brak logo

"SENY GROUP RESTAURANT POLAND" Sp. z o.o.

Cieszyn

Opinie o "SENY GROUP RESTAURANT POLAND" Sp. z o.o.

admin 2015-07-31 16:17
Jak wygląda praca w firmie "SENY GROUP RESTAURANT POLAND" Sp. z o.o. ? Znacie najnowsze informacje w branży oraz co się zmieniło w firmie? Czekamy na Wasze komentarze!
Karolina 2017-07-14 13:36
Pracowałam w GutyFood 1,5 roku. Pracy jest dużo, bo i klientów jest dużo. Z kierownikiem można się dogadać, nie ma problemów. Atmosfera jest w porządku. Świeże produkty, wszystko odbywa się z zasadami higieny w miejscu pracy.
Emilly 2017-07-14 14:28
@Karolina

Ty pracowałaś, a ja nadal tam pracuję, bo chyba się znamy :P Nic się nie zmieniło. Jest właściwie tak jak było. Klientów jest jeszcze więcej chyba jak, sporo roboty, ale nie ma co narzekać. Płaca ok. Na początku martwiłam się, że po prostu nie będę się z wszystkim wyrabiać, ale minęło trochę czasu i jest w porządku. Ekipa została praktycznie bez zmian.
kaaamil 2017-07-17 09:56
Pracuję od 2 lat w GUTY w Bielsku-Białej i pewnie jeszcze trochę tam popracuje :) Zebrała się świetna ekipa i wspólnie dobrze (chyba) działamy. U nas kierownik to taki sam członek ekipy jak kucharz czy kelner.Tak jak napisały wcześniej dziewczyny klientów jest sporo to i roboty sporo, ale to tylko powód do zadowolenia.
Mariusz B. 2017-07-17 14:15
Pracowałam w dwóch restauracjach GUTY jako kierownik. Praca jest ok. Ważne jest nastawienie do samej pracy. Ja nie chciałem jakoś "męczyć" pracowników i po prostu potrafiliśmy się dogadać. Poskutkowało to dobrymi obrotami i dużą ilością klientów. Pieniądze są właściwe do wykonywanych zadań i powierzonych obowiązków. Pracownicy, z którymi miałem okazję działać byli z tego co mówili zadowoleni. Rotacji pracowników praktycznie nie było oprócz urlopu macierzyńskiego dla jednej z kelnerek.
Madziulka91 2017-07-18 09:21
Pracowałam w Bielsku-Białej w zeszłe wakacje, żeby sobie dorobić. Restauracja została otworzona w maju tego samego roku. Mimo to klientów było sporo. Ja bardziej jako pomoc dla reszty pracowników nie czułam się źle. Tworzyliśmy fajną paczkę. Płaca jak dla mnie była ok i nie było żadnego problemu z wypłatami. Warunki pracy były też dobre. Kierowniczka sprawdzała wszystko dwa razy, ale nie było to w formie, żeby kogoś załatwić tylko przypilnować aby nie było lipy. Nie spotkałam się ze złym traktowaniem, ani jakimiś złymi praktykami. Niedawno byłam w Auchan i widziałam, że klientów jest jeszcze więcej jak kiedyś. Spotkałam się z dawnymi koleżankami z pracy i chwilę pogadałyśmy. Wszystko stoi na wysokim poziomie tak jak rok temu.
Dominic 2017-07-18 15:20
Ja pracuje w Guty. Mam umowę i bardzo dobrze mi sie pracuje. Trafiłem na fajna ekipę którą zresztą pozdrawiam.
iga1987 2017-07-19 09:33
Byłam ostatnio w jednej z sieci. Jedzenie ok, obsługa też. Dużym plusem jest szybki czas obsługi. Na pewno jeszcze kiedyś u nich zjem.
kamila.s 2017-07-19 13:26
Bardzo dobrze współpracuje mi się z nimi. Nie miałam żadnych problemów, a kasa też zawsze była na czas.
Kat3 2017-07-19 15:12
Jadłam kilkakrotnie w ich restauracjach (Guty) zawsze smacznie i szybko. Ostatnio w Opolu w CH byłam zjeść to poziom nadal wysoki i warto sprawdzić. Mi bardzo posmakowało i widać, że zgraną tam mają ekipę bo wszystko ogarnięte przez nich sprawnie, konkretnie i z uśmiechem na ustach.
MJ@23 2017-07-20 14:30
Pracowałem w Opolu 1,5 roku i stwierdzam, że to była fajna praca ;) Fajna ekipa była, kierowniczka też ok :) Pracy sporo, ale do przeżycia. Klientów w pewnych porach dnia było mnóstwo. Jak ktoś chce iść do pracy, żeby się nudzić to nie tutaj :P
robert 2017-07-20 16:23
Byłem w Auchan na Modlińskiej. Baaaaardzo dobrze jedzenie. Zupa rewelacyjna. Dobre ceny. Polecam spróbować :)
Marcin 2017-07-21 10:28
Jedna z moich ulubionych sieci restauracji. Ilekroć jestem w pobliżu któregoś Guty, to odwiedzam. Pyszna kuchnia azjatycka, polecam spróbować.
ania 2017-07-21 14:38
Bardzo dobre jedzenie i świetna obsługa (Guty Wwa). Szczególnie ta ostatnia zasługuje na pochwałę.
Radek 2017-07-21 15:49
Pracowałam w Auchan pół roku w Warszawie (guty). Kasa ok. Dużo pracy, ale nie ma aż takiej tragedii. Fajna zgrana ekipa tam była. Jako studentka mogłam sobie dorobić.
Martyna 2017-07-21 15:59
Chyba swój podpis trochę pomyliłaś :P

Ja byłam w Auchan w Warszawie kilka razy, więc możliwe że Cię kiedyś spotkałam. Warto spróbować, bo jedzenie naprawdę dobre. Obsługa też na fajnym poziomie.
Roksana 2017-07-21 20:24
haha faktycznie, kiedyś mój chłopak dodawał opinie o jakiejś firmie i pewnie wczytało ten nick ;)

Jedzenie dobre, bo używane są tylko świeże produkty. Nie ma starych, bo po pierwsze jako pracownicy byśmy się na to nie zgodzili, a po drugie kierowniczka ustaliła pewne standardy. Jakość dań miała być kluczem do przyciągnięcia klientów. Jak czasami jestem i widzę ile jest klientów to chyba się udało :)
Agata 2017-07-24 09:19
Sama nie wiedziałam, że oni są właścicielami Guty Food. Smaczne dania i ich szeroki wybór. Przyjemna obsługa i atmosfera. Warto spróbować, bo to mogą być wasze smaki :)
Adriana 2017-07-24 12:26
Pracuję od początku w GUTY w Bielsku. Klientów dużo, więc chyba jedzenie im odpowiada. Całą kadrą stanowimy zgrany zespół i myślę, że klienci to widzą.
Kasia 2017-07-24 15:44
Też mi się wydawało, że to oni są właścicielami GUTY. Jedzenie dobre, obsługa fajna - widać to, że jakoś się dogadują. Klientów jest faktycznie sporo (mówię o Guty Wwa).
julka 2017-07-25 11:20
w guty bywam często, zawsze smacznie i szybko, obsługa się mocno nie zmienia, duży atut to szeroki wybór dań
Woj 2017-07-26 10:40
Pracowałem w Guty na Modlińskiej. Praca jest ok. Z rana mniej klientów, ale jak zaczynają się schodzić to pracy jest naprawdę dużo, ale da się przyzwyczaić. Pieniądze na czas, z resztą ekipy się dogadywaliśmy, ogólnie polecam
1
olek 2017-07-26 12:52
Często bywam w Guty i jedzenie jak najbardziej w porządku. Jak na kuchnie azjatycką wysoki poziom. Nie jestem jej jakimś wielkim fanem, ale tutaj mi jakoś przypadło do gustu i co jakiś czas wpadnę spróbuję czegoś nowego. Zgodzę się, że klientów sporo, więc to chyba dobrze. Pracownicy sprawnie i szybko obsługują, nie ma jakiegoś niepotrzebnego czekania.
Asia 2017-07-27 12:03
Dobra sieć. Zawsze smacznie. Największą zaletą jest szybka obsługa. Ilekroć jestem w Auchan gdzie jest Guty to z chęcią wchodzę i coś zjem :)
Zyga 2017-07-31 10:13
Dobra kuchnia azjatycka, nie mam zastrzeżeń zarówno do jakości dań jak i składników, z których są robione. Często jak jestem w okolicy gdzie jest Guty to wchodzę i coś zjem i zawsze utrzymuje się wysoki poziom. Bardzo szybka, ale i profesjonalna obsługa. (Porcje monstrualne) Polecam spróbować.
Mika 2017-08-01 11:57
Jako dorywcza praca jak najbardziej na plus. Pracuję kilka dni w tygodniu (Guty Auchan Wwa) i jestem zadowolona. Fajnie, że grafik można ustalać jakoś z kierownikiem, więc to duży plus. Kasa na czas. Czysto i kierownictwo dba o to, żeby tak pozostało. Uważam, że ta szybka obsługa i dobra organizacja pracy pozwala mieć tak dużo klientów.
Kajka 2017-08-02 09:36
W Guty pracowałam w ostatnie wakacje, żeby dorobić na wyjazd. Grafik można było ustalać z kierownikiem i nie było z tym problemu. Będąc pracownikiem wiesz co sprzedajesz (świeże produkty) i to jest dużym plusem. Każdy zna swoje zadania i wie, że musi dostosować się do przyjętych standardów. Z innymi łatwo złapać dobry kontakt, bo jak spędzasz z nimi kilka godzin dziennie to jakoś ze sobą przeżyć musicie :) Wynagrodzenie zawsze w terminie.
PawełSLU 2017-08-03 13:19
Pracowałem w GUTY i każdemu kto wybiera się tam pracować mogę te restauracje polecić. Fajne ekipy w każdym mieście (nawet dwa razy się zgadaliśmy). Wypłata na czas, czasami napiwki, ale to bardziej ładne kelnerki mogą na nie liczyć xdd Dobra i usystematyzowana organizacja całej pracy, od początku obsługi do jej końca. Każdemu kto się wybiera tam coś zjeść również polecam. Świeże produkty, dobro jakościowo mięso. Bardzo dobrze wspominam swój czas w GUTY
Kanadyjczyk 2017-08-07 14:54
Ich restauracja w Auchan w Wwie to jedna z moich ulubionych azjatyckich w stolicy. Panuje tam bardzo fajna i przyjemna atmosfera. Jedzenie bardzo dobre, porcje duże. Obsługa uprzejma, miła i co najważniejsze bardzo sprawna, prawdziwa kuchnia FAST - nie trzeba czekać długo na jedzenie.
Paulina 2017-08-08 10:28
Jedna z lepszych sieci azjatyckich jakie znam. Jeśli ktoś lubi konkretne i bardzo dobre jakościowe dania to na pewno się nie zawiedzie.
Kamil 2017-08-09 14:23
Pracowałem w jednej z ich restauracji. Bardzo fajna ekipa, normalne godziny pracy - bez zostawania po nocach, dobre zarobki.
Gabi 2017-08-10 12:59
Sieć restauracji godna polecenia. Pełen profesjonalizm i fachowa obsługa.
patryk 2017-08-10 15:55
Praca w GUTY jest ok. Płacą na czas, umowa zapewnia dobre zarobki, w pracy jest bezpiecznie. Czy dorywczo czy na stałe z czystym sumieniem polecam.
Mati 2017-08-14 09:46
Przy studiach miałem elastyczny grafik, zarobki dobre, atmosfera akurat w Opolu była super, GUTY Opole polecam
Nuka 2017-08-16 10:14
Praca jak każda inna w gastronomi. Tutaj jednak panuje całkiem przyjemna atmosfera, więc jest fajnie. Zarobki też są ok
Rico 2017-08-16 12:22
Pracowałem w GUTY w Opolu około 6 miesięcy i miałem normalną umowę o prace. Godziny pracy, atmosfera i współpracownicy tez bez zarzutu.
Esc 2017-08-16 16:00
Jeśli ktoś robotny i ma chęci to nie będzie miał problemów z tą pracą
Sylwia 2017-08-17 09:23
Ja tez polecam całą sieć GUTY z całego serca. Bardzo dobre jedzenie. Byłam w kilku miejscach gdzie jest GUTY i zawsze wysoka jakość, nigdy nie było jakichś problemów. Smacznie, dużo i w dobrej cenie.
Zostaw swoją opinię o "SENY GROUP RESTAURANT POLAND" Sp. z o.o. - Cieszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "SENY GROUP RESTAURANT POLAND" Sp. z o.o.