyzyskiwacz dla którego liczy się kasa a nie czlowiek najlepiej zatrudnia na czarno by więcej kasy mi al to się nadaje do inspekcji pracy i mam zamiar to zglosic może to panu Markowi da jakoś nauczkeWV
3
Jurek 2015-06-01 20:37:17
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w magazynie ?
Jak z atmosferą i zarobkami ?
Widzę że opinie kiepskie.
3
kiero 2016-01-31 13:39:31
pracuje w marku ponad rok, bardzo miłe spedytorki i spedytorzy a co za tym idzie bardzo miła atmosfera. kasa na czas.każde święta w domu.
3
kierowca 2016-10-15 14:24:21
Ja jestem zadowolony, pieniądze dobre i zawsze na czas - atmosfera super! Polecam
batat 2016-10-15 20:19:39
a co twoim zdaniem sprawa że jest taka super ta atmosfera? skoro już także tak wychwalasz to wynagrodzenie w firmie to powinieneś jakieś konkretne kwoty rzucić, chociaż przybiżone to sai byśmy ocenili. wiemy że jakość, 15 lat w spedycji i transporcie, ale jednak oczekuję konkretów
kiero 2016-10-30 02:42:55
zarobki do 7 koła
Oktawia 2016-11-12 21:30:45
Nie polecają Państwo tam pracy jako spedytor?
Zostaw swoją opinię o MARK SPEDITION Sp.z o.o. - Dołuje
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARK SPEDITION Sp.z o.o.