Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o B.T. Jaworzyna Tour

Pracowałeś w firmie B.T. Jaworzyna Tour i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paulina - 2013-08-20 21:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Jechałam już 2 raz z Jaworzyny Tour i bardzo mi się podobało! Dużo zabaw, gier integracyjnych. 2 lata temu jak jechałam na kolonie było bardzo dużo konkursów i nagród rzeczowych, natomiast w tym roku z nagrodami było kiepsko ;/ Jedzenie zawsze było przepyszne, także nie ma co narzekać! ;) Pokoje przystępne, ale bez telewizorów ;c ale co tam, ważne, że dużo przebywaliśmy na łonie natury. Nie rozumiem poprzednich wpisów typu ''dzieci mają na kolonii bardzo dużo wolnego czasu, nudzą się!''. Na oby dwóch koloniach szczerze mówiąc nie było chwili na ''zrobienie siusiu'' :D Wychowawcy cały czas nas wyciągali, a to na miasto, a to na spacer. Nigdy się nie nudziłam!! ;)) Wychowawcy pilnują dyscypliny i czasu. Tutaj wszystko jest odliczone i zaplanowane do ostatniej minuty. Każda zabawa, każde wyjście było zaplanowane, spóźnień nie tolerowano. Jeśli chodzi o kary to z takim czymś w ogóle się nie spotkałam. Na poprzedniej kolonii 3 lata temu wychowawcy byli b. mili! Często przychodzili do pokojów, rozmawiali, zabawiali! Natomiast w tym roku niestety moja wychowawczyni była bardzo nie miła. Opieka lekarska taka sobie. Bardzo polecam to biuro. Świetnie się bawiłam ;) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
greg - 2013-08-21 07:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś miał wycieczkę w rejony, w których sytuacja polityczna jest nieciekawa ? Libia, Egipt? Jak było z pobytami tam?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 16:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO CHYBA PANI POMYLIŁA BIURA ALBO JEST PRACOWNIKIEM INNEGO! Moje dzieci jeżdżą od trzech lat- program bardzo napięty ale przynajmniej sie nie nudzą a kadra za każdym razem rewelacyjna
zdjecie uzytkownika
martyna - 2013-08-27 16:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
REWELACJA!!!! POLECAM - SUPER
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-07 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują własnej działalności?
zdjecie uzytkownika
gela - 2014-04-13 21:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrząc na to czym się zajmują to potrzebują zapewne animatorów. Myślicie, że lepiej zgłosić się teraz czy dopiero przed wakacjami?
zdjecie uzytkownika
mirka - 2014-05-23 11:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czemu na innych forach same 80% same pozytywy a tutraj na odwrót - chyba sie konkurencja dorwała a zna tylko ten portal :) 6 lat wysyłam dzieci i nie zamierzam zmieniać biura
zdjecie uzytkownika
Francja - 2014-07-28 13:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, właśnie wróciłam z obozu z Francji. Jeszcze nigdy nie cieszyłam się tak bardzo z powrotu do domu i dziękowałam, ze ten koszmar wreszcie się skończył. Nie rozumiem, dlaczego bióro wysłało nas w miejsce, które nie było sprawdzone, a każdy dzień był jak walka o przetrwanie. Pomijając fakt, że przyjazd był kompletnie niezorganizowany. Czekaliśmy na plaży 9h, żeby wreszcie ktoś nas zakwaterował. Byliśmy kompletnie wyczerpani podróżą, głodni, bez prysznica od 2 dni. Kadra słysząc nasze pretensje odpowiedziała: weźcie sobie rzeczy do mycia i wykąpcie się na plaży. Sami musieliśmy załartwiać sobie jedzenie po pierwszy posilek byl o godzinie 7:30 a kolejny dopiero o 19 ( makaron z mrozonym kotletem). W ofercie były zapewnione rozmaite atrakcje a w rzeczywistości? - 3 wypady na plaże, jedna dyskoteka na sam koniec z litosci, bo się zbuntowalismy. Najbardziej oburzającym faktem było to, że na każdym kroku bylismy kontrolowani przez Francuzów pracujących na obiekcie. Potrafili siedzieć pod naszym domkiem prawie całą noc, żeby tylko na nas donieść do własciciela, kiedy uslyszeli rozmowe lub broń Boże ktoś wyszedl z domku. Właściciel 'baraków' - bo inaczej nie można nazwać naszego miejsca zakwaterowania-obciążył nas kosztem 140 euro za plastikowy stolik, który zabrała sprzątaczka do magazynu, jeszcze smial nam się w twarz. Nikomu nie życzę takiego obozu, jeśli w ogóle mogę nazwać to tym mianem, bo to zbyt porządne pojęcie. Ostatni raz pojechałam z Jaworzyny, która zorganizowała nam najgorsze wakacje, jakie mogliśmy tylko przeżyć.
zdjecie uzytkownika
Marcin22 - 2014-08-07 17:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WItam, własnie wróciłem z Rimini z wjazdu , miejsce piękne , hotel cudowny, jedzenie wyśmienite, kierowniczka (usunięte przez administratora)- katastrofa ciągłe straszenie kosztami dodatkowymi , sprawdzanie mlodziezy ciagle a miala po 16-17 lat , a szczytem szczytów byla proba wyludzenia od nas 25 euro na jedna z dyskotek gdzie wystepowal showtek, grupa po uslyszeniu ceny zrezygnowala , bylismy w szoku , wieczorem na miescie , spotkalismy grupe innych polakow z innego biura podrozy i poinformowali nas ze tą sama dyskoteke odwiedza w cenie 10 euro ale maja swoj wlany autokar wynajety , pomijajac fakt ze na ulicy bilety sprzedawali po 5 zł. I moim zdaniem to ta pani byla źródłem problemów , ona wydaala polecenia a wychowawcy musieli sie dostosowac , bezsensowne gry integracyjne ( kalambury ) itd ... ok raz , dwa a nie codziennie po godzine . Kolejna sprawa ktora warto bylo dodac to przerwy miedzy posilkami a wyjsciami na plaze siegaly nawet 2 godz sniadanie konczylismy o 9 a na plaze wychodzilismy o godzzinie 11 , przerwa trawala tyle co planowana siesta. WYchowawcy notorycznie sprawdzali nas, wieczorem na miescie mielismy tylko godzine czasu bo oczywiscie ne umieili opuscic gier , i tak w ktore nikt nie mial ochoty grac , ciagle liczenie grupy , mialem wrazenie ze jestem na kolonii dla niepelnosprawnych a nie na obozie mlodziezowym . dziekuje , nie polecam Pani Agnieszki Dziedzic bardzo zadumana w sobie pani z wygórowanym ego , dzieki ktoremu wiekszosc osob marzylo juz o powrocie .

zdjecie uzytkownika
artur - 2014-08-12 22:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SUPER !!! POLECAM, BYŁEM W BUŁGARII I BYŁO REWELACYJNIE. JEDZENIE CO PRAWDA ŚREDNIE I NA MIEŚCIE CIĘŻKO BYŁO COŚ DOBREGO KUPIĆ ALE HOTEL FAJNY I KADRA NAJCUDOWNIEJSZA NA ŚWIECIE !
zdjecie uzytkownika
ts - 2014-08-12 22:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirka - 2014-05-23 11:23:00]:
zgadzam się w 100 % . Jaworzyna jest godna polecenia
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-08-27 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze odradzam!!! moja córka wróciła z obozu artystycznego. Warunki tragiczne! Dzieci mieszkały w starym ośrodku gdzie obecność myszy i innych gryzoni była na porządku dziennym, żadnego z pracowników nie dziwiła... tłumaczyli zaistniała sytuacje faktem że obok są pola i lasy, a gryzonie gdzies musza zimować...
zdjecie uzytkownika
luz - 2014-08-30 12:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mega super wyjazd !!!! Kadra młoda, z jajem, mieliśmy mnóstwo zajęć i nigdy się nie nudziłem.
zdjecie uzytkownika
Matylda - 2014-08-31 16:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do "koliber" : Ma pani na myśli Burzenin? Absurd, budynek pierwszy może wygląda z zewnątrz staro, ale tam jest wszystko pięknie wyremontowane. Ośmielę się stwierdzić, że żartuje pani. Moje pociechy jak były młodsze to dwa razy były w Burzeninie. Pokoje ładne, czyste i schludne, liczne boiska, korty tenisowe. Teraz już są starsi i jeżdżą za granice - w końcu niech się wyszaleją - ale ja uważam, że to znakomite miejsce dla dzieci i młodzieży i ja słyszę takie niedorzeczności to aż mi ciśnienie się podnosi. Nie wiem skąd te opinie negatywne. Jednakże domyślam się, że to wina infantylnych rodziców, którzy wierzą we wszystko, co im dziecko powie. Takie mamy czasy, taki klimat. Ja bym nie powiedziała złego słowa na Jaworzynę - podzielam opinię powyższą, że kadra jest bardzo skrupulatnie dobierana i jednocześnie, w imieniu moich dzieci, pragnę polecić z wyjazdów zagranicznych Rimini - podobno jest fantastycznie.
zdjecie uzytkownika
J-A-S-I-U - 2014-09-02 22:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAJLEPSZE WAKACJE W ŻYCIU - POZDRAWIAM NAJSYMPATYCZNIEJSZĄ NA ŚWIECIE KADRĘ
zdjecie uzytkownika
vloger - 2014-09-14 00:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam z pełną odpowiedzialnością biuro turystyczne Jaworzyna. Zresztą jeżeli nie wierzą Państwo w moje referencje to polecam obejrzeć jacy klienci chwalą sobie ich usługi. Wypoczynek zorganizowany był bardzo profesjonalnie. Wszystko czego oczekiwaliśmy po wyjeździe było zagwarantowane. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Luiza - 2014-09-30 13:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam! Burzenin jest rewelacyjny, mnóstwo sportów i zajęć
zdjecie uzytkownika
ulubiona - 2014-10-12 12:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeździłem z Jaworzyną od 4 lat. Jako kadra. Co obozów kolonii, zazwyczaj dobrze. Płaca - żenada. Rada dla przyszłej kadry - negocjujcie z Wilkową - prezes bo daje śmieszne pieniądze ludziom za pracę w porównaniu z innymi biurami;)
To tyle.
+ nielegalny proceder podpisywania umów inblanco ;) Pani już zgłoszona do PIPu.
zdjecie uzytkownika
lion - 2014-10-27 15:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie podpisywanie umów inblanco nie jest dobrym sposobem na przyciagniecie pracownikow. Są to praktyki, które nie powinny mieć miejsca w żadnej poważanej firmie. Przeciez mozna tam pozniej wpisac wszystko co sie podoba pracodawcy. Ja na waszym miejscu bym tego w ogole nie podpisywał. To nie jest zgodne z prawem
zdjecie uzytkownika
Opik - 2014-12-22 13:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najciekawsze dla mnie jest to, że skoro inne biura dają zdecydowanie lepsze warunki to dlaczego i tak wiele osób chce podejmować współpracę z Jaworzyna Tour? Mam nadzieję, że taka sytuacja nie będzie trwała wiecznie, bo sezon się pomału zbliża i przydałoby się rozpatrzeć każdą ewentualność tak żeby finansowo dobrze na tym wyjść.
zdjecie uzytkownika
Kingor - 2015-01-13 08:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może jak wygląda perspektywa zatrudnienia w Jaworzynie w 2015 roku? Zastanawiam się czy jest sens podjęcia pracy, czy można zdobyć jakieś niezłe doświadczenie? Prosiłbym o podpowiedź, bo chciałbym się w rozsądny sposób przygotować również i do rozmowy rekrutacyjnej, która by na pewno wiele mi powiedziała o samej firmie.
zdjecie uzytkownika
luiza - 2015-02-12 08:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam, że pracowałam już z Atasem, Almaturem, Juventurem. W Jaworzynie zarobki są podobne, natomiast niższe od Almatura. Zaś jeśli chodzi o kadrę, to zdecydowanie jako ekipa do współpracy najlepsza jest w Jaworzynie. Niestety w Almaturze choć byłam 3 razy to wszyscy mieli gdzieś wszystko i byłam jedyna, której chciało się tam pracować, co mnie bardzo denerwowało, bo ile można siedzieć na plaży. Wiem, że pewnie niektórym to odpowiada, ale nie mnie. Natomiast do Almatura ciężko się dostać, bo jeżdżą głównie ekipy znajomych, te same od wielu lat. Do Jaworzyny też ciężko, bo dyrektorka jest bardzo wymagająca i prowadzi bardzo szczegółową weryfikację. Z tym, że jeśli się pojedzie z Jaworzyną i ma się po tym wyjeździe dobrą opinię od kierownika, wychowawców i ostatecznie biura, to w każdym innym biurze przyjmują z otwartymi rękami.
zdjecie uzytkownika
voyager - 2015-02-23 17:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kadra- opiekunowie z Jaworzyny to dramat, piją nie zajmują się naszymi miluśińskimi. To powtarza się notorycznie, warunki też odbiegają od oferty katologowej.Nigdy więcej z Jaworzyną!!!!!
zdjecie uzytkownika
you - 2015-02-28 14:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że znów pracownicy konkurencji piszą :) Byłem z nimi 4 razy a od 2 lat jeżdżę jako kadra i zawsze był najwyższy standard i chyba jest to jedno z dwóch biur w Polsce, które nie biorą kadry "z ulicy" a dostać sie tam do pracy jest bardzo trudno
zdjecie uzytkownika
Voyager - 2015-02-28 19:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [you - 2015-02-28 14:02:05]:
Żadna konkurencja, tylko sprawdzona sprawa i potwierdzona rzecz.Jeżeli to ma być najwyższy standard to chyba od dna, a kadra to chyba " z ulicy " pijaństwo nagminne.
Powtarzam żadna konkurencja!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B.T. Jaworzyna Tour
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy B.T. Jaworzyna Tour?
Zadaj pytanie