brak logo

ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY STANISŁAW KRZACZEK

Klikawa

Opinie o ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY STANISŁAW KRZACZEK

Baca 2015-08-31 13:47:40
Witam
Proszę o opinie o tej firmie.
Nowy 2015-09-12 17:35:46
Firma ok, zarobki to realia Polski, tylko właściciel nie potrafi
zarządzać i ma problem z doborem kadry. Może "nowy" dyrektor który ma
teraz pełnie władzy lepiej z tym sobie poradzi.
Szukacz 2016-02-17 18:27:01
Witam. chciałbym dowiedziec sie ile wynosza zarobkmi w firmie krzaczek czy najnizsze krajowe czy moze cos wiecej? i czy pracownicy maja umowy o prace czy smieciowki??
Kasa 2016-02-27 07:13:04
Najlepiej dowiesz się bezpośrednio u dyrektora zarządzającego, ale nie licz na cuda.
Szukacz 2016-02-28 19:00:31
A moze ty mi pomozesz.. Jakos spawacz mozna liczyc na to 1500 na reke? Slyszalem tez ze piece wykonuje sie na akord czy t prawda, od tego zalezy wysokosc wypplaty czy jest podstwa np .1500 i ewentualne dodatki za ilosc wykonanych?/ Prosze o pomoc..?
Maks 2016-03-06 16:42:27
Słyszałem że nie jest tak różowo w firmie. Dyrektor oszczędza na wszystkim na czym tylko może, by coś kupić należy uzyskać zgodę kilku osób, paranoja.
Szukacz 2016-03-07 11:47:25
a o umowach i zarobkach nic nie wiesz?
Maks 2016-03-09 20:37:52
Najlepiej dowiesz się u źródła. Próbuj.
Szukacz 2016-03-10 21:42:48
czy osoby tam pracujace maja jakis zakaz ozmowy po to jest ta stona zeby takich rzeczy sie dowiadywac nikt zero pomocy...
Tola 2016-04-28 07:34:55
Nie dotyczy chyba to właściciela.
kama 2016-05-22 10:36:14
kazdy tu moze wymieniac swoje zdanie na temat tej firmy nie widze nic w tym nic zlego
Magda 2016-11-28 05:44:38
Piece na akord, jak umiesz dobrze spawac i zrobisz 1-2 dziennie to zarobisz w sezonie,poza sezonem limity na kotły bezpłatne urlopy brygadzista od kotłów to zaczęty i nie skończony kretyn,umowa o dzieło i nie licz ze Ci zapłacą więcej jak dużo zrobisz, jak pójdziesz na konstrukcję to ledwo na paliwo zarobisz bo od godziny płacą i to marnie, o wakacjach zapomnij nie dostaniesz urlopu, mówią ze w zimie odpoczniesz, nie polecałabym lepiej znajdź coś lepszego
Pani 2016-11-30 20:05:49
Czyli nic ciekawego u Krzaczka, taka nasza szara rzeczywistość.
Zostaw swoją opinię o ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY STANISŁAW KRZACZEK - Klikawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY STANISŁAW KRZACZEK