brak logo

Migomedia

Warszawa Centrum

Opinie o Migomedia

Zofia Natanson 2012-08-19 12:47:08
W Migomedia pracowałam na stanowisku marketing specialist przez ponad rok.
Pracowałabym dalej, gdyby nie mój wyjazd z rodziną do Niemiec. Głównie dlatego, że dużo się nauczyłam.
Pomyślałam, że napiszę, bo wiem, że różnie bywa, a może komuś to pomoże.
W firmie jest przyjazna atmosfera, szefostwo jest pomocne i bardzo angażuje się w pomoc pracownikom.
Ogólnie wszyscy są bardzo pomocni, niezależnie od stanowiska.
ktoś 2014-09-07 17:27:38
W Migomedia pracowałem jakiś czas temu jako handlowiec. Podejście do pracownika jest żenujące. Szefostwo wymaga bóg wie czego, kreuje się na dużą agencję, portfolio jest mocno naciągane. Myślą, że pozjadali wszystkie rozumy. Atmosfera nie jest sprzyjająca i jest duża rotacja. Odradzam!
1
Jula 2014-09-14 15:37:04
Dobrze ze ktos w koncu napisal prawde
3
itd 2014-11-07 12:28:59
Niestety również mam złe doświadczenia z tą agencja i chętnie na ten temat porozmawiam - jeśli ktoś ma ochotę zapraszam na priv(usunięte przez administratora)
3
ah 2015-01-18 21:14:52
odradzam!!!!
3
:( 2015-11-03 10:44:14
Nie polecam
2
AS 2015-12-29 16:50:05
Zdecydowanie nie polecam...
4
walsienaryj 2016-07-06 12:23:08
W agencji pracują ignoranci, zaczynając od "web developerów", którzy niewiele wiedzą, tym bardziej duże projekty to spore ryzyko. PR nie znają realiów działania na tym rynku, ale mimo to wtrącają się w prace IT. Właściciele to inny temat rozmów, wystarczy powiedzieć, że sami mają ze sobą spory problem. Pieniądze głownie pod stołem, nadgodziny niby płatne, zależy jak się dogadasz, ale jak za dużo pracujesz to krzywo patrzą. Dodatkowo kiedyś były rankingi popularności (ankiety) wśród pracowników, które były manipulowane przez Małgorzatę B.
1
scyzoryk 2016-09-28 15:54:47
Niestety ta firma nie poszła z duchem czasu i oferują produkt, który delikatnie mówiąc nie jest na czasie i nie nadaje się do użycia. Mają bardzo wysokie mniemanie i odpowiednio do tego kompletny brak pokory i zrozumienia dla zlecającego. Obyście nigdy nie trafili na taką usługę.
1
nnn 2016-11-23 22:12:39
Szefowie pracują ciężej od pracowników i to po nich widać. Czasem było dobrze, czasem źle, ale na pewno nie są gorsi od szefów w korporacji. Moim zdaniem są przy tym bardziej szczerzy i autentyczni w tym co robią i jak robią (nawet jeśli się czasem wkurzają). Usługi też były z mojego punktu widzenia całkiem przyzwoite. Z sentymentem wspominam firmę i szefostwo, a pracowałem tam kilka lat. To oczywiście moja własna opinia, więc proszę uszanujcie to.
Entera 2016-11-24 12:37:52
Nie można powiedzieć szczery, o kimś kto za plecami pracownika oczernia go w oczach innych, szuka haków etc. Firma jak firma, jak ktoś chciałby tam pracować to lepiej niech poszuka prawdziwej firmy. Szefostwo jak święte krowy udają, że coś tam wiedzą, szkoda, że da się to zweryfikować po 1 wypowiedzianym przez nich zdaniu. Udają nie wiadomo kogo, a tak naprawdę są nastawieni na kantowanie, nie tylko pracowników.
2
Zostaw swoją opinię o Migomedia - Warszawa Centrum
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Migomedia