Modema

Bielsko-Biała

Opinie o Modema

anonim 2009-06-22 12:20:39
Jako klientka sklepu przy ul. Grazynskiego w Bielsku-Białej muszę napisć ze jestem bardzo ale to bardzo zadwolona i ciszę sie ze jest taka strona na której można wyrazic swoja opinie na temat tego sklepu
Otóz obsługa wspaniała dziewczyny zarówno z parteru jak i z piętra bardzo miłe, chętne do pomocy w wyborze kreacji nie wiem ile zarabiaja ale w mojej opinie nalezy im sie godna zapłata.
Ostatnio w sobote tj 20.06.2009 dokonywałam zakupu sukienki byłam bardzo zadwolona, zarówno czarnulka jak i blondyka z piętra które mnie obsługiwały okazały sie niezmiernie pomocne w wyborze kreacji za co jestem im ogromnie wdzieczna. Zyczyłabym sobie takiej obsługi w kazdym sklepie.
Muszę napisac rownież o fakcie którym byłam niezmiernie poruszona , oczywiscie pozytwynie . Otóz któregos dnia dokonałam zakupu sukienki w białe i czarne kwadraty po wypraniu czarne kwadraty zafarbowały białe wiec sukienka zrobiła sie szara. podeszłam z tą sukienką do Pani z Parteru. Pani poogladała sukienkę i nie zadawajac zadnych pytan bo w sumie nie było o co pytac wszystko było widac zaproponowała abym za wartosc tej sukienki cos sobie wybrała byłam do łez wzruszona i zaskoczona . Tak tez zrobiłam wybrałam sobie zakiet w którym chodze i z ktorego jestem zadwolona bo jest swietnie uszyty. Ceny sa u Was troche wyzsze ale wszystkim klientom zwłaszczam paniom poleceam ten sklep, ja nigdy nie wyszłam z tego sklepu z pusta torbą . A wy dziewczyny sprzedawczynie tak trzymajcie aby tylko szefostwo Was doceniło, czego serdecznie Wam zycze . Z pozdrowieniami Wasza klientka ULA M
1
Monika 2010-01-06 14:07:50
Witam. Ja również jestem bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona z jakości obsługi w tym sklepie. Panie tam pracujące były bardzo miłe i pomocne. Dzięki temu w 15 minut wybrałam odpowiednią dla siebie kreację z której jestem BARDZO zadowolona. Dziękuje:) tak trzymać;)
1
Ela 2011-01-15 21:36:27
Witam.
Z miłą chęcią chciałam pochwalić personel w tym sklepie, panie pracujące tam są nie miernie pomocne i miłe. Za każdym razem jestem wspaniale obsłużona, i wychodzę z uśmiechem na twarzy:-) życzyła bym sobie takiej obsługi w każdym sklepie.
Pozdrawiam serdecznie.
1
Małgosia 2011-06-15 22:59:22
Witam.
Z wielkim zadowoleniem chciałam wystawić bardzo pozytywna opinie temu sklepowi.
Miałam przyjemność dokonać tam zakupu sukienki, która potrzebowałam na wesele jako matka panny młodej, poleciła mi to miejsce koleżanka która była zachwycona obsługa oraz towarem. postanowiłam wybrać się w to miejsce, panie skierowały mnie na pół piętro, gdzie obsługiwała uśmiechnięta drobna pani z długimi czarnymi włosami, , zaraz powybierała mi rzeczy do mierzenia, na nie które nawet bym nie spojrzała, dobrała mi taka sukienkę ze aż na patrzeć się na siebie nie mogłam, do tego dobrała mi dodatki, no coś nie samowi tego, z tak cierpliwa, miła i ciepła obsługa, jeszcze nigdy się nie spotkałam, jestem zachwycona, z wrażenia przy kasie zapomniałam pinu do karty:-) a na weselu każdy zachwycał się moim ubiorem.
Polecam z całego serca ten sklep, wspaniały towar, wystrój, oraz obsługa a zwłaszcza na półpiętrze:-) pozdrawiam moją panią;-)
Będę polec ten sklep każdemu, bo w porównaniu z tymi innymi sklepami, oraz obsługa, a zwłaszcza w centrach, stwarzacie nie samo wita konkurencje.
1
anonim 2013-06-05 19:13:37
Witajcie! szukam pracy jako sprzedawca- jakie zarobki ten sklep oferuje pracownikom? umowy są na stałe czy na zlecenie? są jakieś szkolenia dla pracowników bez doświadczenia? jak zespół? same dziewczyny?:)
1
balbina 2014-04-14 22:29:47
jestem transwestytą, bardzo miła obsługa, wys kultura oraz olbrzymie wyczucie, gorąco polecam, buziaki
0
anonim 2015-03-12 14:48:40
Zarobki na poziomie 1500 zł, atmosfera w pracy nie do wytrzymania,Pracownicy cały czas pod obserwowani przez kamery. Nie polecam pracy tam!!!
0
kailili 2016-04-16 12:27:42
a to do nich w ogóle można sioę dostać dop p[racy do sklepu internetowego? ciekawe czy zdalnie czy stacjonarnie robią
0
Koxu 2016-05-18 10:18:26
No w tej chwili nie można się dostać, bo nikogo nie szukają, no chyba, że chcesz za wszelką cenę spróbować to po prostu wyślij do nich cv @kailili.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Modema