brak logo

Pepsico

Warszawa

Opinie o Pepsico

gorinoko 2009-05-23 08:42:11
Słowa kojarzące się z Pepsico rozwojowa, stresująca, wyczerpująca.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako słabe.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo miłe .
zwolniony siedlce ale fajnie 2013-01-05 11:50:32
Praca cieżka bo produkt sie słabo sprzedaje klienci nie chca sie towarować a jak juz wezmie to pytaja czy bedzoe wymiana możliwa to sie mówi ze tak. Na wymiany zawsze jest problem . Kierownicy mało pojecia maja o zarzadazniu ludzmi bo bardzo czesto sie zmieniaja w calej Polsce. A jak nowy przyjdzie to zapie....... la jak wariat aby plan zrobic a tu cięzko. Jak pracowac w molochach to 1 góra 2 lata i szukać spokojniejszej pracy. Ciesze sie ze juz nie pracuję bo znalazłem prace w innej branży i juz jestem kierownikiem p 8 miesiacach mam skode octawkę i jest super.

Pozdrawiam
1
tody 2015-01-07 22:43:43
Jeżeli uważacie się za wyrobników to jest to praca jak najbardziej aktualna dla Ciebie.Jak się zatrudnisz zapomnij o rodzinie .W dziale kierowców nie ma żadnej hierarchii, bo nie ma już kierowców wszyscy są na wypowiedzeniu ,ale gdybyś chciał się dostać jako przedstawiciel najpierw naucz się kombinatorstwa dopiero potem możesz się tam zatrudnić ale gdy cię wyrzucą zyskasz dobre papiery do zatrudnienia się w innej firmie
tody 2015-01-11 20:05:07
chyba nigdy nie pracowałeś jako przedstawiciel w tej firmie ,zresztą pewnie też nie za długo pracujesz popatrz wyżej na zwolniony z siedlec a coś da ci to do myślenia
tody 2015-04-04 01:14:43
to zależy jak długi masz język i zależy do czego go użyjesz tak będziesz promowany
ololo 2015-04-28 12:40:55
a praca w call center jak wyglada?
Norek 2015-12-16 18:37:04
Pfff rozmowa o prace na stanowisko ph detal chorzów , pozdrawiam gubrka kierownika , cwaniaka
Pij Pepsi - Umrzyj młodo 2016-07-19 15:31:35
Witam wszystkich zainteresowanych. Pracowałem w Pepsico krótko, na szczęście. Trudna i długa rozmowa kwalifikacyjna, ale do przejścia pod warunkiem, ze ma sie doswiadczenie w handlu. Potem szkolenie - masakra. Jestem z opolszczyzny a jechałem gorzowa wlkp - paranoja. Tam hardkor. Trener, straszny choleryk i krzykacz, ktory nie ma za grosz podejscia edukacyjnego, zaliczyl mi szkolenie dosc wysoko, ale pewnie wszystkim tak robi, bo za to ma placone. No i potem samodzielna praca. Trudna, zmudna, bardzodlugi dzien pracy tj. pobudka o 6, o 7 na bazie i w teren. Powrot do domu to ok. 18. Chwila odpoczynku a potem maile, korekty i ogarnianie trasowki na kolejny dzien. W sumie jakies 14 godzin dziennie trzeba poswiecic. Zarobki in plus. z premiami i konkursami mozna 4ke wyciagnac. Na łape. No i auto, co jest najwiekszym plusem. Noweczka renault clio combi, po pracy robta co chceta. Limit km to 6000/m-c! Generalnie polecam tym, ktorzy nie maja rodzin, nie maja hobby a czas wolny lubia spedzac w pracy. Adios!
1
Żubr 2016-09-22 14:17:36
Czy ktoś potwierdzi opinie przedmówców, ze w Pepsico da się normalnie (3-4k w łapę + auto z bogatym limitem)) zarobić ale zasuwa się po 12h dziennie non stop? Dopiero co odchodzę z jednego kołchozu gdzie za takie zarobki trzeba sprzedać duszę i kawałek zdrowia (ludzie już na prochach jadą) i nie wiem czy tu nie ma tak samo przypadkiem...
4984 2016-09-22 14:20:27
poszukiwany Młodszy Lider Zespołu ds. kontroli należności?
bl bla bla 2016-11-11 17:20:49
Nadal tu pracuję- Jeszczę... Poszło wielkie buum i jest cholernie dużo zmian- praca cięzka, ekspozycje, dbalosc o szczegoly, sprawdzanie wynikow, telefony- ale bardzo motywujaca i dajaca duza satysfakcje... nie wiem ile przetrwam tu gdzie jestem bo kanal sie sypie ale jezeli bedzie tylko mozliwosc przejscia dalej-wyzej... to postaram sie o to... bo wiem ze warto czasami sie zylowac dla pracy tu
Zostaw swoją opinię o Pepsico - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pepsico