DaftCode Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o DaftCode Sp. z o.o.

sławek 2015-06-01 17:16:43
słyszałem, że ludzie w tej firmie narzekają na zarzad, ż enie moga się dogadac i że sa jakieś problemy właśnie. Takie opinie były jeszcz wsród moich znajomych jeszcze klika miesięcy temu, nie wiem czy do tej pory cokolwiek się zmieniło szczerze mówiac. Nowych ofert brak i chyba nie zanosi się na nowe na razie.
12
orient 2015-08-12 00:05:05
Gdyby tak było to całe funkcjonowanie firmy stałoby pod dużym znakiem zapytania a z tego co widać firma normalnie działa i ma się nieźle. Co prawda nie widziałem od dłuższego czasu żadnych ofert, które mogłby kogoś zachęcić do podjęcia pracy, ale może niedługo coś się pojawi - jakieś informacje z pierwszej ręki?
lika 2015-10-21 21:04:36
@orient wiem ze niedanwo poszjkiwali na stanowiska Online Media Buyer- z plynnym jezyiem angielskim, Linux Administrator, Specjalista ds. HR - kadry i administracja personalna, Executive Assistant, Asystent/ka działu Finansowo-Księgowego w DaftCode Sp. z o.o. a moze ktso powie czy niedlugo beda nowe nabory d firmy? z gory dzieki
dfgh 2016-01-07 20:37:13
@lika teraz to szukaja specjalsity w zakresie PR oraz asystenta/ asystentki dzialu finansowo- ksiegowego w Warszawie, jakbys byla zainteresowana praca..
torro 2016-01-15 14:36:47
@Ja faktycznie, oferta na PRowca jest ciekawa. Podoba mi się, a sam niedawni ukończyłem studia na tym kierunku. Niestety teraz pracy nie szukam, choć PR w tej firmie jest potrzebny.
andi 2016-01-17 17:43:25
elastyczne godziny pracy to raczej norma w public relations, choć zazwyczaj trzeba być na każde zawołanie :) dobre stawki proponują,(usunięte przez administratora)
aroo 2016-01-19 01:05:43
No dziwny jest ten zarząd nie wiadomo czym oni się naprawdę zajmują. Dziwne projekty, nie płacą za dużo, ale praca całkiem fajna
programista 2016-10-12 04:18:59
fajna firma
frank 2016-10-12 08:11:11
Hm @jurek nie wiem czy to realne zależy zapewne od tego na czym się znasz i jakie masz w tym zakresie doświadczenie no ale zawsze można dyskutować jak ci coś nie odpowiada na rozmowie
Zostaw swoją opinię o DaftCode Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DaftCode Sp. z o.o.