brak logo

Sawex

Rajec Poduchowny

Opinie o Sawex

były dawny pracownik 2012-04-03 22:03:33
syf kiła i mogiła wytrzymałem rok i żałuje bardzo że tam pracowałem P.s. czy stare [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej pracują????????
anonim 2012-05-10 15:06:59
Witam. Ostatnio zaprosili mnie na rozmowe, warto tam isc czy jest jak piszecie? prosze o odp.
NocnyPastor 2012-08-21 11:10:51
Pracują Pracują .. Jak ktoś sie wybiera na rozmowe do SAWEX czy (usuniete przez administratora) to nei polecam. Chociaż tak : Samochód Służbowy, telefon, Ale to nie zrekompensuje zachowania pana (usuniete przez administratora) który na niczym sie nie zna a udaje wielkiego p. Dyrektora. z tego co wiem to skonczył tylko szkołę zawodową. Powinien być odizolowany od swoich podwładnych, Niszczy psychicznie na każdym kroku co trochę przykre bo czlowiek się stara, poświęca, a ten.... Serdecznie nie polecam.

Będe tu zaglądał. Pytajcie.
Iwo 2012-08-22 10:05:45
Szczerze odradzam. Niejaki Pan (usuniete przez administratora) "Derektor" nie Dyrektor, stosuje codziennie (usuniete przez administratora) i ćwiczy wytrzymałość psychiczną swoich podwładnych.Więc jeśli lubisz mieć ciągle podniesione ciśnienie i czuć wszechogarniającą niezdrową adrenalinkę-to polecam.
1
NocnyPastor 2012-08-29 12:04:34
Iwo - Kiedy tam pracowałaś? ty też byłaś świadkiem (usuniete przez administratora)? lub Ofiarą?być może we dwoje będziemy mogli zjawić się w sądzie pracy? przez jak dlugo tam pracowałas?

Pozdrawiam
kaki 2012-10-14 23:34:52
Święte słowa Ex! Kiedys przyjęli do Sawexu fajną dziewczynę po kilku studiach i naprawde doświadczona i miała robić marketing. (usuniete przez administratora)
koral 2012-10-23 10:12:17
z tego co wiem to sprawę w sądzie przegrała, bo miała problemy z (usuniete przez administratora)
zapro 2012-11-19 15:23:29
Zaprosili Mnie na rozmowę warto się do nich wybierać ?
pracownik roku heh 2013-02-10 13:08:40
(usuniete przez administratora)Pracuje juz w tej firmie kilka lat i jakos zyje. Czemu nikt nie powie, ze umowy o prace sa i to na kilka lat? Faktycznie zdarzaly sie (usuniete przez administratora) od szefowej, ale ludzie, ona tez jest czlowiekiem i jak widzi, ze sie cos nie sprzedaje za co przed chwila wybolila kilkanascie tysiecy to sie dziwicie??!! Szczerze to wlasnie ona trzyma te firme w zebach, bo jest do tego stworzona. Jak potrzebujecie pracy to sie nie wahajcie tylko ruszcie tylki, bo lepsze to niz kiszenie sie w domu niz namawianie na ubezpieczenia w telbridge!
/ 2013-05-08 14:27:17
Pracowalem tam kiedys. Ogolnie moze byc. Ale slyszalem ze teraz zarobki sa tak nedzne, ze tylko patrzec jak ph zaczna(usuniete przez administratora)
majka 2013-07-19 16:27:03
Hej, interesowałeś się sawexem.... czy wybrałeś/aś się na rozmowę kwalifikacyjną - pytam bo dodałeś najświeższy wpis..
fajfer 2013-09-05 14:17:40
Hej, był ktoś teraz na rozmowie,bo też jestem ciekawy?
2013-09-11 18:52:08
aaa - 2013-08-28 21:35:07

witam, dawno nie było żadnego wpisu nowego...jest tu ktoś pracujący obecnie w Sawexie? Jakie są stawki obecnie?
1300 netto
Murat 2013-09-15 09:18:59
Opinia o Sawexie?,dzisiaj część pierwsza. O niejakim dyrektorze-koordynatorze (usuniete przez administratora)Człowiek orkiestra,wszędzie Go pełno,jakby mógł to by tam (usuniete przez administratora)i,mega trener.Wszechwiedzący,mądry,błyskotliwy,inteligentny.Lubiący dominować.W oddziale w Kielcach ustawił ludzików tak że chodzą po ścianach.Szara eminencja,Szef firmy liczy się z jego zdaniem.Beszczelny,pewny siebie,zdradliwy.Z drugiej strony nie ma sie co dziwić.Zarabia przeszło 4000 PLN to wariuje.Ale generalnie wredny ,,profesjonalista,,Nie pracujcie w tym kiblu :)
1
2013-09-15 09:25:17
O jakich rozmowach Wy piszecie?do Sawexu?szkoda Waszych nerwów ludzie kochani....Dostaniecie auto-sztrucla,starą komórkę,palmtopa 10-letniego i w teren ,, łapać,, Im sklepy.Nic nie dostaniecie,sami macie sobie ustawić trasę na cały tydzień.Otrzymanie sklepów od szefa to jest NAGRODA !!!!!,
1
Lexington 2013-09-15 10:23:17
Umowy na kilka lat???co to daję Ci dziewczyno jak masz tylko dwa tygodnie i wylatujesz na zbity pyszczek z tego zakichanego Sawexiku :)
Konusek 2013-09-17 12:19:49
Pokazalo się ogłoszenie na fakturzystę. Na tym stanowisku też taka bznadzieja jak piszecie?
1
PH 2014-03-05 13:55:43
Byłem w Sawexie na rozmowie na stanowisko PH i podsumowuję to tak: duże wymagania, mała kasa, tragiczna flota samochodowa, nieprzyjemny właściciel. Zostałem w obecnej pracy bo jak zmieniać to tylko na lepszą a nie na gorszą ;)
5
Ave 2014-03-10 22:34:45
Dziwne, że Sawex oferuje tak słabe warunki. Wydawało mi się, że można się po nich więcej spodziewać. Ps. a jakie furaki macie w flocie?
1
lescott 2014-03-14 18:27:03
pracuje ktoś z Was już na stanowisku Account Manager / Specjalista ds. handlowych? tam kasa taka sama jak w pozostałych działach Sawexu?
PH 2014-03-19 16:05:25
A co to za wymyślna nazwa stanowiska? W sawexie są tylko zwykli szarzy PH. Account Manager... dobre sobie ;)
2
Mario 2014-03-30 11:19:48
Co z tego że działają od '89? Kręci się ten grajdołek tylko dlatego, że zaopatrują swoje sklepy Poziomka. A rekrutują bo ludzie odchodzą, nie wytrzymują atmosfery szczególnie fakturzystki bo pracują z właścicielką (usunięte przez administratora) Moja siostra kiedyś tam pracowała i tyle nerwów miała zszarpanych przez tą (usunięte przez administratora)że szok!!!
1
Zbyszek 2014-04-23 21:55:49
W ogóle co powoduje tą ciężką atmosferę pracy, bo wiecie to ludzie tworza atmosferę, to może warto zmieniac sawex począwszy od siebie.
koral 2014-05-23 18:11:43
Atmosfera pracy i tak zależy od ludzi, to prawda, ale odpowiada też za to szefostwo, jak wiecie jak to wygląda dokładnie w Sawex to piszcie
lady 2014-09-17 16:40:23
Witam
Pracowałam w Sawexie jakiś czas temu- i muszę powiedziec ze praca tam to jak wszedzie w Radomiu. Kazdy ma teraz wymagania nie wiadomo jakie jesli chodzi o pracę chciałby zarobic a sie nie narobic. W Sawexie pensje są średnie, ale nie najgorsze, atmosfera Zależy od osób ( szefowa wymaga - to normalne). ogólnie miło wspominam pracę ( ludzie tam pracują bardzo mili, każdy jest towarzyski).
. 2014-09-28 18:31:31
Oprócz niskich zarobków to firma jest ok.
maniek 2014-10-04 08:28:14
Zarobki na granicy minimalnej pensji.Brak możliwości sprzedaży.Tyle z konkretów.Z plusów to samochód do własnej dyspozycji.
1
maniek 2014-10-24 07:41:56
Brak limitów km, ale to się może zmienić już niedługo,ponieważ pracodawca zamiast robić obroty zmniejszając marżę na produktach szuka pieniędzy gdzie indziej.Brak możliwość rozwoju. Ph jest najwyższym stanowiskiem jakie osiągniesz, inne stanowiska typu "trener sprzedaży" są już obsadzone stałymi przydupasami.Osobiście nie polecam, szkoda czasu.Co do aut,Panda nowa 2 0s.
pracownik roku ;-) 2014-11-10 22:32:28
Niby nic, ale czajnik mozesz na raty brac ;-)
Zośka 2014-11-23 14:23:45
Podobno załoga w Kielcach się sypie?
maniek 2014-11-24 19:19:44
Witam.Co do załogi z kielc to się posypała ale stara drużyna.Firma ogólnie prosperuje,ale pracują na tą chwile nowi ludzie. Atmosfera pracy w kielcach nie jest ciekawa,nie polecam.
darek 2015-10-02 17:58:56
witam mam pytanie jakie sa zarobki na przedstawiciela hadlowego
lopez 2015-10-14 19:05:46
Firma roku !!!!!!! Ale 1989>)
1
wojtek 2015-11-11 10:12:02
Firma koszmar , atmosfera pracy nie ciekawa o czym znaczy częsta zmiana ph w tej firmie , zero szacunku ze strony kierownika wobec ph. Wielki pan kierownik nie mający pojęcia o sprzedaży i o kierowaniu ludzmi ,nigdy nie docenia i zawsze jest zle !!! Kierownik samo dno zakłamany typ !!! FIRMA NIE CIEKAW NIE POLECAM
1
ADAM 2015-11-17 19:39:55
NIE POLECAM 1200 zł do ręki samochód 10 letni i szukaj nowych sklepów, jak wam się znaleźć sklep i Klient zainteresowany to po chwili czar pryska "Sawex aha ta najdroższa hurtownia, z której towar przyjeżdża z krótkim terminem ...... albo po terminie" to tak wygląda, a szkolenia zapomnijcie, NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ PRACUJĄ TAM SAME "DEREKTORY" ALE BEZ WYKSZTAŁCENIA
magda 2015-11-21 19:49:57
to dlaczego ty nie pracujesz za 1200 zł na stanowisku kierowniczym? trzeba obniżyć swój zarobek, skoro tak sądzisz że to wspaniałe pieniądze
bartek 2015-12-28 20:29:46
A TO JUŻ KSIĘGOWA SIĘ ZWOLNIŁA SZYBKA ROTACJA A NA PH JEST 3 M-C OKRES PRÓBNY CHYBA ŻE GOŚĆ WCZEŚNIEJ WALNIE PAPIERAMI!!! TYLKO CO ZROBIĄ Z PRZETERMINAMI NA SKLEPACH POWIEDZĄ ŻE TOWAR WJECHAŁ NIE OD NICH - Stara śpiewka. NIE POLECAM!!!
1
ass 2016-01-15 19:49:39
Nie działalność tylko umowa-zlecenie za 1000zł "naprawdę warto" haha
B. 2016-01-16 15:00:01
Umowa zlecenie tylko na okresie próbnym-1500. Później umowa o pracę.
xyz 2016-01-18 18:42:30
ALE ŚCIEMA przecież ten post napisany jest przez pracodawcę 1500 chyba brutto>
1
michał 2016-01-26 18:38:02
ZNOWU ANONS PISANY PRZEZ PRACODAWCĘ !!!
1
ula 2016-03-01 19:37:10
UwAgA uwaga uważajcie na te firmę sawex czy tzw.poziomka obiecują złote góry a tak naprawdę robisz za najniższą krajową, aha przez 3 m-c umowa zlecenie żeby nie było za drogo dla pracodawcy. Po rozmowie widać że nia mają pojęcia o czym mówią. Nie dajcie się nabrać na ich dalekosiężne wizje. Omijajcie dużym łukiem, Pracowałam 2 miesiące to i tak za długo. NIE POLECAM!!!
2
Moni 2016-03-28 10:41:39
Jak ktoś sie wybiera na rozmowe do SAWEX czy POZIOMKA(firma córka/matka) to NIE POLECAM. Chociaż tak: Samochód Służbowy - 10 letni, telefon 2 letni, Ale to nie zrekompensuje zachowania pana "derektora" który na niczym sie nie zna a udaje " wielkiego z tego co wiem to skonczył tylko szkołę zawodową. Powinien być odizolowany od swoich podwładnych, Niszczy psychicznie na każdym kroku co trochę przykre bo człowiek się stara, poświęca, słucha tylko tych którzy mu wtórują. NAJLEPSI JUŻ ODESZLI A INNI JUŻ NIE PRZYJDĄ bo kto by chciał pracować za 1500zł netto chyba desperat i w to takich warunkach!!! Omijajcie te firmę z daleka!!! Uwaga na jego wizje na rozmowie to zwykle bajki i to słabe!!!
3
Były 2016-04-13 09:29:50
Pozytywne opinie pisze ktoś z firmy. Inne to byli pracownicy. Mysle ze z duzym dystansem do stanu w jakim tkwili pracując w tej firmie. Pozdr Byłych
3
Były 2016-06-22 14:20:21
Urozmaicone premie humorem szefa ...
1
monia 2016-07-25 18:52:55
Lepiej nie aplikuj tam wszyscy odchodzą chyba że chcesz pracować za 1200 i mieć kierownika , który raportuje oj donosi do prezeska.
2
monia 2016-07-25 18:53:31
Lepiej nie aplikuj tam wszyscy odchodzą chyba że chcesz pracować za 1200 i mieć kierownika , który raportuje oj donosi do prezeska.
1
tomek 2016-08-01 15:42:57
Dla mnie idealnym rozwiązaniem jest to, że zapewniona jest tutaj umowa o pracę. W końcu o takie stabilne zatrudnienie jest dość trudno, bo trzeba pamiętać że do takiego rodzaju pracy dorzucają jeszcze odpowiednie benefity socjalne, więc wcale nie jest tak źle.
Ja 2016-11-07 22:10:43
Firma się sypie! W drugiej połowie roku 2016 odeszło troje młodych PH, zostali sami starzy Pracownicy dla których jazda po wiejskich sklepach starą skodą albo pandą to szczyt ambicji. Wypowiedzenie złożyła też główna księgowa. Do tego Sieć Sklepów Poziomka, która należy do Sawex prowadzona przez dyrektorka psychopatę, wiecznie rekrutuje, bo nikt długo nie wytrzymuje mobbingu jakiego dopuszcza się dyrektor. To klasyczny przykład mobbingu, znany i oglądany w TV w programach typu "Ukryta Prawda", nikt z poza firmy nie wyobraża sobie że można tego doświadczyć w rzeczywistości. Dyrektor to typowy samouk, bez szkoły, bez wiedzy, zakompleksiony, z silnym kompleksem władzy, siedzący w jednym biurze ze swoimi pracownikami i znęcający się nad nimi psychicznie, poniżający, obrażający, robiący z ludzi kretynów. Wiecznie mu nic nie odpowiada. Uważa się za wielkiego trenera, nauczyciela, szkoleniowca, a nie potrafi samodzielnie napisać maila, czy stworzyć dokumentu Word, za to każe dorosłym ludziom pytać czy mogą wyjść do toalety - serio! Jak mu się ktoś postawi staje się wrogiem numer jeden, wtedy kłótnie trwają non stop. Dyrektor jątrzy, prowokuje, skłóca wszystkich ze wszystkimi, podpieprza do Prezesa, swoje błędy zwala na innych, poniża. Jeśli lubisz pracować w nerwach, na wiecznej adrenalinie i potrafisz panować nad emocjami i ze spokojną mocną ironią i sarkazmem radzić sobie z mobbingiem i głupotą dyrektora to polecam, dasz sobie przez chwile radę ;-) Potem odejdziesz, widząc że Poziomka upada z dnia na dzień! Obecnie to równia pochyła, a Poziomka toczy się w dół - upadek dyrektorka będzie spektakularny i ucieszy ogrom ludzi ;-)
6
44 2016-11-24 21:20:43
CAŁA PRAWDA POWYŻEJ BRAWO TYLKO Z JEDNYM SIĘ NIE "ZGADZAM": TO NIE DYREKTOR TYLKO DEREKTOR PO "ZAWODÓFCE" BO TAK W SZYBKIM SKRÓCIE TRZEBA UJĄĆ (PS.NIE UMIE OBSŁUŻYĆ KOMPUTERA!!!)
ODRADZAM NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA JEGO WIZJĘ, MOBBING, KŁÓTNIE I NERWOWA ATMOSFERA, MAM NADZIEJĘ,ŻE SZYBKO STOCZY SIĘ DO ZERA!!!
BRAWO JA ZA PRAWDĘ!!!
4
Zostaw swoją opinię o Sawex - Rajec Poduchowny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sawex