Abedik SA

Żerniki

Opinie o Abedik SA

Pt 2009-09-16 13:30:24
To jeden z najnowoczesniejszych zakladow poligraficznych w Polsce i napewno wybijajacy sie ponad inne w Europie.Pracownicy moga pochwalic sie doskonale wyksztacona w dziedzinie sztuki personalnej kadra zarzadzajaca,nowa stolowka pracownicza i sympatyczna atmosfera pracy.Przychodza do nowoczesnego miesjca gdzie nie ma brudu,lepiacych sie ubran tylko swiezosc,czystosc,nowoczesnosc.
2
bez nika 2012-01-29 21:59:36
Pt - 2009-09-16 13:30:24

To jeden z najnowoczesniejszych zakladow poligraficznych w Polsce i napewno wybijajacy sie ponad inne w Europie.Pracownicy moga pochwalic sie doskonale wyksztacona w dziedzinie sztuki personalnej kadra zarzadzajaca,nowa stolowka pracownicza i sympatyczna atmosfera pracy.Przychodza do nowoczesnego miesjca gdzie nie ma brudu,lepiacych sie ubran tylko swiezosc,czystosc,nowoczesnosc.
nie warto, (usunięte przez administratora) firma nie polecam
Anonim 2013-06-06 19:20:40
Z braku laku można pracować, ale o jakiejkolwiek możliwości rozwoju czy pewności stałego zatrudnienia możecie zapomnieć. Ocena 2+, plusik za atmosferę, szatnie i stołówkę, chociaż to w sumie prawo wymaga także wracamy do 2 :]
2
Piciu 2015-01-20 10:24:51
To ile idzie zarobić u was ? Bo nie wiem czy sie zatrudnić czy nie
piciu 2015-02-14 23:42:44
po ile się pracuje w tej drukarni ???
1
cipu 2015-02-14 23:44:22
jak się udała impreza firmowa ?
2
puci 2015-02-14 23:46:03
była jakaś gwiazda wieczoru ?
nick 2015-02-18 14:38:02
jesli 30 letnie niemieckie maszyny sa nowoczesne, no to gratuluje wyobrazni :D czysto jest, zgadzam sie ale tylko w biurze :)
2
pracownik 2015-03-28 11:20:13
Po tym co piszecie, chcialbym poznac szefa tej firmy. Pracuje dopiero 5 lat, wiec chyba jeszcze nie jestem godzien:) Hitem sa ludzie, bez okreslonych funkcji. Jest ich mnogosc.
1
luju 2015-05-09 05:25:57
bzdura, kadra nie możne znaleźć ludzi do pracy i jeszcze sobie tu opinie schlebia :)
1
kks 2015-05-22 14:04:20
Kasa jesli mozna tak to nazwac to na czas jest, (usunięte przez administratora) Atmosfery nie ma wcale. Szukaj dalej
nowy 2016-04-14 12:59:22
operator ctp, jakie opinie o tym stanowisku. jakie zarobki, wie ktoś coś?
1
aktualny pracownik 2016-04-18 08:55:30
Były pracowniku czy Ty czasem nie wyleciałeś za kradzież książek ? Coś mi się wydaje, że to Ty :)
1
jdnjxxjjx 2016-04-18 21:36:53
Prawda boli
2
paker 2016-05-18 22:26:55
witam co z tymi puktami 1 za stadardy i te dodatki płaca czy czesto ucinaja
jsjwisnsj 2016-05-24 17:45:09
jak tak mówią to dostaniesz w ten sposób raczej nie oszukują. .
jhao 2016-10-05 14:47:40
Przecież opinie o firmie mogą być na prawdę różne.
nick 2016-10-29 04:39:54
duzo prawdziwych informacji i opini o tej firmie jest tutaj szybko kasowane, nie sugerujcie sie tym sterowanym forum.
2
Zostaw swoją opinię o Abedik SA - Żerniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Abedik SA