brak logo

Cablex-P Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Cablex-P Sp. z o.o.

anonim 2011-09-16 13:51
Muszę przyznać, że Cablex-P to fima, w której warto zakotwiczyć. Plusem są przede wszystkim mili ludzie i fajna atmosfera a jak dla mnie to właśnie jest najważniesze. Poza tym nikt się nie wywyższa i nie pomiata nikim. Wiadomo zawsze jak wszędzie znajdą sie niezadowoleni czy krytycznie nastawieni ale to normalne. W każym razie polecam Cablex -P - dla mnie to najlepszy pracodawca jakiego miałam a wiadomo, że w dzisiejszych czasach bęzwzględnych korporacji nie łatwo o takie warunki pracy.
Gracjan Roztocki 2011-11-09 21:08
Co Ty bierzesz kobieto ,że wypisujesz takie bzdury !?!?! Chyba pracujesz w biurze a nie na produkcji ...
2
zzyga 2013-08-19 21:14
"jak wszędzie znajdą sie niezadowoleni czy krytycznie nastawieni ale to normalne"?- ja znalazłem forum gdzie jest mnóstwo takich osób- a jeden twoj komentarz ...to komentarz trolla na usługach firemki
Olo 2015-10-29 21:16
Jak sami wiecie to w Polsce w polskich firmach pracowników zawsze traktowało sie i traktuje jak ludzi III świata. Jak murzynów. Płace są tak niskie że śmiechu warte.!!! Banda i tyle...
2
Sergio 2015-11-13 10:01
Napiszcie prosze jak wygląda tam praca na magazynie.Czy lepiej jest niż na produkcji?.Bo z tego co czytałem na innym portalu to na produkcji jest nieciekawie.Z góry dziękuje.
kaligula 2016-02-07 14:14

Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki pracownika produkcji"na rękę"z ewentualnymi dodatkami.Czy jest możliwość pracy w systemie 4-brygadowym? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą?
1
lo 2016-05-23 21:11
witam sa jakies przyjecia na obecna chwile? jaki jest system zmian?
1
... 2016-06-06 11:28
2000 - zgadza się ale brutto i przy 4 sobotach
4
Stefan 2016-09-06 17:52
Standardowa stawka to 1500 z 2 sobotami w miesiącu. Pracujesz 8 h ( a nie jak gdzie niegdzie po 12) wszystkie święta są wolne, są bony na święta i Wielkanocne i Bożego Narodzenia, są wczasy pod Gruszą (co roku a nie co dwa lata), jeżeli robisz 105% masz 200 zł premii, jeżeli ponad 105% twoja stawka godzinowa wzrasta wraz z liczba %, jest 50 zł pramii za nie palenie papierosów w godzinach pracy.
2
margo t. 2016-09-06 22:48
kochani czy nadal jest wakat i zatrudnienie do wzięcia u was w Łodzi ja Referent ds. sprzedaży i zakupów? wiem że w czerwcu ruszyły rekrutacje ale nie wiem czy to nADAL jest aktualne
marta 2016-11-15 21:24
Witam. Czy ktos orientuje sie jaką stawkę proponują przy zatrudnieniu na produkcji?
Zuzanna 2017-04-05 15:18
Pracujesz w Cablex-P? Chętnie dowiemy się więcej na temat pracy w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?
Kruella 2017-09-15 17:03
Witam. Prosze i wszelkie informacje na temat firmy. Jak sie pracuje,jakie pieniadze płaca, czy jest w miare normalnie?
Zuzanna 2017-09-17 12:34
@Kruella a ja jakim stanowiskiem w firmie jesteś zainteresowana? Oczywiście - wszelkie aspekty, które wymieniasz, podlegają subiektywnej ocenie. Ilu pracowników - tyle opinii. Na pewno jednak, jeżeli sprecyzujesz czym jesteś w firmie zainteresowana - będzie łatwiej o opinie.
1
Kruella 2017-09-26 23:26
Chodzi mi o produkcje a najchetniej magazyn. Czy tam jest tez osobno montaz? Stoi sie w jednym miejscu jak kołek?
Zuzanna 2017-10-02 09:53
@kruella, niestety nie mogę odpowiedzieć precyzyjnie na Twoje pytanie bo sama w Cablex-P Sp. z o.o. nie pracuję. Może ktoś z pracowników, mógłby podzielić się informacjami o pracy na magazynie? Umowa, rodzaj pracy, godziny?
Zostaw swoją opinię o Cablex-P Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cablex-P Sp. z o.o.