brak logo

Centrozłom

Wrocław

Opinie o Centrozłom

CBA 2015-11-02 19:05
IDZIEMY JUŻ PO WAS
Zostań Zombie ! 2015-11-10 10:16
Co Ty za brednie wypisujesz,sprzedawca kasjer, to odpowiedzialność finansowa obwarowana kwitami z wszystkich możliwych stron aby chronić pracodawcę ale już co do ochrony pracownika to wygląda strasznie,samodzielne wyjazdy do Banku po gotówkę,tabelki, wykresy, raporty, to chleb codzienny. Za każdy błąd pełna odpowiedzialność karno-finansowa.Możliwości awansu, zerowe, jeżeli nie jesteś dupowłazem to zapomnij o zdrowej pracy i współpracy z doświadczonymi specjalistami lub przełożonymi bo takich tam nie ma, zostali sami nieszkodliwi idioci i ci co są posłuszni jak niewolnicy, wykonujący prace za innych bez protestu. Własne zdanie, dyskusje i kreatywność są nie mile widziane. Jeżeli szukasz pracy w charakterze zombi, to trafiłeś na odpowiednią firmę. Powodzenia.
3
on 2015-11-11 14:36
ta oferta jest już nieaktualna to skąd masz te informacje, że potrzebują?
on 2015-11-12 13:56
nie jest już aktualna oferta
ja 2015-11-13 19:53
to co się dzieje teraz to już przechodzi wszelkie granice rozsądku, niestety ale ta firma nie ma prawa funkcjonować w gospodarce wolnorynkowej
1
były 2015-11-17 10:20
Szkolenia ha, ha jak się sam wyszkolisz. Awans jak kogoś zepchną bo będzie niewygodny to wskoczysz. Dostaniesz odpowiedzialność za mienie nad którym nie do końca masz nadzór. Jak zgłosiliśmy na policje kradzieże złomy dwukrotnie i przedstawiliśmy to dyrektorom to i tak nie miało to wpływu na rozliczenie inwentaryzacji i noty obciążeniowe trzeba było zapłacić. Powodzenia miłej pracy i rozwoju.
3
były 2015-11-19 13:17
Tak, "Masz tu zarządzenie, przeczytaj, podpisz że się zapoznałeś, zastosuj".
Tak w skrócie, powodzenia jeszcze raz miłej pracy.
3
gang_bang 2015-11-27 20:07
Defraudacja majątku firmy... Czy nikt już tego nie kontroluje ??? Brak złomu ??? Przecież można jeszcze pociąć kontenery, szyny, elementy infrastruktury.... Byle były stalowe...
On 2015-12-28 12:28
Witam pracowałem w tej firmie i jedno mogę powiedzieć, że jest jeden wielki bajzel.Pan Dyrektor to jest ale jakby go nie było. Jak zapytasz o coś to stale nic nie wie. Poza tym dają kupe oświadczeń do podpisania, nawet jak nie dotyczy danego stanowiska pracy. Musisz podpisać i koniec. A w razie czego to przecież podpisales zarządzanie! Zdecydowanie nie polecam.
4
dawid 2016-03-20 19:51
złodziejska firma zarządzana bandą oszustów politycznych ze schetynkiem na czele dziadkiem z policji którego trzeba było schować.oszusta
4
Bawełkiewicz-kretyn 2016-04-05 13:08
Kiedy zmiana Zarządu? Jest termin najbliższej Rady?
1
obserwator 2016-05-20 20:49
Zatrudniają osobę np. która miała kiedyś z centrozłomem sądy a teraz jest DYREKTOREM ŁÓdz
artur 2016-06-29 13:23
I jak się czujesz teraz po wyborach i obietnicach? Masz lepiej?Ja osobiście nie czuje żadnej mądrej zmiany .Dla niektórych się dało aby zabrać innym . Z pustego to i Salomon nie naleje! 500+? to jak się robi dzieci bez zastanowienia , co dalej!? Czemu podatnicy maja płacić za cudza przyjemność????
5
I love miszcz w 2016-07-27 23:20
A ten krysa się głupkiem zrobił bez kompetencji.
10
Anal 2016-07-27 23:21
A ten krysa się głupkiem zrobił bez kompetencji.
13
tolek 2016-09-07 21:41
zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany
Były prcownik 2016-10-03 12:14
niestety ale Centrozłom w takiej formie zarządzania otoczony nie kompetentnymi pracownikami nie utrzyma się na rynku i nie pomoże mu nawet 70 letnia tradycja ...potrzebne są głębokie zmiany i ludzie z szeroką perspektywą dla tego przedsiębiorstwa...mają możliwości, może jeszcze finanse ale nie mają pomysłu jak to wszystko ogarnąć a są bardzo proste metody i środki żeby stali się znowu poważnym graczem na rynku...ale nie będę pisał dalej co trzeba zrobić gdyż są tam ludzie którzy biorą za to pieniądze....
1
Były prcownik 2016-10-03 12:18
premie to mit
jaś 2016-10-05 20:38
najlepiej opisują sytuacje słowa piosenki Lady Pank - Zostawcie Titanica
a dał się to jeszcze uratować, brak słów i nerwów szkoda
1
jahwe 2016-10-05 20:51
teraz to masz kompetentnych ludzi, pokaż choć jednego
5
As 2016-10-17 16:17
Pozamiatane
2
Stefan 2016-10-17 18:05
A jakie są opinie na temat zakładu zbrojarni Oława co do jakości zbrojenia - czy kontrolują wytopy ?
Ttt 2016-10-17 19:10
To jest już koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iść
18
damian 2017-01-19 10:11
banda złodziei i łapówkarzy! wszyscy w tej firmie kradną!!
6
macierewicz 2017-02-07 20:35
Oj Damian!!! Pamiętaj władza nie lubi krytyki....
8
sosnowiec 2017-03-09 16:39
a co tak się posypali we wrocławiu a? gdzie tarka i czemu jeszcze alka trwa??
16
Macie kuurwa swojego prezesa 2017-04-03 15:59
Ze sklepu na fotel prezesa

- Spółki takie jak kombinat zawsze padały łupem polityków, ale naprawdę nie przypominam sobie, by którakolwiek partia po wygranych wyborach kolonizowała spółki tak łapczywie, jak zrobił to w ostatnim półroczu PiS - mówi "Wyborczej" Tadeusz Aziewicz z PO, w przeszłości przewodniczący komisji skarbu państwa, dziś, po objęciu władzy przez PiS, jej szeregowy członek. - Oni robią to z otwartą przyłbicą, jakby od tego zależała realizacja ich programu.

O rozmowę z ministrem Jackiewiczem na temat zmian w Polskiej Miedzi prosiliśmy kilka razy. Nie zareagował. Stworzyliśmy raport zakończonej już "dobrej zmiany" w należących do KGHM spółkach. Rady nadzorcze i zarządy wymieniono już we wszystkich. I do wszystkich wprowadzono politycznych nominatów. I jeśli osiem lat temu na "liście Jackiewicza" znalazło się 20 nazwisk działaczy PO, to dziś jest ich dwa razy więcej.

W Miedziowym Centrum Zdrowia prezesem został Piotr Milczanowski , były radny sejmiku województwa poprzedniej kadencji. W partii uznawany jest za człowieka obecnego ministra skarbu. Przez pewien czas typowany był nawet na wojewodę dolnośląskiego. Ostatecznie musiał się jednak zadowolić posadą w Lubinie.

Jacek Karwan jesienią ubiegłego roku walczył o mandat posła z ramienia PiS w okręgu legnickim. Dostał jednak tylko 3,3 tys. głosów. Na pocieszenie został wiceprezesem w należącej do kombinatu spółce Lubinpex . A do jej rady nadzorczej dokooptowano Bogusława Węgla , kojarzonego z minister Elżbietą Witek byłego burmistrza z jej rodzinnego Jawora.

Prawdziwy polityczny nalot przeżyło Metraco . W jego radzie nadzorczej znajdziemy m.in. byłego PiS-owskiego wojewodę Krzysztofa Grzelczyka (w ubiegłym roku przegrał we Wrocławiu wyścig o senatorski mandat). Znalazło się w niej również miejsce dla przewodniczącego legnickiej rady miejskiej z PiS Wacława Szetelnickiego (kandydata PiS na prezydenta Legnicy w 2014 r.). A także dla Sebastiana Chojeckiego , członka PiS z Lubina, byłego radnego powiatu lubińskiego.

W Centrozłomie Wrocław fotel prezesa objął Lesław Grajewski , szef PiS we wrocławskiej dzielnicy Krzyki. Do spółki przyszedł on wprost z prowadzonego sklepu z galanterią skórzaną w pobliżu wrocławskiego Rynku.

W radzie nadzorczej spółki Inova znalazło się z kolei miejsce dla asystenta senator PiS Doroty Czubowskiej - Mieczysława Krzywego . A w radzie spółki Nitroerg SA - dla Wiesława Sagana , ostatniego wojewody legnickiego z ramienia AWS.


20
taka prawda 2017-04-08 19:43
Koniec z bokami. Dobrali sie co niektórym do doopy i ból straszny. To nie koniec, wiedzą już co i kto.
3
władek 2017-04-11 17:10
jakie boki?.?.
2
stefan 2017-04-12 09:05
Fantazja ludzi nie ma granic. O bokach piszą najwięksi frustraci którzy zostali. Będą sobie rozprawiać o bokach, boczkach i kącikach a konkurencja już zaczyna zgarniać ludzi / jak Centro straci klientów to znowu zacznie się rozprawka o spisku. I tak w kółko. Zamiast pracować będą jak Macierewicz szukać, węszyć i niszczyć. Czas pokaże jak bardzo się pomylili w kilku przypadkach szkoda, że znowu odbędzie się to kosztem będących w środku tego wszystkiego. Największa szuja została i dalej robi to co przez lata robiła.
33
Kryspin 2017-06-16 11:20
Nareszcie ktoś mądry napisał. Jedyny ratunek dla nich to wyszarpać najlepszych z łap konkurencji. Poprzedni zarząd tak wspaniale się tych ludzi pozbył ku chwale innych firm. Za moment zacznie się prawdziwa jadka bo oni zaczną poważnie sprzedawać. Z ludźmi którzy zostali niestety nawet krysa nie da rady. Ogromny podziw dla byłego zarządu. Naprawdę trzeba być wyjatkowym ignorantem żeby firmę zrujnować w niecałe pół roku. A Maciuś jak siedział tak siedzi. I co można? Tylko czy to przykład na to, że uczciwi są wywalani a taki człowiek dalej reprezentuje firmę. Szkoda ogromna. Bo zmarnować taki potencjał to grzech. I jeszcze pozwolić odejść ludziom którzy to ciągnęli. Powodzenia bo za dwa miesiące zacznie być potrzebne. Ileż można sprzedawać na 1gr i generować straty.
20
koAlicja 2017-07-11 20:09
Na dzień dzisiejszy w firmie same Macki pracują i żeby nie podpaść to byle sprzedać za 1 gr i odfajkowane może jakaś 13 pensja za cały rok "tyry" wpadnie kierownikom bo przecież to oni wypracowują cały ten TARGET dla firmy......duch Nalewajki wiecznie żywy i robole do roboty a kierowniki do nagrody....hahaahaha.
16
koAlicja 2017-07-11 20:17
I co tak Cię boli że Prezesem został sprzedawca z PiS, przecież C W to firma typowo zajmująca się handlem poczekaj jeszcze daj mu czas a zobaczysz że będzie najlepszym sprzedawcom w tym sklepiku.
koAlicja 2017-07-14 10:23
Co tak Ci mordę wykrzywiło ze złości, prawda boli, taka karma dla cwaniaków.
Jan 2017-07-14 13:48
JA SIĘ DOWIEM KIM JESTEŚ
Jan 2017-07-15 12:38
Zatkało kakao?????
alien 2017-07-19 18:30
Ale tego prezesa już wywalili razem z jego ekipą. Pewnie wrócił do swojego sklepiku a reszta na bezrobocie bo kto chciałby takich... zdążyli przez pół roku rozpieprzyć wszystko. Teraz jest facet, który zebrania robi. A do wrocławia wzięli handlowca, który sprzedaje nie tylko stal bo wszyscy normalni pouciekali a to co zostało sami widzicie. Porażka jadą na firmach, które im zostały po tych co odeszli ale jeszcze moment i to też stracą pewne osoby nie odpuszczą. Aż mi czasem normalnie szkoda. A oni myślą, że wszystko jest ok i sami się podkładają dając informacje nie tym co trzeba. POWODZENIA I róbcie tak dalej bo my dzięki temu mamy więcej kasy.
16
Patrycja 2017-07-23 16:57
@alien, raczej na każde stanowisko poszukiwani są pracownicy z doświadczeniem, tym bardziej handlowcy których zadaniem jest sprzedaż towarów i zawieranie umów, ile lat doświadczenia jest wymagane?
alien 2017-07-31 14:56
Patrycja wymagane jest to zebyś przyniosła nowe firmy. Potem jak Cię już z nim oskubią zostajesz powoli odsuwana i albo lecisz za brak wyników albo sama uciekasz . Osoba, która rekrutuje to była telefonistka o stali wie tyle co ja o chirurgii:) na oddziałach było kilku spoko szefów ale niestety zwiali jak weszła dobra zmiana nikt za darmo pracował nie będzie. Teraz jedyne oddzały, które mają szansę i dają szansę pracownikowi to Legnica i Kalisz. Reszta jak ludzie poodchodzili lub zostali wywaleni bo nie umieli zbyt dobrze się podlizywać a na stali zjedli zęby delikatnie mówiąc idzie na dno. Sprzedają na stratach bo nie są w stanie zrobić dobrych zakupów i ściągnąć fachowców którzy byliby w stanie to uratować. A każdy handlowiec, który jest coś wart znalazł ciepłe posady u konkurencji.
14
Janek 2017-08-01 14:23
Kogo wywalili? Wszyscy sami pouciekali
11
alien 2017-08-06 18:20
ekipę od grajewskiego. Porządzili pół roku i spieprzyli wszystko co naprawdę było ok. Przecież były prezes wywalał za to, że ktoś mu nie chciał włazić w .... i miał inne zdanie czytaj pojęcie o branży a nie o futerkach, które gość sprzedaje. Uciekam trzymajcie się i powodzenia na comiesięcznych zebraniach@
11
Janek 2017-08-06 20:53
No a ci wcześniejsi co polecieli z firmy za miszuka-nieroba?
Gawor 2017-09-02 23:31
Dziś coś sie zmienia. Widać wyniki, dali premie pracownika, zmienili podejście do handlowców i z tego co słyszałem planują duże inwestycje. Jest szansa ze nowy zarząd uratuje spółkę :)
6
Jawor 2017-09-12 09:09
Oj to porzuc nadzieję. I jakim pracownikom? Jaki wynik? Kto Ci płaci za te bzdury, które piszesz. Widać adm już skasował poprzedni wpis na temat Twojego. Żal ludzi, którzy sami muszą sobie pochwały pisać. I pytanie co Ty palisz - podziel się:)
8
Gawor 2017-09-13 14:13
Chyba nie masz aktualnych informacji. Ja patrzę na wyciąg z banku i widzę:). Ja im kibicuje i wiem że mamy duży potencjał.
1
król lew 2017-09-14 10:02
faktycznie góra pisze - bo ja sprzedaję ale 500stów premii to dla mnie obraza. I słuchanie, że straty i więcej się nie da mnie już nudzi , 3podstawy to żart a handlowiec, któremu taka kasa pasuje to wiadomo jaki to handlowiec. Z całym szacunkiem ja spadam i kumpel też a Ty kibicuj bo co Ci zostało:(
7
jas 2017-09-15 10:11
Firma jak każda inna.
2
donald 2017-09-17 17:40
To widać, że jesteś jak każdy inny. Popytaj najlepszych ile dostali u konkurencji to z krzesła spadniesz. Widać jesteś tylko zwykłym sprzedawcą, który się trzyma bo odziedziczył schede po tych co odeszli. Nowy zarząd i tak nie kuma, że jedzie na tych samych firmach i praktucznie zero nowych. Sam wiesz, że Ci co zostali w życiu nie dostaliby się do czołowych firm. Dodatkowo niebawem coś ubędzie co bardzo zaboli ciekawe jak wtedy bedziesz się tłumaczyć z braku pomysłu na lepszy wynik. Szkoda, że dali zwiać tarce i świcie bo oni mogli postawić yo na nogi ale znowu trzeba dużo stracić żeby zrozumieć. Maja ich teraz w konkurencji myślisz, oni odpuszczą majac takie mozliwosci?Wielki crntroxlom a jako jedyny był bez najwazniejszych srednic tak długo kiedyś to było nie dopomyslenia ale
cp ja tam wiem.
5
Gawor 2017-09-20 21:36
Zastanawiam się dlaczego o firmie piszą ci których już w niej nie ma. Ja tam kibicuje i widzę światełko w tunelu. Już nikt nie mówi że nie ma pieniędzy, firma zarabia naprawdę nieźle pieniądze, inwestuje, nadrabia zawiłości. Wiadomo 20 lat rozpierduchy nie da się naprawić w miesiąc czy dwa.
Donald 2017-09-21 07:28
Muszę Cię zmartwić bo ja jestem i jak nasi też będę się ewakuować . I Gawor na km czuć, że żaden z Ciebie handlowiec tylko jesteś z centrali. Wiesz skąd wiemy? bo każdy na rynku wie co się u nas wyrabia i żal, że musisz bronić góry na forum. Spadam bo i tu robi się już widzę politycznie.
6
Zostaw swoją opinię o Centrozłom - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrozłom