brak logo

ZPU "AUTO TRUCK SPYRA"

Mikołów

Opinie o ZPU "AUTO TRUCK SPYRA"

walenty 2014-10-23 20:49:35
Totalna żenada nie ma czym pracować a wymagania kolosalne.
Ludzie średnio mili. Jak masz rodzinę to zapomnij o nich.
Praca w nadgodzinach mile widziana nie płatna.
Więc sami się zastanówcie czy warto.
3
kolo 2014-10-24 11:28:32
Witam, czy mógł by ktoś sie wypowiedzi czy w tej firmie wypłaty docierają na czas, i czy placa uczciwe pieniądze? Bardzo prosze o opinie. Pozdrawiam
4
pyrole 2014-12-14 17:05:44
Co wy piszecie?! ( usunięte przez administratora ). Wypłata jak zwykle "duża" , a premia...? Może będzie większa niż wypłata? haha
2
Młody pl 2016-05-25 14:28:24
Cześć pracowałem tam i to tylko bajka że tak różowo tam jest jedynie ludzie co można się nauczyć coś to pan M pan J
Kierownik p T
To masakra jakas nic nie umie tylko zament wprowadzać a napewno nic nie nauczy
Zarobki masakra ogólnie to obóz pracy
1
Młody pl 2016-05-25 14:29:25
Cześć pracowałem tam i to tylko bajka że tak różowo tam jest jedynie ludzie co można się nauczyć coś to pan M pan J
Kierownik p T
To masakra jakas nic nie umie tylko zament wprowadzać a napewno nic nie nauczy
Zarobki masakra ogólnie to obóz pracy
1
masakra 2016-06-13 07:30:30
Oboz pracy to malo powiedziane praca po 16h do tego zarobki nie przekraczajace 2000 zl ...wieczne problem z zwolnieniem umowa niby o prace a akord jebiesz jak nic ... pracowalem tam okolo poltora roku temu ale znajomy mowi ze jest bez zmian
4
Szeregowy 2016-11-12 19:52:23
Powiem tak jeśli lubisz być wyśmiewany, lubisz jak ktoś ci ubliża i robi z ciebie nieroba i idiote to zapraszam do tej firmy... starzy pracownicy oczekuja od nowych 100% wiedzy z zakresu spawania i skladania calych aut ciezarowych. Nikomu nie mozesz ufac, bo kazdy tylko czeka az zrobisz lub powiesz cos co bedzie mogl ubarwic i podkablowac szefowi, mlodziaki zapieprzaja dostaja na wyplate ochlapy a stare wygi-kapusie dostaja super kase ciekawe za co?? Ogolny brak kultury i szacunku do kobiet... szef miewa napady furiii !!! Gdy slychac z daleka glosne KUR....A!!! Wszyscy jak mroweczki uciekaja mu z drogi bo moze rozdeptac... Żona wprowadza zament... odbija się to na pracownikach. Kierownik-rodzina... wiec sie domyślcie... KONFITURA i bajko-pisarz. Podsumowujac jesli jestes kucharzem, wedkarzem lub hydraulikiem... daruj sobie w tej firmie musisz byc hu...em .
6
Ktos 2016-12-02 11:30:58
Witam
Pewnie w kazdej opini jest gdzies prawda ale
Ja nie znam pracy miodem plynocej ze wszystko jest oki zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie nazekal fakt taki ze zaklad ztrzymal sie na 20 wieku pod wzgledem maszyn i urzadzen a tak ze rozwiazan ale robic trzeba nie ma nic za darmo
Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o ZPU "AUTO TRUCK SPYRA" - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU "AUTO TRUCK SPYRA"