brak logo

Nawrot Sp. z o.o.

Długołęka

Opinie o Nawrot Sp. z o.o.

Były pracownik 2013-08-11 17:57:30
Nie polecam pracy w tej firmie. Totalny syf, duża rotacja, małe zarobki, wygórowane wymagania. Soboty pracujesz za darmo, sztywna atmosfera,tu klient nawet parszywy ma zawsze racje nawet jeśli wszyscy z kierownictwa o tym wiedzą to i tak staną za nim, a nie za pracownikiem ! Dużo stanowisk typu dyrektor, koordynator, kierownik, zastępca kierownika, mistrz itp. (do wglądu na stronie). O umowie na czas nieokreślony można zapomnieć. O sztywności świadczy liczba kamer w tej firmie, tu każdy każdego [usunięte przez moderatora] (bezwzględnie pracownik pracownika). Ja w całym okresie pracy nie byłem na żadnym szkoleniu (oprócz szkolenia BHP na samym początku). Całość przedkłada się na negatywną z punktu widzenia pracownika opinie o tej firmie. Przestrzegam wszystkich przed podjęciem pracy w Nawrot Sp. Zo.o. Praca mało ambitna, dla ludzi niechcących się rozwijać, lubiących monotonię, niepewność zatrudnienia, ogólnie napięciową, sztywną, oficjalną atmosferę pracy oraz bardzo niskie zarobki wynikające z chorego systemu prowizyjnego nierzadko mniejsze niż 2000 zł (!!!) netto, czyli na rękę.
6
2013-08-24 18:06:45
chciałbym ustosunkować się do opinii kolegi. masz całkowitą rację! tam jest ładnie od przodu, głębiej traktują człowieka jak szmate. kierownictwo to szajka, która sprytnie mydli oczy prezesowi. nie polecam tam pracować!
5
,,, 2014-02-14 19:52:59
Sad But True
3
pracownik 2016-03-03 11:23:49
Zgadzam się w 100%. Ta firma to totalne nieporozumienie z "Wielką" Panią Dyrektor na czele. Jak będziesz tańczył i donosił oraz spekulował dla kierownictwa to jeszcze jako tako będą traktować jak partnera. Widać w najbliższym otoczeniu Pani Dyrektor. Atmosfera tragiczna w dosłownym tego słowa znaczeniu. Prezes właściwie sam utrzymuję tą firmę wywożąc większość samochodów do Francji. Sprzedaż samochodów we Wrocławiu na słabym poziomie a dodatkowo oparta tylko o ogłoszeniach internetowych, no ale jak ma być wysoka skoro jest takie podejście do pracownika jak w poprzednich komentarzach. Płace poniżej 2000 netto... Nie polecam tam pracować.
1
Balcer 2016-03-15 13:17:57
Witam.
A jak jest z jakością sprzedawanych aut?
:-D 2016-04-27 20:48:59
co mają ceny i obroty do pracy w firmie ? to jest fabryka pieniędzy masz robić i się cieszyć że robisz to ich motto ale powoli już nie te czasy :-D . Prezes patrzy w tabelki co go obchodzi pracownik będą następni.
1
;-) 2016-05-30 23:19:41
Ogłoszenia są bo rotacja masakryczna....a i normalny człowiek tam nie wytrzyma, chyba że lubi pracować na innych spijających tylko śmietankę bo większość to kierownicy-kierowników itd.. ;)
3
BARET 2016-06-06 15:59:38
NIE ZGADZAM SIĘ ZE WSZYSTKIM JEŚLI CHODZI O ROTACJE TO JAK MOŻNA O NIEJ MÓWIĆ SKORO ŚREDNIA STAŻU PRACOWNIKÓW TO PONAD 10 LAT, W FIRMIE KTÓREJ PRACUJE PONAD 100OSÓB ZAWSZE KOGOŚ BĘDĄ POTRZEBOWAĆ. A O ZAROBKI 2000NETTO O PRZEPRASZAM ALE JAK NIE SPRZEDAJESZ TO NIE ZARABIASZ NIKT CI ZA NIC NIE BĘDZIE PŁACIŁ. JEŚLI CHODZI O PANIĄ DYREKTOR TO SPORO RACJI
1
EX-UNTPZ 2016-08-03 21:36:42
Nawrot Sp. z o.o. - Polecam. Firma jak każda inna w sektorze motoryzacyjnych , zarabia
i funkcjonuje dzięki sprzedaży towarów i usług, więc trudno wymagać od pracodawcy wyimaginowanych pieniędzy jedynie za to że figuruje się na liście płac. Zarobki na opisanym poziomie 2000 to czysta nieuczciwa fikcja stawiająca pracodawcę w złym świetle, zarobki są podobne jak u wszystkich dealerów nie odbiegające od rynkowych standardów. Jeżeli chodzi o możliwości rozwojowe, to każdy jest kowalem swojego losu i tak naprawdę tylko i wyłącznie od nas zależy jak bardzo
się rozwiniemy i jak wiele nauczymy w danej pracy na określonym stanowisku, nikt nam tego w tej firmie zdecydowanie nie utrudni. Kadra kierownicza jest uczciwa rozumiejąca potrzeby pracowników
i zarządzająca w sposób partnerski a nie totalitarny. Rotacja w firmie jest na poziomie marginalnym, jednostkowym, jak wspomniane zostało we wcześniejszym poście trudno wymagać aby w firmie liczącej 100 osób nie było żadnych ruchów personalnych. Prezes to człowiek uczciwy i darzący zaufaniem swoich pracowników ceniący uczciwość i zaangażowanie w wykonywaną pracę. A teraz, żeby nie było zbyt różowo, aż nierealnie, to w każdym stadzie musi się znaleźć jakaś czarna owca i tak jest w tym przypadku, owieczka która porę nowych szpilek stawia ponad pracę i życzliwe słowo dzień dobry, cześć, witam, co słychać itd..... Ale jest to jednostkowy przypadek nie burzący ogólnego całokształtu. Jeżeli jesteś człowiekiem, uczciwym i zdystansowanym do samego siebie, lubiącym pracę w zespole i ceniących kontakt z innymi ludźmi szczerze polecam pracę w firmie Nawrot.
Były pracownik.
3
Jeszcze pracownik ale już nie długo 2016-08-18 09:33:27
Ale bzdura. Środowisko motoryzacyjne jest szczelnie zamkniętym obszarem . Wszyscy się znają i mają prawo na wyrażenie opinii na temat swoich byłych pracodawców... Grono "byłych" stałe się powiększa ale oczywiście odnosząc się ostatniego wpisu to czysty przypadek. Pięknie napisane i zredagowane przez kadrę kierowniczą ale nie oto chodzi na tym portalu. Powodzenia....
2
NICK 2016-09-19 15:36:31
Firma Nawrot jest firma porządną pod względem wypłat zawsze wszystko jest wypłacane i nie ma nigdy żadnych zaległości. Gorzej jak dochodzi do liczenia prowizji nagle wychodzą dziwne koszty odliczane do jej liczenia. Prezes firmy to straszny pracuś i nie można mu nic zarzucić po za tym, że jest parę osób, które już dawno nie powinny pracować na swoich stanowiskach patrz Pani Dyrektor. Najbardziej denerwuje jej podejście do pracowników - wymagania wysokie a od siebie mało. Wiecznie na telefonie z przyjaciółeczkami i jak chce się coś ważnego pilnie to trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość aż skończy:(. Druga sprawa która najbardziej razi w oczy to wypłata - cała firma dostaje w umówiony termin z reguły to pierwszy dzień roboczy miesiąca a Pani D. nigdy nie zdąża zrobić bo jest tak zarobiona pod koniec miesiąca szukaniem nowych bucików. Szlak człowieka trafia jak wchodzi do gabinetu a ona siedzi gada o pierdołach albo ogląda ciuszki, buciki i ect. pod koniec miesiąca a gdy przychodzi "1" nie ma wypłaty bo nie zdążyła:(. w umowie jest do 10 więc teoretycznie czepiać się nie można ale cóż. Ulubieńcy Pani Dyrektor - im więcej podpierdziulasz tym jesteś lepszy i możesz czuć się bezpiecznie. Podsumowując z takim człowiekiem jak Prezes zaszczyt jest pracować, Dyrektor techniczny tez godny szacunku niestety Handlówka kwiczy z braku dobrego szefa :(
3
pracownik 2016-09-27 11:07:42
Pracuję w firmie Nawrot. Zarobki są adekwatne do wyników pracy a atmosfera dobra. Nie ma wyścigu szczurów więc nie można mówić o wysokiej rotacji.
3
DO NICK 2016-10-08 18:34:30
I tutaj zgadzam się całkowicie z opinia. Lepiej nie można było ująć ciężkiej pracy Pani Dyrektor.... Nie wiem co ona robi na tym stanowisku ale pozbyła się już chyba wszystkich pracowników, którzy mieli coś do powiedzenia i stanowili zagrożenie dla tego ciepłego stołeczka na końcu salonu ...a w tym wypadku trzeba tylko otaczać się głupszymi od siebie a o to raczej w jej przypadku nie trudno. Prezes generalnie zapracowany od rana do nocy i gdyby nie on to wyników by nie było na takim poziomie jakie osiąga firma. Klienci od jakiegoś czasu zaczęli narzekać na poziom obsługi oraz terminowość wykonywania napraw. Nie polecam pracy w tej firmie i myślę ,że już niedługo "kadro-śmietanka"która tam dalej funkcjonuje i mydli oczka Prezesowi , zrobi swoje i położą tą firmę na amen.
2
Były pracownik 2016-10-21 12:57:50
Opinie piszą tylko rozgoryczeni. Szkoda że nie pisze nikt zadowolony, bo ten kto jest zadowolony nie szuka w internecie opinii innych.
3
Miłek 2016-10-25 12:58:07
Nie wiem kto użył mojego imienia do tego wpisu ale nie mam z tym nic wspólnego a osoba, która dokonała wpisu niezaluguje w mojej opinii na jaki kolwiek szacunek. Wpis jest tak obrazliwy, że powinna zająć się tym nawet prokuratura! Prawdziwy Miłek, były pracownik
7
HKB 2016-11-21 23:22:34
Pracuję w firmie Nawrot i jestem zadowolony. Polecam pracy w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o Nawrot Sp. z o.o. - Długołęka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nawrot Sp. z o.o.