brak logo

FIRST PEOPLE RECRUITMENT

Chichester

Opinie o FIRST PEOPLE RECRUITMENT

anonim 2009-06-12 17:09:03
opinia tak. pracy mają mało i kiepską, a jeżeli pomożesz znajomym tam się zarejestrowac prace dostanie Twój znajomy a nie ty, mimo że jesteś zarejestrowany dłużej. Praca to: Szklarnia papryka i czasami takie dorywcze prace. Czyli nic ciekawego.
1
Ooo 2010-11-02 13:50:39
Praca w tej agencji nie gwarantuje Ci żadnych stałych dochodów nawet najmniejszych.
ZAWIEDZENI I OSZUKANI 2010-11-17 18:28:53
JEST TO AGENCJA KTÓRA PREFERUJE TYLKO SWOICH ZNAJOMYCH I NIE LICZY SIĘ Z TYM ZE LUDZIE MUSZĄ Z CZEGOŚ ŻYC I OPLACAC MIESZKANIA .TYLKO OBIECYJĄ A NIC NIE OFERUJĄ SĄ BARDZO AROGANCCY [usunięte przez moderatora] LUDZI ZBYWAJĄ TELEFONICZNIE UDAJĄC INNE OSOBY /bo nie rozumiem jak osoba w ciągu sekundy raz jej nie ma a raz jest i raz jest angielką i raz polka /I TO PRAWDA ŻE OSOBY KTÓRE SIĘ DOPIERO ZAREJESTROWALY DOSTAJĄ OFERTY A CI KTORZY SA W TEJ AGENCJI DŁUŻEJ NIE DOSTAJĄ ŻADNYCH OFERT. WIĘC.DLA KOGO JEST TA AGENCJA? A NIE JESTEM OSOBĄ KTÓRA DAJE ŁAPÓWKI ZA ZAŁATWIENIE PRACY.
Swinks2014 2014-07-31 19:13:26
Zgadzam się całkowicie z tą opinią.To oszuści i kanciarze. Oszukują ludzi,drwiny robią i biznes opierają na łapówach. Kto ten ma to priorytet działalności tej Agencji. W żadnym wypadku nie polecam tej Agencji jako pośrednika w załatwieniu pracy. Ocena niedostateczna to zbyt dużo o reszcie nie chce pisać ponieważ temat niewyczerpany a materiał dowodowy pogrążył by ich do reszty. Brak słów. Lepiej psa posłuchać jak ładnie szczeka jak ich paplaniny i dennych oszustw.
ALtus 2014-08-24 18:48:57
Dobrze, że coś takiego istnieje jak opinie w internecie. Też chciałem skorzystać, ale jak dowiedziałem się że polska agencja to bardzo... ostrożnie a jak przeczytałem komantarze, to broń boże....
flexi worker 2016-02-17 22:31:42
hah, żenada ... praca biura polega na???? nie odbierają telefonów, nie można sie doprosić o dokumenty ( np. p-45, payslip'y itd)
martynka 2016-04-24 17:51:18
a poza tym ze nie odbierają telefonów, cos jeszcze o nich możesz dodać?
1
kapi97 2016-10-28 21:13:02
Jeden wielki kant wielkie słowa bez pokrycia obiecana praca zaraz po przyjeździe a trzeba czekać ponad tydzień jak dobrze pójdzie.Jedyne wyjście trzeba samemu się rozejrzeć za inną pracą mam wrażenie że ci panowie z agencji pracy współpracują z agencją nieruchomości wysyłają nas tam aby wyciągnąć od nas kase za pobyt tam
Zostaw swoją opinię o FIRST PEOPLE RECRUITMENT - Chichester
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRST PEOPLE RECRUITMENT