Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-25 22:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Interesuje mnie podjęcie pracy w "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o. Czy przyjmują osoby bez doświadczenia ? Jak długi czas jest okres próbny ? Jakie dają wynagrodzenie na początek? Stali pracownicy mają dość zróżnicowane zdanie o firmie ale może na jakiś czas i zdobycie doświadczenia Mga Entertainment Poland. się nadaje? Proszę o podpowiedź
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-27 13:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wytrzymałem 2 dni,gdy poszedłem do mistrza z pytaniem o przerwe to powiedział że takowej nie ma gdzie przed pracą mówił żebym zostawił rzeczy w szatni bo będzie przerwa i czas żeby po nie przyjść, nie polecam naprawdę jest to tylko masowa produkcja nie zważając na pracowników, jak można kazać komuś pracować 8 godzin bez przerwy nawet do WC, takową mozna zrobić ale wracasz do zapełnionego stanowiska pracy gdzie co 5 minut są nowe zabawki
zdjecie uzytkownika
yyyyyyy - 2014-10-27 14:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-10-25 22:19:27]:
Tak,przyjmują osoby bez doświadczenia,taka łapanka z ulicy w sumie.Okres próbny trwa podobno 2 tygodnie,tak podczas rozmowy kwalifikacyjnej mi mówiono, 10zł brutto bez umowy i 11zł brutto z umową + 0,50zl za godzine przepracowaną na III zmianie (nocka)
Praca jest bardzo ciężka,zostają tam osoby które mają tak słabe CV że gdzie indziej ciężko im coś znaleźć.Pracujesz 8h gdzie 30min. przed pracą musisz być na miejscu gotowy do działania.Przerw nie ma chyba ze pracujesz przy piecu z kimś ogarniętym to masz 5 minut na obowiązki i jak sie wyrobisz to reszta czasu dla Ciebie (zazwyczaj około minuty masz),na taśmie nie masz nigdy przerwy,gdy wychodzisz do WC to wracasz do zawalonego stanowiska gdzie nikt nie bedzie czekał aż dokończysz zaległą czynność.
zdjecie uzytkownika
ryba w cieście - 2014-11-18 16:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli produkcja typowa z tego co widzę, a firma międzynarodowa i solidna. a wiecie może czy są dla kobiet jakieś lżejsze stanowiska, np. biurowe w jakimś dziale? gdyby mieli stronę internetową wersji polskiej to bym sobie sama dała rade a tak to was muszę zapytać.ktoś tam pracuje na stanowiskach biurowych z was obecnie>?
zdjecie uzytkownika
poljag - 2015-01-09 18:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy sytuacje o których pisze xyz zdarzają się non stop, nagminnie? Poza tym nie moge znaleleżć zadnych informacji dotyczących tej firmy. Gdzie mogę złożyc cv? kto mi odpowie na pytania: od czego bezpośrednio zależy wysokość wynagrodzenia, co można zrobić, aby zarabiać więcej, jak wygląda wdrożenie do pracy i rozmowa rekrutacyjna? Dzieki z góry :-)
zdjecie uzytkownika
ojej - 2015-01-19 12:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
niestety ta praca to porazka
pracuje tam jakiś czas bo nie mam innego wyjscia, a co do zarobków o których piszecie ze są nie najgorsze to jakiś mit. Kasa to 1600 do 1800 miesięcznie.
Przerw NIE MA, ale trzeba codziennie podpisywac że są, takie małe oszustwo.
Tak zwani ustawiacze to tragedia, szczególnie w 4 brygadzie
zdjecie uzytkownika
józef makaron - 2015-01-29 21:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szanowny ojej, nie rozumiem dlaczego narzekasz na 1800 miesięcznie. przecież to kwota, jeśli netto, dość wysoka na standardy współczesnego rynku pracy, nieprawdaż?n ja chętnie przyjdę na twoje miejsce jeśli nie chcesz pracować w Mga Entertainment Poland, okej? proszę napiszcie w takim razie jakie firma ma wymagania wobec nowych pracowników
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-02-07 18:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowny józef makaron,to lec do mga bo teraz tam zatrudniają .A co Pana/Pani ojejku, to zgadzam się z opinią co do ustawiaczy,jeden z nich to bawidamek choc teraz pracuje tam jego żonka która go pilnuje i chodzi się panoszy .
zdjecie uzytkownika
weron - 2015-02-17 03:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antek - 2015-02-07 18:10:25]:
@antek , a nie ma tam czasem w MGA Entertainment czegoś... no nie wiem... ciekawego do roboty? bo jak widać na Twoim przykładzie plotki są chyba największą uciechą pracowników. Jeśli już rozmawiamy na forum o firmie to może poruszymy jakieś poważniejsze tematy. Chociażby wynagrodzenia ot tak na początek
zdjecie uzytkownika
hej - 2015-02-24 11:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję w MGA juz trochę czasu. Na początku było cięzko ale teraz jest ok.Uważam ze każdy da sobi radę kto ma dwie ręce i dwie nogi, ale przede wszystkim chce pracować. Pieniążki to okołó 1500 -1800zł miesięcznie wypłacane zawsze na czas.Atmosfera w pracy bywa różna ale to jak wszędzie, ogólnie jest spoko szczególnie w 4 brygadzie :-)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-28 20:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w wakacje na umowę zlecenie czy PIT-y były już rozsyłane na adres domowy czy sam mam się zgłosić po odbiór ?
zdjecie uzytkownika
GJ - 2015-03-01 21:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józef makaron - 2015-01-29 21:32:07]:
Tak, sle jak zrobiłaś co swoje, jadłeś kanapkę a potem międzyczasie wafelka wsunełeś.


GJ
zdjecie uzytkownika
GJ - 2015-03-01 21:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-10-27 13:18:41]:
Tak, ale jak zrobiłaś co swoje, jadłeś kanapkę a potem międzyczasie wafelka wsunełeś.


GJ
zdjecie uzytkownika
Były pracownik restauracji macdonald - 2015-03-01 21:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale, marudzicie, może zobaczcie jak to wygląda w słupskim Macdonalds:
cały etat tam rzadko ujrzysz, mimo że bardziej ich stać.
A te grafiki - wykończyć się można. A orka (nie praca w niedzielę - soboty pomijam i jeszcze na dodatek każą przychodzić w pierwsze dni świąt, choć nie opłaca się, mało kto tam wtedy zagląda - energię jedynie się nie potrzebnie czerpie a potem trzeba za prąd zapłacić.
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-03-01 23:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poljag - 2015-01-09 18:59:55]:
Ja, sama muszę sporządzającego pouczać, jak ma wykonać prawidłowo dokumenty, i mnie się ta osoba słucha i jeszcze płaci mi za to.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-03-01 23:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weron - 2015-02-17 03:34:15]:
Zazdrościsz gieju?
zdjecie uzytkownika
GOSC - 2015-03-01 23:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GJ - 2015-03-01 21:02:23]:
A ja o to nie muszę się martwić i dziwię Ci się, że ty się martwić, po prostu przysyła Tobie pocztą.
zdjecie uzytkownika
J - 2015-03-02 00:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PREZES - 2014-07-09 20:02:14]:
No to ciaś na poród - bedom chrzciny
zdjecie uzytkownika
Były pracownik restauracji macdonald - 2015-03-02 00:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PREZES - 2014-07-09 20:02:14]:
Trochę masakra, ponieważ praca tymczasowa, trochę nie masakra, bo o dziwo opłaca się im zatrudniać na cały etat w przeciwieństwie do wiele więcej zarabiającego np. Macdonalda
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2015-03-02 23:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weron - 2015-02-17 03:34:15]:
A to chyba ta z wąsami jest jego żoną, bo przychodzi co jakiś czas i nazywa się Dyrektor oraz ma kochankę panią sprzątaczkę również ma konkubenta pana stróża.
zdjecie uzytkownika
nabywcz - 2015-03-02 23:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kubełeczekmiodu - 2011-12-01 07:34:04]:
Ja nie pracuję, gdyż jestem na emeryturze, ale jak kupiłem ze swoją babcią wnukowi samochodzik, to dostaliśmy z wkładką (takie urządzenie z taśmą klejącą i podpisane było Irena) w październiku albo w listopadzie 2014 roku, sąsiadka też coś tam stamtąd kupiła, ale nie było z wkładką, a wkładka się przydała do wysłania paczki.
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-03-03 10:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w MGA spoko trzeba przecierpieć swoje [ czyli zakwasy] a co do bawidamka i jego żonki to prawda
zdjecie uzytkownika
Przyszł pracowni - 2015-03-03 23:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mały - 2015-03-03 10:33:30]:
Bardzo pies na baby? Czy chłopów?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Łapanka ludzi z ulicy, nie ma znaczenia czy skończyłeś studia czy tylko gimnazjum prace tam dostaniesz.Zamazywanie oczu zarobkami a co okazało sie mówili o kwocie brutto.Jeżeli nie jesteś osobą uczącą się otrzymasz skierowanie na badania,koszt 200zł szkoda tylko że osobiście wytrzymałem 2 dni na taśmie i mój wysiłek i koszt badań poszło na marne.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
TOJA - 2015-03-04 00:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-10-25 22:19:27]:
Na pewno jest najniższa krajowa, cały etat, osiem godzin, kultura w języku, choć majster może zadać dziwne pytanie typu, czy piłeś w weekend ( jeśli jestem kobietą), bo ja trochę się zdziwiłam, ale nic, majster chyba może coś se zrobił jakby sondaż, czy coś. A co do tej mady na sukces - wszyscy ze wszystkimi, to np. w macdonaldzie gorzej i bardziej, a niektóre tam takie osoby daleeko zaszły, jakby na tym świat polegał, a tutaj jak któś - nie wiem baba czy chło, - z bawidamkiem będzie mieć chcicę toich tam nic i nikt powstrzyma, a na pewno zrobią to z większą kulturą niż w macdonaldzie, bo tam to jak na dłoni po pracy ale przed zakładem pracy, to znaczy w ogródku ze stolikami przed restauracją, a tu w MGA to nie wiem, może gdzieś tam na polu, gdzie pasą sie krowy.
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-03-04 02:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a czy w ogóle Mga Entertainment Poland przyjmuje co jakis czas nowe osoby? Bo jak patrzyłem na ich stronie internetowej https://mgae.tms.hrdepartment.com/cgi-bin/a/alljobs.cgi?qty=25&order=jobs.timedate%20DESC to w ogóle nie mają ogłoszeń na Europę, a co tu mówic o Polsce. Możecie napisac skąd dowiedzieliście sie, że poszukują nowych osób? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie