Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o B.T. Jaworzyna Tour

Pracowałeś w firmie B.T. Jaworzyna Tour i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-25 15:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaworzyna tour najgorsze biuro jakie widziałem. byłem w tym roku z nimi w Bułgarii i jestem niezadowolony.Czułem się jak w (usunięte przez administratora). zero luzu, ciągłe kontrole, wrzaski i prowokowanie awantur,wieczorne wyrywkowe badania alkomatem, zmuszanie do gier integracyjnych bo jak ktoś nie grał to nie miał czasu wolnego i siedział cały wieczór w hotelu.
za jakiekolwiek przewinienie pompki lub brzuszki niektórzy robili ich po 400 (w tym spóźnienie 10 za 1 min spóźnienia).mógłbym tak wyliczać w nieskończoność.mogę powiedzieć szczerze że gdyby nie karda wyjazd byłby super.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-23 00:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam najgorsze biuro jakie znam, czułem się na nim jak w (usunięte przez administratora). byłem w Bułgarii do wody można było wejść do pasa niezależnie od pogody. od jedzenia w hotelu parę osób się pochorowało. niewolno było praktycznie nic robić. zmuszanie do uczestnictwa w pseudo-zabawach ( jak ktoś nie chciał brać udziały siedział do końca dnia w hotelu). konflikty rozwiązywali poprzez krzyki i zastraszanie. codziennie kontrole pokojów.
gdybym miał oceniać dałbym -100/10
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-06-29 19:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku . Młode lale nie mają pojęcia ? najcześciej jeżdżą studenci pedagogiki bądź AWF\'u jako opiekunowie. a poza tym nie wiem czy chciałbyś by Twoim synem opiekowała sie zgrzybiała kadra nie mająca pojęcia o dogadaniu się z młodzieżą ... Ponadto to jest praca dla młodych energicznych ludzi. Chciałbym widzieć jak sam po dwóch tygodniach wakacji z Twoim dzieckiem wygląda Twój stan fizyczny i psychiczny . A tutaj jest tych dzieci 40. Najlepiej gdyby jeździli sami czynni nauczyciele tak ?? edukacyjny wyjazd marzeń dla pociech (napewno, [śmiech]) ... ale za 500 zł dwa tygodnie ciężkiej podkreślam ciężkiej !!! pracy to nie jest szczyt marzeń. WG mnie biuro jest jednym z najlepszych jakie znam . Polecam jak najbardziej
zdjecie uzytkownika
kika - 2012-08-05 22:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Moja córka właśnie wróciła z obozu w Bułgarii i jest bardzo, bardzo zadowolona.Kadra pedagogiczna okazała się rewelacyjna zarówno opiekun jak i kierownik.Także z czystym sumieniem biuro polecam!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Roben - 2012-08-18 16:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coreczka - 2012-07-16 10:18:14

Moje dziecko właśnie wróciło z kolonii w Pewelu Ślemieńskiej (Rancho Adama) i jak samo stwierdziło: \" szkoda mojego czasu i waszych pieniędzy...\" - konkluzja 9-latki. Bulwersujące jest to, że w tym samym budynku, w którym przebywają dzieci jest Restauracja i DRINK BAR. Alkohol sprzedawany jest w ciagu dnia, jak i wieczorem. Goście hotelowi (ponieważ nasze dzieci dzieliły teren - malutki-z gośćmi hotelowymi, rozkoszują sie wspólnie z dziećmi wakacjami przy piwku i papierosku.Korzystają z w tym samym czasie z niewilkiego basenu, czy jedynego boiska do siatkówki. Dziecko telefonował do nas późnym wieczorem, że niem mogą spać, ponieważ jest impreza. Podczas odwiedzin niedzielnych u dzieci wraz z innymi rodzicami byliśmy świadkami spożywania alkoholu i wspólnego korzystania z nielicznych atrakcji ośrodka przez dzieci i rozbawionych alkoholem panów.

W pokojach było brudno. Dzieci miały BAAArdzo duuużo czasu na własną inicjatywę (około 7-8 telefonów dziennie od córki, która się nudziła), teren w okół ośrodka piękny, niestety mało rozpoznany przez dzieci, ponieważ jak stwierdziła przedstawicielka kadry \" dzieciom się nie chce chodzić na spacery...\".

Pozostawiam decyzję rodzicom, czy chcą, aby ich pociechy TAK spędzały swój wakacyjny czas. Nasze dziecko NIE CHCE TAM WRÓCIĆ!!!!!!
Widziałem tą wypowiedź na wszystkich możliwych forach (chyba kopiuj-wklej). Czym Jaworzyna tak podpadła?Ja znam to biuro tak trochę od podszewki i mam o nim bardzo dobre zdanie i dodam , nie jestem pracownikiem.Trzymają fason ,nie robią problemów i nie szczypią się o każdą złotówkę. I najważniejsze-starannie dobierają kadrę.
zdjecie uzytkownika
Szukający pracy - 2012-12-18 16:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie PAXY !!

Jeśli nie zauważyliście, jest to forum, na którym PRACOWNICY dodają opinie o PRACODAWCY, a nie kolejne forum dla zbulwersowanych i wiecznie niezadowolonych PAXÓW, które żalą się jak to im się wakacje nie udały !!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 22:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktos pracował przy opiece nad dziecmi w obozach z B.T. Jaworzyna Tour? Polecacie, bo tutaj każda opinia zaczyna się od moje dziecko wróciło. Jest dużo czasu wolnego? Kwatery sa darmowe?
zdjecie uzytkownika
endo - 2013-07-13 17:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziecko wyjechało i wróciło na/z koloni(-e) z Jaworzyny Tour, na Ranczo A(usunięte przez administratora) po przyjeździe zadzwoniło, że siedzą w pokojach i się nudzą, nie ma co robić i tak codziennie. Widać kadra wychowawcza wyjechała na wakacje, wypoczywać, a nie opiekować się dziećmi na kolonii. Organizacja czasu bardzo słaba, dzieci mają dużo wolnego czasu dla siebie, plątają się po pokojach koleżanek i kolegów. Nie sposób też dodzwonić się do dziecka, niestety jest kiepski zasięg komórkowy, o czym organizator zapomniał poinformować. W restauracji inni goście Rancza Adama piją piwo albo spędzają czas na piciu innych trunków, dzieci wychodząc na pole, przechodzą przez restauracje i są narażone na widok podpitych gości, którzy potrafią też zdrowo zaklnąć. Wystrój pokoi nosi znamiona zużycia, żadna rewelacja, jedzenie takie sobie. Koloniści korzystają z tych samych sprzętów co inni goście, dotyczy to też infrastruktury na zewnątrz, basen, korty czy boisko. Po godzinie 19.00 jest zakaz dzwonienia do dziecka, o ile ktoś ma szczęście i się do dziecka dodzwoni, stosowane były kary typu: przysiady, stanie w kącie czy zabieranie telefonu dziecku, za złe zachwanie. Jednym słowem, "charakter" koloni nie za ciekawy, napewno nie wyślę dziecka na żaden wyjazd organizowany przez Jaworzynę Tour.
zdjecie uzytkownika
przyszły wychowawca - 2013-07-31 16:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy mogę prosić o opinię jakiegoś pracownika Jaworzyna Tour? jestem wychowawcą wypoczynku i szukam pracy, jak płaci firma?
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2013-08-20 21:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jechałam już 2 raz z Jaworzyny Tour i bardzo mi się podobało! Dużo zabaw, gier integracyjnych. 2 lata temu jak jechałam na kolonie było bardzo dużo konkursów i nagród rzeczowych, natomiast w tym roku z nagrodami było kiepsko ;/ Jedzenie zawsze było przepyszne, także nie ma co narzekać! ;) Pokoje przystępne, ale bez telewizorów ;c ale co tam, ważne, że dużo przebywaliśmy na łonie natury. Nie rozumiem poprzednich wpisów typu ''dzieci mają na kolonii bardzo dużo wolnego czasu, nudzą się!''. Na oby dwóch koloniach szczerze mówiąc nie było chwili na ''zrobienie siusiu'' :D Wychowawcy cały czas nas wyciągali, a to na miasto, a to na spacer. Nigdy się nie nudziłam!! ;)) Wychowawcy pilnują dyscypliny i czasu. Tutaj wszystko jest odliczone i zaplanowane do ostatniej minuty. Każda zabawa, każde wyjście było zaplanowane, spóźnień nie tolerowano. Jeśli chodzi o kary to z takim czymś w ogóle się nie spotkałam. Na poprzedniej kolonii 3 lata temu wychowawcy byli b. mili! Często przychodzili do pokojów, rozmawiali, zabawiali! Natomiast w tym roku niestety moja wychowawczyni była bardzo nie miła. Opieka lekarska taka sobie. Bardzo polecam to biuro. Świetnie się bawiłam ;) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
greg - 2013-08-21 07:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś miał wycieczkę w rejony, w których sytuacja polityczna jest nieciekawa ? Libia, Egipt? Jak było z pobytami tam?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 16:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO CHYBA PANI POMYLIŁA BIURA ALBO JEST PRACOWNIKIEM INNEGO! Moje dzieci jeżdżą od trzech lat- program bardzo napięty ale przynajmniej sie nie nudzą a kadra za każdym razem rewelacyjna
zdjecie uzytkownika
martyna - 2013-08-27 16:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
REWELACJA!!!! POLECAM - SUPER
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-07 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują własnej działalności?
zdjecie uzytkownika
gela - 2014-04-13 21:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrząc na to czym się zajmują to potrzebują zapewne animatorów. Myślicie, że lepiej zgłosić się teraz czy dopiero przed wakacjami?
zdjecie uzytkownika
mirka - 2014-05-23 11:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czemu na innych forach same 80% same pozytywy a tutraj na odwrót - chyba sie konkurencja dorwała a zna tylko ten portal :) 6 lat wysyłam dzieci i nie zamierzam zmieniać biura
zdjecie uzytkownika
Francja - 2014-07-28 13:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, właśnie wróciłam z obozu z Francji. Jeszcze nigdy nie cieszyłam się tak bardzo z powrotu do domu i dziękowałam, ze ten koszmar wreszcie się skończył. Nie rozumiem, dlaczego bióro wysłało nas w miejsce, które nie było sprawdzone, a każdy dzień był jak walka o przetrwanie. Pomijając fakt, że przyjazd był kompletnie niezorganizowany. Czekaliśmy na plaży 9h, żeby wreszcie ktoś nas zakwaterował. Byliśmy kompletnie wyczerpani podróżą, głodni, bez prysznica od 2 dni. Kadra słysząc nasze pretensje odpowiedziała: weźcie sobie rzeczy do mycia i wykąpcie się na plaży. Sami musieliśmy załartwiać sobie jedzenie po pierwszy posilek byl o godzinie 7:30 a kolejny dopiero o 19 ( makaron z mrozonym kotletem). W ofercie były zapewnione rozmaite atrakcje a w rzeczywistości? - 3 wypady na plaże, jedna dyskoteka na sam koniec z litosci, bo się zbuntowalismy. Najbardziej oburzającym faktem było to, że na każdym kroku bylismy kontrolowani przez Francuzów pracujących na obiekcie. Potrafili siedzieć pod naszym domkiem prawie całą noc, żeby tylko na nas donieść do własciciela, kiedy uslyszeli rozmowe lub broń Boże ktoś wyszedl z domku. Właściciel 'baraków' - bo inaczej nie można nazwać naszego miejsca zakwaterowania-obciążył nas kosztem 140 euro za plastikowy stolik, który zabrała sprzątaczka do magazynu, jeszcze smial nam się w twarz. Nikomu nie życzę takiego obozu, jeśli w ogóle mogę nazwać to tym mianem, bo to zbyt porządne pojęcie. Ostatni raz pojechałam z Jaworzyny, która zorganizowała nam najgorsze wakacje, jakie mogliśmy tylko przeżyć.
zdjecie uzytkownika
Marcin22 - 2014-08-07 17:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WItam, własnie wróciłem z Rimini z wjazdu , miejsce piękne , hotel cudowny, jedzenie wyśmienite, kierowniczka (usunięte przez administratora)- katastrofa ciągłe straszenie kosztami dodatkowymi , sprawdzanie mlodziezy ciagle a miala po 16-17 lat , a szczytem szczytów byla proba wyludzenia od nas 25 euro na jedna z dyskotek gdzie wystepowal showtek, grupa po uslyszeniu ceny zrezygnowala , bylismy w szoku , wieczorem na miescie , spotkalismy grupe innych polakow z innego biura podrozy i poinformowali nas ze tą sama dyskoteke odwiedza w cenie 10 euro ale maja swoj wlany autokar wynajety , pomijajac fakt ze na ulicy bilety sprzedawali po 5 zł. I moim zdaniem to ta pani byla źródłem problemów , ona wydaala polecenia a wychowawcy musieli sie dostosowac , bezsensowne gry integracyjne ( kalambury ) itd ... ok raz , dwa a nie codziennie po godzine . Kolejna sprawa ktora warto bylo dodac to przerwy miedzy posilkami a wyjsciami na plaze siegaly nawet 2 godz sniadanie konczylismy o 9 a na plaze wychodzilismy o godzzinie 11 , przerwa trawala tyle co planowana siesta. WYchowawcy notorycznie sprawdzali nas, wieczorem na miescie mielismy tylko godzine czasu bo oczywiscie ne umieili opuscic gier , i tak w ktore nikt nie mial ochoty grac , ciagle liczenie grupy , mialem wrazenie ze jestem na kolonii dla niepelnosprawnych a nie na obozie mlodziezowym . dziekuje , nie polecam Pani Agnieszki Dziedzic bardzo zadumana w sobie pani z wygórowanym ego , dzieki ktoremu wiekszosc osob marzylo juz o powrocie .

zdjecie uzytkownika
artur - 2014-08-12 22:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SUPER !!! POLECAM, BYŁEM W BUŁGARII I BYŁO REWELACYJNIE. JEDZENIE CO PRAWDA ŚREDNIE I NA MIEŚCIE CIĘŻKO BYŁO COŚ DOBREGO KUPIĆ ALE HOTEL FAJNY I KADRA NAJCUDOWNIEJSZA NA ŚWIECIE !
zdjecie uzytkownika
ts - 2014-08-12 22:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirka - 2014-05-23 11:23:00]:
zgadzam się w 100 % . Jaworzyna jest godna polecenia
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-08-27 22:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze odradzam!!! moja córka wróciła z obozu artystycznego. Warunki tragiczne! Dzieci mieszkały w starym ośrodku gdzie obecność myszy i innych gryzoni była na porządku dziennym, żadnego z pracowników nie dziwiła... tłumaczyli zaistniała sytuacje faktem że obok są pola i lasy, a gryzonie gdzies musza zimować...
zdjecie uzytkownika
luz - 2014-08-30 12:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mega super wyjazd !!!! Kadra młoda, z jajem, mieliśmy mnóstwo zajęć i nigdy się nie nudziłem.
zdjecie uzytkownika
Matylda - 2014-08-31 16:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "koliber" : Ma pani na myśli Burzenin? Absurd, budynek pierwszy może wygląda z zewnątrz staro, ale tam jest wszystko pięknie wyremontowane. Ośmielę się stwierdzić, że żartuje pani. Moje pociechy jak były młodsze to dwa razy były w Burzeninie. Pokoje ładne, czyste i schludne, liczne boiska, korty tenisowe. Teraz już są starsi i jeżdżą za granice - w końcu niech się wyszaleją - ale ja uważam, że to znakomite miejsce dla dzieci i młodzieży i ja słyszę takie niedorzeczności to aż mi ciśnienie się podnosi. Nie wiem skąd te opinie negatywne. Jednakże domyślam się, że to wina infantylnych rodziców, którzy wierzą we wszystko, co im dziecko powie. Takie mamy czasy, taki klimat. Ja bym nie powiedziała złego słowa na Jaworzynę - podzielam opinię powyższą, że kadra jest bardzo skrupulatnie dobierana i jednocześnie, w imieniu moich dzieci, pragnę polecić z wyjazdów zagranicznych Rimini - podobno jest fantastycznie.
zdjecie uzytkownika
J-A-S-I-U - 2014-09-02 22:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZE WAKACJE W ŻYCIU - POZDRAWIAM NAJSYMPATYCZNIEJSZĄ NA ŚWIECIE KADRĘ
zdjecie uzytkownika
vloger - 2014-09-14 00:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam z pełną odpowiedzialnością biuro turystyczne Jaworzyna. Zresztą jeżeli nie wierzą Państwo w moje referencje to polecam obejrzeć jacy klienci chwalą sobie ich usługi. Wypoczynek zorganizowany był bardzo profesjonalnie. Wszystko czego oczekiwaliśmy po wyjeździe było zagwarantowane. Pozdrawiam :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B.T. Jaworzyna Tour
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x