brak logo

Komserwis Sp. z o.o.

Trzebinia

Opinie o Komserwis Sp. z o.o.

Gość 2015-03-18 19:15:49
Praca w Komserwis Sp. z o.o w Trzebini to totalna porażka chyba ze kogoś cieszy ciągłe pomiatanie, na wysokim poziomie w tej firmie są tylko ambicje właścicieli. Ciągle trzeba się pilnować żeby cie ktoś nie podkablował, właściciele a szczególnie prezesowa lubi konfidentów a tych nie brakuje i nawet nie przyjdzie żeby skonfrontować czy to prawda czy nie, porostu kabel ma zawsze racje.
2
Marek 2015-03-29 16:24:44
Brak słów. Zdarzają się dni w których robisz za darmo bo po odebraniu kwitka z wypłaty okazuje się że wypłaty się nie zgadzają, bez sensowne odwoływanie pracowników nawet w drodze do pracy, , zero wyrozumiałości, nie szanowanie pracownika, poniżanie pracownika i zastraszanie. Masz umowę a Jesteś tam nikim, masz zastępować i wykonywać robotę za marne grosze czasami nawet nieco gorszą jeżeli się sprzeciwisz. Szatnie to jest jakaś porażka, nawet nie ma normalnych warunków żeby się przebierać mało tego śmierdzące pomieszczenia. Jednym słowem totalne nieporozumienie, a właściciele Przeze i jego żona – totalna porażka. Ci ludzie są bez sumienia nie szanują pracowników z którymi rozpoczynali działalność na początku (w stodole) tak się ludzie zmienili.
3
Marcin 2015-05-22 10:12:58
Jest to firma prywatna prowadzona prze małżeństwo mąż jest głową a żona szyją, a każdy zdaję sobie sprawę jak w takiej sytuacji wygląda prowadzenie firmy co ona zdecyduje to facet robi nie ważne że jest to głupie i nielogiczne. Pracownicy traktowani są jak ludzie II kategorii. Pensje są marne tz. Parę złotych więcej niż minimalna, zero scocjalu, wczasów pod gruszą.
Atmosfera w pracy kiepska, ciągle zmiany organizacyjne, firma nastawiona na zwijanie się, brak pomysłu na dalszy rozwój, albo raczej ciągły chaos, czym by się jeszcze zajmować.
Z plusów to płacą na czas, można szukać kontaktów i nowej roboty.
Przemek 2015-05-26 18:54:55
Ogólnie chaos, kierowniczka i jej pomagierzy nie potrafią zaplanować pracy na godzinę do przodu, brak podstawowych narzędzi do pracy. Regularne szczucie ludzi przeciwko sobie nawzajem; szantaże. Każdy rozsądny człowiek widząc takie warunki sam rezygnuje. Brak podstawowej kultury osobistej i minimum podstawowego szacunku dla człowieka ze strony przełożonych, warunki są przerażające, lejąca się woda z dziurawej szyby z dachu na kable elektryczne i maszyny. Odnoszę wrażenie totalnej swawoli, gdyż taki stan jaki tam jest nie powinien NIGDY mieć miejsca w cywilizowanym świecie.
wyjaśni mi to 2015-05-29 23:44:24
Wyjaśni Przemku proszę, która kierowniczka nie potrafi zaplanować pracy. Masz na myśli pracę w Trzebini czy Chrzanowie. Ileż jest tych kierowniczek. Podstawowe narzędzia pracy to co według Ciebie? Bo wyposażenie jest chyba konkretne. Idź do innej firmy, droga wolna. Przekonasz się czy jest gdzieś lepiej.
Gość 2015-06-02 23:00:24
Pracowałem w Chrzanowie na produkcji i nie widziałem tam żadnego chaosu. Jeśli idzie o narzędzia pracy co potrzebujesz - dostajesz. Social jest dobry, wypłata zależy od umiejętności. Kierowniczka jeśli idzie o Chrzanów - nie mam żadnych zastrzeżeń. Dobra organizacja i szacunek. Patrząc na negatywne opinie to mam wrażenie, że piszą je ludzie których zwolnili.. czyli tacy co do niczego się nie nadawali, albo olewali. A tam dają szansę. Trzeba mieć naprawdę 2 lewe ręce aby Ci podziękowali za współpracę.
2
Gość 2015-07-06 18:17:08
Dużo wiem i jeszcze dłużej mógłbym opowiadać,lecz puki co nie chcę pogrążać tego zakładu.
- No chyba że..
Gość 2015-07-20 19:59:09
Komserwis to banda złodziei i szubrawców Szefostwo bawi się na całego, wożą się nowymi furami a zwykłego szarego pracownika maja za nic i nawet na przysłowiowy chleb ich nie stać z tego co tam płacą. Niektórzy pracownicy zbierają tylko profity za kablowanie i zmyślanie historyjek na twój temat. Trzeba cały czas pilnować swojej dupy żeby ci jej nie obrobili.Ogólnie słabe warunki i bardzo słaba płaca a ludzie fałszywi i pazerni. Pozdrawiam.
Zniesmaczony(a) 2015-07-24 23:12:27
Taka demagogia to już przesada. Owszem kokosów się nie zarabia, ale jeśli komuś brakuje na "chleb" to stać go na internet?! Jeśli nie pasuje to idź gdzie indziej, na pewno będzie Ci lepiej :-D Masz straszne kompleksy i prawdopodobnie jesteś nieporadny życiowo i swoje flustracje i porażki zganiasz na innych. Zamiast marudzić to weź się porządnie za "robotę to może i na masełko do chlebka będzie Cię stać.
3
Gość 2015-08-06 20:48:54
Jak się przychodzi do pracy ściemniać i jak robić aby się nie narobić to niech się nie dziwią, że wylatują. Pewnie, że obrobią. Bo czemu ktoś ma na Twoją leniwą dupę robić? Ludzie fałszywi i pazerni? Ty chyba firmy pomyliłeś.
Zniesmaczony 2015-09-03 19:21:26
Zakład fajny powoli rozwijający się ale kadra zarządzająca cała do wymiany szczególnie w Chrzanowie która jest jakby odrębnym zakładem ,braków jest dużo a wydajność mała.Odpady z wywala się do lasu lub do kanalizacji jak tak dalej będzie to trzeba będzie nasłać ochronę środowiska i PIP aby ten zakładzik w końcu solidnie skontrolowano.
Gość 2015-09-07 21:26:59
Uuuu ten to chyba długo nie porobił :) Nawet coś takiego jak interpunkcja mu są czymś obcym. Typowe oczernianie nie związane z opinią jakiej poszukują tu kandydaci na pracowników.
Gość 2015-11-11 21:14:42
Kilka lat bez podwyżek, ciągłe tłumaczenie kryzysem i koniecznością cięcia kosztów. Nie polecam tej firmy.
Kuba 2016-04-15 21:13:56
Pozdrowienia dla załogi z Chrzanowa i Trzebini. Było OK. Szkoda że tak krótko.
Gość 2016-05-17 10:39:46
Firma stara się stwarzać pozory dobrze zorganizowanej, dbającej o jakość wyrobów i prawa pracowników.
Szczyci się tytułami i nagrodami niestety to tylko element cynicznej
strategii mającej na celu zdobycie intratnych zleceń i naiwnych pracowników.
Praktyka w pokazała, że dla prezesa liczą się tylko pieniądze
Mimo błędów w organizacji i zarządzaniu to pracownicy są karani
za to, że słusznie niezadowoleni klienci odchodzą do tańszej i bardziej rzetelnej konkurencji
Tym, którzy mają wybór - odradzam pracę w Komserwis, tym którzy wyboru nie mają - życzę powodzenia w poszukiwaniach.
Błąd 2016-08-06 16:39:41
Pracowałem tam stosunkowo niedługo bo kilka miesięcy i niestety muszę się zgodzić z moimi przedmówcami. I widzę, że tak jak oni mimo, że minął już kawał czasu odkąd mnie tam nie ma to nadal tkwią w mojej psychice. Nie da się nic dobrego napisać o tej firmie choćby szukając coś na siłę.
Mam tylko nadzieję, że Pan Bóg kiedyś ich z tego rozliczy.
Gość 2016-09-16 20:45:30
To zależy od inicjatywy, aktywności oraz skuteczności w działaniu.
Pracuś 2016-10-21 20:52:29
Pracuję i dobrze zarabiam - na rękę dostaję 1550 złotych miesięcznie.
Jest mi dobrze. Umowę mam na 3 miesiące , ale szef powiedział , że mi ją przedłuży jak będę pracował
po 12 godzin dziennie.Nawet trochę pieniędzy odłożę , bo odżywiam się karmą dla psów ( najtaniej mi wychodzi).
1
Domyśl się 2016-11-13 17:36:17
Czysty hejt i pieprzenie głupot :) Jestem pracownikiem tej firmy. I nikt tam nie pracuje dłużej jak 8 godzin. Nadgodziny są możliwe w sezonie, ale nie wymuszone. Poza tym dobrze płatne. Jeśli idzie o płacę - średnia z regionu uzależniona od stażu i umiejętności. Jest kilka działów do których można trafić. Za walenie w "ch..." szybko się wylatuję jak w każdej pracy. Rozumiem, że co po niektórzy miejsca tam długo nie zagrzali, ale to z reguły patologia, która przeleciała większość firm z okolicy. A co do "pracuś" - to prawda, ze jesz karmę dla psów, bo całą wypłatę przechlejesz. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Komserwis Sp. z o.o. - Trzebinia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komserwis Sp. z o.o.