brak logo

Egmont Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Egmont Polska Sp. z o.o.

wolnyczlek 2009-11-30 12:33
Biada temu kto zechce pracowac w tej manufakturze, gdzie cisna z czleka do ostatniej kropli i na wszystkim oszczedzaja.
Herbate do biura trzeba przynosic w kieszeni swoja, a jest mile widziane siedzenie za darmo po godzinach
Ewa 2010-08-06 13:50
Pamietam ja tez nosilam herbate w zakiecie...torebki z herbatka raz uzytej do kieszeni nie wkladalam - widac teraz tak oszczedzaja ze trzeba...ludzie faktycznie lubuja sie w wyscigu szczurow i sa do dupy.
Anonim 2013-06-14 22:59
To zależy do jakiego działu. Z mojego punktu widzenia nie mogę polecić tego zgniłego jaja. Psuje się tak, że niedługo i piękny Klif prześmiardnie.
Układy, wazeliniarstwo i lizodupstwo działają jeśli chcesz osiągnąć więcej. Jak tego nie lubisz lub uważasz za zwyczajnie niestosowne - odpuść tą "firmę".
Prezes nie wie nawet za jaką serię książek wręcza nagrodę.
anonim 2013-07-06 11:13
z wypłatami przynajmniej dla pracowników etatowych nigdy nie było problemów - pod tym względem wszystko jest ok. ale potwierdzam co do słowa wpis o zgniłym jaju..
2
zoo na MAXA 2015-04-15 00:25
Zwrot Sp z o.o. musiałeś skopiować z firmowej bazy gotowców, wapółczuje ....
sko 2016-05-08 13:13
Jeśli ktoś nie chce pracować w ten sposób, jak to jest na stanowisku redaktora prowadzącego jak piszesz @34r to może spróbować jako koordynator produkcji. Wtedy zadania to zapewnienie realizacji programu wydawniczego, zlecanie i koordynacja procesów produkcyjnych w zakresie print i post-print, a także współpraca z podwykonawcami oraz redakcjami.
3
michał 2017-07-18 15:44
Opinia dotyczy pracy na magazynie przy kompletowaniu zamówień...umowa zlecenie bez możliwości przejścia na umowę o pracę, ponieważ Skandynawski właściciel nie życzy sobie zatrudnienia na stałą i pełnoprawną umówę, wedle opinii kierownika ludzie pracują tam na zleceniu już po 10 lat i dobrze im z tym...heh...ale firma jest tak dobra, że daję na tym zleceniu 20 dni płatnego urlopu...ciekawe?pieniądze na zleceniu to jakieś 2700 brutto, więc nie jest kiepsko, ale cała reszta raczej słaba.
Julita 2017-08-16 09:01
@michał a co jest słabe? Chodzi o formę umowy? Uargumentuj swoją wypowiedź skoro nie polecasz firmy Egmont Polska. Czy są jakieś minusy dla pracowników? Czy prowadzona jest rekrutacja?
Zostaw swoją opinię o Egmont Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Egmont Polska Sp. z o.o.