brak logo

JT Zakład Budowy Gazociągów

Warszawa

Opinie o JT Zakład Budowy Gazociągów

anonim 2011-04-29 19:22:51
nie polecam kadrze kierowniczej dziwne traktowanie przez dyrekcję słabe zarobki brak świadczeń delegacyjnych firma szukająca idiotów do pracy
4
kt 2012-06-28 20:17:41
nie polecam tej firmy maja pracownika za nic
3
tr 2012-06-28 20:23:48
nie polecam słabe zarobki zero delegacji nie płaca nadgodzin
2
anonim3 2012-09-15 00:34:14
Czy ktoś wie dlaczego dyrektorów wyrzucili z pracy?
1
OLO 2012-10-03 21:24:42
Bo nie byli idiotami, byli merytoryczni, mocni branżowo a to stanowiło zagrożenie dla dyletanctwa Pani Dyrektor co sobie młodego Prezesa owinęła jak chciała i robi teraz co chce .
Pani lubi otaczać się klakierami , zniszczyła wspaniałą firmę skupiającą fachowców ,ludzi zaangażowanych tego Panie Prezesie (usunięte przez administratora)już chyba Pan nie odbuduje.
PS szkoda dorobku ojca.
3
aanonim 2012-11-08 17:43:11
Potwierdzam, w firmie są jakieś dziwne uklady i duza rotacja pracownikow. Panem Prezesem kreci pare niekompetentnych osob a on skucha ich jak swinia grzmotu. Facet chyba totalnie nie umie samodzielnie myslec a szkoda.
Rebe 2013-06-06 14:11:19
Akurat doświadczenie w tej firmie nie ma najmniejszego znaczenia. Najlepiej mieć ładne CV i zgięty kark.
LEO 2013-06-30 20:59:09
Potwierdzam nie kompetencje się liczą ,tylko ładne CV żeby Pani Dyrektor mogła się puszyć jakich dobrych ludzi zatrudnia.
Piszcie w CV żeby pasowało ona i tak tego nie zweryfikuje bo po prostu się nie zna na tej branży a każda nowa rekrutacja oznacza nowe zwolnienia ona sama wyznaje zasadę że jeśli nie będzie zwalniać ludzi to sama zostanie zwolniona .
PS Wie ktoś może jak radzi sobie zatrudniony super logistyk jak wynikało z CV choć mąż naszej super dyrektorki nigdy wcześniej w logistyce nie pracował .

1
haha 2013-07-15 15:49:17
Macie racje ta firma dopokiPani Dyrektor nie było funkcjonowała a jak się taka zjawiła to zrujnowała wszystko nie liczyła się fachowośc tyl;ko przymilanie i prezencja.
2
ann 2013-07-17 22:06:26
Heh już nie ma kolejnego dyrektora tym razem znów finansowego,mimo że prezencje miał jak trzeba to już chyba 10 w ostatnich 24 miesiącach,
super wynik.
PS Pani PROKURENT chyba ma konkurencje, Pan Prezes może wreszcie się przebudzi ze snu.
anonim 2013-07-18 19:38:43
Prezes sie za szybko nie obudzi bo jest otoczony z jednej strony grupka potakiwaczy klaskajacych na poczekaniu i mamiących go jak male dziecko aby utrzymać sie na stolkach jak najdluzej a z drugiej strony jest manipulowany przez dyletantow pod przewodnictwem dyrektorki.
żabcia 2013-07-25 17:56:04
Szok, co wy piszecie pracowałam kiedyś dla tej firmy, super atmosfera
dobre zarobki firma była zintegrowana i mowy by nie było o jakiś układach czy rozgrywkach wewnętrznych .
Kto to jest ta Pani bo to raczej nie możliwe żeby Panowie (usunięte przez administratora)dali komuś psuć ich układankę
Pozdrawiam cieplutko
(usunięte przez administratora)
ja 2013-07-30 21:16:08
jak to ujęłaś "układanki" Panów (usunięte przez administratora)juz nie ma.

Temu, kto się nie zgadza z panią Prokurent, szybko się dziękuje. Teraz lepiej z nikim się nie integrować w firmie bo wszystko zostanie doniesione gdzie trzeba (oczywiście w odpowiedniej formie). Nowe osoby są ponad starymi pracownikami (których jest już garstka), poza lepszymi warunkami pracy, robi się wszystko aby udowodnić, że przyjęcie tej osoby było kolejnym sukcesem. Oczywiście do czasu, gdy będzie potrzebny kolejny kozioł ofiarny. Ale wszystko jest ok bo następnego dnia pojawi się osoba na jej miejsce, jeszcze lepsza niż poprzednia
1
ja 2013-07-30 21:19:09
ale ważne, że "(usunięte przez administratora) wychodzi na prostą" - tylko obawiam się, że jest nieco pochyła...
1
gość 2013-08-01 20:11:39
tylko jak pan (usunięte przez administratora) poszedł na swoje i stał się prezesem tg plus okazał się jeszcze gorszym skąpiradłem ze swoimi stawkami ,płatnościami,i podejściem do ludzi. z czyjegoś łatwo było kręcić lody- nie panie prezes?
ccc 2013-08-21 21:34:06
nie polecam tej firmy!!!!!!! masakra, mając pracownika za nic !!!
2
aaa 2013-11-14 07:27:23
obniżyli pensje pracownikom fizycznym, zmienili umowy, wysłali na postojowe trwające kilka miesięcy. Biura nie ruszyli (z tego, co wiem), ale w biurze jest obecnie tyle pracowników co fizycznych - a w każdej normalnej firmie z tej branży, umysłowych powinno być kilkukrotnie mniej
3
Mem 2014-01-23 11:10:31
Zmiany w firmie są cały czas, wyrzucają ludzi nieuczciwych, co korzystali na nieświadomości nowego prezesa(usunięte przez administratora). Nie jest idealna, ale nie da se w kasze dmuchac. Cieszcie, się, że macie pracę, bo firma była na skraju.
aleksy 2014-03-17 23:45:18
To dobrze, że tych nieuczciwych wywalają z JT, bo to nie jest miejsce dla takich osób. Napiszcie co się jeszcze zmieniło od kiedy jest nowy prezes.
osa 2014-04-02 14:45:43
nie polecam, ciężka praca, niska płaca
hehehehe 2014-04-06 22:27:37
Widzimy że jest tutaj niestrudzony strażnik dobrego imienia JT.
1
ja 2014-04-26 15:44:39
śmieszą mnie te ostatnie pozytywne wpisy. Czyżby pan Prezes tu zaglądał;)
1
bp 2014-10-13 12:06:34
Opinie na temat warunków pracy są różne a jak z zarobkami jakie są stawki przykładowo dla kier. robot bądź budowy?
bp 2014-10-31 09:15:33
Ambicje mi spać po nocy nie dają:) tak poważnie to wydaje mi się że w moim zasięgu tylko pytanie czy to dobry kierunek, chodzi o warunki pracy atmosferę i wynagrodzenie?
Grom 2014-11-27 22:20:09
Jak mogę coś doradzić to odradzam tam pracę. Dużo obiecują a później wpadasz w machinę. Za 3-6 miesiecy powiedzą Ci ze niestety kasy nie ma na premie i pracuj bo na twoje miejsce są następni. Nie liczą się z ludźmi i nowa pani pseudo dyrektor nie da ci popracować tylko wepchnie się przed wszystkie twoje sukcesy. Odradzam.
1
patryk 2015-02-16 11:03:32
Firma stwarza wrażenie fajnej i rodzinnej ALE...pozory mylą. Obecnie firmą rządzi pani prokurent i dyrektor finansowy, którzy dorwali się do żłoba. A prezes hmm nie wiem czy jest tak slepy czy jest mu tak wygodnie ale daje sobie wejśc na głowę przez tych dwoje! Dużo obiecują ale nic nie robią a na koniec jeszcze oszukują na kasę. Szkoda mi prezesa, bo to on na koniec beknie.
1
ja 2015-02-27 20:21:59
a teraz sytuacja z ostatnich dni - przez tą firmę inna (podwykonawca) musiała ogłosić upadłość. Nie zapłacili im, nawet częściowo, za wykonane prace. Przez co mniejsza firma upadła - teraz taka jest wizja działania jt
sto 2015-05-21 22:32:10
Duzo obiecują niestety z tych obietni mało wynika.Po pracy w Jt depresja murowana.To nie chodzi o Prezesa, ktory jest dla wszystkich bardzo zyczliwy, to chodzi o atmosferę w pracy wśród kolegów, którym poprzewracało się w głowach-biuro i pseudo ksiegowosc
ja 2015-09-02 20:46:43
firma dziadowska zarobki fatalne w delegacji zeby tyle zarabiac to smiech na sali sama stawka delegacji nie placa masakra dziady i tyle w temacie
Ma 2016-05-11 21:39:54
JT Zakład Budowy Gazociągów ma się dobrze, z tego co mi wiadomo to rozwija się w super tempie i nie ma co się dziwić, tak musi już być, bo firma jest supert
Zostaw swoją opinię o JT Zakład Budowy Gazociągów - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JT Zakład Budowy Gazociągów