brak logo

Spa-auto Centrum Czystości Pojazdów

Kraków

Opinie o Spa-auto Centrum Czystości Pojazdów

klient 2012-01-30 10:03:48
Umówiłem się łatwo i przyjemnie, na konkretną godzinę - pod tym względem było ok. Wiele do życzenia pozostawia jakość usługi.
Odkurzanie baaaardzo niedokładne - powierzchowne i tylko najbardziej widoczne miejsca. Po myciu szyb pozostało mnóstwo smug/zacieków w dodatku sporo miejsc nie domytych. Tapicerka nawet z kurzu nie została przetarta a co dopiero mówić o "plakowaniu". To samo dotyczy mycia z zewnątrz: klamka bagażnika w ogóle nie ruszona. Po wizycie u nich przestało mi działać ogrzewanie tylnej szyby.
Podsumowując: jak macie możliwość to jedźcie gdziekolwiek byle nie tam.
1
Miro 2012-04-15 18:35:37
Gorąco nie polecam.!!!!!!!!!!!!! Zakupiłem na GRUPONIE dwa kupony, których wogóle nie wykożystałem dzwoniłem kilka razy i za każdym razem informowali mnie, że mają terminy dwu miesieczne - PARANOJA. Kiedy zadzwoniłem w przed dzień końca ważności kuponu osoba odbierająca telefon w tej firmie zwyzywała mnie od kretynów itd. Nawet nie wiem kto to był bo sie nie chciał przedstawić - TAKI JEST ODWAŻNY. Zakładam, że to nie właściciel tej firmy bo nie wyobrażam sobie, że tak traktuje klientów. Jezeli to pracownik to nie wróże przyszłości tej firmie.....
ANDI11 2012-04-24 23:42:54
klient - 2012-01-30 10:03:48

Umówiłem się łatwo i przyjemnie, na konkretną godzinę - pod tym względem było ok. Wiele do życzenia pozostawia jakość usługi.

Odkurzanie baaaardzo niedokładne - powierzchowne i tylko najbardziej widoczne miejsca. Po myciu szyb pozostało mnóstwo smug/zacieków w dodatku sporo miejsc nie domytych. Tapicerka nawet z kurzu nie została przetarta a co dopiero mówić o "plakowaniu". To samo dotyczy mycia z zewnątrz: klamka bagażnika w ogóle nie ruszona. Po wizycie u nich przestało mi działać ogrzewanie tylnej szyby.

Podsumowując: jak macie możliwość to jedźcie gdziekolwiek byle nie tam.

czytam poniższe i się załamuję - myję się u nich od 3 lat i wszystkim znajomym polecam - też kupiłem u nich grupona i z tego co wiem to z oferty było wyłączone odkurzanie, co do smug każdemu może się zdarzyć trzeba było zwrócić uwagę to by poprawili mnie się nigdy przez tak długi czas nie zdarzyło aby coś zrobili źle. Jeszcze ogrzewanie szyby nie działa to jakaś bzdura TA OPINIA ŚMIERDZI KONKURENCJĄ !! Co do drugiej opinij to jestem w szoku i szef i pracownicy są prze mili zawsze miło i fachowo ja i moi znajomi jesteśmy obsłużeni, ale dzwonić dzień przed końcem terminu to trochę śmieszne zwłaszcza że grupony są ważne dwa miesiące pewnie nie mieli miejsca a Pan chciał na wczoraj i to jest problem a nie to co Pan usłyszał. czytając tę opinię zastanowił bym się na Pana miejscu nad tym( usunięte przez administratora )coś w tym jest, a przedstawiać się nikt nie musi, ustawa o tajności danych osobowych !!
jari22 2012-04-25 09:58:30
ANDI11 - 2012-04-24 23:42:54

klient - 2012-01-30 10:03:48

Umówiłem się łatwo i przyjemnie, na konkretną godzinę - pod tym względem było ok. Wiele do życzenia pozostawia jakość usługi.


Odkurzanie baaaardzo niedokładne - powierzchowne i tylko najbardziej widoczne miejsca. Po myciu szyb pozostało mnóstwo smug/zacieków w dodatku sporo miejsc nie domytych. Tapicerka nawet z kurzu nie została przetarta a co dopiero mówić o "plakowaniu". To samo dotyczy mycia z zewnątrz: klamka bagażnika w ogóle nie ruszona. Po wizycie u nich przestało mi działać ogrzewanie tylnej szyby.


Podsumowując: jak macie możliwość to jedźcie gdziekolwiek byle nie tam.


czytam poniższe i się załamuję - myję się u nich od 3 lat i wszystkim znajomym polecam - też kupiłem u nich grupona i z tego co wiem to z oferty było wyłączone odkurzanie, co do smug każdemu może się zdarzyć trzeba było zwrócić uwagę to by poprawili mnie się nigdy przez tak długi czas nie zdarzyło aby coś zrobili źle. Jeszcze ogrzewanie szyby nie działa to jakaś bzdura TA OPINIA ŚMIERDZI KONKURENCJĄ !! Co do drugiej opinij to jestem w szoku i szef i pracownicy są prze mili zawsze miło i fachowo ja i moi znajomi jesteśmy obsłużeni, ale dzwonić dzień przed końcem terminu to trochę śmieszne zwłaszcza że grupony są ważne dwa miesiące pewnie nie mieli miejsca a Pan chciał na wczoraj i to jest problem a nie to co Pan usłyszał. czytając tę opinię zastanowił bym się na Pana miejscu nad tym( usunięte przez administratora )coś w tym jest, a przedstawiać się nikt nie musi, ustawa o tajności danych osobowych !!

POLECAM ICH ZDECYDOWANIE - TE KRYTYKI CO CZYTAM TO JAWNA KONKURENCJA
Grzesiek 2012-04-25 21:12:37
hahha z tego co przeczytałem to bardzo mi sie chce smiac z tego powodu bo jeżdże tam co tydzien i wcale tak nie jest jak jest napisane na poscie wyzej szkoda gadac jednym slowem to klamstwo a usługa tam
naprawde jest warta tej ceny.Pozdrawiam Spa Grzesiek
andi11 2012-11-06 19:45:58
Bzdura totalna chemia górna półka a to nie zwykła myjnia im zależy na pielęgnowaniu samochodów z tego co ja zauważyłem mają jeden minus troszkę dłużej trwa tam mycie niż w zwykłej myjni no ale albo myjnia albo spa. Ceny mają konkurencyjne i naprawdę dokładnie robią, zgadza się że czasami znajdzie się \"coś\" np. jakaś smuga na bocznej szybie no ale któż się nie myli !!!! Zawsze przed wyjazdem robią wzrokową kontrolę wykonania usługi jak coś znajdą poprawiają ja również stoję obok jak coś widzę to mówię. Jeżdżę tam ponad rok i raz czy dwa zdarzyła mi się drobna uwaga. Nie podpisuję się pod tymi uwagami, to tak jak ktoś wyżej zauważył to pisze konkurencja. Ja polecam tę firmę, robią dokładnie, mają fajne promocję i robią dobrze.
Logik 2016-02-05 23:44:32
Właśnie taka jest promocja w Spa. Dać klientowi kupon, a później kombinować, żeby go nie zrealizować.
Biorąc na logikę fakt, że negatywne opinie są tworem konkurencji - należy przypuszczać, że opinie pozytywne są tworzone tylko przez właściciela i jego "przyjaciół".
A co do niegrzecznej obsługi: właśnie właściciel jest gburowaty i nerwowy, także właśnie jego podejrzewam o "specyficzna formę obsługi telefonicznej" (jako klient miałem kontakt również z pracownikiem, który dla odmiany był uprzejmy i sprawiał wrażenie fachowca)
Nie wyobrażam sobie, jak można tam wytrzymać jako pracownik... Może stąd rotacja.
tomek 2016-05-20 12:50:26
jak to ? Pierwsze slysze? Najpier daja jupon n aich uslugi a pozniej nie chca ich realizowac, to jakis absurrd. a moze on jets tylko na wybrane uslugi.
Zostaw swoją opinię o Spa-auto Centrum Czystości Pojazdów - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spa-auto Centrum Czystości Pojazdów