Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GOSC - 2015-03-01 23:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GJ - 2015-03-01 21:02:23]:
A ja o to nie muszę się martwić i dziwię Ci się, że ty się martwić, po prostu przysyła Tobie pocztą.
zdjecie uzytkownika
J - 2015-03-02 00:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PREZES - 2014-07-09 20:02:14]:
No to ciaś na poród - bedom chrzciny
zdjecie uzytkownika
Były pracownik restauracji macdonald - 2015-03-02 00:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PREZES - 2014-07-09 20:02:14]:
Trochę masakra, ponieważ praca tymczasowa, trochę nie masakra, bo o dziwo opłaca się im zatrudniać na cały etat w przeciwieństwie do wiele więcej zarabiającego np. Macdonalda
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2015-03-02 23:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weron - 2015-02-17 03:34:15]:
A to chyba ta z wąsami jest jego żoną, bo przychodzi co jakiś czas i nazywa się Dyrektor oraz ma kochankę panią sprzątaczkę również ma konkubenta pana stróża.
zdjecie uzytkownika
nabywcz - 2015-03-02 23:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kubełeczekmiodu - 2011-12-01 07:34:04]:
Ja nie pracuję, gdyż jestem na emeryturze, ale jak kupiłem ze swoją babcią wnukowi samochodzik, to dostaliśmy z wkładką (takie urządzenie z taśmą klejącą i podpisane było Irena) w październiku albo w listopadzie 2014 roku, sąsiadka też coś tam stamtąd kupiła, ale nie było z wkładką, a wkładka się przydała do wysłania paczki.
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-03-03 10:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w MGA spoko trzeba przecierpieć swoje [ czyli zakwasy] a co do bawidamka i jego żonki to prawda
zdjecie uzytkownika
Przyszł pracowni - 2015-03-03 23:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały - 2015-03-03 10:33:30]:
Bardzo pies na baby? Czy chłopów?
zdjecie uzytkownika
TOJA - 2015-03-04 00:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-10-25 22:19:27]:
Na pewno jest najniższa krajowa, cały etat, osiem godzin, kultura w języku, choć majster może zadać dziwne pytanie typu, czy piłeś w weekend ( jeśli jestem kobietą), bo ja trochę się zdziwiłam, ale nic, majster chyba może coś se zrobił jakby sondaż, czy coś. A co do tej mady na sukces - wszyscy ze wszystkimi, to np. w macdonaldzie gorzej i bardziej, a niektóre tam takie osoby daleeko zaszły, jakby na tym świat polegał, a tutaj jak któś - nie wiem baba czy chło, - z bawidamkiem będzie mieć chcicę toich tam nic i nikt powstrzyma, a na pewno zrobią to z większą kulturą niż w macdonaldzie, bo tam to jak na dłoni po pracy ale przed zakładem pracy, to znaczy w ogródku ze stolikami przed restauracją, a tu w MGA to nie wiem, może gdzieś tam na polu, gdzie pasą sie krowy.
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-03-04 02:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a czy w ogóle Mga Entertainment Poland przyjmuje co jakis czas nowe osoby? Bo jak patrzyłem na ich stronie internetowej https://mgae.tms.hrdepartment.com/cgi-bin/a/alljobs.cgi?qty=25&order=jobs.timedate%20DESC to w ogóle nie mają ogłoszeń na Europę, a co tu mówic o Polsce. Możecie napisac skąd dowiedzieliście sie, że poszukują nowych osób? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-03-04 12:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak przyjmują do MGA cały czas z tego co wiem to na baby ale kto go wie może i lubi chłopców
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-03-04 23:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józef makaron - 2015-01-29 21:32:07]:
Nowi pracownicy nie mogą chorować
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-03-04 23:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojej - 2015-01-19 12:35:38]:
to tak jak w MacDonaldzie, przerwa jest uzależniona od gości, czyli na nocce w weekend wcale a w dzień podobnie
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-03-04 23:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ryszard - 2015-03-04 02:30:06]:
Zajrzyj tam, gdzie wszyscy, na tablicę
zdjecie uzytkownika
Zoha z bagienha - 2015-03-04 23:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały - 2015-03-03 10:33:30]:
Wszystko się potwierdza, gdyż i ja musiałem se dziewczynę pilnować w pewnym lokalu,żeby jej nie wkręcili a i siebie też bo oni w trójkącie łajdaczyli się z jakąś kicią Andżelka, kierowniczką, która też była z kierownikiem Piorusiem.(piła ta Andźelka na umór)
zdjecie uzytkownika
Misiaczek - 2015-03-04 23:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mały - 2015-03-04 12:31:00]:
Cieszy mnie to, ponieważ jestem homoseksualistą i mam nadzieję, że ja i on spodobamy się sobie. Co do żony - jestem w stanie ją zaspokoić, gdyż tacy jak ja są po prostu seksualnie nie okiełznani,a o finanse także nie będzie musiała się przy mnie martwić.
zdjecie uzytkownika
Znajoma - 2015-03-05 00:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja znajoma tu też pracowała a potem przyszła pracować w MacDonalds. Mówiła, że tu to poparzyła sobie ręce, a pracując ze mną w MacDonaldze przy grillu dopiero poparzyła sobie ręce ściekającym z górnej klapy tłuszczem. I ma teraz takie czerwone plamki. Następnie poparzyła sobie ręce koszykiem do frytek, a to bardzo ja bolało - powiedzcie, jak to jest z tymi oparzeniemi u Was?
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-03-05 12:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znajoma - 2015-03-05 00:03:28]:
to zatrudnij się w MGA jak widzisz fajnie się tam pracuje i można coś ciekawego przeżyć
zdjecie uzytkownika
Znajoma - 2015-03-05 23:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały - 2015-03-05 12:15:09]:
Nie omieszkam, ponieważ w MacDonaldzie jest tak ciasno, że każdy na każdego włazi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się obcierają przy czym kanapki zwalają, niektóre kanapki po dziesięciu minutach jest przepis wyrzucić do pojemnika nie do spożycia przez ludzi. U was też tak się łatwo marmotrawi wszystko?
zdjecie uzytkownika
Znajoma - 2015-03-05 23:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały - 2015-03-05 12:15:09]:
A przeżycia także są interesujące w życiu.
zdjecie uzytkownika
króliczek - 2015-03-05 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracują tutaj jakieś syreny rude i z ogonem?
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-03-06 23:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o seks w MacDonald's, to raczej menagerki z np. przystojnymi pracownikami, bo tylko one mają tak dużo wolnego czasu i normalny grafik oraz dobre zarobki, by sobie na na to pozwolić. To prawda, niektóre w ten sposób właśnie zostały menagerkami.
W MGA, jak wolisz? Seks kulturą, czy z żoną/ z mężem?
zdjecie uzytkownika
Dżolanta - 2015-03-07 00:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla porównania (usunięte przez administratora) Czyli praca w macDonald's będzie dobra dla studentów, choć, bardzo mocno obawiam się o ich wychowania, bądź co bądź są już dorośli, lecz co z tego - czym za młodu skorupka nasiąknie. Nie, nię bardziej bym im zalecała pracę w MGA lub w tego typu zakładzie pracy
zdjecie uzytkownika
Dżolanta - 2015-03-07 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Dla porównania: każdy stał w codziennej swojej kolejce za wyżerką, chyba dającą popadnięcie w nałóg, lub uwydatniająca miłość do kolejek z poprzedniego systemu komunistycznego, co bardzo wszystkich tak zamracza iż popadają w znieczulicę - lub niektórym za złapanie telefonu po prostu gruba ściana gości restauracji tak mocno zasłoniła, że była niemożność.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Łapanka ludzi z ulicy, nie ma znaczenia czy skończyłeś studia czy tylko gimnazjum prace tam dostaniesz.Zamazywanie oczu zarobkami a co okazało sie mówili o kwocie brutto.Jeżeli nie jesteś osobą uczącą się otrzymasz skierowanie na badania,koszt 200zł szkoda tylko że osobiście wytrzymałem 2 dni na taśmie i mój wysiłek i koszt badań poszło na marne.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
j - 2015-03-15 19:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2015-03-06 23:54:25]:
Odpowiadam, co znaczy seks z kulturą? To jest publiczny.
zdjecie uzytkownika
wirus - 2015-06-19 15:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś jakieś informacje jakie teraz są szanse na stworzenie jakiś stanowisk pracy w Mga Entertainment bo nie wiem szczerze czy są jakieś plany. Teraz nie widziałem żadnej nowej oferty, ale może coś będzie grane. Jakby ktoś coś gdzieś wiedział to proszę o informację będzie łatwiej podjąć decyzję - dzięki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert