brak logo

Radio Fama

Kielce

Opinie o Radio Fama

prezenter 2014-09-21 16:36
Co do wynagrodzeń to szkoda się wypowiadać. Natomiast są złodziejami pomysłów. Wysłane przeze mnie projekty programów, wykorzystali bezprawnie na antenie. Sprawę mam zamiar zgłosić do KRRiT. Nigdy nie wysyłajcie im żadnych pomysłów.
6
gosc 2016-03-14 18:39
Praca i wynagrodzenia Radio Fama (oddziały poza centralą w Kielcach).

Cześć wszystkim, może ktoś powiedzieć jak radio Fama płaci przedstawicielom handlowym, czy dają umowę o pracę czy tylko prowizja. Spotkałem się z wypowiedziami, że tylko prowizja, że nie płacą na czas, choć obiecują "złote góry". Czy ktoś to może potwierdzić zaprzeczyć.

Może ktoś pracował?
3
gosc 2016-03-23 22:58
zwlekają po kilka miesięcy z kasą, jedna wielka lipa! Kosztów paliwa nie zwrócą również, a umową o pracę i szansą rozwoju mamią naiwnych.
6
p. handlowy 2016-03-27 11:22
cyt.: "Jagielski? (...) załoga Famy pracuje prawie za darmo a Jagielski ma dar omotania ludzi i zapewnienia im wspaniałej kariery radiowej." - http://forum.gazeta.pl

11 lat temu ktoś napisał powyższe zdanie i nic się nie zmieniło!!! Robią z ludzi frajerów! Jak chcesz odzyskać wypłatę z przed 2, a czasami 3 miesięcy to stajesz się "niedoskonały" i zaczynają się uwagi do Twojej pracy!

Szkoda czasu na pracę w tej firmie. Wąski wianuszek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pana Jana J. żyje dobrze wyzyskując pozostałych w Kielcach i "koloniach".
7
gościni 2016-03-28 21:58
cyt.: "RADIO FAMA nie zarabia!!! Nie polecam tam pracy! Strata czasu, obietnice i po 3 mieś bez wynagrodzenia i brak perspektyw na otrzymanie jej. Brak umów nawet o dzieło!!! Urząd skarbowy trzeba by tam wysłać mieliby co robić! W imię szacunku do innych...to nie praca to zabawa bez wynagrodzenia!" - (usunięte przez administratora)
jak widać to radio działa tak samo w całe Polsce, szkoda czasu i nerwów!

2
gosc 2016-05-14 15:08
Rotacja, ciągła rotacja i brak szacunku dla pracowników,których uważa się za idiotów!
3
gość 2016-05-29 16:38
Nikt Ci tyle nie da co obieca Ci pan prezes JJ. Wizja rozwoju, umowy o pracę to standardowa zachęta dla naiwnych. Wiem bo moje uszy też tego wysłuchały. Rzeczywistość jest jednak o wiele mniej atrakcyjna.

Przeglądając ten wątek zobacz cytaty, pochodzą z innych forów a najstarsze mają po naście lat, A wszystko się zgadza co do joty.
5
osoba pracująca w Radiu Fama w Żyrardowie (104,1 M 2017-07-24 20:47
cytat z forum Gazety (do wygooglania jako fraza): "he he... człowieku w Radia Fama sie nie zarabia.. tam sie pracuje społecznie... to najbardziej dziadowskie z kieleckich radyjek od dawna nikomu nie płaci :) " - koniec cytatu. 17.12.04, 21:16. Tak wpis z 2004 roku. Zanim pomyślisz o pracy w tej firmie przeczytaj wątek.
Zostaw swoją opinię o Radio Fama - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radio Fama